Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ , ΠΡΟΣΟΧΗ , ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ , ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΑΡΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΚΑΠΩΣ ΑΡΓΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ!!!!!


ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ!!!


Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ , ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΕΙΑ!!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ΠΡΟΣΟΧΗ , ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ !!!!


ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ 5 ΑΤΟΜΩΝ Η ΤΩΝ 10 ΠΛΑΤΗ ΜΕ ΠΛΑΤΗ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΝΤΥΜΕΝΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΣ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ!!!


ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΦΟΡΑΝΕ ΕΙΤΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΕΛΑΦΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ , ΕΙΤΕ ΤΙΣ ΧΑΚΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ!!!


ΠΡΟΣΟΧΗ , ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΛΑΣ!!!


ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΑ , ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ , ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΑ!!!!!

Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΤΥΧΕ, ΓΥΡΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ , ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ!!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ !!!


ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΧΑΘΗΚΕ , ΟΧΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ !!!


ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΝ!!!


ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!!

ΈΛΛΗΝΕΣ , ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ !!!!


ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ , ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΚΡΩΣ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΎΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ !!!!!


ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΩΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ!!!


ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΧΗ!!!!!


ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ!!!!! 


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!

Στο σφυρί το σπίτι του Παλαμά και στην Πάτρα!!!

Δεν μπορούμε να πούμε ότι μας προκαλεί έκπληξη. Μετά τον παραλίγο πλειστηριασμό του σπιτιού όπου πέθανε ο Κωστής Παλαμάς στην Αθήνα που τελικά δεν έγινε την τελευταία στιγμή, στο σφυρί βγαίνει και το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Κωστής Παλαμάς στην Πάτρα. Σύμφωνα με ειδησεογραφικά πρακτορεία της Αχαΐας, το σπίτι του Κωστή Παλαμά, στην οδό Κορίνθου 241 πρόκειται να πωληθεί. Η τιμή μάλιστα στην οποία πρόκειται να πωληθεί είναι περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ.
Παρόλες τις χιλιάδες εκκλήσεις για να γίνει το σπίτι μουσείο, σε μια προσπάθεια ανάδειξης της σύγχρονης πολιτισμικής μας κληρονομιάς, καμία ενέργεια δεν πραγματοποιείται.
Την ίδια στιγμή που η ελληνική πολιτεία χρηματοδοτεί τζαμιά, "συλλόγους" διαφόρων υμετέρων και ούτω καθ' εξής, αφήνει στην μοίρα τους τα πραγματικά πολιτιστικά μνημεία του ελληνισμού.

ΠΗΓΗ elkosmos

Απλά επιβαρύνουν τη θέση τους...


Από το ιστολόγιο http://kostasxan.blogspot.com/2011/06/blog-post_15.html

Κι ενώ αυτή τη στιγμή (12.15 π.μ. 15/6/2011) διεξάγεται συνάντηση στο Καστρί μεταξύ του πρωθυπουργού και των πολύ στενών φίλων και στελεχών της κυβέρνησής του θα πρέπει να κατανοήσουμε πως το τέλος αυτής της φαρσοκωμωδίας έχει έρθει οριστικά και αμετάκλητα.Μέσα σε τρείς ημέρες, 7, 8, 9 Ιουνίου 2011, στο Β’ τεύχος της εφημερίδας της κυβερνήσεως, σε 17 φύλλα, δημοσιεύθηκαν οι ελληνοποιήσεις 441 αλλοδαπών.Για να έχουν τέτοια πρεμούρα για ψήφους, οι εκλογές πλησιάζουν.
Όμως δεν έχουν καταλάβει ο Ραγκούσης και η Τζάκρη που υπογράφει αβέρτα τις ελληνοποιήσεις, ότι δεν μπορούν να σώσουν την παρτίδα.

Το βρώμικο παιχνίδι του Γιωργάκη αποκαλύφθηκε και είναι όλοι τους συνένοχοι.

