Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Το μεγάλο πλιάτσικο στους αρχαιοελληνικούς θησαυρούς - Πώς η Ελλάδα τροφοδότησε τα μουσεία του κόσμου

ΦΩΤΟ:Κυκλαδικά μαρμάρινα αγγεία, Μύκονος (Μουσείο Leiden)

Στα τέλη του 18ου αι. η Ελλάδα είναι διάσπαρτη από λαμπρά δείγματα των μακρινών προγόνων της, αλλά αδυνατεί να τα διαχειριστεί, αγνοώντας τη μοναδική αξία τους ως κεφαλαίου πολιτιστικής κληρονομιάς.

Οι υπόδουλοι Έλληνες, πεινασμένοι, ταλαιπωρημένοι από τη μακρά περίοδο σκλαβιάς, απαίδευτοι, έχουν εγκλωβιστεί στην οθωμανική στασιμότητα. Οι φωνές υπέρ της πολυτιμότητας των αρχαίων είναι λιγοστές και αδύναμες και οι επανειλημμένες απειλές, με αφορισμό, του Πατριαρχείου για όσους ταράζουν τη γαλήνη των αρχαίων

Ελλάδα και ΝΑΤΟ

Η Ελλάδα εισήλθε στη Βορειοατλαντική Συμμαχία με το δεύτερο κύμα διεύρυνσης το 1952, επί κυβερνήσεως Νικόλαου Πλαστήρα. Η χώρα μας διένυε το τρίτο μετεμφυλιακό έτος...

Η Ελλάδα εισήλθε στη Βορειοατλαντική Συμμαχία με το δεύτερο κύμα διεύρυνσης το 1952, επί κυβερνήσεως Νικόλαου Πλαστήρα. Η χώρα μας διένυε το τρίτο μετεμφυλιακό έτος, ενώ ο κόσμος βίωνε τα πρώτα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου.

Η Ελληνική Βουλή επικυρώνει τη συμφωνία ένταξης της χώρας μας στο ΝΑΤΟ στις 18 Φεβρουαρίου 1952, με μόνες αρνητικές ψήφους τις οκτώ της ΕΔΑ και τη μία του ανεξάρτητου βουλευτή της Αριστεράς Μιχάλη Κύρκου. Στην αγόρευσή του, ο πρωθυπουργός Πλαστήρας δήλωσε: «Δεν μπορεί κανείς να μην παραδεχθεί ότι όταν η Ελλάς συμμετέχει εις το Ατλαντικόν Σύμφωνον μετά των μεγάλων δυνάμεων, αι οποίαι κατοικούνται από ελευθέρους δημοκρατικούς λαούς, αισθάνεται αυτή ασφαλεστέραν… Αι άλλαι θεωρίαι περί ειρηνεύσεων και ουδετερότητος… δεν έχουν καμμίαν σχέσιν με το γεγονός αυτό».

Ο πρώτος Η/Υ κατασκευάστηκε για τους Πίνακες Βολής και ζύγιζε 30 τόνους

Σαν σήμερα, στις 18 Φεβρουαρίου 1946, εγκαινιάζεται επίσημα ο ENIAC, ο πρώτος ηλεκτρονικός υπολογιστής γενικής χρήσης, στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια στη Φιλαδέλφεια.

Ο ENIAC (αγγλική συντομογραφία του Electronic Numerical Integrator and Computer, Ηλεκτρονικός αριθμητικός ολοκληρωτής και υπολογιστής), ήταν ο πρώτος μεγάλης κλίμακας επαναπρογραμματιζόμενος ηλεκτρονικός ψηφιακός υπολογιστής ικανός να λύσει ένα πλήρες εύρος υπολογιστικών προβλημάτων, όντας ο πρώτος ηλεκτρονικός ψηφιακός υπολογιστής γενικής χρήσης στον κόσμο.

Νέα ηγεσία στην Κύπρο: Ευκαιρία για μια νέα Ελληνική εθνική στρατηγική

Επανέρχεται το δόγμα του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου; Τι σημαίνει διαπραγματεύσεις για την επίλυση του Κυπριακού με όρους ευρωπαϊκού νομικού κεκτημένου;

Το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών στην Κυπριακή Δημοκρατία καταμαρτύρησε τις διαχρονικές αντοχές των Ελλήνων που απορρέουν από βαθύτατα ριζωμένες παραδοχές της Ελληνικής διαχρονίας για αυτεξούσιο βίο, δημοκρατικό προσανατολισμό και αξίωση ελευθερίας. Ελευθερίας με την διττή έννοια: Προσανατολισμό προς πολιτική ελευθερία και την συλλογική ελευθερία ως ανεξαρτησία του κράτους.

