Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Αρχαία Mu ή Λεμουρία - Αρχαία Ατλαντίδα

Η άνοδος και η πτώση του πολιτισμού της Lemuria η MU. Η άνοδος και η πτώση του πολιτισμού της Λεμουριας δεν μπορούν να τεκμηριωθεί ιστορικά, αν και πολλοί έχουν πάει για αναζήτηση αυτής της μυθολογικής ηπείρου. Οι χαμένοι πολιτισμοί ήταν γνωστοί για να την άνοδο και την πτώση τους - ή στο να εμφανιστούν και να εξαφανιστούν χωρίς καμία εξήγηση. Όπως και με την Ατλαντίδα κάποιος μπορεί να σκεφτεί μόνο ως προς αυτό που συνέβη, βασισμένος στα αρχαιολογικά στοιχεία, μύθους, θεωρίες που συναρμολογήθηκαν από τους ερευνητές, και για μερικούς, από μεταφυσικά κανάλια επικοινωνίας.

Η Τρανή δικαίωση του Άρη Πουλιανού που πέρασε απαρατήρητη!!!

Επιστολή του αδελφού Γ.Γάκη

Ο Καθηγητής κ. Αρης Πουλιανός , μέλος τού Μόνιμου Διεθνούς Ινστιτούτου Ανθρωπολογικών καί Εθνολογικών Επιστημών τής UNESCO , δικαιώνεται γιά μία ακόμη φορά από τήν διεθνή επιστημονική κοινότητα.


Θεμελίωσε μέ ακλόνητα επιστημονικά στοιχεία :

- ΤΗΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ.
- ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
- ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΤΟ ΠΡΟΣ ΒΟΡΡΑ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Οι Η.Π.Α. λένε ότι τα Ιεροσόλυμα δεν ανήκουν στο Ισραήλ

Του Λιακόπουυλου Δημοσθένη
Από το prisonplanet.


Προχθές (Τρίτη) στις ΗΠΑ βγήκε μια απόφαση που ίσως να είναι το πρώτο βήμα σε μια σειρά από γεγονότα που θα οδηγήσουν στην εποπτεία της Ιερουσαλήμ από τον ΟΗΕ.
Αντισυνταγματικός κρίθηκε ο νόμος του 2002 στις ΗΠΑ που απαιτούσε το State departement να καταγράφεται ως τόπος γέννησης το Ισραήλ σε όσους είχαν γεννηθεί στην Ιερουσαλήμ.

Αποκαλυπτικά Πλάνα UFO...Μπορείτε να δείτε τον πιλότο!!! (Βίντεο)

Το 2007, ο Murat Yalcin, ένας νυκτερινός φρουρός ασφαλείας στο Kumburgaz της Τουρκίας συνέλαβε μερικά από τα καλύτερα βίντεο εμφάνισης UFO . Η ταινία δείχνει ακόμα και τον πιλότο του άγνωστου σκάφους. Η καταγραφή συνεχίστηκε τα επόμενα χρόνια, καθώς το UFO εμφανιζόταν πάνω από τη θάλασσα του Μαρμαρά κοντά στο Kumburgaz. Τα βίντεο δεν έχουν ποτέ επιτυχώς καταρριφθεί.

Το περιστατικό της εμφάνισης του UFO στην Τουρκία έλαβε χώρα μεταξύ του 2007 και του 2009. Κατά την περίοδο αυτή υπήρξαν πολλές αναφορές άγνωστων εναέριων αντικείμενων σε όλη την Τουρκία, ενώ μια σειρά από βίντεο ελήφθησαν από έναν κάτοικο της περιοχής που ονομάζεται Murat Yalcin. Οι θεάσεις επιβεβαιώθηκαν από πολλούς ανθρώπους που ζουν στο χωριό πολλές διαφορετικές ημέρες και νύχτες.

