Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

N.Λυγερός "Η γλώσσα μου είναι τα όρια της σκέψης μου

Εισήγηση του Νίκου Λυγερού
με θέμα: "Η γλώσσα μου είναι τα όρια της σκέψης μου"
7η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος
Κατασκηνώσεις ΚΟΡΕΛΚΟ
03/09/2011

ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΕΑ/ΒΡΑΔΥ. 4-9-2011.

Από το ιστολόγιο http://www.drougos.gr/


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΓΙΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ.
*ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΤΑΝΤΑΟΥΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
*ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΕΜΦΑΣΗ ΣΕ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
*ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΡΑΦΑ

Διαπραγματεύσεις για συμμετοχή κανταφικών στη νέα κυβέρνηση

Σχόλιο ιστολογίου μας : Πλήρης επιβεβαίωση όσων είπαμε....
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/09/true-reason-for-libya-invasion-muammar.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/09/blog-post_1432.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/09/blog-post_4737.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/09/blog-post_1903.html
Από το ιστολόγιο http://www.defencenet.gr/


Σε εξέλιξη είναι οι διαπραγματεύσεις για την παράδοση των δυνάμεων του Καντάφι και την είσοδο των εξεγερμένων στην πόλη Μπάνι Ουαλίντ, νοτιοδυτικά της Τρίπολης.  Σύμφωνα με τον επικεφαλής διαπραγματευτής των νέων αρχών “διαπραγματευόμαστε με τους ηγέτες των φυλών οι οποίοι προσπαθούν να τους πείσουν.Υπάρχουν ένοπλες ομάδες πιστές στον Καντάφι. Θέλουμε να παραδώσουν τα όπλα τους και να παραδοθούν στις αρχές και θα τους προστατεύσουμε".
Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαπραγματεύσεις αφορούν την συμμετοχή των κανταφικών στη νέα κυβέρνηση.

Για να μην ξεχνάμε τι έρχεται στη Μέση Ανατολή

Από το ιστολόγιο http://gdailynews.wordpress.com/

Οι επισκέπτες ανανεώνονται, τα γεγονότα τρέχουν και θεωρώ υποχρέωση μου να θυμίσω την επιμέλεια που είχα κάνει (εδώ) σε δημοσίευμα Ισραηλινής ηλεκτρονικής εφημερίδας που αποδεικνύεται περίπου …προφητικό.

Ynetnews: Τα τέσσερα εχθρικά κράτη προς το Ισραήλ (Τουρκία, Συρία, Ιράν, Ιράκ) με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα διαμελιστούν.

ΟΗΕ: Ανησυχία για την έκρηξη βίας στο Σουδάν

Σχόλιο ιστολόγιου μας : Δηλαδής τώρα....τι παίζουν....βόλους?????
Από το ιστολόγιο http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=90269&catID=14



Ο ΟΗΕ εξέφρασε σήμερα βαθιά ανησυχία για τη νέα έκρηξη βίας στο νοτιοανατολικό Σουδάν, στο κρατίδιο του Μπλε Νείλου, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για 16.000 εκτοπισμένους από την πόλη αυτή.

Ο Γκεόργκ Σαρπεντιέ, συντονιστής ανθρωπιστικών υποθέσεων του ΟΗΕ για το Σουδάν, δήλωσε πως είναι "πολύ ανήσυχος για τις συγκρούσεις που ξέσπασαν πρόσφατα στο κρατίδιο του Μπλε Νείλου" ανάμεσα στο στρατό του Σουδάν και τις δυνάμεις που είναι πιστές στον εκλεγμένο κυβερνήτη Μάλικ Αγάρ, που πρόσκειται στους αντάρτες του νότου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Συντονισμού Ανθρωπιστικών Υποθέσεων του ΟΗΕ (Ocha).

Τρίπολη: Σε λίγες μέρες θα εφοδιαστεί με νερό

Σχόλιο ιστολογίου μας : Το θέμα των σωληνώσεων της Λιβύης θα το αφήσουμε για όποιο τσακάλι το προλάβει.......'εχει πολύ ψωμί παίδες το θέμα....
Από το ιστολόγιο http://www.nooz.gr/

Μέσα στις επόμενες μέρες θα εφοδιαστεί και πάλι η Τρίπολη με νερό, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου (CNT)

Μήπως τελικά έχει δίκιο η τρόικα για τις κόκκινες κάρτες; - Βρέθηκαν δημοτικοί υπάλληλοι με ετήσιο μισθό πάνω απο 87.000 ευρώ

Σχόλιο ιστολογίου μας : Η κάθαρση θα γίνει ......είτε το θέλουν είτε όχι .....στο τέλος μένει το κεφάλι .......καταλάβατε κύριοι με την ασυλία????
Από το ιστολόγιο http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=94252&catid=13



- Αυτό αποκάλυψε ο υφυπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης Ντίνος Ρόβλιας
- Εργάτης στη Ρόδο με ετήσιες απολαβές πάνω απο 56.000 ευρω
- Τουλάχιστον 95 Δήμοι δεν απέστειλαν τα οικονομικά τους στοιχεία

