Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Ἡ μεγαλυτέρα ἐπανάστασις ποὺ μποροῦμε νὰ κάνουμε, εἶναι τὸ νὰ γίνουμε Ἕλληνες.

Ἡ μεγαλυτέρα ἐπανάστασις ποὺ μποροῦμε νὰ κάνουμε, εἶναι τὸ νὰ γίνουμε Ἕλληνες.
Από το filonoi.gr

Εἶναι τὸ δυσκολότερο καὶ τὸ ἐντιμότερο ἀπὸ ὅσα ἔχουμε νὰ μάθουμε.
Εἶναι μία διαρκὴς πορεία, ποὺ ὀφείλουμε, πάσῃ θυσία, νὰ διανύσουμε.
Εἶναι μία ἀνάγκη, ποὺ θέλουμε δὲν θέλουμε, θὰ τὴν βιώσουμε…
Μὲ μίαν διαφορά…
Γιὰ νὰ γίνουμε Ἕλληνες πρέπει πρῶτα ἀπὸ ὅλα νὰ ξεχάσουμε ὅλες αὐτὲς τὶς συμπεριφορὲς τοῦ παρελθόντος, ποὺ μᾶς κρατοῦν δεσμίους σὲ καταστάσεις τελειωμένες. Οὐσιαστικῶς, ἐὰν δὲν ἀλλάξουμε τὴν ὀπτική μας, τὴν ἀντιληπτικότητά μας καὶ τὸν τρόπο ποὺ προσλαμβάνουμε πληροφορίες, δυστυχῶς, πάλι μέσα στοὺς χαμένους θὰ εἴμαστε.
Καί τί σημαίνει τό «νά γίνουμε Ἕλληνες»; Ἔ;
Ἔχουν κυλήσῃ τόσοι πολλοὶ αἰῶνες, ἀπὸ τότε ποὺ ὁ τελευταῖος Ἕλλην, μὲ τὴν ὁλοκληρωμένη ἔννοια, ἄφησε τὸ στίγμα του στὸν πλανήτη, ποὺ τελικῶς μᾶλλον φαντάζει παράλογον τὸ νὰ ἀναζητοῦμε τὸν τρόπο…
Κι ὅμως… Κι ὅμως, δὲν εἶναι τόσο δύσκολο ὅσο ἀρχικῶς φαίνεται…

Η θάλασσα ως τείχη της ξηράς

Του Ν.Λυγερού

Η θάλασσα είναι φτιαγμένη για να προστατεύει την ξηρά. Άρα όσοι θεωρούν ότι η θάλασσα είναι ένα στοιχείο εκτός ξηράς, δεν καταλαβαίνουν ότι τα καλύτερα τείχη που έχει η ξηρά είναι η θάλασσα. Όταν βάζουμε ένα λιμάνι είναι σπάνιοι οι άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι να φτιάξουμε ένα χώρο ο οποίος να είναι προστατευμένος από τη θάλασσα. Γι’ αυτό βάζουμε κυματοθραύστη. Η θάλασσα έχει ένα πρόβλημα. Για να παραμείνεις ζωντανός πάνω στη θάλασσα θέλει νοημοσύνη. Για να μείνεις ζωντανός πάνω στην ξηρά η βλακεία αρκεί.

Ομιλίες και συνεντεύξεις του Ν. Λυγερού στην Κύπρο(Βίντεο)


Συνέντευξη του Νίκου Λυγερού
στην ραδιοφωνική εκπομπή "Αφύλακτη διάβαση"
με τον Μίκη Κασάπη. Τρίτο Πρόγραμμα ΡΙΚ, 14/11/2013.

Χελώνα περπατάει ξανά λόγω... Lego!(Βίντεο)

Έλληνας κτηνίατρος τοποθέτησε ρόδα στη θέση του ακρωτηριασμένου μέλους της.
Έλληνας κτηνίατρος εγχείρισε μια χελώνα που βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη σε μια αυλή στο Neuried της Γερμανίας.

Στη θέση του ακρωτηριασμένου μέλους της τοποθέτησαν μια ρόδα από lego.

Σε συνέντευξή του στην The Local ο κτηνίατρος Παναγιώτης Αζμάνης τόνισε: «Ήταν σε πολύ κακή κατάσταση όταν την έφεραν. Το κάτω μέρος του μπροστινού ποδιού της έλειπε.