Με αυτές τις κινήσεις πανικού το μόνο που κάνουν είναι να επιβαρύνουν την θέση τους.

Μόλις η χώρα μας αποκτήσει και πάλι ελληνική κυβέρνηση, τους περιμένει η εκτέλεση. Η πολιτική εκτέλεσή τους, με δημοκρατικές αλλά και συνοπτικές διαδικασίες.


Όσοι επιθυμούν, μπορούν να δούν τις ελληνοποιήσεις στα ακόλουθα ΦΕΚ :
ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
Αρ. Φύλλου 1153 7 Ιουνίου 2011
Αρ. Φύλλου 1154 7 Ιουνίου 2011

Αρ. Φύλλου 1159 7 Ιουνίου 2011
Αρ. Φύλλου 1160 7 Ιουνίου 2011
Αρ. Φύλλου 1161 7 Ιουνίου 2011
Αρ. Φύλλου 1162 7 Ιουνίου 2011
Αρ. Φύλλου 1163 7 Ιουνίου 2011
Αρ. Φύλλου 1170 8 Ιουνίου 2011
Αρ. Φύλλου 1171 8 Ιουνίου 2011
Αρ. Φύλλου 1175 8 Ιουνίου 2011
Αρ. Φύλλου 1177 8 Ιουνίου 2011
Αρ. Φύλλου 1172 8 Ιουνίου 2011
Αρ. Φύλλου 1173 8 Ιουνίου 2011
Αρ. Φύλλου 1174 8 Ιουνίου 2011
Αρ. Φύλλου 1176 8 Ιουνίου 2011
Αρ. Φύλλου 1195 9 Ιουνίου 2011
Αρ. Φύλλου 1199 9 Ιουνίου 2011

Oλική έκλειψη Σελήνης, την πρώτη του 2011, θα δούμε από την Ελλάδα, το βράδυ της Τετάρτης 15 Ιουνίου.


Από το http://www.enet.gr/

Το βράδυ της Τετάρτης 15 Ιουνίου, καθώς η Γη θα παρεμβληθεί ανάμεσα στον Ήλιο και το φεγγάρι, τυλίγοντας το δορυφόρο της με τη σκιά της, θα μπορούμε να δούμε -καιρού επιτρέποντος-την πρώτη ολική έκλειψη Σελήνης του 2011.
Η έκλειψη θα αρχίσει νωρίς το βράδυ με αποτέλεσμα στο μεγαλύτερο μέρος της Σελήνης να βρίσκεται αρκετά χαμηλά στον ορίζοντα και έτσι στην Ευρώπη -και στην Ελλάδα- οι θεατές θα χάσουν τα πρώτα-πρώτα στάδια της έκλειψης, όμως στη συνέχεια θα μπορούν να τη δουν κοιτώντας προς νότια - νοτιανατολικά.
Η Σελήνη αναμένεται να ανατείλει περίπου στις 20:50, η έναρξη της μερικής έκλειψης από τη σκιά της Γης θα αρχίσει περίπου στις 21:20 (η Σελήνη θα βρίσκεται σε γωνία μόλις πέντε μοιρών από τον ορίζοντα), ενώ η έναρξη της ολικής φάσης της έκλειψης θα είναι κατά τις 22:20 το βράδυ και η Σελήνη θα βρίσκεται σε ύψος περίπου 13 μοιρών.
Η ολική φάση της έκλειψης θα διαρκέσει επί σχεδόν 100 λεπτά (η τελευταία έκλειψη που ξεπέρασε αυτή τη διάρκεια, είχε λάβει χώρα τον Ιούλιο του 2000), γεγονός που θα συμβάλλει οι παρατηρητές να μπορέσουν να δουν την ολική φάση και σε μεγαλύτερο ύψος. Η ολική φάση αναμένεται να τελειώσει λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, όταν η Σελήνη θα βρίσκεται σε ύψος 24 μοιρών σε σχέση με τον ορίζοντα, ενώ η μερική φάση της έκλειψης θα τελειώσει μια ώρα αργότερα, λίγο μετά τη μία το βράδυ, με τη Σελήνη σε ύψος 27 μοιρών.
Η έκλειψη της Σελήνης είναι δυνατό να παρατηρηθεί ακόμα και δια γυμνού οφθαλμού, καθώς η παρατήρηση ούτε κάποιον κίνδυνο ενέχει, ούτε απαιτεί ειδικό αστρονομικό εξοπλισμό. Το «σβήσιμο» του φεγγαριού από το νυχτερινό ουρανό θα επιτρέψει στους θεατές να δουν «με άλλα μάτια» τα αστέρια.
Μια δεύτερη ολική έκλειψη Σελήνης θα συμβεί φέτος, στις 10 Δεκεμβρίου, ενώ η επόμενη θα λάβει χώρα στις 27 Ιουλίου 2018. Σε όλες τις περιπτώσεις, τόσο στις 15 Ιουνίου, όσο και στις επόμενες, η έκλειψη θα είναι «κεντρική», δηλαδή το φεγγάρι θα διέλθει από το κέντρο της σκιάς της Γης. Είχε προηγηθεί μια μερική ηλιακή έκλειψη στις 4 Ιανουαρίου φέτος, που ήταν ορατή από τη χώρα μας.    

