Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η eΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ

Στην Ελλάδα ανήκει από χθές ολόκληρη η Τουρκία
Όχι δεν είναι ούτε σενάριο μεγαλοϊδεατών, ούτε κάποια ταινία επιστημονικής φαντασίας. Απλά δεν αναφερόμαστε στην Ελλάδα, αλλά στην eΕλλάδα, όπως την συναντούμε στο γνωστό διαδικτυακό παιχνίδι eRepublik, το οποίο προσομοιάζει σε πολλά την πραγματική διοίκηση και λειτουργία μιας χώρας.

Δήλωση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ Γιώργου Δρακούλη για την διακοπή των σχολικών πρωταθλημάτων


Με αφορμή την διακοπή των σχολικών πρωταθλημάτων ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ Γιώργος Δρακούλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Μετά την κατάργηση των αθλητικών σχολείων, την κατάργηση των σχολικών πρωταθλημάτων στα Γυμνάσια, το υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων, έβαλε τέλος και στα σχολικά πρωταθλήματα των Λυκείων.
Σύμφωνα με την απόφαση 6251/ΙΒ/19-01-2011, του υπουργείου Παιδείας κατ’ εντολή του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, αναστέλλονται τα σχολικά πρωταθλήματα των Λυκείων, σε όλα τα αθλήματα για οικονομικούς λόγους.

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΕΡΕΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ

Προτιμούν να δείχνουν τα 46 άτομα που μαζεύουν οι δυστυχέμποροι των ΜΚΟ και μέσα από τις τηλεσυχνότητες και τα site να πουλάνε προοδευτιλίκη και λαθρολαγνεία. Δεν πειράζει, δυστυχώς για εσάς ο κόσμος μαθαίνει πια την αλήθεια μέσα από τα ανεξάρτητα και χωρίς χορηγούς μπλογκ.Εσείς οι δημοσιογραφάρες κρύψτε το κεφάλι μέσα στη γη σαν τις στρουθοκαμήλους και αρπάξτε τις χορηγίες για να το βουλώνετε σε ότι δεν συμφέρει τα “αφεντικά σας”… Ακόμα και όταν στην Αθήνα διαδηλώνει πάνω από 10 χιλιάδες κόσμος η προσπάθεια σας να το κρύψετε και να κάνετε προβοκατόρικες αναρτήσεις για δήθεν επεισόδια σας καταντάει γελοίους. Τα συλλυπητήρια μου για την ανεξάρτητη δημοσιογραφία και την δεοντολογία σας κύριοι.