Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Bilderberg 2011: Full Official Attendee List

Από το ιστολόγιο Infowars
David Rockefeller
Thanks to the fantastic work of Bilderberg activists, journalists and the Swiss media, we have now been able to obtain the full official list of 2011 Bilderberg attendees. Routinely, some members request that their names be kept off the roster so there will be additional Bilderbergers in attendance.
Infowars will be on the scene identifying other attendees not on the list.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ.ΠΡΩΤΗ ΔΡΑΣΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.

Από το ιστολόγιο http://antistasihellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_12.html


Οι Έλληνες Πατριώτες της Διασποράς μας, μπαίνουν δυναμικά στον κοινό αγώνα ενάντια στους νεοταξίτες: 17 Ιουνίου, μπροστά στο ελληνικό Προξενείο της Νέας Υόρκης, η πρώτη κινητοποίηση.

Σε δημόσια ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής της Νέας Υόρκης, αναφέρεται σχετικά:

«Ομάδα ανεξάρτητων Ελλήνων Πολιτών-Πατριωτών, εξοργισμένοι από τα δεινά που περνά η Πατρίδα μας, ετοιμάζουμε εκδήλωση διαμαρτυρίας προς την ελληνική κυβέρνηση και για συμπαράσταση στα αδέλφια μας στην Ελλάδα, την Παρασκευή 17 Ιουνίου και ώρα 12 μ.μ. (ώρα Νέας Υόρκης). Παρακαλούμε όλους τους Έλληνες Ομογενείς της Διασποράς, ει δυνατόν, να οργανώσουν κάτι ανάλογο (την ίδια μέρα και ώρα) σε όλη την υφήλιο, σε ανάλογους χώρους (Προξενεία, Πρεσβείες, Εκκλησίες, Κοινοτικοί χώροι κλπ), όπου χτυπάει η καρδιά του Ελληνισμού.
Εμπρός λοιπόν αδέλφια, ας κάνουμε το αυτονόητο»

Ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΥΡ ...

Συμβούλιο της Ευρώπης: «Δεν υπάρχει θέμα μειονότητας στο Πιρίν»


Ιούνιος 12, 2011.

Το ψήφισμα με αντικείμενο το OMO Ilinten Pirin, το οποίο υπέγραψε ο Ιβάνοφ και άλλοι, κατά της Βουλγαρίας,  προς την Επιτροπή των Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης, θεωρείται οριστικά κλεισμένο, γιατί η Βουλγαρία έχει εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις, οι οποίες απορρέουν από τις αποφάσεις που  εξέδωσε το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων το 2005.


Και οι δύο οι αποφάσεις σχετικά με το δικαίωμα σε ελεύθερες και ειρηνικές συνεδριάσεις των Σλαβο-σκοπιανών στη Βουλγαρία, καθώς και οι απαιτήσεις τους να προσφύγουν για τα δικαιώματά τους, αναφέρουν ότι δεν εμποδίζονται από τις βουλγαρικές αρχές.

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο "στέκι" της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα

Σχόλιο από Faceof : Εμείς το έχουμε αναφέρει πάμπολες φορές και θα το ξαναπούμε όσες ακόμα χρειάζεται......δείτε τα 'αρθρα μας και συνδέστε http://www.anarkismo.net/ !!!!
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_7901.html

Από το ιστολόγιο http://www.eglimatikotita.gr/2011/06/blog-post_6781.html

Η ομάδα «Αλήτες με μνήμη και συνείδηση» αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση σε στέκι της «Χρυσής Αυγής» στην Πάτρα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Athens Indymedia.

Ιδιαίτερης σκληρότητας η ανακοίνωση βάλει και κατά συγκεκριμένων προσώπων όπως του πρώην Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας της Οργάνωσης αλλά και ενός Πατρινού δικηγόρου ο οποίος μάλιστα ήταν υποψήφιος με την παράταξη του Γιάννη Δημαρά στις εκλογές του 2006, χωρίς πάντως να στοιχειοθετεί τις κατηγορίες.

