Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Πέρα από τις συνωμοσίες και τα σενάρια .....σίγουρα κάτι παίζει στον ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ!!! 2o Μέρος

Στο προηγούμενο μέρος αυτού του αφιερώματος έτυχε να ξεκινήσω με το τι ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ στον Κόλπο του Άντεν (Gulf of Aden) , δεν έγινε τυχαία και θα σας εξηγήσω γιατί!!

Αυτό που συμβαίνει στον Κόλπο του Άντεν είναι ένα πολύ παλιό θέμα , απλά τελευταία με κάποιους σεισμούς κάτι οι πειρατές και οι καθεστωτικές ειδήσεις από την χαβούζα του MIND CONTROL τηλεόραση , βάλτε και τον τεράστιο στόλο που μαζεύτηκε εκεί (η Ελλάδα συμμετέχει με την φρεγάτα Λήμνος), δεν είναι δυνατόν , έτσι δεν είναι ???

Όλα αυτά για μερικούς άπλυτους και με φουσκωτά η παλιές βάρκες ψαράδων!!!!


Η σύνδεση των γεγονότων μου προέκυψε όταν πρωτοείδα το βίντεο στο You Tube , το πρώτο για την  μεγάλωμα/φούσκωμα,  εγώ προτιμώ το ενηλικίωση της ΓΗΣ/ΓΑΙΑΣ πριν από 5 η 6 χρόνια περίπου:
Και εκεί άρχισα να το ψάχνω , μάζεψα πληροφορίες , link , οτιδήποτε θα μου έδειχνε τον σωστό δρόμο.....και δείτε τώρα το αποτέλεσμα της έρευνας:
Η ΓΗ/ΓΑΙΑ , όχι μόνο μεγαλώνει αλλά και τα γενέθλιά της θα συμπέσουν με αυτό που θα συμβεί το 2012!!!!
http://geomag.org/index.html
http://geomag.org/models/HDGM.html
http://geomag.org/info/tsunami.html
http://geomag.org/models/MF7.html
http://geomag.org/info/declination.html

Αφού τσεκάρετε αυτά (όσοι μπορείτε βέβαια.....), δείτε τώρα εδώ:


*Αυτή είναι μόνο μια από τις πολλές μαγνητογραφίες της ΓΗΣ/ΓΑΙΑΣ , έτσι με λίγα λόγια και για να καταλάβετε , στον πυθμένα των Ωκεανών υπάρχουν τεράστια αχανή ρήγματα τα οποία εκχύουν συνεχώς υλικά και λάβα , στην ουσία ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΥΤΑ /ΛΑΒΑ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟΝ ΦΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ /ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ , ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ , ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΕΊ!!!!
Αυτό διαπιστώνουμε από άπειρα άρθρα όπως αυτό http://www.nature.com/nature/journal/v298/n5870/abs/298149a0.html , που στην ουσία  είναι η συμβατική Επιστήμη και το Ιερατείο της που δεν μπορεί να χωνέψει, ότι η ΓΗ/ΓΑΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ!!!!

Για κάποιο χρονικό διάστημα , έως και πρόσφατα έκανα έναν κατα κάποιο τρόπο ατυχή παραλληλισμό , τους ανθρώπους με τα ακάρεα (ξέρετε τα ακάρεα.....η όχι???), σήμερα θα διορθώσω τον εαυτό μου και θα κάνω παραλληλισμό των ανθρώπων με τα βακτήρια (http://www.iatrikostypos.com/content/epistimi/dimioyrgithike-o-xartis-ton-baktirion-toy-anthropinoy-somatos) , ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΟΥ π.χ http://www.eufic.org/article/el/nutrition/functional-foods/artid/gut-microflora/

*Υπάρχουν και άλλες παράμετροι σε αυτό το τμήμα της έρευνας....που ενδιαφέρει και εμάς τους Έλληνες......μείνετε μαζί μας για το επόμενο μέρος ......

