Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Ψηφοφορία (ή περίπου) στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής(Βίντεο)

Ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013,

δίχως τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών, όπου ο πρόεδρος Κ. Βιρβιδάκης απλώς αγνοεί τις ενστάσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου και
ανακοινώνει ότι κάθε άρθρο
 «ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία»,
δίχως να έχει ψηφίσει κανένας!!!

Δείτε το βίντεο

Pictures Of Curiοsity - Τρομακτικές Φωτογραφίες Αποδεικνύουν ζωή στον Άρη; (Βίντεο)

Υπάρχει Ζωή στον κόκκινο πλανήτη;

Τρεις Απίστευτες φωτογραφίες που φαίνεται ένα εξωγήινο πλάσμα να καταδιώκει το Rover Curiosity στον Άρη!

Μπορείτε να εξηγήσετε τη είναι αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες;

Οι φωτογραφίες αυτές διέρρευσαν πρόσφατα από την Nasa.

Ο χαμένος πλανήτης Φαέθων

Του ανεξήγητου παράξενου
Από το anexigita

Εδώ και μερικούς αιώνες υπάρχει διαφωνία μεταξύ των διαφόρων επιστημόνων και αστρονόμων, κατά πόσο οι πολυάριθμα αστεροειδείς στο Ηλιακό Σύστημα είναι συντρίμμια ενός πλανήτη που κάποτε υπήρχε, ή από έναν πλανήτη που ποτέ δεν σχηματίστηκε.


Οι διαμάχες ξεκίνησε το δέκατο όγδοο αιώνα, όταν ο Γερμανός φυσικός J. Titius κατάφερε να υπολογίσει την ισορροπία ανάμεσα στις διαπλανητικές αποστάσεις. Σύμφωνα με το νόμο αυτό, μεταξύ του Άρη και του Δία θα έπρεπε να βρίσκεται σε τροχιά ένας άλλος πλανήτης. Ο Ουρανός, που ανακαλύφθηκε το 1781, έχει επιβεβαιώσει τη θεωρία και η θέση του είχε προβλεφτεί από τον μαθηματικό τύπο της γερμανικής μελέτης.

Έχει κανείς ιδέα τι είναι αυτό; Η φαντάζεται κανείς τι μπορεί να είναι;

STRANGER ...ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ..
ΠΗΓΗ thesecretrealtruth

Ιραν: Οι πατεράδες θα μπορούν να παντρεύονται τις υιοθετημένες κόρες τους!

Απίστευτος νόμος που νομιμοποιεί την παιδοφιλία καταγγέλουν εκπρόσωποι οργανώσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα Μπορεί να δεσμεύτηκε από το βήμα του ΟΗΕ για τις καλές- μετριοπαθείς - προθέσεις του διαμηνύοντας ότι η χώρα του δεν πρόκειται να αναπτύξει πυρηνικά όπλα αφού θέλει να σπάσει τον κλοιό της διεθνούς απομόνωσης και να κάνει μία νέα αρχή, την ίδια ώρα όμως στην πατρίδα του , ο πρόεδρος του Ιράν, Χασάν Ροχανί,  περνάει νόμο με τον οποίο οι πατεράδες θα μπορούν να νυμφεύονται τις υιοθετημένες κόρες τους (αρκεί αυτές να είναι άνω των 13 ετών).

Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!

Η τοπική Ατζέντα 21 στην Ελλάδα προωθείται ύπουλα μέσα απο τα μνημόνιαώστε να μην μπορέσει να καταλάβει ο κόσμος την ύπαρξη της.

Η Ατζέντα 21 είναι ενα σχέδιο δράσης του ΟΗΕ σχετικά με την αειφόρο ανάπτυξη.

Ενα προϊόν της Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη, που πραγματοποιήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία το 1992 και υπεγράφει απο τον πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Ἀπαγορεύεται ἡ καλλιέργεια στήν χώρα μας ἀπὸ τὶς ἀρχὲς τοῦ... 2014!

Ἀπὸ 157,5 φορὲς περισσότερο ἔως καὶ 787,5 φορὲς περισσότερο, θὰ φορολογεῖται, ἀπὸ ἀρχὲς τοῦ 2014, ἡ ἀγροτικὴ περιουσία ἤ οἱ ἐκτάσεις Γῆς.
Οὐσιαστικῶς ἐὰν κάποιος κατέχῃ δασικὰ ἐδάφη, ἡ φορολογία του θὰ κυμαίνεται περὶ τὸ 0,3 εὐρὼ ἀνὰ στρέμμα. Ἐὰν ὅμως τὸ χωραφάκι ἤ τὸ οἰκόπεδο εἶναι μὴ δασικὸ ὁ φόρος θὰ ἀνεβαίνῃ ἀπὸ τὰ 47,25 εὐρὼ ἀνὰ στρέμμα ἔως καὶ τὰ 236,25 εὐρὼ ἀνὰ στρέμμα.
Τί σημαίνει αὐτό;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ βίντεο: Αποκαλύπτει το πώς διαβάζει το μυαλό των ανθρώπων – Αξίζει να το δείτε!

