Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Χάρυ Κλυνν: "Οι αλαζόνες πολιτικοί αν πέσουν στα χέρια του λαού θα τους βγάλουν λουρίδες"(Βίντεο)

Χείμαρρος ο Χάρυ Κλυνν κατά των πολιτικών. Έκανε λόγο για βιαστές της "Ελλάδας" και ζήτησε τη τιμωρία τους. Όπως αποκάλυψε δέχεται απειλητικά ηλεκτρονικά μηνύματα.
Με πολύ σκληρές εκφράσεις ο ηθοποιός Χάρυ Κλυνν, επιτέθηκε στους πολιτικούς της χώρας και ιδιαίτερα σε αυτούς που συναίνεσαν ή συναινούν στα μνημόνιο της τρόικας .
Μ΄ένα σκληρό λεξιλόγιο  και με χαρακτηρισμούς όπως "καθίκια" "ολετήρες¨και "βιαστές της Ελλάδας", ο ηθοποιός εύχεται  αυτοί οι πολιτικοί να πάνε φυλακή  και να μην πέσουν στα χέρια του λαού.

ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΗΠΑ: Μεταλλαγμένο ψάρι-βαμπίρ ερημώνει ποτάμια

Με δηλητήρια θέλουν να εξοντώσουν στη Λίμνη Μίσιγκαν το μεταλλαγμένο ψάρι lampreys οι υπηρεσίες για τη φροντίδα της άγριας ζωής των ΗΠΑ.
Πρόκειται για ένα είδος που έχει λάβει την ονομασία «ψάρι-βαμπίρ», καθώς τρέφεται με αίμα που ρουφάει από άλλα ψάρια, τα οποία εξοντώνει απ'όπου κολυμπάει. Δείτε την πρώτη φωτό πως κολλάνε επάνω στην πέτροφα και της ρουφάνε το αίμα.

Μεγάλο κούρεμα στις συντάξεις από το 2015

Στα ταμεία κύριας ασφάλισης στον ιδιωτικό τομέα, αλλά και στον Δημόσιο ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων από το 2015 και μετά θα γίνεται με μεικτό σύστημα βασικής και αναλογικής σύνταξης το οποίο θα οδηγήσει στη μείωση των παροχών.

Πρόκειται για το νόμο Λοβέρδου-Κουτρουμάνη (3863/2010) που αλλάζει ριζικά τον τρόπο υπολογισμού των συντάξεων. Η αλλαγή ξεκινά από το 2015, αλλά για όσους συνταξιοδοτηθούν από το έτος αυτό και μετά θα εφαρμοστεί το νέο σύστημα αναδρομικά και για το διάστημα 2011-2015. Το τελικό ποσό της σύνταξης θα διαμορφώνεται από τη βασική σύνταξη και από την αναλογική σύνταξη.

Κάθε κόμμα να φέρει από δύο αντιρατσιστικά ν/σ να ησυχάσουμε Και με τα γκέι ζευγάρια που θέλουν να υιοθετήσουν μαυράκια, τι θα κάνουμε

Του Θέμου Αναστασιάδη
Από το protothema

Λοιπόν, από βδομάδα να αρχίσουμε να φαγωνόμαστε για τους γάμους των γκέι στην Ελλάδα αφού το Αντιρατσιστικό είναι πια πασέ. Από την άλλη και η ΔΗΜ.ΑΡ. έχει μπερδευτεί με το ποια γενοκτονία αρέσει τελικά στην κυρία Ρεπούση και ποια όχι. Ασε που για κάθε νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που προστίθεται (γιατί να μην κατεβάσει κάθε κόμμα το δικό του;) υπολογίζω ότι κερδίζει από μισή έως μία μονάδα ο Μιχαλολιάκος. Μάλιστα. Ο γάμος των γκέι είναι το ΜΕΙΖΟΝ θέμα, για ποια μέτρα να συζητάμε τώρα, ποιον τουρισμό, ποια ανάπτυξη, αυτά είναι τετριμμένα. Βέβαια το ζήτημα μπορεί να διχάσει περαιτέρω το «όποιο» ΠΑΣΟΚ, αφού οι βενιζελικοί είναι πιο συντηρητικοί, ενώ οι γιωργοπαπανδρεϊκοί προκειμένου να τους τη βγουν μπορεί να βάλουν τον Καρχιμάκη να οργανώσει gay parade με αμφισεξουαλικούς ομογενείς από την Κασπία, που θα πάρουν μετά και εκλογικά δικαιώματα.