Δεν είναι ψέμα. Ο Παπανδρέου γιορτάζει του Αγίου Μνημονίου!!! Στις 16 Ιουνίου που έχει γενέθλια



Σε λίγες ημέρες ο Γιώργος Παπανδρέου θα συμπληρώσει τα 59 του χρόνια. Τα γενέθλιά του είναι στις 16 Ιουνίου και η μοίρα έπαιξε ένα παράξενο και απίστευτο παιχνίδι στον Έλληνα πρωθυπουργό καθώς την ημέρα εκείνη η Εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη των οσίων Τύχωνος και....Μνημονίου.
Όσο και αν ακούγεται σαν πικρόχολο αστείο, την ημέρα των γενεθλίων του Γιώργου Παπανδρέου η Ορθόδοξη Εκκλησία γιορτάζει την μνήμη του Αγίου Μνημονίου!
Ο Άγιος Μνημόνιος ήταν Επίσκοπος Αμαθούντος της Κύπρου κατά το πρώτο ήμισυ του 4ου αιώνος μ.Χ., ενώ λεπτομέρειες για αυτόν δεν είναι γνωστές, καθώς μια αναφορά γίνεται μόνο από τον Άγιο Τύχωνα, διάδοχό του στην επισκοπή και συνεορτάζοντα την ίδια ημέρα.
Εμείς να ευχηθούμε τόσο στον πρωθυπουργό όσο και στους υπόλοιπους 'Ελληνες τα φετινά του γενέθλια να είναι τα τελευταία που θα γιορτάσει υπό μνημονιακό καθεστώς!
Σε διαφορετική περίπτωση, θα χρειαστούμε την τύχη του συνεορτάζοντος Αγίου Τύχωνος, ο οποίος έχει μείνει στην εκκλησιαστική ιστορία ως ο θαυματουργός Επίσκοπος!

ΠΗΓΗ thebest

Χωρίς νερό δεν μπορεί να υπάρξει ζωή…

Σχόλιο από Faceof : Εαν όλα ΑΥΤΑ συμβαίνουν από από μια κρατική υπηρεσία , τώρα που θα τα δώσουμε έναντι πινακίου φακής σε ιδιώτες (που δεν ξέρουμε ποιους η ποια σχέδια εξυπηρετούν!!!), ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ????ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΜΙΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ???
Από το ιστολόγιο http://radar-gr.blogspot.com/2011/06/blog-post_7728.html
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ
Επίκουρου καθηγητής Χημείας Τροφίμων, ΕΚΠΑ
izabet@chem.uoa.gr
www.zabetakis.net

Χωρίς νερό κανένας μας δεν μπορεί να ζήσει παραπάνω από μερικές ώρες. Χωρίς καθαρό νερό, είναι βέβαιο πως θα νοσήσουμε αργά ή γρήγορα. 

Το επόμενο πείραμα είναι τούτο: χωρίς καθαρό νερό για άλλα τρία χρόνια, πόσο θα επιβαρυνθεί η δημόσια υγεία; Σ’ αυτό το πείραμα αναζητούμε απάντηση!

Διότι… το πρόβλημα με το ρυπασμένο πόσιμο και αρδευτικό νερό στην ευρύτερη περιοχή του Ασωπού, αλλά και της Μεσσαπίας στην Εύβοια, είναι γνωστό στην πολιτεία εδώ και πολλά χρόνια -πιο συγκεκριμένα, για τον Ασωπό υπάρχουν επίσημες μετρήσεις από το 2007, ενώ για τη Μεσσαπία από το 2009. Ετσι μάλλον έκπληξη μπορεί να προκαλέσει το Δ.Τ. του ΥΠΕΚΑ στις 18.5.2011 με το οποίο ζητεί άλλα τρία χρόνια…. τοξινωμένη υπομονή από τους κατοίκους των εν λόγω περιοχών μέχρι να αποκτήσουν το αυτονόητο συνταγματικό τους δικαίωμα, που είναι πρόσβαση σε καθαρό και πόσιμο νερό.

