Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Δουλέμποροι άνοιξαν πυρ.. εναντίον Ελλήνων αστυνομικών και μελών της δύναμης Frontex!!!

Τούρκοι δουλέμποροι άνοιξαν πυρ εναντίον Ελλήνων αστυνομικών και μελών της δύναμης Frontex στον Εβρο. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί στη νησίδα Αντάς, η οποία προσεγγίζεται από την τουρκική πλευρά με βάρκα, αλλά από την ελληνική, λόγω της υποχώρησης της στάθμης των νερών του ποταμού Εβρου, είναι εύκολα προσπελάσιμη με τα πόδια. Τις τελευταίες μέρες πλήθυναν τα περιστατικά απόβασης λαθρομεταναστών στο ελληνικό έδαφος, μέσω του Εβρου, με τελευταίο αυτό της περασμένης Τρίτης, όταν εντοπίστηκε μία πλαστική βάρκα με 8 άτομα, ασιατικής καταγωγής στην περιοχή του Σουφλίου. Οι λαθρομετανάστες συνελήφθησαν και είπαν στους αστυνομικούς πως πλήρωσαν από 1.000 ευρώ ο καθένας στα μέλη του τουρκικού δουλεμπορικού κυκλώματος, για να τους περάσουν απέναντι. Μετά τα απανωτά περιστατικά αποφασίστηκε να αυξηθούν οι περιπολίες στην ελληνική πλευρά και να τοποθετηθεί ομάδα αστυνομικών, συνοριοφυλάκων και κομάντο της Frontex στη νησίδα Αντάς.

Έκρυψαν το επεισόδιο στον Έβρο - Θέμα με την επίσημη ανακοίνωση


Θερμό επεισόδιο που απεκρύβη είχαμε τη νύχτα στο Τυχερό του Έβρου όταν περίπολος Ελλήνων συνοριοφυλάκων που επιχειρούσαν σε περιπολία με την συνδρομή Γερμανών της Frontex δέχτηκε πυρά από Τούρκους δουλεμπόρους αρχικά και στρατιώτες εν συνεχεία, που έβαλλαν εναντίον τους για να καλύψουν την αποχώρηση των δουλεμπόρων. Πιο συγκεκριμένα ομάδα τεσσάρων Ελλήνων συνοριοφυλάκων και δύο Γερμανών της Frontex δέχτηκαν πυρά από Τούρκους δουλέμπορους στην νησίδα Αντάς  η οποία βρίσκεται στην ελληνική περιοχή του Τυχερού.

Oργή σε όλη την Ελλάδα που θα μεταβληθεί σε ένα απέραντο στρατόπεδο λαθρομεταναστών!

Οργισμένα έχουν αντιδράσει σε όλη την Ελλάδα οι κάτοικοι των περιοχών που ανακοινώθηκε ότι θα δημιουργηθούν 14 κέντρα λαθρομεταναστών. Οι κάτοικοι της πολύπαθης Ορεστιάδας συγκεντρώθηκαν έξω από το Δημαρχείο της πόλης, διαδηλώνοντας την αντίθεσή τους στη δημιουργία νέου «στρατοπέδου μεταναστών» στην περιοχή τους.

Η λέπρα επιστρέφει...


Τέσσερα κρούσματα καταγράφηκαν στη Δυτική Ελλάδα και έχουν κινητοποιήσει την τελευταία εβδομάδα τις υγειονομικές αρχές της χώρας. Δεδομένου ότι στη χώρα μας ο καθ’ ύλην αρμόδιος φορέας, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), κατέγραφε ένα κρούσμα ανά πενταετία, ο… μαζικός αριθμός των κρουσμάτων που ανέκυψαν έχει σημάνει συναγερμό. Ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ ενημέρωσαν αμέσως μόλις πιστοποίησαν την μολυσματική μεταδοτική ασθένεια το περιβάλλον, συγγενικό και φιλικό, της οικογένειας καθώς και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου όπου φοιτούν τα παιδιά. Μάλιστα, έχει προγραμματιστεί η διενέργεια ειδικής εξέτασης στους μαθητές του σχολείου ώστε να εντοπιστούν εγκαίρως τυχόν άλλα κρούσματα.