ΓΕΕΘΑ: Συνάντηση του Υπαρχηγού με τον συντονιστή ασφαλείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Φραγκίσκος Λελούδας ΠΝ συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Αμερικανό Συντονιστή Ασφαλείας Ισραήλ και Παλαιστινιακής Αρχής που εδρεύει στην Ιερουσαλήμ (United States Security Coordinator for Israel and the Palestinian Authority) Lieutenant General Michael R. Fenzel, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής του στην Ελλάδα.

Κατά την συνάντησή τους, η οποία – σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση – «έλαβε χώρα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα», συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση στις τρέχουσες προκλήσεις άμυνας και ασφάλειας σε περιφερειακό επίπεδο.

Πύραυλοι ESSM 2: 4 hi-tech φρεγάτες στο Πολεμικό Ναυτικό με φονικό οπλοστάσιο – Οι συζητήσεις για το ψηφιακό αύριο στο Αιγαίο

Ο πανίσχυρος αντιαεροπορικός πύραυλος ESSM block 2 αποτελεί χωρίς αμφιβολία  βασικό προαπαιτούμενο καθώς η απόκτηση του εκτινάσσει κατακόρυφα τις επιχειρησιακές δυνατότητες του πλοίου.

Οι τέσσερις εκσυγχρονισμένες φρεγάτες ΜΕΚΟ κλάσης «ΥΔΡΑ» αποτελούν για το Ναυτικό Επιτελείο  έναν από τους τρεις πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί ο Στόλος τα επόμενα χρόνια με τους άλλους δύο να είναι οι υπερσύγχρονες ψηφιακές Belharra αλλά και οι καινούργιες κορβέτες.

Με αυτό το δεδομένο για το Πολεμικό Ναυτικό σε αυτή τη χρονική συγκυρία ο εκσυγχρονισμός των

Πώς οι Γερμανοί ευνοήθηκαν από την αποβολή της Τουρκίας από το πρόγραμμα των F-35

Να σημειωθεί πως έξι «τουρκικά» μαχητικά αεροσκάφη F-35A έχουν ολοκληρωθεί.

Πώς οι Γερμανοί ευνοήθηκαν από την αποβολή της Τουρκίας από το πρόγραμμα των F-35 λόγω της αγοράς των ρωσικών S-400.

H Toυρκία αποβλήθηκε από το πρόγραμμα κατασκευής και αγοράς 100 αμερικανικών F-35, λόγω της απόφασης της Άγκυρας να αγοράσει το ρωσικό σύστημα S-400 (σ.σ. αλλά και επειδή το σύστημα 5G της Τουρκίας στηρίζεται σε κινεζική τεχνολογία της Huawei).

Όπως έγινε γνωστό, τον ρόλο της Τουρκίας στην γραμμή παραγωγής των F-35 θα αναλάβουν οι Γερμανοί.

Μειώνοντας την πολυτυπία μαχητικών – Πρόσφορο πεδίο λόγω Ουκρανίας

 

Από Σάββας Δ. Βλάσσης

Σε ενημέρωση Τύπου, ο συντονιστής στρατηγικής επικοινωνίας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ Τζων Κίρμπυ δήλωσε ότι η Ουάσιγκτον δεν έχει υποσχεθεί την παραχώρηση μαχητικών αεροπλάνων στην Ουκρανία αλλά μια τέτοια προσφορά από άλλες χώρες είναι καλοδεχούμενη από τις ΗΠΑ.

Προ ημερών η Μεγάλη Βρετανία είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο παραχωρήσεως μαχητικών Typhoon Tranche 1, αν και μάλλον η ανακοίνωση εξυπηρετεί πολιτική σκοπιμότητα.

ΥΕΘΑ: Συζητήσεις για νέα ΤΟΜΑ Lynx, Marder, Leopard και Spike NLOS στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου

O Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νικόλαος Παναγιωτόπουλος συμμετέχει στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου, οι εργασίες της οποίας πραγματοποιούνται από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου 2023. Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης συμμετείχε σε συζήτηση «στρογγυλής τραπέζης» (roundtable), με ομολόγους του, υψηλόβαθμους αξιωματούχους ευρωπαϊκών χωρών της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ, καθώς και ηγετικά στελέχη αμυντικών βιομηχανιών.