Σύμφωνα λοιπόν με το ΥΠΕΚΑ και το σχετικό Δ.Τ. (18.5.2011)…

18χρονος Αλβανικής καταγωγής αποπλάνησε και βίασε ανήλικη

Από το ιστολόγιο http://www.eglimatikotita.gr/2011/06/18_10.html


alt18 χρονος Αλβανικής καταγωγής συνελήφθη στην Αταλάντη με την κατηγορία του βιασμού και αποπλάνησης παιδιών αφού φέρεται να βίασε ένα κορίτσι 15 ετών από την περιοχή του Ρέντη.

Ο δράστης που ζούσε και εργαζόταν στην Αταλάντη...
συνελήφθη στις 18:30 χθες το απόγευμα στο χώρο εργασίας του από τους αστυνομικούς της Φθιώτιδας, μετά από σήμα της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων Αττικής. Ο 18χρονος οδηγήθηκε στην Αθήνα και θα κληθεί να απολογηθεί ενώπιων της δικαιοσύνης.
lamiastar.gr

Συμφωνα με πληροφορίες η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Αττικής τον αναζητούσε, γιατί εκτός από τον βιασμό τον βαραίνουν και άλλες κατηγορίες για αποπλανήσεις παιδιών, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες για τις αποτρόπαιες πράξεις του και ο αριθμός των θυμάτων.

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του Α.Τ Αταλάντης στις 18:30 στο χώρο εργασίας του και ήταν ένα σοκ για την τοπική κοινωνία, αλλά και για όσους τον γνώριζαν, αφού κανείς δεν είχε καταλάβει το παραμικρό. Αντιθέτως όλοι μιλούσαν για ένα εργατικό παιδί και καλό τεχνίτη στη δουλειά του.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Psywar η Ψυχολογικός Πόλεμος 8ο Μέρος (ANTI Psywar...!!)

http://cellphonesafety.wordpress.com/
http://cellphonesafety.wordpress.com/2006/09/17/the-frequency-of-the-human-bodyand-your-coffee/
http://faculty.washington.edu/chudler/facts.html

FREQUENCIES OF HUMAN BODY AT Hz

Genius Brain Frequency
80-82

Colds and Flu start at:
57-60
Brain Frequency Range
72-90
Disease starts at:
58
Normnal Brain Frequency
72
Candida overgrowth starts at
55
Human Body
62-78
Receptive to Epstein Barr at
52
Human Body: from neck up
72-78
Receptive to Cancer at
42
Human Body: Neck down
60-68
Death begins at
25
Everything has an electrical frequency measured in hertz.

Electromagnetic Spectrum

                         

ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΣ, ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΕΙΠΕ "Ναι" στον συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις!

Από το ιστολόγιο http://isxys.blogspot.com/2011/06/blog-post_7809.html#more

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ Ε.Υ.Π ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ  ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ... 

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΝΑΚΙΑ, ΤΙΣ... ΠΟΔΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ...(ΛΟΓΩ ΑΠΟΦΑΣΗΣ) ΦΟΥΣΤΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ.  
ΑΙΔΩΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ  Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΝΟΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ..."ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ" ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ. 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ...
Το «πράσινο φως» για να συνδικαλίζονται οι υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις άναψε η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου σε διάσκεψη, κεκλεισμένων των θυρών, δεχόμενη μερικώς την εισήγηση του αρεοπαγίτη Χαρ. Δημάδη.
Ειδικότερα, οι αρεοπαγίτες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι υπηρετούντες στις ένοπλες δυνάμεις μπορούν να συνδικαλίζονται σύμφωνα με τον Αστικό Κώδικα (σσ. με περιορισμένα δικαιώματα) και όχι σύμφωνα με τον συνδικαλιστικό νόμο 1264/1982. Δηλαδή, μπορεί να συστήσουν μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Σωματεία, όπως είναι οι πολιτισμικοί, οικολογικοί και λοιποί σύλλογοι. Αντίθετα, δεν μπορούν να συστήσουν συνδικαλιστικό Σωματείο σύμφωνα με το Ν. 1264/1982, καθώς ο νόμος αυτός, μεταξύ των άλλων, προϋποθέτει ότι οι απασχολούμενοι στις Ένοπλές Δυνάμεις πρέπει να συνδέονται με συμβάσεις εξηρτημένης εργασίας, κάτι που στην προκειμένη περίπτωση δεν ισχύει, αλλά και οι σκοποί των Σωματείων που ενεργοποιούνται σύμφωνα με τον επίμαχο νόμο του 1982, είναι εντελώς διαφορετικοί από τους αυτούς των μη κερδοσκοπικών Σωματείων.  Επίσης, οι αρεοπαγίτες έκριναν ότι οι υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να ιδρύσουν Ένωση Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (σ.σ.: δηλαδή δεν θα επιδοτούνται όπως η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ; Απαράδεκτο!) και αναίρεσαν την εφετειακή απόφαση που είχε κρίνει τα αντίθετα και επανέπεμψαν την υπόθεση και πάλι στο Εφετείο.

