Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΣΦΙΓΓΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ!!!!(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

http://www.invisiblelycans.gr/wp-content/uploads/2015/02/SFIGGA-PAKISTAN-1.jpg Είναι γνωστό ότι το Μπαλουχιστάν διαιρείται σήμερα ανάμεσα σε πολλές χώρες στην ιστορική περιοχή της Ασίας: το δυτικό τμήμα της αντιστοιχεί στο Ιράν!

Το βόρειο τμήμα της ανήκει στο Αφγανιστάν! Και ανατολικά, στην Πακιστανική επαρχία Μπαλουχιστάν!

Στο Μπαλουχιστάν έχουν βρεθεί οι πρώτοι αρχαίοι οικισμοί αγροτών στο κόσμο στο ιρανικό οροπέδιο, όπου χρονολογούνται 10.000 ετών π.Χ.!
Σε αυτήν την κοιλάδα λοιπόν υπάρχει ένα όχι και τόσο μοναδικό αξιοθέατο! Λέω όχι μοναδικό διότι υπάρχει και στην Αίγυπτο! Για την σφίγγα της Αιγύπτου αυτό το τόσο αινιγματικό μνημείο που κανείς δεν ξέρει από ποιον φτιάχτηκε και πότε!

Η προσέγγιση της θεωρίας Παιγνίων

Του Ν. Λυγερού

Η προσέγγιση της θεωρίας Παιγνίων είναι μαθηματική κι όχι οικονομική. O John Nash μπορεί να πήρε το βραβείο Nobel οικονομίας το 1994 για το έργο του στη θεωρία Παιγνίων, αλλά είναι μαθηματικός. Και ως μαθηματικός μελέτησε τη θεωρία αριθμών, τις διοφαντικές εξισώσεις, την κβαντομηχανική και τη θεωρία της Σχετικότητας. Και η επινόηση της μεθόδου που θα ονομαστεί Nash–Moser, για να λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα της διαφορικής γεωμετρίας περί πολλαπλότητας του Riemann δεν έχει βέβαια καμία σχέση με την οικονομία.

Συνέντευξη του Ν. Λυγερού(Βίντεο)



Συνέντευξη του Ν. Λυγερού 
στο TVCreta 
12/02/2015

Κριστίν Λαγκάρντ πριν και μετά - Παπαδήμος VS Βαρουφάκη. Τα σχόλια δικά σας!

                            Κριστίν Λαγκάρντ με Παπαδήμο και Βαρουφάκη αντίστοιχα...
                                                           Τα σχόλια δικά σας!

Ιρλανδία: Υπέρ της Ελλάδας διαδηλώνει ο Τζέρι Άνταμς του Σιν Φέιν

Σε διαδήλωση υπέρ της Ελλάδος συμμετείχε την Τετάρτη ο πρόεδρος του ιρλανδικού κόμματος Σιν Φέιν, Τζέρι Άνταμς, έξω από το κοινοβούλιο της Ιρλανδίας, δείχνοντας τη συμπαράστασή του στην ελληνική κυβέρνηση. Φωτογραφίες από τη διαδήλωση ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.


Το Σιν Φέιν έχει εκδηλώσει και στο παρελθόν, πριν τις εκλογές, τη στήριξή του στον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, Ο Τζέρι Άνταμς είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Αλέξη Τσίπρα για να του μεταφέρει το μήνυμα ότι θα είναι δίπλα στην Ελλάδα και στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο μύθος του γερμανού φορολογούμενου που πληρώνει για την Ελλάδα

Επειδή νεοφιλελέδες και κρυπτονεοφιλελέδες έχουν πάθει μία εμμονή με τον Ευρωπαίο (και ειδικά τον γερμανό φορολογούμενο) που πληρώνει εμάς τους αναίσχυντους κι εμείς οι μπαταχτσήδες θέλουμε να του φορέσουμε φέσι, να τους θυμίσουμε τα εξής:

- Ο Γερμανός φορολογούμενος για την Ελλάδα δεν έχει πληρώσει δεκάρα τσακιστή. Έχει πληρώσει τις τράπεζες του όταν το χρέος της Ελλάδας προς αυτές έγινε χρέος της Ελλάδας προς τα κράτη- μέλη. Ο Έλληνας πολίτης έχασε από το 30% μέχρι το σύνολο του εισοδήματος του.