Κατά τη συζήτηση ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέδειξε τη σημασία των συνεργατικών προγραμμάτων από

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: 114ΠΜ… Ιπτάμενοι των Rafale F3R σε εκπαιδευτική έξοδο με το HMD Targo II

Targo II – Παρακολουθούμε εκπαιδευτική έξοδο με άλλο ένα φονικό “όπλο” της φαρέτρας των ελληνικών Rafale F3R. Η επίσκεψή μας στον προσομοιωτή (ακριβέστερα Full Mission System) του Rafale F3R, που έχει “στηθεί” στις εγκαταστάσεις της 114 Πτέρυγας Μάχης, μας επιφύλαξε μία σημαντική και ουσιαστική από πλευράς περιεχομένου, έκπληξη. Στο πιλοτήριο του συστήματος, βρισκόταν σε εξέλιξη μία από τις πρώτες εκπαιδευτικές “εξόδους” με τη χρήση του συστήματος απεικόνισης και στοχοποίησης επί κάσκας (HMD – Helmet Mounted Display), Targo II της ισραηλινής Elbit.

Το Πολεμικό Ναυτικό συνεχίζει να υψώνει τείχη στην Μεσόγειο

 

Δεν σταματούν οι ασκήσεις και οι συνεκπαιδεύσεις του Στόλου του Πολεμικού Ναυτικού.

Του Χρήστου Μαζανίτη

Τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού συνεχίζουν τα γυμνάσια, ακριβώς όπως έκαναν κάθε στιγμή το προηγούμενο χρονικό διάστημα, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή χαλάρωση ως προς τα επίπεδα εγρήγορσης.

Ταυτόχρονα, το ΓΕΕΘΑ εντείνει τις διεθνείς συνεργασίες ενθαρρύνοντας την διαλειτουργικότητα και την εμβάθυνση των σχέσεων με τις σύμμαχες χώρες.

Ο Πιερρακάκης μίλησε στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης για τη διαδρομή της Ελλάδας στον ψηφιακό μετασχηματισμό

Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης βρέθηκε στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης, στην Alte Aula, για μια ομιλία σχετικά με τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελλάδας.

Σε ανάρτησή του στο instagram ο κ.Πιερρακάκης αναφέρει πως οι επιτυχίες της χώρας μας αναγνωρίζονται σε ευρύτερο ευρωπαϊκό πλαίσιο, αλλά αυτό δεν είναι αφορμή για εφησυχασμό, αλλά εφαλτήριο για ακόμα μεγαλύτερα άλματα μέσα στα επόμενα χρόνια.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Πιερρακάκη

Στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης, στην Alte Aula, για μια ομιλία σχετικά με τον ψηφιακό

«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»

«Η κυβέρνηση Τσίπρα που προηγουμένως διακήρυσσε το «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» έφερε νόμους με τους οποίους επέτρεπε στις τράπεζες να έχουν τον πρώτο λόγο στις διαδικασίες πλειστηριασμών, διευκόλυνε τους πλειστηριασμούς, τους έκανε ηλεκτρονικούς, έκανε ιδιώνυμο αδίκημα την παρεμπόδιση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας που κάποιοι αποτρέπαμε στα ειρηνοδικεία κι έφερε ειδική νομοθεσία για να διευκολύνει νομικά μορφώματα εκτρώματα τα funds να αγοράσουν τις απαιτήσεις των τραπεζών από δάνεια έναντι ευτελέστατων τιμημάτων και στη συνέχεια να διεκδικούν ολόκληρα τα δάνεια, δηλαδή να βγάζουν τεράστια κέρδη εις βάρος του ελληνικού λαού και των πολιτών των οποίων στοχοποίησαν την περιουσία και την πρώτη κατοικία» τονίζει, μεταξύ άλλων, σε άρθρο της στα «Νέα», η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Αριστεία, άρια φυλή και άρες μάρες κουκουνάρες

 Δέσποινα Κονταράκη 

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης επέλεξε να παρομοιάσει τις «πρακτικές που ακολουθεί η κυβέρνηση» με τη Στάζι, το πιο σκληρό και απάνθρωπο αστυνομικό καθεστώς της κομμουνιστικής ανατολικής Γερμανίας. 