Καλή μετανάστευση. Έλληνες...
Τμήμα ειδήσεων defencenet

Μήπως νὰ τραβήξουμε μίαν πιστολιά;


 Ἀπὸ τὸν/τὴν Φιλονόη ἐκ τοῦ Πόντου
Ἔχουμε «φίλους» τζιμάνια παιδιά πάντως!!!  Ὅταν λένε κάτι τό κάνουν! Καὶ τώρα θέλουν νὰ μᾶς τελειώσουν! Ἐὰν δὲν μᾶς τελειώσουν δὲν σταματοῦν μὲ τὶς λυκοφιλίες τους.
Μᾶς θέλουν ΤΕΖΑ!!! Ὅμως ἐν ΤΕΛΩΣ ΤΕΖΑ!!!

Μήπως νὰ πιάσουμε κι ἐμεῖς τὰ κουμπούρια; Μήπως νὰ ἀρχίσουμε κι ἐμεῖς νὰ βαρᾶμε στὸ ψαχνό; Μήπως νὰ ἀφήσουμε κατὰ μέρος τὶς ὐπομονὲς καὶ τοὺς καθωσπρεπεισμούς καὶ νὰ σηκώσουμε τὸ μπαϊράκι;
Ἄν τε, γιατί πολλὰ μᾶς τὰ ἔκαναν.
Φιλονόη.
Υ.Γ. Ὅ,τι θὰ τοὺς χαλάσουμε πολλὰ σχέδια τὸ ξέρω. Μήπως ὅμως νὰ ἀρχίσουμε τὶς χαλάστρες ἀπὸ τώρα; Γιὰ τί μᾶς πέρασαν; Γιὰ Νενέκους; 
Υ.Γ.2. Ἀλήθεια, ἔχετε καταλάβει πὼς μέσα στοὺς «φίλους» μας εἶναι κι ὅλα τὰ κομματόσκυλα ποὺ τοὺς ὑπηρετοῦν; Ὄχι; Καιρός νὰ τὸ καταλάβετε… 

Επειδή μας παραζόρισαν οι «φίλοι» μας, δεν τους τραβάμε μια πιστολιά;
Έτσι κι αλλιώς είμαστε χαμένοι. Υποθηκευμένοι για 50 χρόνια, εάν όλα πάνε καλά. Αν κάτι στραβώσει, τότε είναι άγνωστος ο χρόνος της κατοχής που θα βρίσκεται η πατρίδα μας. Τύφλα νά ‘χει η τουρκοκρατία δηλαδή…

Πραγματοποιήθηκε χτες στο Σύνταγμα, η σύσκεψη των Πατριωτικών-Δημοκρατικών Οργανώσεων και Κινημάτων, με κεντρικό αντικείμενο την περιφρούρηση του Συντάγματος. (10/6/11).


Από το ιστολόγιο http://www.pamet.gr/deltia%20typou.php
Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626                                      
www.pamet.gr, pametopo@gmail.com                                                       
Αθήνα, 10 Ιουνίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε χτες στο Σύνταγμα, η σύσκεψη των Πατριωτικών-Δημοκρατικών Οργανώσεων και Κινημάτων, με κεντρικό αντικείμενο την περιφρούρηση του Συντάγματος.
Όλες οι Οργανώσεις και τα Κινήματα, συμφώνησαν στην ανάγκη της περιφρούρησης των κινητοποιήσεων και προγραμμάτισαν σειρά συναντήσεων.