Αμερικανικές στρατιωτικές κινήσεις ανοικτά της Συρίας


Ιούνιος 14, 2011.

Γιατί ματαιώνει τη στρατιωτική εισβολή η Τουρκία

Αυξημένη στρατιωτική δραστηριότητα παρουσιάζεται  στην Ανατολική Μεσόγειο, αμφίβια αμερικανικά σκάφη  βρίσκονται ανοικτά της Συρίας και το αεροπλανοφόρο USS Bataan να παραμένει σε άκρα ετοιμότητα.

Το τελευταίο, μεταφέρει περίπου 2.000 πεζοναύτες, 6 βομβαρδιστικά αεροπλάνα, 15 επιθετικά ελικόπτερα τελευταίας σειράς V-22 Osprey και άλλα 27 διαφορετικών  χρήσεων που έχουν τη δυνατότητα προσγείωσης σε προκαθορισμένους στόχους στη θάλασσα.

Ταυτόχρονα αυτήν την εβδομάδα παρατηρήθηκε μεγάλη κίνηση αμερικανικών πολεμικών πλοίων στο Αιγαίο, την Αδριατική, τη Μαύρη Θάλασσα. Η κίνηση αυτή, σύμφωνα με στρατιωτικούς κύκλους, σχετίζεται με την ναυτική άσκηση που βρίσκεται σε εξέλιξη στην ουκρανική θάλασσα, γνωστή ως  Sea Breeze 2011.

Πάει για κάλπες στον Πρόεδρο: Εκλογών ή δημοψηφίσματος...