Ν. Δένδιας: «Παρανοϊκές οι φήμες περί απόλυσης αστυνομικών»

Ο υπουργός ξεκαθάρισε ακόμη ότι σταθερή θέση της χώρας είναι να μην προχωρήσει η συγχώνευση της Europol με την CEPOL

«Παρανοϊκή φήμη» χαρακτήρισε πληροφορίες περί επικείμενης απόλυσης 4.000 αστυνομικών ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας μιλώντας στην επιτροπή Δημόσιας Τάξης και Ευρωπαϊκών υποθέσεων της Βουλής.

Πέραν αυτού, ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι σταθερή θέση της χώρας είναι να μην προχωρήσει η συγχώνευση της Europol με την CEPOL (Ακαδημία Αστυνομικών Ευρώπης) όπως επίσης να μην είναι υποχρεωτική η παράδοση πληροφοριών στην Europol, όπως προτείνει το Ευρωκοινοβούλιο και Συμβούλιο.

Μικτά πρόσημα στο ταμπλό της Wall

Dow15.555,6113,37 0,09%  



  Nasdaq3.579,600,33 0,01%  

Η Wall Street σήμερα,(Nasdaq end of day)
Προσπάθεια ανάκαμψης επιχειρεί το αμερικανικό χρηματιστήριο που στη διάρκεια των συναλλαγών φέρνει τους Dow Jones και S&P 500 κοντά στα ιστορικά υψηλά τους επίπεδα, με τους επενδυτές να αξιολογούν τα μικτά εταιρικά αποτελέσματα, αλλά και τα στοιχεία από το μέτωπο της αμερικανικής οικονομίας.

Νωρίτερα, το υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ ανακοίνωσε πως ο αριθμός των νέων αιτήσεων για επίδομα ανεργίας στις ΗΠΑ κατέγραψε αύξηση στο εποχικά προσαρμοσμένο μέγεθος των 343.000 για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 20 Ιουλίου. Παράλληλα, οι παραγγελίες διαρκών αγαθών στις ΗΠΑ κατέγραψαν άνοδο 4,2% τον Ιούνιο, έναντι εκτιμήσεων για άνοδο μόλις 1,7%.

Δείκτες – Στατιστικά

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones υποχωρεί κατά 16,40 μονάδες (-0,11%) και βρίσκεται στις 15.525,80 μονάδες. Ο δείκτης Nasdaq καταγράφει άνοδο 19,20 μονάδων (0,54%) φτάνοντας τις 3.598,80 μονάδες. O S&P 500 σημειώνει άνοδο 0,70 μονάδων (0,04%) και βρίσκεται στις 1.686,60 μονάδες.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones υποχώρησε κατά 25,50 μονάδες (-0,16%) κλείνοντας στις 15.542,20 μονάδες. Ο δείκτης Nasdaq κατέγραψε άνοδο 0,30 μονάδων (0,01%) και έκλεισε στις 3.579,60 μονάδες. O S&P 500 σημείωσε πτώση 6,40 μονάδων (-0,38%) κλείνοντας στις 1.685,90 μονάδες. 

Υπουλο τουρκικό σχέδιο με στόχο Ελλάδα Συρία και αμερικανική εμπλοκή

Διπλή προβοκάτσια που ευνοεί τα συμφέροντα της Άγκυρας στήνουν κύκλοι της Τουρκίας επιχειρώντας - "με ένα σπάρο" - να εκθέσουν Ελλάδα και Συρία, στρέφοντας τις ΗΠΑ εναντίον τους.

 Το κακοστημένο σχέδιο της Τουρκίας έχει ως κέντρο τους "βομβιστές αυτοκτονίας", στηρίζεται στο πρόβλημα τρομοκρατίας που κατά την ίδια αντιμετωπίζει ως χώρα από τη δράση αυτών των οργανώσεων αλλά και στην προσπάθεια των ΗΠΑ να βρουν με κάθε τρόπο άκρη σε επιθέσεις που είχαν δεχθεί στόχοι της στο έδαφος της Τουρκίας, όπως στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα. Το κακοστημένο σχέδιο είναι απλό και σε αυτή την ''απλότητα'' επιχειρούν να πείσουν τους αμερικανούς:

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ - Αυτά μας περιμένουν από Σεπτέμβριο!