Υπό αμφισβήτηση το «Big Bang» – Κβαντική εξίσωση υποδεικνύει ότι το Σύμπαν ίσως να είναι αιώνιο

Το Σύμπαν ενδεχομένως να υπήρχε από πάντοτε, σύμφωνα με ένα νέο μοντέλο το οποίο χρησιμοποιεί όρους διόρθωσης κβαντικών λαθών για να «ενισχύσει» τη γενική θεωρία της Σχετικότητας του Αϊνστάιν.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του PhysOrg, το μοντέλο ενδεχομένως να «εξηγεί» και τη Σκοτεινή Ύλη και τη Σκοτεινή Ενέργεια, λύνοντας με αυτόν τον τρόπο μια σειρά πολλαπλών ζητημάτων επιστημονικής φύσης.

Η ηλικία του Σύμπαντος θεωρείται ότι ανέρχεται στα 13,8 δισεκατομμύρια χρόνια, όπως υπολογίζεται βάσει της γενικής σχετικότητας.

Moon Rising(Βίντεο)

Αυτό το βίντεο διαθέτει εκπληκτικές φωτογραφίες που λήφθηκαν κατά τη διάρκεια της Αποστολής Clementine το 1994 . 
Τα πλήρη φυσικά χρώματα της Σελήνης έχουν αποκατασταθεί, έτσι ώστε να πάρετε μια γεύση του πως η Σελήνη πραγματικά μοιάζει. 
Δεν είναι γκρίζα, έρημη, ακατοίκητη όπως σας έκανε να πιστεύετε η NASA... 

Δείτε το βίντεο:

Η Samsung προειδοποιεί: Μην συζητάτε προσωπικά θέματα μπροστά σε «έξυπνη» τηλεόραση (Βίντεο)

Σύσταση προς το καταναλωτικό κοινό να μην συζητεί ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα μπροστά στην «έξυπνη» τηλεόραση απηύθυνε η Samsung.

Ειδικότερα, η εταιρεία σε ενημερωτικές οδηγίες περί των δυνατοτήτων και της χρήσης των «έξυπνων» τηλεοράσεών της, όσον αφορά στον τομέα της αναγνώρισης φωνής, αναφέρει τα εξής: «εάν ενεργοποιήσετε το voice recognition, μπορείτε να αλληλεπιδράτε με την Smart TV σας μέσω της φωνής σας.

Ξένα ΜΜΕ: Συγκρουσιακό κλίμα μεταξύ Ελλάδας-Ευρώπης

Focus: Ο Βαρουφάκης εξαπάτησε το Eurogroup - Deutsche Welle: Η συντριπτική πλειονότητα των υπουργών Οικονομικών συντάχθηκε με τη γερμανική θέση – Guardian: Αδιέξοδο – Spiegel: Σκληρή προσγείωση για τους λαϊκιστές
Από πολύ συγκρατημένο μέχρι και εχθρικό ήταν το κλίμα χτες στο Eurogroup, γράφει ο γερμανικός Τύπος με τα περισσότερα διεθνή ΜΜΕ να επισημαίνουν ωστόσο ότι ίσως να υπάρχει ελπίδα για εξεύρεση λύσης μεταξύ των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης για το ελληνικό ζήτημα την ερχόμενη Δευτέρα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΗ ΤΑΦΗ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΡΟ

Δύο σημαντικά ευρήματα ανακαλύφθηκαν στη θέση «Ξαγκουνάκι» στον περιβάλλοντα χώρο του σπηλαίου Αλεπότρυπα, που εντάσσεται στο πενταετές Ανασκαφικό και Μελετητικό έργο Διρού.
Πρόκειται για μια διπλή αδιατάρακτη ταφή νεαρών ενηλίκων, άνδρα και γυναίκας, σε στάση εναγκαλισμού, καθώς και μια δεύτερη διπλή αδιατάρακτη ταφή νεαρών ενηλίκων, άνδρα και γυναίκας, σε εξαιρετικά συνεσταλμένη στάση σε συνάφεια με σπασμένες αιχμές βελών.