Από το ιστολόγιο http://www.defencenet.gr/
Εκλογές, δημοψήφισμα ή ανασχηματισμός; Το μεσημέρι με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, «κληρώνει» για ένα από τα παραπάνω τρία ενδεχόμενα με το τρίτο, τον ανασχηματισμό, να θεωρείται το πιο αδύνατο και από άποψη αποτελεσμάτων στην υπάρχουσα κρίση ως «ασπιρίνη σε καρκινοπαθή». Πρακτικά τίποτα δεν δείχνει ικανό να μπορέσει να σταματήσει το "κύμα" καταψήφισης του Μεσοπρόθεσμού Οικονομικού Προγράμματος, το οποίο όσο περνάνε οι ώρες αποκτά διαστάσεις «τσουνάμι». Όπως μόνο το defencenet.gr, αποκάλυψε χθες, υπάρχουν συνολικά 14 βουλευτές οι οποίοι δηλώνουν σε χαμηλούς ή υψηλούς τόνους «Θα καταψηφίσουμε το Μεσοπρόθεσμο και ας πέσει η κυβέρνηση».
Από αυτού οι έξι έχουν πάρει ήδη τις αποφάσεις τους:  Ο πρώτος ήταν ο βουλευτής Κοζάνης Αλέξανδρος Αθανασιάδης. Ο δεύτερος ο βουλευτής Φλώρινας Γιώργος Λιάνης. Να σημειώσουμε εδώ ότι μόνο τυχαίο δεν είναι ότι προέρχονται από περιοχές όπου τα πράσινα συνδικάτα της ΔΕΗ εκλέγουν ή καταποντίζουν βουλευτές. Γιατί το λέμε αυτό: Γιατί ο εχθρός δεν είναι «οι άλλοι», αλλά το ίδιο το ΠΑΣΟΚ.
Πέρα από τους δύο παραπάνω υπάρχουν και οι Χρύσα Αράπογλου παλαιών  παπανδρεϊκών φρονημάτων (είχε στηρίξει με πάθος τον Γιώργο Παπανδρέου του 2007 απέναντι στον Ε.Βενιζέλο) αλλά που θεωρεεί casus belli την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ, ο βουλευτής Ηλείας και πρώην Νομάρχης Παναγιώτης Δημητρουλόπουλος ο οποίος με νόημα δήλωσε σε εκπομπή τοπικού καναλιού ότι "θα πράξει κατά συνείδηση" και μάλιστα ζήτησε μέχρι και … έξοδο από  το ευρώ, ο  Θωμάς Ρομπόπουλος βουλευτής Θεσσαλονίκης που με αποψινές του δηλώσεις κατήγγειλε ότι «ο Παπακωνσταντίνου πετάει τους κινητήρες από το αεροπλάνο της Ελληνικής Οικονομίας και κινδυνεύουμε για συντριβή» , ο Δημήτρης Λιντζέρης , ο Γιάννης Αμοιρίδης, ο Γιάννης Βούρος κλπ. Ερωτηματικά, υπάρχουν και για τον Π.Κουρουμπλή, τον Π.Κουκουλόπουλος κλπ.

Έρευνα : The Georgia Guidestones , ένα μνημείο απανθρωπιάς!!!!2ο Μέρος


"In order to stabilize world population, it is necessary to eliminate 350,000 people a day. It is a horrible thing to say, but it's just as bad not to say it."   - Oceanographer Jaques Cousteau
Published in the Courier, a publication of
the United Nations Educational, Scientific
and Cultural Organization (UNESCO)
Και συνεχίζουμε , οι κατασκευαστές αυτού ας το ονομάσουμε μνημείου μας ενημερώνουν επίσης ότι έχουν αποθηκεύσει μια χρονοκάψουλα (τι περιέχει δεν λέει βέβαια), αλλά το καλύτερο από όλα είναι ότι δεν αναγράφει ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΟΚΑΨΟΥΛΑ!!!!!!

Οϊμέ, τι θα κάνω τώρα χωρίς το 2012 , γαμότι μου  , δεν παίζω !!!!

Ας δούμε τώρα τους πιθανούς κατασκευαστές του μνημείου (το μνημείο κοστίζει αρκετά λεφτά η κατασκευή του αλλά και η συντήρησή του αλλά και η προστασία του, πολλοί μιλάνε για μαύρα ελικόπτερα να ίπτανται και μαύρα  αυτοκίνητα που κάνουν περιπολίες!!!!), άρα δεν πρόκειται για κάποια φάρσα!!!

Πολλοί θα πούνε οι Illuminati , μα έλα που τελικά όλοι κοιτάμε κάτι που δεν υπάρχει πλέον (μύθος) και δεν βλέπουμε πραγματικά ποιοι είναι ακριβώς οι αληθινοί Illuminati !!!
συνεχίζεται.......