Αν νομίζετε ότι στην Ελλάδα των Μνημονίων τα έχουμε δει και τα έχουμε ζήσει όλα, πλανάστε πλάνην οικτρά!!!

Διαβάστε τι μας περιμένει από Σεπτέμβριο, μετά τα μπάνια του λαού...


Γιατί μας κρύβουν ότι οι μισθοί θα πέσουν στα 420 ευρώ και οι συντάξεις στα 360!!!

Αν νομίζετε ότι στην Ελλάδα των Μνημονίων τα έχουμε δει και τα έχουμε ζήσει όλα, πλανάστε πλάνην οικτρά.

Η νύχτα του «Αγίου Βαρθολομαίου» δεν έχει έρθει ακόμα!

Sos. οδηγίες προς απελπισμένους δανειολήπτες. μπορείτε να γλιτώσετε πολλά χρήματα από τις τράπεζες!

Τα κακά νέα: χρωστάτε –πολλά ή λίγα-, αλλιώς δεν θα διαβάζατε αυτό το άρθρο.
Τα καλά νέα: Κατά πάσα πιθανότητα, δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα. Στην πραγματικότητα, σας χρωστάνε, σας κλέβουν ανελέητα, χρόνια τώρα, και πρέπει να κάνετε κάτι γι αυτό. Αμέσως.Και εξηγούμαι.
Τι κάνουν οι τράπεζες; Δανείζουν χρήματα με σκοπό το κέρδος. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι και κανείς δεν αμφισβητεί τη χρησιμότητα του δανεισμού όταν αυτός γίνεται με σκοπό την ανάπτυξη. Κανένας επίσης δεν αμφισβητεί ότι το τραπεζικό μας σύστημα μας κλέβει ανελέητα, παράνομα και καταχρηστικά επί σειρά ετών. Οι Ελληνικές τράπεζες…
και ο Μπάμπης ο τοκογλύφος καμία διαφορά δεν έχουν. Εκτός από ότι από το Μπάμπη δεν γλιτώνεις, από τις τράπεζες όμως, ναι.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ-ΠΟΙΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ

ΟΙ ΔΥΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ – ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ!

Το κούρεμα των ομολογιούχων ήταν η αισχρότερη, αντεθνική πράξη που έχει γίνει στη νεότερη Ελληνική ιστορία. Διαχρονικά τα ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου ήταν η ασφαλέστερη μορφή αποταμίευσης η οποία ήταν εγγυημένη από το ίδιο το κράτος.

Οι καταθέσεις στις τράπεζες για όσους ακόμα δεν το έχουν αντιληφθεί, είναι "εγγυημένες" από το ίδιο κράτος που γκρέμισε την ισχυρότερη μορφή εγγυοδοσίας. "Μέχρι το ποσό των 100,000 Ευρώ".

Η πραγματική κυβέρνηση της Ελλάδος ζήτησε την ποινικοποίηση της αντίθετης άποψης ...

Τα πράγματα στην ελληνική αλλά και διεθνή πολιτική σκηνή γίνονται ολοένα και πιο ξεκάθαρα..

ZOG= Zionist Occupied Government, κυβέρνηση δηλαδή στην οποία κυριαρχούν οι Εβραιοσιωνιστές!

Ακόμη και ο πιο αδαής σε επίπεδο πολιτικής, όταν βλέπει τις παρεμβάσεις του Εβραϊσμού στην πολιτική σκηνή της χώρας μέσω του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου και τους Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, καταλαβαίνει ότι ο εβραϊσμός είναι το πραγματικό αφεντικό που κινεί τα νήματα και χαράσσει πολιτικές.