Περηφάνεια κι όχι κλάματα στην κηδεία του ελληνορθόδοξου φαντάρου(Φωτό)

Να δούμε πόσες κηδείες θα γίνουν και πόσα παιδιά και παλικάρια θα ενταφιασθούν για να το πάρουν απόφαση οι σύμμαχοι φίλοι της Συρίας ότι ο λαός της είναι ορκισμένος να πεθάνει και να μαρτυρήσει μέχρι και τον τελευταίο επιζώντα πολίτη. Όσα ΄όπλα και αν τους στέλνουν , όσα εμβάσματα με πετροδολάρια , όσους λοβοτομημένους ψυχωσικούς αποκεφαλιστές δολοφόνους και βιαστές , η Συρία θα χύνει το αίμα της αλλά με αυτό θα εξαγοράζει την αξιοπρέπεια και ανεξαρτησία της.

Το ξέρατε αυτό για το ΝουΝου που πίνουμε τόσα χρόνια;

Το θυμάστε το γάλα ΝΟΥΝΟΥ με σήμα την Ολλανδέζα, με το οποίο μεγάλωσαν γενιές και γενιές Ελλήνων; Στη μέση και λίγο προς τα κάτω υπήρχε μία εικόνα με μία...
Oλλανδέζα η οποία θήλαζε ένα μωρό. Τώρα η εικόνα έχει αλλάξει και η Ολλανδέζα δεν θηλάζει πια ένα μωρό αλλά κρατάει στην αγκαλιά της μία ανθοδέσμη από τουλίπες.

Ναι, καλά διαβάσατε - αν δεν το έχετε δει ήδη.
Γιατί όλα αυτά;
Στα τόσα γάλατα δεν ήταν ποτέ δυνατόν να υπάρχει μόνον ένα Noυvoύ. Το τεκμήριο δεύτερο Νουνού (βλέπε φώτο) βέβαια, δεν έδωσε τις απαραίτητες απαντήσεις στο πλήθος των ερωτημάτων, που στο, μεταξύ είχαν κατακλύσει τον κοινό νου µου.

Τι ζήτησε ο Δήμαρχος Γκλέτσος από τον Υπουργό Άμυνας;(Βίντεο)

"Με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σας και στο θεσμό στον οποίο υπηρετείτε θέλουμε την βοήθειά σας στο εξής: υπάρχει ένας ποταμός με το όνομα «Βελάς» που διασχίζει το χωριό Αχινός στο Δήμο Στυλίδας και επειδή η παρούσα οικονομική κατάσταση του Δήμου δεν μας δίνει τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε γέφυρα για την εξυπηρέτηση των πολιτών , θα θέλαμε τη δική σας βοήθεια, μήπως θα ήταν δυνατόν να βάλουμε μια στρατιωτική γέφυρα απ' αυτές που χρησιμοποιεί το Μηχανικό.

Κύριε υπουργέ σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο σας, καθώς και προσωπική ευτυχία."

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η ΟΜΗΡΙΚΗ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ


Από το: Ο κώδικας των Ελλήνων Αθανάτων

στίχος α207

Ο ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΧΕΙ 6 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΞΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.

943[7]=Ει δη εξ αυτοιο *.- [τώρα εμπρός λοιπόν –βέβαια από αυτόν που έχει [6].-α207
943[7]=ει ηδ’ εξ αυτοιο*.-[ιδου τα [6] δις «γράμματα» της Ε.Ε. τώρα εμπρός λοιπόν ξεκινήστε να τα γνωρίσετε].-α207

Ερευνα της CIA για την ναυτιλία: Τέταρτη δύναμη στον κόσμο η Ελλάδα -Πρώτη σε ποιότητα

Οι επιδόσεις των Ελλήνων στη θάλασσα, είναι γνωστό ότι αγγίζουν κορυφαία επίπεδα, ωστόσο σύμφωνα έρευνα της CIA, η ελληνική ναυτιλία όχι μόνο είναι παγκόσμιας κλάσης, αλλά μάλιστα είναι πρώτη σε ποιότητα και τέταρτη μεγαλύτερη δύναμη συνολικά στον πλανήτη.
Σύμφωνα με στοιχεία που περιλαμβάνονται σε έρευνα τη CIA όσον αφορά τους στόλους με βάση τα εθνικά χαρακτηριστικά και όχι την εθνικότητα των διαχειριστών, κάτι δηλαδή που αφήνει εκτός καταγραφής τα ελληνικά πλοία που είναι εγγεγραμμένα σε ξένα νηολόγια όπως στα νησιά Μάρσαλ, οι Ελληνες με τα 3.319 πλοία που βρίσκονται υπό τον έλεγχο τους, είναι η τέταρτη μεγαλύτερη δύναμη αυτή την στιγμή στον πλανήτη, αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα».
Ποιες χώρες έχουν την μεγαλύτερη ναυτική δύναμη

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΟΙΝΕΣ ΠΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ:;; (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σίγουρο είναι ότι το σημάδι έξω απ'την τρύπα που υπάρχει στον πλανήτη Άρη είναι πολύ ύποπτο

...Δείχνει πως κάτι είχε πορεία προς τα μέσα. 

