Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΟΙΛΗ ΓΗ ΚΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.


ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΟΙΛΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΙΣ ΣΠΗΛΑΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΦΑΜΙΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΤΑΡΤΑΡΑ!

ΑΟΖ, Κυπριακό και ψευδαισθήσεις

Των Η. Κονοφάγου , Ν. Λυγερού, Α. Φώσκολου

Την ώρα που μιλούμε για διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό για την επίλυσή του, δίχως να περιμένουμε την αξιοποίηση του φυσικού αερίου των κοιτασμάτων της κυπριακής ΑΟΖ, πρέπει να γνωρίζουμε μερικά δεδομένα που θεωρούνται οριστικά από την πλευρά της Τουρκίας, η οποία βιάζεται να κάνει κινήσεις, για να μην υποστεί τις επιπτώσεις της κυπριακής ΑΟΖ. Η Τουρκία αν αποφεύγει να μιλήσει για το θέμα του φυσικού αερίου στις διαπραγματεύσεις, είναι απλώς επειδή θεωρεί ότι μπορεί να το κάνει διότι στην Κύπρο, οι Κύπριοι δεν ξέρουν ότι έχει κάνει ήδη συμφωνίες με το κατοχικό καθεστώς, για να παραχωρήσει τις περιοχές A,B,C,D.E,F και G. Αυτά τα δεδομένα υπάρχουν από το 2014, όπως το αποδεικνύει ο «χάρτης» της Turkish Petroleum,

Όποιος υπογράφει μία συμφωνία

Του Ν.Λυγερού

Όποιος υπογράφει μία συμφωνία με την Τουρκία, πρέπει να ξέρει ότι δεν έχει τηρήσει καμία κι ότι κάθε φορά παραβιάζει άρθρα τους ακόμα κι αν αυτή η συμφωνία τη συμφέρει. Έτσι και τη Συνθήκη της Λωζάννης την έχει παραβιάσει σε πολλά άρθρα. Ουσιαστικά θέλει, οι άλλοι που υπογράφουν τη συνθήκη να τηρούν όλα τα σημεία που την συμφέρουν και ταυτόχρονα θεωρεί απαράδεκτο να δεχτεί υποδείξεις για άρθρα που δεν τηρεί ή ακόμα δεν εφαρμόζει καν έτσι ο μόνος τρόπος να βεβαιωθεί κανείς ότι θα έχει κάποιο όφελος να κάνει μία συμφωνία με την Τουρκία

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΤΟΥΝ ΑΒΟΗΘΗΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

373497_cover_mainslider_bigΤου Νίκου Χειλαδάκη
Από το nikosxeiladakis 

Την κυνική ομολογία ότι η τουρκική μαφία ωθεί τους παράνομους μετανάστες προς το Αιγαίο κυριολεκτικά πνίγοντας τους, κάνουν Σύριοι προσφυγές στην τουρκική εφημερίδα Cumhürriyet.
Ο Σύριος πρόσφυγας, Halepli Abdülkadir, μιλώντας στην τουρκική εφημερίδα κατήγγειλε την υποκρισία των τουρκικών αρχών που πιέζουν σε συνεργασία με την τουρκική μαφία τους πρόσφυγες να περάσουν απέναντι στα ελληνικά νησιά, παρά τον μεγάλο κίνδυνο που αυξάνεται με την επιδείνωση του καιρού να πνιγούν μεσοπέλαγα στο Αιγαίο.

Τραγωδία στην Πάτρα - Τρεις φοιτητές νεκροί όταν αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα (Βίντεο)

Δύο κοπέλες κι ένα αγόρι έχασαν τη ζωή τους ενώ τρεις διασώθηκαν από το τραγικό δυστύχημα που συνέβη τα ξημερώματα στην Πάτρα.
Το δυστύχημα συνέβη στις 5.40 τα ξημερώματα της Δευτέρας (21/9) όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έξι νεαρά άτομα –σύμφωνα με το patrastimes.gr, όλοι φοιτητές που είχαν γνωριστεί σε πάρτι- κατευθύνθηκε στον δρόμο που βρίσκεται μέσα στη λιμενική ζώνη και οδηγεί από τον μόλο της Αγίου Νικολάου προς την ιχθυόσκαλα.

Πάτρα: Φωτορεπορτάζ από τις πλημμυρισμένες Ακτή Δυμαίων και Όθωνος Αμαλίας - Μετετραπησαν σε λιμνες

Έχει απογορευθεί η κίνηση των οχημάτων - εκτός από βαρέου τύπου- στην Όθωνος Αμαλίας καθώς η παραλιακή οδό έχει μετατραπεί σε λίμνη, μετά την πρωινή καταιγίδα..

Ανάλογη η εικόνα και στην Ακτή Δυμαίων στο τμήμα από Βορείου Ηπείρου έως και Παπαφλέσσα.

Βροχές και καταιγίδες σε όλη την χώρα - Μαύρισαν τα πάντα! Σκοτείνιασε η Αθήνα - ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ, ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ Η ΠΑΤΡΑ(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Μαύρα σύννεφα έχουν σκεπάσει την Αθήνα θυμίζοντας σκηνικό βαρύ χειμώνα. Στις περισσότερες περιοχές της Αττικής βρέχει καταρρακτωδώς. Η κακοκαιρία που ξεκίνησε να πλήττει από το απόγευμα της Κυριακής το βορειοδυτικό τμήμα της Ελλάδας, έφθασε στην Αττική. Έντονη βροχόπτωση καταγράφεται αυτήν τη στιγμή στα Βόρεια Προάστια...
Οι μετεωρολόγοι είχαν προειδοποιήσει για αλλαγή του καιρού από χθες το βράδυ και μάλιστα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού.
Αυτή την ώρα βρέχει σε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας ενώ ο αέρας και ο βαρύς ουρανός παραπέμπουν σε χειμωνιάτικο φόντο.

Τα ηχηρά ονόματα που μένουν εκτός Βουλής - ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ - ΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ - ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΚΑΡΑΜΠΟΛΕΣ»

Σε ηχηρές απουσίες από τη σύνθεση της νέας Βουλής οδηγεί το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης της 20ής Σεπτεμβρίου.
Από τον ΣΥΡΙΖΑ, εκτός Βουλής μένουν, μεταξύ άλλων, ο στενός συνεργάτης του Αλ.Τσίπρα, Χριστόφορος Βερναρδάκης, αλλά και ο Γ. Κυρίτσης.
Από τη ΝΔ δεν εκλέγονται οι Φ. Πιπιλή, Ευριπίδης Στυλιανίδης (Ροδόπης) και Γ. Ορφανός (Α' Θεσσαλονίκης).
Ανάλογα με το ποια έδρα θα κρατήσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, θα μείνει εκτός Βουλής είτε ο Λευτέρης Αυγενάκης στην εκλογική περιφέρεια Ηρακλείου είτε ο Αργύρης Ντινόπουλος στη Β΄Αθηνών.

Τελικά Αποτελέσματα Εκλογών Σεπτέμβριος 2015

ΠΗΓΗ ekloges.ypes.gr