O Έλληνας Εκπαιδευτής

Από το ιστολόγιο http://www.strategyreport.gr/?p=11737#more-11737
Εντυπωσίασε ένας Έλληνας εκπαιδευτής με την εμπειρία του και τις γνώσεις του, κατά την διάρκεια της πολυεθνικής άσκησης “Phoenix Express 2011″, μίας άσκησης 3 εβδομάδων που τέλειωσε πρόσφατα. Πρόκειται για τον Σημαιοφόρο Αλέξανδρο Τσάλτα του ΠΝ, ΟΥΚ, που υπηρετεί στο ΚΕΝΑΠ στην Σούδα της Κρήτης. Έδειξε στους ξένους συναδέλφους του, που αναλαμβάνουν αποστολές ελέγχου πλοίων,  ν’ αναρριχώνται, να κάνουν ταχεία καταρρίχηση από κοντέϊνερς, μάχη σώμα με σώμα, αφοπλισμό αντιπάλων και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα. Δέθηκε μαζί τους και απόκτησε την εμπιστοσύνη τους. Όλοι τον παραδέχθηκαν και έκαναν ευμενή σχόλια για τον εκπαιδευτή τους. Αφιερώθηκε και άρθρο για τον Έλληνα εκπαιδευτή στην ιστοσελίδα της Αμερικανικής Ευρωπαϊκής Διοίκησης (US European Command). Έτσι για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται, ότι δεν μετράει ο βαθμός, αν δεν τον αξίζεις πράγματι. Δεν παίζει ρόλο η εθνικότητα για να σε παραδεχθούν οι ξένοι συνεργάτες και η συνάδελφοι. Αυτό που έχει βάρος είναι οι γνώσεις, οι ικανότητες, ψυχικές και πνευματικές. Οι ικανότητες που εμπνέουν εμπιστοσύνη, εκτίμηση και σεβασμό.
Σ’ αυτό πέτυχε ο Έλληνας εκπαιδευτής και του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Άλλος ένας αθόρυβος Έλληνας  αξιωματικός του ΠΝ, που εκπροσωπεί επάξια την πατρίδα μας.

«ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ»

Από το ιστολόγιο http://www.schizas.com/
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 8-6-2011

Κατόπιν απαιτήσεων των αγωνιστών πολιτών για την ανάδειξη του «Βωμού των 12 Θεών και του Ελέους» στην Αρχαία Αγορά, προέκυψαν πρόσφατα οι εξής εξελίξεις:

1. Κοινοποιήθηκε την 31-5-2011 Εξώδικη Διαμαρτυρία - Πρόσκληση και Δήλωσή μας κατά των: α) Ελληνικού Δημοσίου β) Γενικής Γραμματέως Υπουργείου Πολιτισμού και γ) Διευθύνοντα Συμβούλου και νόμιμου εκπροσώπου της Η.Σ.Α.Π. Α.Ε., με ρητή πρόσκληση να αποκατασταθεί ο Βωμός με επανεμφάνισή του, όπως διέτασσε η από 15-4-2011 Προσωρινή Διαταγή και με ρητή μνεία ότι θα υποβληθεί μηνυτήρια αναφορά κατά των συγκεκριμένων ως άνω υπευθύνων, σε περίπτωση μη συμμόρφωσης.

2. Την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011 ασκήθηκε εμπροθέσμως ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, Αίτηση Ακύρωσης της Υπουργικής Απόφασης του κ. Υπουργού Πολιτισμού, με την οποία εγκρίθηκε η επανακατάχωση του Βωμού. Το θέμα κρίθηκε «σοβαρό» και προσδιορίστηκε η σύντομη -για τα δεδομένα και την ταχύτητα εκδίκασης των ακυρωτικών υποθέσεων- δικάσιμος της 9ης Μαΐου 2012.