Δείτε το βίντεο

Αφού η Αφροδίτη δεν έχει φυσικούς δορυφόρους, τότε τι είναι αυτά τα αντικείμενα σε τροχιά γύρω της;;

Οι Φωτογραφίες είναι από τη NASA και δείχνουν αντικείμενα σε τροχιά γύρω από την Αφροδίτη.

Τι δουλειά έχει η SONY με τον Εθνικό μας Υμνο;

Όπως ανακαλύψαμε πριν από λίγες μέρες, o ελληνικός εθνικός ύμνος του Μάντζαρου και του Σολωμού φαίνεται να υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα τα οποία ζητάει να εισπράξει το YouTube. Αυτή τη φορά το ψάξαμε λίγο παραπάνω.
Η υπόθεση προέκυψε όταν αναρτήσαμε το πρώτο ιστορικό δελτίο ειδήσεων των εργαζομένων της ΕΡΤ, με φόντο τα ΜΑΤ έξω από το Ραδιομέγαρο, στη δημοφιλέστερη πλατφόρμα προβολής βίντεο. Μετά το ανέβασμα του αρχείου είδαμε μια ειδοποίηση σύμφωνα με την οποία θα έπρεπε είτε να αφαιρέσουμε τα ηχητικά τμήματα του βίντεο που έχουν πνευματικά δικαιώματα, είτε να επιτρέψουμε στο YouTube να παίζει διαφημίσεις προκειμένου να αποδώσει στον κάτοχο των δικαιωμάτων το ποσό που του αναλογεί.

Ιστορία που δεν μελετήθηκε εκτενώς, γιατί δεν..συμφέρει


 

 Σε ειδώλιο της νεολιθικής εποχής από τον Πρόδρομο Καρδίτσας

Μια πολύ σημαντική για την ιστορία και την εξέλιξη της ελληνικής γλώσσας επιγραφή από την περιοχή μας, έχει πέσει θύμα της κρατικής αδιαφορίας για κάθε τι ελληνικό.
Σύμφωνα με αναδημοσίευση του περιοδικού «ΔΑΥΛΟΣ» από το βιβλίο του καθηγητού Γ. Χουρμουζιάδη «Προϊστορικά ειδώλια» (Θεσσαλονίκη 1974), πρόκειται για την εικονιζόμενη επιγραφή που βρίσκεται σε ένα ειδώλιο της νεολιθικής εποχής από τον Πρόδρομο Καρδίτσας, στην οποία απεικονίζονται σαφώς οι χαρακτήρες «L Θ € Σ».

Άναψε φωτιές το «κάλεσμα» Τσίπρα


Φωτιές άναψε το κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα, μέσω της χθεσινής του συνέντευξης στην «Κυριακάτικη Αυγή», προς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσουν τα επικείμενα νομοσχέδια της κυβέρνησης.

Η αποστροφή του λόγου του ότι «όσοι αποφασίσουν με την ψήφο τους να θέσουν τέρμα στην καταστροφική πορεία της χώρας, παρά τις επιθέσεις του συστήματος της μνημονιακής διαπλοκής, που θα είναι σφοδρές, όπως φάνηκε και στην περίπτωση της Θεοδώρας Τζάκρη, θα έχουν την πλατιά αποδοχή της λαϊκής βάσης, των τοπικών κοινωνιών και των πολιτών που τους εξέλεξαν και δεν αντέχουν άλλο», προκάλεσε την κυβερνητική αντίδραση.

Παραιτείται η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών

Παραιτείται η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών
Σοβαρές εξελίξεις στο χώρο της Παιδείας - Παραιτείται η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Στη διάθεση του του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών βρίσκονται οι παραιτήσεις των μελών τη συγκλήτου του Ιδρύματος πράγμα το οποίο αποφάσιστηκε κατά τη συνεδρίασή της.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το πανεπιστήμιο Αθηνών, αιτία για την παραίτηση των μελών της Συγκλήτου του Ιδρύματος, ήταν οι πρώτες πρόχειρες λίστες από το ΑΣΕΠ με τη μοριοδότηση των διοικητικών υπαλλήλων των οκτώ ΑΕΙ που μπαίνουν στο πρόγραμμα της διαθεσιμότητας, αλλά και ο φόβος επέμβασης της αστυνομίας στα κτίρια του πανεπιστημίου τις επόμενες ημέρες και εφόσον η απεργία συνεχισθεί.