Ορισμένοι τυχαίοι εθελοντές δηλώνουν συμμετοχή για τα γυρίσματα μιας τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία πρωταγωνιστεί ο Dave
, ο οποίος έχει το χάρισμα να διαβάζει το μυαλό των ανθρώπων.


Αφού εκείνος αποκαλύψει ορισμένες πολύ ακριβείς λεπτομέρειες για τη ζωή του κάθε εθελοντή, τους αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο το κάνει.
Μην βιαστείτε να σκεφτείτε ότι δεν πιστεύετε σε αυτά ή ότι είναι στημένο. Το τέλος θα σας εκπλήξει και ταυτόχρονα ίσως σας κάνει να αναθεωρήσετε ορισμένα πράγματα…

Ρωσία: «περίεργες» προετοιμασίες - Ανακοινώθηκε σχέδιο για τις περιπτώσεις «κρίσεων και απειλών»


Ο ρώσος υπουργός Αμυνας Σεργκέι Σόιγκου ανακοίνωσε σήμερα το σχέδιο «προετοιμασίας της χώρας για την περίπτωση κρίσεων και απειλής της ανεξαρτησίας της». Ο υπουργός κάλεσε τις κρατικές και τις ιδιωτικές επιχειρήσεις που «κατά κάποιον τρόπο» συνδέουν τη λειτουργία τους με την άμυνα της Ρωσίας, να είναι έτοιμες να προσφέρουν στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις «οτιδήποτε θα χρειάζονται σε περίπτωση ένοπλης σύγκρουσης».
Πετρελαϊκές εταιρίες όπως η Gazprom, η LUKoil και η Rosneft «πρέπει να ετοιμάσουν αποθέματα και να έχουν εκ των πρότερων σχέδια και συμβόλαια εργασίας», δήλωσε ο κ. Σόιγκου. Και πρόσθεσε: «Οι εταιρίες αυτές πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά και υπεύθυνα το τι, το πότε και το πώς θα τα προωθήσουν στο στρατό».

Μετά από το Ολόγραμμα του 2pac ''ανέστησαν'' επί σκηνής τους Old Dirty Bastard και Easy E!

Η μουσική βιομηχανία φαίνεται πως αναβαθμίζεται συνεχώς και με την κατάλληλη τεχνολογία είναι όλο και πιο συχνές οι αναβιώσεις θρύλων της Hip Hop βιομηχανίας επί σκηνής. 

Σίγουρα το ολόγραμμα του 2pac φαινόταν 10 φορές καλύτερο από αυτά που παρουσίασαν στο Rock The Bells 2013, αλλά όλα δείχνουν πως υπάρχει μέλλον με την αναπτυσσόμενη  τεχνολογία των ολογραμμάτων .

Δείτε τα βίντεο:

ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ

Σε πάρκο “Δυρράχιο – Αλβανία”, μετονομάστηκε τμήμα της πλατείας “Καραϊσκάκη”, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και Μοναστηρίου,, απέναντι από την κεντρική είσοδο του κτιρίου του νέου σιδηροδρομικού σταθμού της Θεσσαλονίκης.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία των δημάρχων των δύο πόλεων, Γιάννη Μπουτάρη και Βανγκιούζ Ντάκο, ενώ η επιλογή του πάρκου έχει συμβολικό χαρακτήρα, καθώς από τις αρχές της δεκαετίας του 90 αποτελεί τόπο συγκέντρωσης οικονομικών Αλβανών μεταναστών που έρχονται στην Ελλάδα αναζητώντας την τύχη τους.

Mην πετάξεις τη στάχτη από το τζάκι

Πολλοί θα ζεσταθούν φέτος με τζάκι ή ξυλόσομπες. Βρήκαμε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για τις χρήσεις της… “άχρηστης” στάχτης.
Είναι πολύ ευχάριστο να ζεσταινόμαστε το χειμώνα από την φωτιά, με μια ξυλόσομπα ή τζάκι!
Από αυτή τη φυσική ζέστη φωτίζεται το σπίτι, ψήνεται το φαγητό, στεγνώνονται τα ρούχα, ζεσταίνεται το νερό, και φυσικά μένει στο τέλος η πολύτιμη στάχτη!
Δεν πετάμε την στάχτη, δεν είναι καθόλου άχρηστη ή…
σκουπίδι.
Συνεχίζουμε να την χρησιμοποιούμε, όπως έκαναν και παλιά και αυτό μας κάνει να νοιώθουμε απερίγραπτη χαρά!