Αυτό που με σαφήνεια εννοείται είναι ότι θα υπάρξει και συνέχεια.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΣΙΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "HELLENIC REVENGE"

Σχόλιο από Faceof : Για εμάς τους συνωμοσιολόγους/ερευνητές είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο και ειδικά για τα ιστολόγια/blogs που ασχολούνταν με αποκαλύψεις για την NWO και την Παγκοσμιοποίηση, στην Ελλάδα όμως αυτό που συμβαίνει τώρα αποδεικνύει περίτρανα ότι η Χώρα μας βρίσκεται υπό κατοχή και η κυβέρνηση μαριονέτα έχει κηρύξει Χούντα  με όλα όσα αυτό συνεπάγεται π.χ όπως λογοκρισία και τρομοκρατία!!!


Από το ιστολόγιο http://isxys.blogspot.com/2011/06/hellenic-revenge.html
ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΟΤΙ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΣΕΧΤΑ" ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/06/hellenicrevenge.html

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ: http://esxatianasxesi.blogspot.com/2011/06/hellenicrevenge.html

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ: ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΥΧΗΣ Η ΑΡΕΤΗΣ(ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ)

5. Πρώτα, λοιπόν, να εξετάσεις, αν θέλεις, την κατ’ εξοχήν παράδοξη άποψη, αντιπαραβάλλοντας τους μαθη­τές του Αλεξάνδρου με αυτούς του Πλάτωνα και του Σωκράτη.

Ο Πλάτων και ο Σωκράτης δίδασκαν μαθητές προικισμένους από τη φύση, που μιλούσαν την ίδια γλώσ­σα, ώστε, αν μη τι άλλο, καταλάβαιναν τουλάχιστον την Ελληνική γλώσσα.

Ωστόσο, και ο Πλάτων και ο Σωκράτης δεν έπεισαν πολλούς, αλλά ορισμένοι σαν τον Κριτία, τον Αλκιβιάδη και τον Κλειτοφώντα απέρριψαν τη διδαχή τους, όπως φτύνει το άλογο το χαλινάρι, και στράφηκαν σε άλλο δρόμο. Αν όμως εξετάσεις τα αποτελέσματα της διδασκαλίας του Αλεξάνδρου, θα διαπιστώσεις ότι έμαθε τους Υρκανούς να παντρεύονται, δίδαξε τους Αραχωσίους να καλλιεργούν τη γη, έπεισε τους Σογδιανούς να φροντί­ζουν τους γονείς τους και να μην τους σκοτώνουν, και τους Πέρσες να σέβονται τις μητέρες τους και να μην τις παντρεύονται .

Πόσο αξιοθαύμαστη είναι η φιλοσοφία, χάρη στην οποία οι Ινδοί λατρεύουν Ελληνικούς θεούς, και οι Σκύθες θάβουν τους νεκρούς τους και δεν τους τρώνε! Θαυμάζουμε τη δύναμη του Καρνεάδη, που έκανε τον Κλειτόμαχο, ο οποίος προηγουμένως λεγόταν Ασδρούβας, Καρχηδόνιος την καταγωγή, να υιοθετήσει τον Ελληνικό τρόπο ζωής . Θαυμάζουμε τον χαρακτήρα του Ζή­νωνα, που έπεισε τον Διογένη τον Βαβυλώνιο να επιδοθεί στη φιλοσοφία .


Όταν όμως ο Αλέξανδρος εκπολίτιζε την Ασία, ο Όμηρος διαβαζόταν παντού, και τα παιδιά των Περσών, των Σουσιανών και των Γεδρωσίων μάθαιναν ν’ απαγγέλλουν τις τραγωδίες του Σοφοκλή και του Ευριπί­δη. 0 Σωκράτης, όταν αντιμετώπισε την κατηγορία ότι εισάγει καινά δαιμόνια, καταδικάστηκε εξαιτίας των συ­κοφαντών που υπήρχαν στην Αθήνα χάρη στον Αλέξαν­δρο, όμως, η Βακτρία και ο Καύκασος προσκύνησαν τους θεούς των Ελλήνων.

Ο Πλάτων έγραψε ένα μόνο σύγγραμ­μα για την πολιτειακή οργάνωση και δεν έπεισε κανέναν, εξ’ αιτίας της αυστηρότητας του έργου ο Αλέξανδρος, αντίθετα, ίδρυσε περισσότερες από εβδομήντα πόλεις μέ­σα στις βάρβαρες χώρες, και διέσπειρε σε όλη την Ασία τα Ελληνικά αξιώματα, νικώντας έτσι τον απολίτιστο και θηριώδη τρόπο ζωής.