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ . Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΚΑΘΕΚΤΗ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ !
Καμαρώστε τα σιχάματα της ευρώπης.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ;

Καμαρώστε τον πολιτισμό της Δύσης, που τόσο λυσσασμένα προσπαθούν να μας πείσουν ότι ανήκουμε οι πολιτικές μαριονέτες μας.
Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα νομιμοποίησης της παιδοφιλίας.
Κάπως έτσι ξεκίνησε κάποτε και η ομοφυλοφιλία.
Και κάπως έτσι κάποτε θα φτάσουμε στις προφητείες του Αγίου Ανδρέα του δια Χριστού σαλού.
Γ.Θ

Ευρωβαρόμετρο: Ενας στους δύο Ελληνες δεν αισθάνεται Ευρωπαίος

Περισσότεροι από τους μισούς Ελληνες δεν αισθάνονται Ευρωπαίοι. Αυτό αποδεικνύει το Ευρωβαρόμετρο το οποίο καταγράφει ότι το ίδιο νιώθουν οι Κύπριοι, οι Βρετανοί, οι Βούλγαροι και οι Ιταλοί.
Συγκεκριμένα στο ερώτημα αν «αισθάνεστε πολίτης της ΕΕ» όχι απάντησε το  56% των Ελλήνων, το 55% των Κυπρίων, το 51% των Βρετανών και των Βουλγάρων και το 47% των Ιταλών.
Από την άλλη πλευρά θετικά απαντούν οι πολίτες του Λουξεμβούργου (88%), της Μάλτας (81%), της Σλοβακίας (76%), της Γερμανίας και της Φινλανδίας (73%).

Ο μηχανοδηγός του τρένου στην Ισπανία πανηγύριζε στο Facebook όταν έφτασε τα 200 χιλιόμετρα

Ο Φρανθίσκο Χοσέ Γκαρθόν Αμο, ένας από τους δύο μηχανοδηγούς του Alvia 151, του τρένου που χθες εκτροχιάστηκε στην περιοχή Σαντιάγο Ντε Κομποστέλα της Γαλικίας σκορπώντας το πένθος σε όλη την Ισπανία, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα ABC είναι «φαν» των υψηλών ταχυτήτων.
Αυτό άλλωστε αποδεικνύει και μια φωτογραφία που ανέβασε Το περασμένο Μαρτίο στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου φαίνεται το κοντέρ του τρένου που οδηγεί να έχει πιάσει «κόκκινο». Μάλιστα κάτω από τη φωτογραφία υπάρχουν συζητήσεις του Γκαρθόν Αμο με φίλους του, με τον οδηγό να περηφανεύεται για τα κατορθώματά του.

ΤΕΤΑΜΕΝΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ Τελεσίγραφο 48 ωρών στη Μουσουλμανική Αδελφότητα

Διορία 48 ωρών, μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, έδωσε σήμερα ο στρατός της Αιγύπτου στη Μουσουλμανική Αδελφότητα προκειμένου να υπογράψει τον "οδικό χάρτη" για την πολιτική συμφιλίωση στη χώρα, ανέφερε απόψε ένας αξιωματούχος, λίγη ώρα αφότου οι ένοπλες δυνάμεις απείλησαν συγκαλυμμένα ότι θα χρησιμοποιήσουν σκληρότερες τακτικές εναντίον της ισλαμικής οργάνωσης.
 
"Σαφώς θα αντιδράσουμε σκληρά εναντίον οποιασδήποτε παρότρυνσης στη βία ή την τρομοκρατία από τους ηγέτες της Αδελφότητας ή τους υποστηρικτές της.

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΤΡΑΓΩΔΊΑ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΑΣ Από θαύμα σώθηκε ο Αρχηγός ΓΕΣ

Κυριολεκτικά από θαύμα σώθηκε ο Αρχηγός ΓΕΣ και οι υπόλοιποι επιβαίνοντες σε ελικόπτερο UH-1H  το οποίο εκτέλεσε βαριά προσγείωση στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας.
Το ατύχημα έγινε στις 18:00, και η παρουσία του Α/ΓΕΣ εκεί ήταν στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης της Στρατιωτικής Ηγεσίας σε Μονάδες της Περιοχής Ευθύνης της 1ης Στρατιάς. Πιο συγκεκριμένα και κατά τη διάκρεια απογείωσης του ελικοπτέρου από το ελικοδρόμιο του Στρατοπέδου στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας, το UH-1H παρουσίασε απώλεια ισχύος στον κινητήρα με αποτέλεσμα οι δύο χειριστές να αναγκαστούν να εκτελέσουν αμέσως αναγκαστική προσγείωση σε παρακείμενο χώρο του ελικοδρομίου.