Ρωσία: Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από την συντριβή του Μπόινγκ

Ανατριχιαστικά πλάνα λίγα δευτερόλεπτα πριν την πρόσκρουση στο έδαφος που προκάλεσε τον θάνατο των 50 επιβαινόντων.Η τραγική στιγμή που το Μπόινγκ 737-500 της ρωσικής εταιρείας Tatarstan προσέκρουσε στο έδαφος σκορπώντας το θάνατο σε όλους τους επιβαίνοντες καταγράφηκε από κάμερα του αεροδρομίου της ρωσικής πόλης Καζάν.
Το βίντεο που μετέδωσε το Russia Today κατέγραψε την πτώση και την πρόσκρουση του αεροσκάφους, καθώς και την έκρηξη που ακολούθησε, η οποία στη συνέχεια το τύλιξε στις φλόγες.
Τα τραγικά δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή του αεροσκάφους, τα οποία αποτυπώθηκαν στην κάμερα αποδεικνύουν ότι οι προσπάθειες των κυβερνητών να το επαναφέρουν έπεσαν στο κενό.

ΥΠΕΞ: Αναχρονιστική και ακατανόητη η απειλή μετατροπής της Αγιά Σοφιάς σε τζαμί

Η ελληνική διπλωματία απαντά στις προκλητικές δηλώσεις του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης το Σάββατο ότι η Άγκυρα σχεδιάζει την μετατροπή του ναού που χτίστηκε επί αυτοκράτορα Ιουστινιανού σε τέμενος.«Ήπια» θα μπορούσε να χαρακτηριστει η απάντηση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών στις απειλές του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς ότι η Αγιά Σοφιά θα μετατραπεί σε τζαμί.

Τουρκικά μαχητικά «αλώνιζαν» επί έξι μέρες πάνω από την Κύπρο!

Δύο ζεύγη μαχητικών αεροσκαφών F-16 έκαναν ανενόχλητα βόλτες από τις 13 Νοεμβρίου έως και σήμερα στον εναέριο χώρο της Κύπρου, με αφορμή τις «εορταστικές» εκδηλώσεις της 15ης Νοεμβρίου για την επέτειο ανακήρυξης του ψευδοκράτους.

Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες του protothema.gr από στρατιωτικές πηγές, το πρώτο ζευγάρι των F-16  στις 13 Νοεμβρίου πέταξε πάνω από την Κερύνεια, τη Μόρφου και την κατεχόμενη Λευκωσία και προσγειώθηκε στις 13:29 στο αεροδρόμιο της κατεχόμενης Τύμπου.

Νέο ρεκόρ για τον Dow Jones πάνω από τις 16.000 μονάδες

Dow16.009,1247,42 0,30%  



  Nasdaq3.985,9713,23 0,33%  

Η Wall Street σήμερα,(Nasdaq end of day)
Με νέα ρεκόρ ξεκίνησε την εβδομάδα ο βιομηχανικός Dow Jones ξεπερνώντας για πρώτη φορά τις 16.000 μονάδες. Με εναλλαγές προσήμου συνεχίζει ο S&P 500 αν και στις αρχικές συναλλαγές κινήθηκε υψηλότερα των 1.800 μονάδων σημειώνοντας νέο ιστορικό υψηλό.

Η αισιοδοξία ότι η Federal Reserve δεν θα βιαστεί να αποσύρει τα έκτακτα μέτρα στήριξης της οικονομίας συνεχίζει να δίνει ώθηση στην αγορά, σημειώνουν οι αναλυτές.

Η ομιλία της αντιπροέδρου της Fed, Janet Yellen την προηγούμενη εβδομάδα στο Κογκρέσο επιβεβαίωσε σε μεγάλο βαθμό τις εκτιμήσεις ότι η διάδοχος του Ben Bernanke στο τιμόνι της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ θα διατηρήσει αμετάβλητη τη διευκολυντική κατεύθυνση της νομισματικής πολιτικής.

Οι περισσότεροι αναλυτές εκτιμούν ότι η Yellen θα προτιμήσει να αφήσει στα υφιστάμενα επίπεδα των 85 δισ. δολ. το μήνα το πρόγραμμα αγορών ομολόγων που εφαρμόζει η κεντρική τράπεζα, μέχρι να βεβαιωθεί ότι η ανάκαμψη της οικονομίας διαθέτει γερές βάσεις.