Λίγοι από εμάς διαβάζουμε τους «Νόμους» του Πλάτωνα, αλλά δεκάδες χιλιάδων άνθρω­ποι εφάρμοσαν και εξακολουθούν να εφαρμόζουν τους νόμους του Αλεξάνδρου, αποβαίνοντας έτσι πιο ευτυχείς όσοι νικήθηκαν από τον Αλέξανδρο απ ό,τι όσοι τον απέφυγαν. Και τούτο γιατί τους δεύτερους δεν τους απάλλαξε κανείς από την άθλια ζωή, ενώ τους πρώτους τους ανάγκασε ο νικητής τους να ζουν ευτυχισμένοι. Όταν ο Θεμιστοκλής εξόριστος έλαβε μεγάλες δωρεές από τον βασιλιά και τρεις πόλεις να του πληρώνουν φόρους, η μια με ψωμί, η άλλη με κρασί και η τρίτη με κρέας, είπε: «Παιδιά μου, θα κατάστρεφόμαστε, αν δεν είχαμε ήδη καταστραφεί».

Έτσι λοιπόν και για τις πόλεις που κατέκτησε ο Αλέξανδρος είναι πιο σωστό να πούμε: «Δεν θα είχαν εκπολιτιστεί, αν δεν είχαν νικηθεί». Η Αίγυπτος δεν θα είχε την Αλε­ξάνδρεια, η Μεσοποταμία τη Σελεύκεια, η Σογδιανή την Προφθασία, η Ινδία τη Βουκεφαλία ούτε ο Καύκασος Ελληνική πόλη, με την ίδρυση των οποίων στις χώρες αυτές εξαλείφτηκε η βαρβαρότητα και το υποδεέστερο στοιχείο μεταβλήθηκε ύστερα από την επαφή του με το ανώτερο .


Αν, λοιπόν, οι φιλόσοφοι καυχώνται ότι εξευγενίζουν και κάνουν προσαρμόσιμα τα σκληρά και απαί­δευτα στοιχεία του ανθρώπινου χαρακτήρα, εφόσον ο Αλέ­ξανδρος κατάφερε ν’ αλλάξει τη θηριώδη φύση πάρα πολ­λών φυλών, εύλογα θα μπορούσε να θεωρηθεί φιλόσοφος.

<Ευγνομονώ τοίς Θεοίς ότι Εγεννήθην Έλλην > Μέγας Αλέξανδρος των Ελλήνων


Από το ιστολόγιο http://www.safem.gr/Home/tabid/36/Default.aspx

Περικυκλώνουμε με τα αυτοκίνητα τη βουλή ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!!!!

Σχόλιο από Faceof : Επειδή βλέπω συνεχώς αυτή την ανάρτηση , αλλά χωρίς κάποια , κάτι μου λείπει και θέλω να το συμπληρώσω εγώ , Περικυκλώνουμε με τα αυτοκίνητα τη βουλή ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!!!!
Το αυτοκίνητο αντέχει μεγαλύτερες η και περισσότερες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!!!!
ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΑΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΙΤΛΟ , ΩΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ!!!!!

Σπλίτ: Παρέλαση ομοφυλόφιλων- τους πήραν με τις πέτρες

Από το ιστολόγιο http://www.echedoros-a.gr/2011/06/blog-post_12.html#more

Ιούνιος 12, 2011.

Η παρέλαση των ομοφυλόφιλων, στην κροατική πόλη Σπλιτ, ακυρώθηκε μετά από άγρια επίθεση που δέχθηκαν από διαμαρτυρόμενους οι οποίοι άρχισαν να  τους πετούν πέτρες και κροτίδες.


Τη στιγμή που πήγε να αρχίσει η παρέλαση  ακούστηκαν κραυγές «τώρα, χτυπήστε», «τιμωρήστε τους»  και άρχισαν να πέφτουν βροχή οι πέτρες και οι κροτίδες  εναντίον  των ομοφυλόφιλων.