Απρόσμενες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου

Σχόλιο ιστολογίου μας : .....χμμμμ Σκάι......μαύρη τρύπα...να είστε σίγουροι ότι θα τα βγάλουμε γρηγορότερα.....
Από το ιστολόγιο http://www.briefingnews.gr/

Για πλήρη ανατροπή, στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα που κρατάει ανοιχτό το ανύπαρκτο σκάνδαλο της Μονής Βατοπαιδίου, μιλούν δημοσιογραφικοί πηγές, μετά από έρευνα που έγινε για την υπόθεση.
Σιγά σιγά φαίνεται να έρχονται πια στην επιφάνεια στοιχεία που εμφανίζουν όλη την πλοκή έτσι όπως δεν την ήξερε κανείς ως τώρα και η οποία αντικρούεται με όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν μέχρι σήμερα.

Στην Τρίπολη μεταφέρουν την έδρα τους οι αντικαθεστωτικοί

Σχόλιο ιστολογίου μας : Λογικό ......τελείωσαν την κάθαρση οι ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ!!!!!
Δείτε εδώ: http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/09/blog-post_1432.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/09/blog-post_1903.html
Από το ιστολόγιο http://www.capital.gr/News.asp?id=1274440
Στη  Λιβύη, με την Τρίπολη να βρίσκεται σχεδόν υπό τον πλήρη έλεγχο τους, οι αντικαθεστωτικοί ετοιμάζονται να μεταφέρουν εντός της προσεχούς εβδομάδας την έδρα τους από τη Βεγγάζη στη Λιβυκή πρωτεύουσα.

Εντούτοις, ένοπλοι που παραμένουν πιστοί στον Καντάφι συνεχίζουν να περιπολούν στην πόλη. Ειδικός απεσταλμένος του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν έφθασε στην Τρίπολη, την ώρα που ο διεθνής οργανισμός επιδιώκει να βοηθήσει στην αποκατάσταση της σταθερότητας και της ασφάλειας στη Λιβύη. Παραλήλως, οι αντικαθεστωτικοί προελαύνουν αργά αλλά σταθερά προς την γενέτειρα του Καντάφι, την Σίρτη, παρά το γεγονός ότι έχουν δώσει προθεσμία για την παράδοση της πόλης έως τις 10 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να αποφευχθεί η αιματοχυσία. Ο Μουαμάρ Καντάφι και οι δυνάμεις του εξακολουθούν να ελέγχουν τη Σίρτη, και τις μικρότερες πόλεις Μπάνι Ουάλιντ και Σάμπχα. Το Πεκίνο εν τω μεταξύ, εμποδίζει την αποδέσμευση των δεσμευμένων περιουσιακών στοιχείων της Λιβύης, δήλωσε ο επικεφαλής του Μεταβατικού Εθνικού Συμβουλίου  Μουστάφα Άμπντελ Τζαλίλ. Η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal και η βρετανική The Independent, αποκαλύπτουν, ότι οι αμερικανικές και οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες συνεργάζονταν στενά με το καθεστώς του Μουαμάρ Καντάφι, και αναφέρουν μάλιστα, πως η CIA είχε φθάσει μέχρι του σημείου να συλλαμβάνει και να παραδίδει, από το 2002 έως το 2004, κρατούμενους στο λιβυκό καθεστώς για ανακρίσεις.
Πηγή: www.athina984.gr

Πηγή:www.capital.gr

"Οποιος κεντάει το γάιδαρο γεύεται τις οπλές του."(Ελληνική Παροιμία)

Από το ιστολόγιο http://infognomonpolitics.blogspot.com/

Η άκρατη επιθυμία της Τουρκίας να αυξήσει την επιρροή της στον Αραβικό κόσμο, να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο και παράλληλα να καθιερωθεί ως αδιαμφισβήτητη περιφερειακή δύναμη αποτελεί τον διακαή πόθο του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος επιδιώκει να επαναφέρει την Τουρκία στη «δόξα» της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Απέτυχαν οι διαπραγματεύσεις στην Μπάνι Ουαλίντ

Από το ιστολόγιο http://www.newsbeast.gr/

Μετά τη λήξη της διορίας που είχαν δώσει οι αντικαθεστωτικοί

Αλγερία: «Υπό την ευθύνη μας τα μέλη της οικογένειας Καντάφι»

Από το ιστολόγιο http://www.newpost.gr/

Αλγερία: «Υπό την ευθύνη μας τα μέλη της οικογένειας Καντάφι»
Για τους συγγενείς του ηγέτη της Λιβύης Μουάμαρ Καντάφι που έγιναν δεκτοί από την Αλγερία "την ευθύνη έχουν οι Αλγερινοί", δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της χώρας Αχμεντ Ουγιαχία.