ΝΔ: Και ο Τσίπρας είχε μιλήσει για «οπλισμένους μπάτσους»

Σκληραίνει η κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των «οπλισμένων μπάτσων», με τη Συγγρού να ανασύρει σήμερα βίντεο από το 2008, όπου σε συνέντευξή του ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ακριβώς αυτή τη φράση. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και ακούγεται στο επίμαχο βίντεο, ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι «μετά δεν θα μας σώνουν ούτε οι κάμερες, ούτε η καταστολή, ούτε οι οπλισμένοι μπάτσοι σε κάθε γωνία, σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο».

Mίκης σε Ρεπούση: «Δεν αγαπάς την πατρίδα; Σήκω και φύγε»

Αίσθηση προκαλεί η δριμύτητα με την οποία ο μεγάλος έλληνας μουσουργός Μίκης Θεοδωράκης επιτίθεται στη Μαρία Ρεπούση, στο πλαίσιο συνέντευξης του για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα.

Στον απόηχο των δηλώσεων της κυρίας Ρεπούση που έχουν προκαλέσει πληθώρα αντιδράσεων, ο Μίκης κάνει λόγο για «εθνομηδενισμό» και τονίζει στην βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ πως είναι προνόμιό της που ζει στην Ελλάδα.

Με ερώτηση του Ανδρέα Λοβέρδου Στη Βουλή η αποκάλυψη για το ρουσφέτι στους πλουσίους

Στη Βουλή έρχεται η αποκάλυψη της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ότι το υπουργείο Οικονομικών κάνει απροκάλυπτα ρουσφέτι υπέρ πλουσίων καταθετών, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να νομιμοποιήσουν τα χρήματα που έβγαλαν στο εξωτερικό, πληρώνοντας μόλις 10% φόρο.
«Έγιναν, εδώ και τρία χρόνια, ή έστω κατά το τελευταίο έτος, έλεγχοι για τη φορολόγηση των κεφαλαίων που εξήχθησαν από τη χώρα μας και συμπεριλαμβάνονται στις διάφορες λίστες ( πχ της Τραπέζης της Ελλάδος, ή της λεγόμενης "λίστας Λαγκάρντ");» ρωτούν τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, οι κ.κ. Ανδρέας Λοβέρδος και Χρήστος Αηδόνης, από τη Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα.

Τουρκία: Νεκρός ένας διαδηλωτής

Τουρκία: Νεκρός ένας διαδηλωτής
Έχασε τη ζωή του ένας διαδηλωτής ο οποίος παρασύρθηκε χθες από αυτοκίνητο, όταν ο οδηγός έπεσε πάνω σε συγκεντρωμένους στην Κωνσταντινούπολη, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Ιατρικός Σύλλογος της Τουρκίας, ο οποίος κατέστησε υπεύθυνη για το θάνατο την τουρκική κυβέρνηση.
Οι ταραχές στην Τουρκία μετρούν την τέταρτη ημέρα τους, καθώς σήμερα η τουρκική αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων εναντίον διαδηλωτών στην Άγκυρα.
Νεκρός είναι ο 20χρονος Μεχμέτ Αϊβαλίτας, μέλος σοσιαλιστικής οργάνωσης. «Την ευθύνη φέρει η πολιτική εξουσία που επιχειρεί να εμποδίσει βίαια τους ειρηνικούς διαδηλωτές, τους οποίους αποκαλεί πλιατσικολόγους , ενώ κάνει εμφυλιοπολεμικές εκκλήσεις με δηλώσεις της μορφής 'κρατάμε με δυσκολία στα σπίτια του το 50%'», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Συλλόγου.

Νέοι εκβιασμοί από την τρόικα

Νέοι εκβιασμοί από την τρόικα
Ζητούν αυξήσεις αντικειμενικών αξιών στα ακίνητα για να παίρνουν 3.2 δις το χρόνο - Μονιμοποιούνται τα χαράτσια και η έκτακτη εισφορά μέχρι το 2017...και βλέπουμε - Ούτε το ΦΠΑ στην εστίαση δεν αφήνουν την κυβέρνηση να μειώσει.
Στο ίδιο έργο θεατές με τη δόση των 3.3 δις ευρώ του Ιουνίου να βρίσκεται στο μικροσκόπιο της τρόικας και να τίθενται προαπαιτούμενα προκειμένου να εγκριθεί. Προαπαιτούμενα που δεν προοιωνίζουν τίποτα καλό για τους Έλληνες πολίτες αφού συνιστούν μία ακόμα δέσμη εκβιασμών που συνδέεται με φοροεισπρακτικά μέτρα.
Στο στόχαστρο της τρόικας πάλι τα ακίνητα, ακόμα και τα αγροτεμάχια εκτός σχεδίου. Η κυβέρνηση θέλησε να αποφύγει τον κίνδυνο μιας γενικευμένης εξαίρεσης των αγροτών και δεν θα εντάξει τα αγροτεμάχια των κατ΄επάγγελμα αγροτών στον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων.

Η Βίκυ Σταμάτη προσφεύγει κατά της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Η Βίκυ Σταμάτη προσφεύγει κατά της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
Απίστευτο θράσος από αυτούς που πλούτισαν πάνω στο δράμα του ελληνικού λαού
Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό!
Η Βίκυ Σταμάτη, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου που από κοινού κατηγορούνται για την υπόθεση του «μαύρου» πολιτικού χρήματος από εξοπλιστικά προγράμματα προσφεύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου κατά της Ελληνικής Δημοκρατίας!
Η προσφυγή ξεκινά με ένα σύντομο ιστορικό της υπόθεσης στην οποία εμπλέκεται η κ. Σταμάτη, όπου αναφέρονται και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει μεταξύ των οποίων κι αυτή της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Φόρμουλα ΕΕ για Αμμόχωστο - Οι αντιδράσεις των κομμάτων

Λευκωσία: Η Ευρωπαϊκή Ένωση, με τη συγκατάθεση Λευκωσίας και Άγκυρας, επεξεργάζεται φόρμουλα για επιστροφή της Αμμοχώστου. Στην αποκάλυψη προέβη σε συνέντευξή του στο ΡΙΚ ο υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης. Αποκάλυψε ακόμη ότι απ'ότι φαίνεται, η Τουρκία έχει διαμηνύσει στις Βρυξέλλες ότι αυτό είναι πιθανό. «Ουδέν σχόλιο», η απάντηση του Προεδρικού...

Το ζήτημα της Αμμοχώστου, είπε ο κ. Κασουλίδης, θα μπορούσε να προωθηθεί παράλληλα, αμέσως μετά την έναρξη των διαπραγματεύσεων τον Οκτώβριο.

Μικρές απώλειες καταγράφει το Χρηματιστήριο Κύπρου

Λευκωσία: Μικρές απώλειες καταγράφονται στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση. Ο Γενικός Δείκτης στις 13.02 ήταν στις 96,77 μονάδες και σημείωνε πτώση 0,60%. Ο Δείκτης FTSE/CySE20 ήταν την ίδια ώρα διαμορφωμένος στις 38,07 μονάδες και κατέγραφε πτώση της τάξης του 3,40%.

Σε σχέση με τις μετοχές που τυγχάνουν διαπραγμάτευσης, δύο κινούνταν ανοδικά, τέσσερις καθοδικά, μια παραμένει αμετάβλητη και 102 είναι αδιαπραγμάτευτες.

Σε σχέση με τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, η Κύρια Αγορά σημειώνει πτώση 0,63%, η Παράλληλη και τα Ξενοδοχεία είναι αμετάβλητα, η Εναλλακτική καταγράφει απώλειες της τάξης του 0,03%, όπως και οι Τράπεζες με 0,67%. Την μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι Επενδυτικές με 5,41%.

X.Α : Έντονη μεταβλητότητα και πιέσεις στις Τράπεζες

Του Βασίλη Γεώργα από το capital.gr

Διττή εικόνα παρουσίασε στην πρώτη συνεδρίαση του Ιουνίου το ελληνικό χρηματιστήριο, με τις συστημικές τραπεζικές μετοχές να δέχονται πιέσεις χάνοντας το μεγαλύτερο μέρος των κερδών της Παρασκευής, και το αγοραστικό ενδιαφέρον να μεταφέρεται σε επιλεγμένες μετοχές του 25άρη που είχαν υστερήσει στην ανοδική αντίδραση της περασμένης εβδομάδας.

Σε μια συνεδρίαση που χαρακτηρίστηκε από έντονη μεταβλητότητα και διαρκείς εναλλαγές προσήμων  μέχρι και τα τελευταία λεπτά, ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με απώλειες κατά 0,49% στις 1.009,57 μονάδες και ο FTSE Large Cap στις 343,1 μονάδες (-0,84%) χωρίς αμφότεροι οι δείκτες να αποκρυπτογραφήσουν τις προθέσεις της αγοράς για τη συνέχεια. Απόλυτη ισορροπία και στη σχέση "κερδισμένων/χαμένων" με 70 μετοχές να κλείνουν σε θετικό πρόσημο έναντι 71 που υποχώρησαν.

Η Καταστροφή της Σμύρνης(Βίντεο)


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ



Στο παρόν βίντεο θα δείτε την Ελληνική Σμύρνη να καίγεται από άκρη σε άκρη.
Ο κινηματογραφικός φακός καταγράφει την καταστροφή του Ελληνικού κοσμήματος της Ανατολής…Αδιάψευστος μάρτυρας όσων βλέπουν τους Έλληνες να «συνωστίζονται» στο λιμάνι…   

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