Ανησυχία Πούτιν για τους Χριστανούς τoυ αραβικού κόσμου

Την ανησυχία του για το μέλλον των θρησκευτικών μειονοτήτων στον αραβικό κόσμο, και δη της Ορθοδοξίας, εξέφρασε ο Βλάντιμιρ Πούτιν, σε συνάντηση που είχε στο Κρεμλίνο με τους  προκαθημένους και αρχιερείς 15 τοπικών Ορθοδόξων Εκκλησιών.
 
Ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε πως με πόνο καρδιάς βλέπει να πολλαπλασιάζονται οι θρησκευτικές εντάσεις, ειδικά στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική και να παραβιάζονται τα δικαιώματα των θρησκευτικών μειονοτήτων, «μεταξύ των οποίων και των χριστιανών, συμπεριλαμβανομένων των ορθοδόξων», ενώ πρόσθεσε ότι στην εποχή μας χρειάζεται να γίνουν διεθνείς προσπάθειες με στόχο την αποτροπή «των διαπολιτισμικών συγκρούσεων, που απειλούν με σοβαρότατες συνέπειες».

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΙΡΙΑΛ ΣΤΟ MEGA Κατάντησαν την Αγία Σοφία... νυχτερινό κέντρο!!!

Πρόκληση και ιεροσυλία! Μία από τις τουρκικές σειρές που το τελευταίο διάστημα εισέβαλαν στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα, το «Ενα αστέρι γεννιέται», που προβάλλεται καθημερινά από τη συχνότητα του Mega, υπέπεσε σε μεγάλο σφάλμα, αφού μετέτρεψε ορθόδοξη βυζαντινή εκκλησία σε... νυχτερινό κέντρο! Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι παραγωγοί της σειράς μετέτρεψαν το ιερό του ιστορικού ναού σε... πάλκο με ορχήστρα και τραγουδίστριες να διαγωνίζονται στο ποια είναι η καλύτερη στα τουρκικά άσματα.

Γερμανός δημοσιογράφος: Αυτή είναι η ερώτηση που εξόργισε τον Τσίπρα

Τι απαντά ο Μίκαελ Μάρτινς στα όσα του καταλόγισε η Κουμουνδούρου για την επεισοδιακή συνέντευξη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Στην αντεπίθεση περνά ο Γερμανός δημοσιογράφος της «Frankfurter Allgemeine Zeitung», Μίκαελ Μάρτινς, για τα όσα διαδραματίστηκαν την περασμένη εβδομάδα στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, στην Κουμουνδούρου, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο συνέντευξης που επρόκειτο να του παραχωρήσει.

Δημόσιο: Δεύτερο κύμα κινητικότητας στο τέλος Σεπτεμβρίου

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα συμμετέχουν όλα τα υπουργεία-Τα στοιχεία θα προέλθουν από την αξιολόγηση των δομών των υπουργείων-Η χώρα θα τηρήσει στο ακέραιο τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει

Ολοκληρώθηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό ο σχεδιασμός για το δεύτερο κύμα κινητικότητας.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο ορίζοντας λήξης υλοποίησης του δεύτερου αυτού «κύματος» είναι το τέλος Σεπτεμβρίου τονίζοντας ότι σε αυτό θα συμμετέχουν όλα τα υπουργεία.

«Κίτρινη κάρτα» από Μαξίμου σε Ν. Κακλαμάνη και Δ. Κυριαζίδη

- Θα διαγράφεται όποιος δεν ψηφίζει τα προαπαιτούμενα- Αφορμή το «παρών» των δύο βουλευτών στη σημερινή ψηφοφορία- Το μήνυμα είχε και άλλους αποδέκτες...