«Παρότι προστατευθήκαμε από την αστυνομία, για να διαδηλώσουμε το δικαίωμά μας, αυτό που έγινε στο Σπλιτ είναι χειρότερο από το Βελιγράδι και το Ζάγκρεπ», δήλωσε ο πρόεδρος των ομοφυλοφίλων , Sanja Juras.

Με τη συνοδεία των αστυνομικών οι ομοφυλόφιλοι αναγκάστηκαν να ματαιώσουν την επίδοξη διαμαρτυρία τους στους δρόμους της κροατικής πόλης.
--
Πηγή: Indeks.hr

Η συνωμοσία ξεσκεπάστηκε από τα γενέθλια του ΓΑΠ

Σχόλιο από Faceof : Σίγουρα πλέον  δεν είναι τίποτα τυχαίο ....δυστυχώς για αυτούς η Τυχαιότητα μας ξεπέρασε με αυξημένη ταχύτητα σύγκρουσης με την πραγματικότητα .....και στο τέλος όλα θα βγουν στο φως!!!
Από το ιστολόγιο http://www.eglimatikotita.gr/2011/06/blog-post_3859.html



parapolitika.gr

Ἡ ἀλλαγή τοῦ Συντάγματος κρίνεται ἀπαραίτητος;

Σχόλιο από Faceof : Δείτε και τις δικές μας προτάσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των οποίων πρέπει οπωσδήποτε να αλλαχτούν........
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_2501.html

Ἀπὸ τὸν/τὴν Φιλονόη ἐκ τοῦ Πόντου

ΚΡΙΝΑΤΕ ΙΝΑ ΜΗ ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙΤΕ! ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ  ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ  ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ!!!
Τὰ περισσότερα προβλήματά μας ξεκινοῦν ἀπὸ τὴν μὴ ἐφαρμογὴ τοῦ Συντάγματος. Νόμοι, νομίδια, ὐπουργικὲς ἀποφάσεις, προεδρικὲς ἀποφάσεις, διαφορετικὲς ἐρμηνεῖες, ἀπουσία σθένους στὴν δικαστικὴ ἀρχή ( καὶ δεκάδες ἄλλα) εἶναι τὰ προβλήματά μας. Τὰ καλλίτερα Συντάγματα νὰ μᾶς φέρουν, ὅταν ἡ ἐφαρμογή τους γίνεται μὲ κριτήρια ὑποκειμενικά, εἶναι γιὰ τὰ σκουπίδια. Ἡ ἐφαρμογὴ τοῦ Συντάγματος θὰ πρέπῃ νὰ εἶναι ΚΑΘΟΛΙΚΗ κι ὄχι ἐπιλεκτικὴ ἢ νὰ τυγχάνῃ ἑρμηνείας.
Συμφωνῶ στὴν ἀλλαγὴ τοῦ Συντάγματος μὲ τὴν προϋπόθεσι τῆς ἐφαρμογῆς (κατὰ γράμμα) τοῦ ἤδη ὑπάρχοντος.  Ἂς περάσουμε ἀπὸ αὐτὸ τὸ «μέτρο» πρῶτα καὶ μετὰ καθόμαστε νὰ ἀναζητήσουμε τὸ πῶς μπορεῖ νὰ βελτιωθῇ καὶ νὰ γίνῃ ἡ βίβλος τοῦ ἐλευθέρου πολίτου. 
Θὰ παρουσιάσω ἕνα ἐξαιρετικὸ κείμενο ἀπὸ τὴν σελίδα τοῦ  Ἑλληνικοῦ κινήματος γιὰ τὴν Ἄμεσο Δημοκρατία. Εἶναι ἀρκετὰ μεγάλο καὶ δὲν θὰ σᾶς κουράσω μὲ σχόλια περιττά. 
Καλὴ μελέτη.
Φιλονόη.
Υ.Γ. Οἱ διάφοροι «σωτῆρες» πανεπιστημιακοὶ ποὺ ἔφθασαν γιὰ νὰ μᾶς σώσουν, τελικῶς εἶναι καὶ νομικοί. Ἀλλὰ δὲν ἔχουν ἰδέα γιὰ τὴν ἀντισυνταγματικότητα τοῦ νόμου περὶ ἰθαγενείας. Εἴδατε κάτι ἐπιλεκτικούς «πατριωτισμούς»;