Στην 35σέλιδη Αίτηση που κατατέθηκε αναπτύσσονται οχτώ (8) αυτοτελείς λόγοι ακυρώσης της ανωτέρω Υπουργικής Απόφασης, μεταξύ των οποίων αναφέρονται η παραβίαση των Συνταγματικών διατάξεων για την προστασία του Περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη, των Διεθνών Συμβάσεων που έχει υπογράψει η Ελλάδα για την προστασία της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, των νόμων για την προστασία των αρχαιοτήτων, καθώς και η παραβίαση της αρχής της αναλογικότητας και της εναρμόνισης της εφαρμογής των ατομικών δικαιωμάτων, με επιφύλαξή μας για όσους πρόσθετους λόγους μπορούμε να επικαλεστούμε έως τη συζήτηση.

Τούρκος Πρόεδρος: Η Ελλάδα ‘βουλιάζει’


Ιούνιος 9, 2011.
«Η Ελλάδα θα μπορούσε σύντομα  να πτωχεύσει λόγω της πίεσης που δέχεται  από τους τόκους που αναγκάζεται να καταβάλλει, ως μέρος ενός διεθνούς σχεδίου αναδιάρθωσης,  δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας, Αμντουλάχ Γκιουλ, σε συγκέντρωση στην Κωνσταντινούπολη, όπως γράφει η καθημερινή αγγλόφωνη εφημερίδα της Τουρκίας ‘Hurriyet Daily News’.


Σύμφωνα με τον Γκιουλ, η Ελλάδα μπορεί σύντομα να πτωχεύσει, λόγω του τεράστιου  χρέους της και της δέσμευσης της να πληρώσει το δάνειο των 110 δις ευρώ με αντάλλαγμα την εφαρμογή σκληρών μέτρων λιτότητας.
«Η Ελλάδα βρίσκεται πριν από την πτώχευση. Δύσκολα  θα μπορούσε να διαχειριστεί το τεράστιο χρέος της. Οι απαιτήσεις της για δανεισμό είναι μεγάλες, τα επιτόκια είναι πολύ υψηλά» διευκρίνισε ο Γκιουλ.
Ο Τούρκος πρόεδρος  τόνισε ότι η σταθερότητα της Τουρκίας είναι ζωτικής σημασίας για την περιοχή.
--
Πηγή: Ηurriyetdailynews

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Η Αλβανία δεν πληροί τα κριτήρια ένταξης


Ιούνιος 9, 2011.

Καταιγιστική είναι  αναφορά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα κριτήρια, των 12 σημείων,  τα οποία έθεσε στην Αλβανία τον περασμένο Οκτώβριο.

Ουδεμία πρόοδος επιτεύχθηκε στη χώρα αυτή και αποκορύφωμα παρατυπιών αποτέλεσε  η απόφαση της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής στις πρόσφατες εκλογές για την  διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων.


Η προϊσταμένη του τμήματος παρακολούθησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη Διεύρυνση, Μάρτα Γκαρσία  Φιντάλγκο ,  δήλωσε ότι «υπάρχει σαφής ανησυχία για το πώς ελήφθη η απόφαση της Εκλογικής Επιτροπής για την καταμέτρηση των ψήφων. Υπάρχουν αδιαφανή κριτήρια, επικρατεί σιωπή για τους θεσμικούς κανόνες που διέπουν μια τέτοια διαδικασία και αναλογιζόμαστε την ορθότητα αυτής της απόφασης».

Γιάννης Μπουτάρης: Να χρησιμοποιούν οι Σκοπιανοί τον όρο Μακεδονία



Ιούνιος 8, 2011. Канал 5 Телевизија

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κατηγορήθηκε πολλές φορές για τις θέσεις του και επέκρινε τις παρεμβάσεις  στην εξωτερική πολιτική της χώρας.

Σε διάσκεψη που διοργάνωσε  το ΕΛΙΑΜΕΠ με τίτλο: «Κάνει ο δήμαρχος εξωτερική πολιτική;»  ο Γιάννης Μπουτάρης επανέλαβε ότι δεν πρέπει να στερούνται οι κάτοικοι της πΓΔΜ το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τον όρο Μακεδονία.