Ο Κώστας Αρβανίτης συνέδεσε τους αρίστους με τον ναζισμό, την πιο αποκρουστική, ρατσιστική και μαύρη ιδεολογία που έχει υπάρξει ποτέ. Την ώρα που εντός Ελλάδας ο ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να ψηφίσει την τροπολογία για τον αποκλεισμό των ναζιστικών κομμάτων που δρουν ως εγκληματική οργάνωση υπό τον μανδύα κόμματος, εκτός Ελλάδας κάνει ό,τι μπορεί για να δηλητηριάσει την έννοια της δημοκρατίας.

Έξεστι Συριζαίοις ασχημονείν

 Σ. Μουμτζής

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που δημοσίως εξύβρισε χυδαία τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ξανακτύπησε. Αυτή τη φορά με ακόμα μεγαλύτερη χυδαιότητα. Βέβαια, το κυρίαρχο στο νέο του κτύπημα δεν ήταν η χυδαιότητα αλλά η ανοησία, δείγμα του φανατισμού του. Αποτελεί το ζωντανό παράδειγμα του εκτσογλανισμού της πολιτικής ζωής, όρο που εισήγαγε με επιτυχία ο Β. Βενιζέλος καθώς δικαιώνεται συνεχώς από παρόμοιες συμπεριφορές. 

Αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι πως ο εν λόγω κύριος παραμένει στο κόμμα του. Ουδείς από την

Ελλάδα, ασφάλεια και ενέργεια – Τι συζήτησε ο κ. Μητσοτάκης με αντιπροσωπεία του Κογκρέσου

 ΦΩΤΟ:Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, Μπομπ Μενέντεζ, στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε με την αντιπροσωπεία του Κογκρέσου στη Διάσκεψη του Μονάχου. [INTIME/ΓτΠ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ]

Βασίλης Νέδος 

Σημαντικές επαφές του πρωθυπουργού στο περιθώριο της Διάσκεψης του Μονάχου – Παρέμβαση για το μεταναστευτικό 

Τις άριστες σχέσεις που διανύει η ελληνοαμερικανική σχέση αντικατοπτρίζουν οι επαφές τις οποίες είχε χθες στην 59η Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης,

Τουρκία: Προσήχθησαν τρεις Έλληνες διασώστες επειδή άνοιξαν σημαία με σφυροδρέπανο

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, κρατούνται και πρόκειται να απελαθούν, ενώ για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η ελληνική πρεσβεία - Επιβεβαιώνει το ΥΠΕΞ

Στην επιβεβαίωση ότι τρεις Έλληνες πολίτες, οι οποίοι τις τελευταίες τέσσερις ημέρες δραστηριοποιούνταν ως εθελοντές στην πληγείσα από τους φονικούς σεισμούς περιοχή Αρμουτλού της περιφέρειας Χατάι στην Τουρκία, προσήχθησαν από την τουρκική αντιτρομοκρατική υπηρεσία, προχώρησε το υπουργείο Εξωτερικών, κατόπιν επικοινωνίας του με το Γενικό Προξενείο.

Τουρκία: Ο Τσαβούσογλου τάσσεται υπέρ της αποκατάστασης του ελληνοτουρκικού διαλόγου

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σε νέες του δηλώσεις, τόνισε ότι Ελλάδα και Τουρκία έχουν κοινή γεωγραφία, πρέπει να συζητούν μεταξύ τους και τάχθηκε υπέρ της αποκατάστασης όλων των εκδοχών του ελληνοτουρκικού διαλόγου και εξέφρασε για ακόμη μία φορά την ευγνωμοσύνη προς τη χώρα μας για την άμεση βοήθεια, μετά τον διπλό φονικό σεισμό που έπληξε τη γείτονα.

Σε δηλώσεις του στον ANT1, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλώσε πως η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες που εξέφρασε την αλληλεγγύη της και τα συλλυπητήρια της στην Τουρκία κι από τις πρώτες που έστειλαν σωστικά συνεργεία και ιατρική βοήθεια. Ο ελληνικός λαός ήταν επίσης παραγματικα υποστηρικτικός.

Tουρκία: Σε δύσκολη αποστολή στην Άγκυρα ο Μπλίνκεν - Τα F-16 και τα διλήμματα Ερντογάν

 ΦΩΤΟ:Η οικονομία της Τουρκίας μετά τον καταστροφικό σεισμό μπαίνει σε πρώτο πλάνο στη συνάντηση Μπλίνκεν - Τσαβούσογλου AP Photo / Andreea Alexandru

Μετά τη Διάσκεψη του Μονάχου, επόμενος σταθμός του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν, είναι η Άγκυρα όπου θα συναντηθεί με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου, και ακολουθεί η Αθήνα που αποτελεί και τον τελευταίο του σταθμό της περιοδείας του.