Ξεκάθαρο μήνυμα προς την Κοινοβουλευτική του Ομάδα έστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επισημαίνοντας ότι βουλευτής που θα καταψηφίζει προαπαιτούμενα μέτρα, θα διαγράφεται.

Τι προκάλεσε τον εκτροχιασμό του τρένου στην Ισπανία(Βίντεο)


2
Επτά ημέρες πένθους στη Γαλικία κήρυξε σήμερα ο πρόεδρος της περιφέρειας αυτής της βορειοδυτικής Ισπανίας, η οποία συγκλονίστηκε από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα χθες βράδυ.
«Είναι το μεγαλύτερο πένθος στην ιστορία της Γαλικίας», δήλωσε στον Τύπο ο πρόεδρος Αλμπέρτο Νούνιεθ Φεϊχόο.

Την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι μετέβη στην πόλη Σαντιάγο ντε Κομποστέλα, τη γενέτειρά του, και αμέσως μετά κατευθύνθηκε στον τόπο της σιδηροδρομικής τραγωδίας που προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 78 ανθρώπων και τον τραυματισμό 179, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό.

ΔΝΤ: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας μείωσης του κατώτατου μισθού

ΔΝΤ: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας μείωσης του κατώτατου μισθού
 Θέμα νέων μειώσεων στον κατώτατο μισθό φαίνεται πως αφήνει ''ανοικτό'' με τη νέα του έκθεση το ΔΝΤ 

Τι και αν στην νέα του έκθεση  για την κατάσταση στην ευρωζώνη, το ΔΝΤ επαναλαμβάνει ότι επιτεύχθηκε "σημαντική πρόοδος" στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό, υπογραμμίζοντας ιδιαίτερα τις μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας, τις μειώσεις στις αποζημιώσεις και στη φορολογική επιβάρυνση, καθώς και την ψήφιση νόμου για την απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων και των υπηρεσιών μεταφοράς και ενέργειας.

Νέα οριακή πτώση για το ΧΑΚ

Λευκωσία: Με μικρές απώλειες της τάξης του 0,10% έκλεισε ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου την Πέμπτη στις 93,31 μονάδες.

Ελαφρώς μεγαλύτερες ήταν οι απώλειες για τον Δείκτη FTSE/CySE 20, ο οποίος έκλεισε στις 33,44 μονάδες, με πτώση 0,45%.

Ο ημερήσιος όγκος συναλλαγών διαμορφώθηκε στις 38.427,25 ευρώ.

Πτωτικά κινήθηκαν και οι επιμέρους δείκτες με εξαίρεση τα Ξενοδοχεία και την Παράλληλη Αγορά οι οποίοι παρέμειναν αμετάβλητοι στις 290,08 και 510,84 μονάδες αντίστοιχα.

Αμετάβλητο το συναλλακτικό μοτίβο στο ταμπλό του Χ.Α.

Του Δημήτρη Ζάντζα  από το capital.gr

Με οριακά κέρδη 0,27% -αλλά στο υψηλό ημέρας- έκλεισε την Πέμπτη ο Γενικός Δείκτης στο Χρηματιστήριο της Αθήνας, σε μία ακόμα υποτονική συνεδρίαση χαμηλού τζίρου.

Η Τρ. Πειραιώς βρέθηκε στην «κορυφή» των κερδών του FTSE25, όπου η τελική εικόνα ήταν «μοιρασμένη» με 12 τίτλους σε θετικό έδαφος και 13 σε αρνητικό, ενώ η ΕΤΕ δέχθηκε τις μεγαλύτερες πιέσεις.

Την Τρ. Πειραιώς ακολούθησαν ανοδικά, μεταξύ άλλων, οι Τιτάν, Coca-Cola HBC, Frigoglass και Intralot, ενισχυμένες άνω του 1%.