Χρειάζεται ένα σύνθετο όνομα για την γειτονική χώρα, αλλά αυτοί οι άνθρωποι δεν πρέπει να στερούνται του δικαιώματος να χρησιμοποιούν τον όρο Μακεδονία, τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και εξήγησε τις προσωπικές θέσεις του για την εξωτερική πολιτική και ως προς το θέμα της ονομασίας.

ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ NWO!!!

Στις Wednesday, June 1, 2011 8:07 PM μου ήρθε ένα μήνυμα στο e-mail ( αγαπάω τα ζώα πάρα πολύ και όπως προσπαθώ και ΜΕ τους ανθρώπους) , και μου έλεγε κάποια πράγματα (δείτε παρακάτω...), βασικά αυτοί τα λεφτά ήθελαν ....!!!
Έλα μου ντε που είχαμε κάνει και άρθρο για τα δελφίνια (έπεσε στην περίπτωση) και λέω ας τον ρωτήσω τον τυπά ......ξέρει κάτι για αυτό??
Όσο απάντησε σε εσάς άλλο τόσο απάντησε και σε μένα!!!!


Re: (Watch) Have You Seen our Dolphin Rescue Video?

TO: 1 recipient
Show Details

Message body

Dear Fred O'Regan
I want to send U this and i need to know IF THIS IS IN
to your attention!!!!
http://www.hellenicreligion.gr/doc/sfagidelfiniondania.pdf

Im wait ur answer please.....

With my regards
Chris



From: "Fred O'Regan, International Fund for Animal Welfare" <fred@ifaw1.org>
To: Chris ...............
Sent: Wednesday, June 1, 2011 8:07 PM
Subject: (Watch) Have You Seen our Dolphin Rescue Video?

If I asked you to think about dolphins, what picture would come to mind?
Dear Chris,

Our Marine Mammal Rescue team has already responded to 206 reports of animals in trouble in just the first five months of 2011. We're poised to easily pass our annual average of 227. So the need for marine mammal rescues is greater than ever!

I sent you this daring dolphin rescue video last week showing our rescue team in action. If you haven't already, please watch the video and then please join our Champions for Animals team to make certain we're ready to rescue even more dolphins and other animals in crisis.


Fred
If you are having problems reading this email, please click here to view it as a webpage.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Psywar η Ψυχολογικός Πόλεμος 7ο Μέρος (ANTI Psywar...μουσικό διάλειμμα!!)

Δεν βιάστηκα για το 7ο Μέρος ...ίσα που χρειάζεται και μια ανύψωση ΗΘΙΚΟΥ!!!!
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!!!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Psywar η Ψυχολογικός Πόλεμος 6ο Μέρος (ANTI Psywar...!!)

1. Λοιπόν ξεκινάμε........http://educate-yourself.org/mc/
Θα δείτε αυτά στην αρχή:

By Ken Adachi <Editor@educate-yourself.org>
http://educate-yourself.org/mc/index.shtml
Google Translator: Convert English into 51 Different Languages
http://translate.google.com/?prev=hp#sl|en|
Write Down this Mirror web site address of educate-yourself.org in Switzerland in case you cannot access any page at this web site (our thanks to Stephanie Meier for maintaining this mirror):  http://mirrors.wordsforgood.org/educate-yourself.org/
For victims of electronic or psychic assault,

Μια από τις καλύτερες ιστοσελίδες και με πολλά κόλπα για άμεση χρησιμοποίηση!!! 

2. Επίσης σε αυτό το link θα βρείτε πάρα πολλά , όρεξη να έχει κανείς, αλλά εάν σε ενδιαφέρει , βρίσκεις και τον χρόνο και την όρεξη!!!

3. Και εδώ από έναν βετεράνο Αμερικάνο ταγματάρχη με εξειδίκευση στον Ψυχολογικές Επιχειρήσεις η Ψυχολογικό Πόλεμο, θα πάθετε ΣΟΚ!!!!