Οι προσδοκίες αυτές οδήγησαν τον βιομηχανικό Dow Jones και τον S&P 500 σε νέα ιστορικά υψηλά την προηγούμενη Παρασκευή, με τους δύο δείκτες να συμπληρώνουν ταυτόχρονα έξι συνεχείς ανοδικές εβδομάδες.

Το θετικό κλίμα ενισχύουν περαιτέρω σήμερα τα ενθαρρυντικά οικονομικά στοιχεία από την Ευρώπη αλλά και η θερμή υποδοχή των μεταρρυθμίσεων στην Κίνα από την παγκόσμια επενδυτική κοινότητα.

Με μικρά κέρδη έκλεισε η συνεδρία του ΧΑΚ

Λευκωσία: Θετική πορεία παρουσίασε τη Δευτέρα το κυπριακό Χρηματιστήριο, διευρύνοντας τα εντυπωσιακά κέρδη πέρα του 15% της περασμένης Παρασκευής. Ο Γενικός Δείκτης, παρά τα μεγάλα κέρδη της τάξης του 7,6% που κατέγραφε στο πρώτο 20λεπτο των συναλλαγών της Δευτέρας, όταν η μετοχή της Ελληνικής Τράπεζας ενισχυόταν πέρα του 11%, περιόρισε τελικά την άνοδο του σε ποσοστό 0,45%, κλείνοντας στις 121,76 μονάδες.

Κέρδη κατέγραψε και ο Δείκτης FTSE/CySE 20, σε ποσοστό 0,69%, κλείνοντας στις 56,78 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 357.167 ευρώ.

Ανοδικά αλλά με συντήρηση δυνάμεων το Χρηματιστήριο της Αθήνας

Θετική εκκίνηση στην εβδομάδα πραγματοποίησε ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου της Αθήνας, με την Eurobank Properties και την Jumbo να “οδηγούν” την προσπάθεια για την ανάκτηση του “οχυρού” των 1.150 μονάδων. Σε αρνητικό έδαφος ολοκλήρωσε τις συναλλαγές ο δείκτης των τραπεζών, ο οποίος κινήθηκε ανοδικά στο μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίασης.

Μετά από τρεις εβδομάδες απωλειών, οι αγοραστές δείχνουν διάθεση υπερκάλυψης των πωλητών, ωστόσο το “γύρισμα” των τραπεζών έδρασε καταλυτικά για να περιοριστούν τα κέρδη κάτω του 1%. Παρά τις απώλειες του τελευταίου διαστήματος, η εγχώρια αγορά συνεχίζει την ανοδική πορεία της μέσα στο έτος (+24,84%) και το ξέφρενο ράλι από τις αρχές Ιουλίου που “αγγίζει” το 40%.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Ιορδανία: Όταν οι Έλληνες σμιλεύουν τα βουνά

Οι Έλληνες, λόγω της αγάπης τους για την έρευνα και το νέο, ταξίδευαν σε όλον τον κόσμο μεταδίδοντας παράλληλα κάθε είδους γνώση και κουλτούρα στα μέρη που επισκέπτονταν.

Ν. Αμερική, Κίνα, Ινδίες είναι από τους βασικούς σταθμούς τους. Στο τέλος του ταξιδιού τους επέστρεφαν όμως οι περισσότεροι στα γνώριμα νερά της Μεσογείου αφήνοντας και εκεί το προσωπικό τους στίγμα.

Τέτοια χώρα υπήρξε και η περίφημη Ιορδανία που συνορεύει με την Συρία, για την οποία έχουμε μιλήσει σε προηγούμενο άρθρο μας. Τόσο αυτές οι δύο περιοχές όσο και περιοχές σε όλη την Ανατολία είχαν δεχτεί την ελληνική επίδραση από τα αρχαιότατα κιόλας χρόνια, με την εκστρατεία του Διονύσου το 3000π.Χ. και πολύ αργότερα με το «πέρασμα» του Μ. Αλεξάνδρου σε εκείνα τα μέρη.

Αντιπαράθεση Τουρκίας – Νέας Νότιας Ουαλίας για την αναγνώριση των γενοκτονιών

genoktonia_918092550.jpg
Απαράδεκτες και καταδικαστέες χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας τις απειλές του προέδρου του Κοινοβουλίου της Τουρκίας Σεμίλ Τσισέκ ο οποίος ζήτησε να μην επιτραπεί σε βουλευτές της πολιτείας να παραστούν στις εκδηλώσεις για την 100ή επέτειο της Μάχης της Καλλίπολης που θα γίνουν το 2015.

Κι αυτό μετά την απόφασή του κοινοβουλίου της Νέας Νότιας Ουαλίας, τον περασμένο Μάιο, να αναγνωρίσει τη γενοκτονία Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία.