Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Τύμβος της αγωνίας και του μυστηρίου-11+1 μύθοι και αλήθειες για την Αμφίπολη

Όλα τα «μυστικά» που έχουν έρθει μέχρι τώρα στο φως και ό,τι δε γνωρίζουμε για το μεγαλειώδες μνημείο.
Το εντυπωσιακό ταφικό μνημείο στον λόφο Καστά της Αμφίπολης «ξετυλίγει» μέρα με τη μέρα τα μυστικά του. Μόλις την Κυριακή έγινε γνωστό, από ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η ανακάλυψη δύο ακόμα μοναδικών ευρημάτων: Δύο εξαιρετικής τέχνης Καρυάτιδες από θασίτικο μάρμαρο, οι οποίες συμφυείς με πεσσούς στήριζαν το μαρμάρινο επιστύλιο μπροστά από τον δεύτερο διαφραγματικό τοίχο.

ΣΜΥΡΝΗ 1922: Βρέθηκε ΒΙΝΤΕΟ Ντοκουμέντο της ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ 86 χρόνια μετά!

Εκπληκτικό βίντεο ντοκουμέντο που τραβήχθηκε κατά τη διάρκεια των γεγονότων στη Σμύρνη βρέθηκε 86 χρόνια μετά!
Πρόκειται γα ένα φιλμ που τράβηξε ο γεννημένος το 1895 George Magarian ο οποίος σπούδασε στο “Αμερικανικό Κολλέγιο” στο Ικόνιο της Μ. Ασίας,ενώ αργότερα διετέλεσε διευθυντής στο παράρτημα του Iκονίου στη ΧΑN (Χριστιανική Αδελφότης Νέων) ή YMCA.
Το φιλμάκι ανακάλυψε ο εγγονός του George Magarian, Robert Davidian, στο διαμέρισμα της γιαγιάς του.

ΔΙΑΚΟΠΤΟΜΕΝΟΙ AΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΠΑΤΡΑ 9/9/2014


Ιχνη εξωγήινης τεκτονικής δραστηριότητας

Η Ευρώπη, ο δορυφόρος του Δία, είναι το πρώτο σώμα εκτός Γης που ανιχνεύονται τέτοιες γεωλογικές διεργασίες.

Ουάσινγκτον 

Η Ευρώπη, ένα μεγάλο φεγγάρι του Δία που κρύβει έναν βαθύ ωκεανό κάτω από ένα κάλυμμα πάγου, είναι το πρώτο σώμα εκτός της Γης στο οποίο ανιχνεύονται ενδείξεις τεκτονικής δραστηριότητας -ενδείξεις που αναπτερώνουν τις ελπίδες για ανακάλυψη μικροβιακής ζωής, και ίσως επιταχύνουν τις προσπάθειες της NASA για την εξερεύνηση αυτού του αινιγματικού κόσμου.

Έστειλε 4.000 sms-μαϊμού για κούρεμα! Δέκα άτομα συνδεδεμένα στο rooter του υπόπτου φαρσέρ

- Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε το πρωί ο 35χρονος από τη Λεμεσό για το sms-μαϊμού περί κουρέματος
- CYTA: Στάλθηκαν 4.000 μηνύματα μέσα σε 13 λεπτά από προπληρωμένη κάρτα που συνδέεται με το ip adress του υπόπτου
- «Δεν έχω καμία σχέση με την τεχνολογία» ισχυρίζεται ο ίδιος
- Υπό κράτηση για άλλες 2 μέρες προς διευκόλυνση των ανακρίσεων ο 35χρονος

Η Κίνα σώζει την Αργεντινή από τη χρεοκοπία με «ένεση» 11 δισ. δολαρίων: Τι προβλέπει η συμφωνία μαμούθ

Χείρα βοηθείας 11 δισ. δολαρίων προσφέρει, όπως όλα δείχνουν, η Κίνα στην Αργεντινή, η οποία συνεχίζει να «μάχεται» με κερδοσκοπικά hedge funds ώστε να αναστρέψει την δικαστική απόφαση για χρεοκοπία.
Οπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, θα ενεργοποιηθεί άμεσα η συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών που θα επιτρέψει στην Αργεντινή να ενισχύσει τα συναλλαγματικά της αποθέματα και να πληρώσει τις κινεζικές εισαγωγές με ισοτιμίες γιουάν.

H EE μας τραβάει το αυτί: Πρόστιμο 13 εκατ. ευρώ για την έλλειψη αποχετευτικού δικτύου στην Αττική

Το πρώτο καμπανάκι ήχησε τον Οκτώβριο του 2007. Το δεύτερο θα ηχήσει τους επόμενους μήνες, καθώς έξι χρόνια από την πρώτη προειδοποίηση από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η Ελλάδα δεν έκανε τίποτα για να βελτιώσει το αποχετευτικό της σύστημα.
Σύμφωνα με την Καθημερινή, πρόστιμο ύψους 13 εκατ. ευρώ ζητεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να επιβληθεί στη χώρα μας για την έλλειψη αποχετευτικού δικτύου σε όλη την Αττική. Το πρόστιμο θα προσαυξάνεται κατά 47.462 ευρώ για κάθε ημέρα που θα περνά από την έκδοση της δεύτερης καταδίκης από το Ευρωδικαστήριο μέχρι τη λειτουργία των υποδομών. Η δεύτερη καταδίκη αναμένεται να εκδοθεί σε λίγους μήνες.

Σκωτία: 50-50 η απόσχιση από το Ηνωμένο Βασίλειο

Νέο γκάλοπ προκαλεί... πανικό στο Λονδίνο - Αλυσιδωτές αντιδράσεις στη Βρετανία μπορεί να προκαλέσει το «ναι» των Σκωτσέζων στην ανεξαρτητοποίηση - Ο Κάμερον μεταβαίνει εκτάκτως στη Σκωτία.
Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται το κρίσιμο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Σκωτίας καθώς εννέα μέρες πριν την διεξαγωγή του, οι δύο αντίπαλες παρατάξεις δίνουν μάχη στήθος με στήθος.

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Λυκούδης. Παραιτήθηκε από τη ΔΗΜΑΡ

Την αποχώρησή του από τη ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε ο Σπύρος Λυκούδης
Την παραίτησή του από την ΚΟ της ΔΗΜΑΡ και την απόφασή του να παραμείνει ως ανεξάρτητος βουλευτής κάνει γνωστή ο Σπύρος Λυκούδης με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη.
«Κατέθεσα σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής την ανεξαρτητοποίησή μου από την Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ.
Παραμένω στη Βουλή ως ανεξάρτητος Βουλευτής.
Η ανεξαρτητοποίηση αυτή συνοδεύει την απόφασή μου να αποχωρήσω από την ΔΗΜΑΡ.

Συγκλονιστική ιστορία: Έκανε τον νεκρό και γλύτωσε την εκτέλεση από τζιχαντιστές(ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε την συγκλονιστική ιστορία Ιρακινού στρατιώτη. Πώς γλίτωσε από το μακελειό των τζιχαντιστών. ΠΡΟΣΟΧΗ. ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ (Pics+Vid)
Σοκάρει η ιστορία ενός Σιίτη Ιρακινού στρατιώτη που κατάφερε να γλιτώσει από το μακελειό των τζιχαντιστών τον περασμένο Ιούνιο στο Τικρίτ.
Τότε, καταγράφηκε μία από τις φονικότερες επιθέσεις των τελευταίων ετών, όταν εκτελέστηκαν μαζικά 1.700 στρατιώτες από τις δυνάμεις του ISIS.