Νομίζω πως είναι αρκετά για σήμερα .....να και ένα διαφημιστικό διάλειμμα:

Πέρα από τις συνωμοσίες και τα σενάρια .....σίγουρα κάτι παίζει στον ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ!!! 1o Μέρος

Ομολογουμένως κάτι συμβαίνει και όχι μόνο στην Ελλάδα......με τα δικά της προβλήματα , όσο και εάν μας ενοχλεί αυτό , είμαστε ένα ελάχιστο κομμάτι του συνόλου του πλανήτη ΓΗ/ΓΑΙΑ , ο οποίος πλανήτης μας , αυτή η ΜΗΤΡΑ που μας κρατάει ζωντανούς (και εμείς σαν άλλα άτακτα μωρά ξύνουμε με ένα κουτάλι την μήτρα της μητέρας μας ....όχι για να βγούμε έξω ακόμα δεν μπορούμε άλλωστε ..αλλά για το κέφι μας για το χόμπι μας για την βλακεία που μας δέρνει ...μωρά είμαστε άλλωστε!!!), έχει και αυτή τα δικά της προβλήματα .....ενηλικίωσης μήπως ???

Έχει γεμίσει ο παγκόσμιος ιστός (ίντερνετ), από σενάρια καταστροφής (καταστροφολογία 2012) έως και προσπάθειες αφύπνισης άλλες  υποκινούμενες και άλλες θα μπορούσε να πει κανείς ανιδιοτελείς ανθρωπιστικές διαφόρων ανθρώπων .....

Σε αυτό το άρθρο και σε άλλα που θα ακολουθήσουν θα προσπαθήσουμε να συγκρίνουμε τις διάφορες συνωμοσιολογικές (επιστημονικής φαντασίας η Χ FILES....) , με επιστημονικά δεδομένα !!!

Ένα από τα πιο πρόσφατα σενάρια είναι τι συμβαίνει πραγματικά στον Κόλπο του Άντεν στην Υεμένη (απλά έτυχε σήμερα να αρχίσω με αυτό , είχα σκοπό με άλλο σενάριο απλά .....έκατσε !!), πολλά λέγονται , πολλά γράφονται , αλλά ας το δούμε και εμείς.....
.....μάλιστα , κάποιοι ίσως αρχίζουν να χαζογελούν με αυτά που λέει το παλικάρι (κάτι ήπιε και τα σχετικά , η πάνε και βρες καμιά γκομενίτσα να ξεχαρμανιάσεις....), αλλά έλα μου ντε που κάτι πραγματικά συμβαίνει σε εκείνο το σημείο και καλύτερα εσείς να αρχίζετε να θυμάστε τι μάθατε στην φυσική όταν ακόμα πηγαίνατε σχολείο και δεν κρυφοκοιτάζατε δεν ξέρω που......?!?!

Λοιπόν έχουμε : SAO/NASA Astrophysics Data System (ADS) , εδώ υπάρχουν πάνω από 200 επιστημονικά άρθρα , από ένα σύνολο των 518976 (νομίζω πως ξέρετε βασικά μαθηματικά!!!) και που αναφέρονται στον Κόλπο του Άντεν και στις μαγνητικές ανωμαλίες που παρουσιάζει!!!


Ωραία , κλείστε το στόμα τώρα και συνεχίζουμε δείτε και αυτό το βίντεο: 

Όπως είδατε σε αυτό το βίντεο δίνονται και άλλες παράμετροι , που όντως τα προμηνύματα τους τα βιώνουμε σήμερα........

Για να κλείσουμε θα πρέπει να τονίσω ότι η καταστροφολογία καλά κρατεί , αλλά σίγουρα ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Π.Χ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ :
http://www.nature.com/nature/journal/v298/n5870/abs/298149a0.html *
Εδώ υπάρχει μια δόση αλήθειας ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΌΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑΣ!!!

*Δείτε παλαιότερο άρθρο μας , έτσι να το έχετε στο νου σας , εκεί κολλάει αυτή η εξήγηση......που θα επανέλθουμε σύντομα ......stay tune!!!
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/05/blog-post_9721.html