Η Deutsche Welle σε σχετικό ρεπορτάζ κάνει λόγο για «δύσκολη αποστολή» του Μπλίνκεν στην Άγκυρα, ιδιαίτερα μετά τον καταστροφικό σεισμό, που οι προτεραιότητες έχουν μετατοπιστεί.

Αμερικανική επιχείρηση στη Συρία κατά του ISIS- νεκροί και τραυματίες

Η Στρατιωτική Διοίκηση των ΗΠΑ για τη Μέση Ανατολή ανέφερε, σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, Παρασκευή, ότι ένας ανώτερος αξιωματούχος του ISIS σκοτώθηκε και 4 Αμερικανοί στρατιώτες τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης στη Συρία.

Η ανακοίνωση σημειώνει ότι η επιχείρηση έλαβε χώρα χθες το απόγευμα, Πέμπτη, στη βορειοανατολική Συρία, «και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του στόχου, Χαμζά αλ Χόμσι, εξέχοντος ηγέτη του ISIS».

Ο Ερντογάν ίσως αναβάλλει τις εκλογές αλλά δεν μπορεί να τις αποφύγει (ΕΡΤ1, Ανάλυσέ το, 16.2.2023)

 

Ο Δημήτρης Καιρίδης είναι τακτικός καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στον ΒΟΡΕΙΟ ΤΟΜΕΑ Β1 ΑΘΗΝΩΝ.

Γιώργος Φίλης, Σκληρές μάχες στην Ουκρανία. Τι δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις (χάρτες)

 

Μετά από περίπου 12 μήνες πολέμου η Ρωσία ελέγχει το 20%+ της Ουκρανίας. Κάποιος μπορεί να πει ότι είναι πολύ, κάποιος λίγο. Αυτό το ερώτημα έχει ιδεολογικές προεκτάσεις σημειώνει ο Καθηγητής γεωπολιτικής, Κύριος Γιώργος Φίλης

Ο Δ.Σταθακόπουλος για το σεισμό στην Τουρκία, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την επίσκεψη Μπλίνκεν

 

Ο Δ.Σταθακόπουλος για το σεισμό στην Τουρκία, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την επίσκεψη Μπλίνκεν

Σάββας Καλεντερίδης: Οι ΗΠΑ θέλουν να διαλύσουν τη Ρωσία (17-2-2023)

 

Σάββας Καλεντερίδης: Οι ΗΠΑ θέλουν να διαλύσουν τη Ρωσία

Εξαιρετικές οι σχέσεις ΗΠΑ – Ελλάδας

 

Εξαιρετικές οι σχέσεις ΗΠΑ – Ελλάδας

Συρίγος και Παστουσέας σχολιάζουν την αλλαγή στάση της Τουρκίας μετά τους σεισμούς | Οι Δεκατιανοί

 

Συρίγος και Παστουσέας σχολιάζουν την αλλαγή στάση της Τουρκίας μετά τους σεισμούς | Οι Δεκατιανοί

Ραντεβού Μητσοτάκη – Εκπροσώπων του Κογκρέσου των ΗΠΑ στο Μόναχο | Τώρα μαζί 18/2/2023 | OPEN TV

 


1. Το πριν και το μετά τον σεισμό στο Καχραμανμαράς της Τουρκία
2. Τουρκία: Ζωντανοί βγαίνουν από τα χαλάσματα ακόμη και 12 μέρες μετά τον σεισμό
3. Τουρκία: Ζωντανός εντοπίστηκε μετά από 278 ώρες – Συνελήφθησαν 3 Έλληνες εθελοντές
4. Τσαβούσογλου στο OPEN: Ευχαριστούμε τα μέλη της ελληνικής αποστολής
5. Ραντεβού Μητσοτάκη – Εκπροσώπων του Κογκρέσου των ΗΠΑ στο Μόναχο

Ελληνοτουρκικό: Οι επιλογές του Ερντογάν μετά τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία

 

Η Χαρά Κούσινα, κάτοικος Καστελόριζου και ο Διεθνολόγος, Αλέξανδρος Δεσποτόπουλος, μίλησαν στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για τις επιλογές του Ερντογάν μετά τον φονικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία.