Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Μιχάλης Ιγνατίου: Ο Παπανδρέου είδε το φως με το Ισραήλ.

Από το ιστολόγιο http://gdailynews.wordpress.com/


Η απόφαση του πρωθυπουργού της Ελλάδος να ταχθεί χωρίς δεύτερη σκέψη εναντίον της ανθρωπιστικής αποστολής της αρμάδας «Ελεύθερη Γάζα» δημιούργησε πολλά ερωτηματικά καθώς «αποτελεί ζαριά που κυνηγά το δισεκατομμύριο», όπως χαρακτηριστικά είπε διπλωμάτης στην Ουάσινγκτον. Δεν πρέπει να έχει κανείς αμφιβολία πως πριν «ρίξει τη ζαριά» ο κ. Παπανδρέου συνεννοήθηκε με τον Λευκό Οίκο και τις Βρυξέλλες, που υποστηρίζουν την πρωτοβουλία του, την οποία έγκρινε και ο μονίμως άβουλος γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών.

Κάθετη εφόρμηση στα πετρέλαια του Αιγαίου από τις ΗΠΑ

Από το ιστολόγιο http://kostasxan.blogspot.com/2011/07/blog-post_1735.html


Σε κατάσταση αναβρασμού (έως και πανικού) βρίσκονται οι περισσότεροι διπλωμάτες του υπουργείου Εξωτερικών, εν όψει της διήμερης επίσκεψης της Χίλαρι Κλίντον στη χώρα μας, την ερχόμενη Κυριακή και Δευτέρα 17 και 18 Ιουλίου. Ο φόβος ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε νέες υποχωρήσεις επί των εθνικών θεμάτων είναι διάχυτος και ενισχύεται από τη μέχρι τώρα πολιτική και συμπεριφορά τόσο του ίδιου του κ. Γ. Παπανδρέου όσο και των δύο υπουργών Εξωτερικών Δημ. Δρούτσα και Στ. Λαμπρινίδη.

Κύπρος: Πλωτά εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος 300 MW

Από το ιστολόγιο http://www.defence-point.gr/news/?p=14951

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «defence-point.gr» (αναγκαζόμαστε να το διευκρινίσουμε καθότι αναμένεται για μία ακόμη φορά υφαρπαγή της είδησης και δημοσίευσή της σε μεταγενέστερο χρόνο προς ικανοποίηση των συμπλεγμάτων ορισμένων, αλλά και με πειραγμένο το «ρολόι» ώστε να φαίνεται ότι αντιγράψανε άλλοι και όχι οι ανήθικοι κατ’ εξακολούθηση δράστες…) η Κυπριακή Δημοκρατία και συγκεκριμένα η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ), ετοιμάζεται να προκηρύξει σε λίγες ώρες Διεθνή Διαγωνισμό για την κάλυψη της επείγουσας ανάγκης για την τροφοδοσία της νήσου με ηλεκτρικό ρεύμα.
Όπως πληροφορηθήκαμε, παγκοσμίως διατίθενται περιορισμένες επιλογές για αυτό το επίπεδο ισχύος που απαιτείται. Μέχρι σήμερα υπάρχουν ρωσικές σχεδιάσεις που αποδίδουν 70 MW χρησιμοποιώντας πυρηνική ενέργεια και γερμανικές που αποδίδουν 220 MW.


ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!

Από το ιστολόγιο http://www.eglimatikotita.gr/2011/07/blog-post_1662.html


Έκτακτο: Σοβαρά επεισόδια αυτή την ώρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου.

Επεισόδια έχουμε αυτή την ώρα στην Λευκωσία έξω  από το Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου.
Πορεία διαμαρτυρίας η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη αντιμετωπίστηκε με σφοδρότητα από την αστυνομία που φυλάει το Προεδρικό Μέγαρο και τον Πρόεδρο Χριστόφια.
Έγινε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων για να διαλυθεί η πορεία διαμαρτυρίας.
Ο κόσμος ιδιαίτερα εξοργισμένος από το τραγικό συμβάν ζητάει δικαιοσύνη ακόμα και παραίτηση του Πρόεδρου Χριστόφια
Υπάρχουν πληροφορίες πως η αστυνομία έχει ζητήσει ενισχύσεις και από άλλες πόλεις της Κύπρου.
Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Ο πραγματικός προορισμός και το περιεχόμενο των κοντέινερ του θανάτου

Από το ιστολόγιο http://www.defencenet.gr/
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του defencenet.gr αναφορικά τόσο με την ταυτότητα των πυρομαχικών των μοιραίων εμπορευματοκιβωτίων όσο και με τον πραγματικό προορισμό τους.
Τα εμπορευματοκιβώτια είχαν φτάσει στη βάση του Ναυτικού του ΓΕΕΦ την Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2009. Αυτά μεταφέρονταν από ρωσικών συμφερόντων εμπορικό σκάφος με κυπριακή σημαία ναυλωμένο από την IRISL, τις κρατικές ναυτιλιακές γραμμές του Ιράν, για τη μεταφορά του από το ιρανικό λιμάνι του Μπαντάρ Αμπάς στην Ταρτούς της Συρίας.
Η κατάσχεση του φορτίου έγινε από τις κυπριακές αρχές κατόπιν αμερικανικού αιτήματος και από την έρευνα που είχε πραγματοποιήσει αμερικανικό κλιμάκιο αποκαλύφθηκε πως στα  εμπορευματοκιβώτια περιέχονταν «Πυρομαχικά των 120, 122, 125 και 160 χιλιοστών, σφαίρες τυφεκίων ΑΚ-47 των 7,62 χιλιοστών, πεπιεσμένη πυρίτιδα, γομώσεις απλές και γομώσεις μαγνησίου», ανέφερε το απόρρητο τηλεγράφημα 09State5968 που στάλθηκε από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην αμερικανική πρεσβεία στη Λευκωσία.

Δεχθήκαμε να μπει σε συνυποσχετικό για τη Χαγη η κυριαρχία 114 νησίδων μας!!!

Από το Παρόν της Κυριακής

Επίθεση στα Εξάρχεια με δυο τραυματίες αστυνομικούς



 
Άγρια επίθεση από ομάδα τριάντα κουκουλοφόρων δέχθηκε πριν από λίγο πεζή περιπολία στα Εξάρχεια.

Δύο αστυνομικοί τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ στο σημείο επικρατεί πανικός και οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν ερευνούν εξονυχιστικά το σημείο για να εντοπίσουν τους δράστες της άγριας επίθεσης.

Συγκεκριμένα στις 19:35, στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού μια ομάδα περίπου τριάντα κουκουλοφόρων που είχαν στα χέρια τους ξύλα, πέτρες και σφυριά, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που πραγματοποιούσαν πεζή περιπολία στην πλατεία. Οι κουκουλοφόροι τους αιφνιδίασαν με αποτέλεσμα να πέσει άγριο ξύλο και δύο αστυνομικοί να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ protothema