Προσέγγιση Ελλάδας-Ισραήλ με το βλέμμα στην Τουρκία

Από το ιστολόγιο http://news247.gr/
Την ώρα που η Τουρκία προκαλεί εντάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο και απειλεί ενόψει των ερευνών στην κυπριακή ΑΟΖ, Ελλάδα και Ισραήλ έρχονται πιο κοντά. Ιστορική επίσκεψη Μπεγλίτη και υπογραφή μνημονίου συνεργασίας

Την έγκριση του ΟΗΕ απαιτούν οι Παλαιστίνιοι

Σχόλιο ιστολογίου μας : Δεν καταλάβατε καλά κακομοίρηδες .....ο ΟΗΕ είναι μαγαζί γωνία ....έχει τα πάντα ....από φιλανθρωπικά λαμόγια μέχρις συνταξιοδοτημένους εκτελεστές και πραξικοπηματίες....άμα σας αναγνωρίσουμε ...θα χάσουμε την δουλειά μας....ούστ από ΔΩ....
Από το ιστολόγιο http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=306955

    Στα Ηνωμένα Έθνη θα φτάσουν οι Παλαιστίνιοι προκειμένου να υποβάλλουν αίτημα για ένταξη του κράτους τους, παρά τις πιέσεις της Ουάσιγκτον.


DER SPIEGEL «Η τρόικα είναι αποφασισμένη να σώσει την Ελλάδα»

Σχόλιο ιστολογίου μας : α.Βρε συ ...τι κουκλί είναι αυτό??
β.Καλά δεν βλέπεις ? Φόρα τα ματομπούκαλά σου....
α.΄Δεν κατάλαβες καλά....κάποιος πρέπει να κάνει τον ήρωα....
β.Πάλι εγώ.........??
β.Ελπίζω μόνο να δώσει κάνα φράγκο παραπάνω.......
Από το ιστολόγιο http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63357031
Η επικεφαλής του ΔΝΤ, δηλώνει σε συνέντευξή της στο Spiegel, ότι οι εταίροι της Ελλάδας, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το ΔΝΤ είναι αποφασμένοι να διασφαλίσουν ότι η ελληνική οικονομία θα ανακτήσει την ανταγωνιστικότητά της και θα εξυπηρετήσει το χρέος της.

«Η τρόικα είναι αποφασισμένη να σώσει την Ελλάδα»

Έτοιμο το σχέδιο για τη δημιουργία «ελληνικού ευρώ» - Θα είναι υποτιμημένο κατά 20%

Από το ιστολόγιο www.bankingnews.gr

     Άκρως επικίνδυνες σκέψεις για το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρωζώνη αρχίζουν να αναπτύσσονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο, δημιουργώντας σοβαρές αμφιβολίες για το πόσο αποτελεσματική μπορεί να είναι η προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης της ελληνικής οικονομίας που επιχειρείται κατά τα τελευταία δύο χρόνια.
Όσο τα δημοσιονομικά μεγέθη της χώρας δεν χαλιναγωγούνται και η ύφεση εξακολουθεί να κινείται εκτός ελέγχου, τόσο ενισχύονται οι φωνές και οι απόψεις επιφανών οικονομικών αναλυτών και θεσμικών παραγόντων που εισηγούνται την απομάκρυνση της Ελλάδας από το ευρώ.
Συγκεκριμένα, ο Λαρς Φελντ, σύμβουλος της γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, δήλωσε σε κυριακάτικη εφημερίδα ότι «έχουν αρχίσει ξανά οι συζητήσεις για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, γιατί η δημοσιονομική κατάσταση στη χώρα είναι και πάλι πολύ χειρότερη από την προβλεπόμενη». Ο ίδιος μάλιστα τάσσεται, όπως λέει, υπέρ αυτής της προοπτικής.
Στην ίδια λογική και ο σύμβουλος της γαλλικής κυβέρνησης, Ζακ Ντελπλά ξεκαθαρίζει ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί να προχωρήσει σε μεγαλύτερο «κούρεμα» του χρέους της.
«Εάν οι Έλληνες δεν κάνουν μεταρρυθμίσεις, τότε η Ελλάδα θα πρέπει να αποχωρήσει από το ευρώ. Αυτό θα αποτελέσει την αρχή ενός σπιράλ πληθωρισμού υποτίμησης, που μπορεί να οδηγήσει στη φτώχεια ολόκληρη την Ελλάδα και να αποκόψει την χώρα από την Ε.Ε. για πολλές δεκαετίες».
Μάλιστα, το ζοφερό αυτό σχέδιο φαίνεται πως βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο επεξεργασίας, καθώς στο Βερολίνο και το Παρίσι πολλοί πιστεύουν ότι είναι η καλύτερη λύση.
Πηγές από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών λένε πως υπάρχει έτοιμο το σχέδιο για τη δημιουργία «ελληνικού ευρώ», το οποίο θα είναι συνδεδεμένο με το ευρωπαϊκό νόμισμα, αλλά υποτιμημένο κατά 20%.

www.bankingnews.gr   

ΑΦΩΝΟΥΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ F-16, ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝΟΥΣ «ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ F-16»

Σχόλιο ιστολογίου μας : Χαιρόμαστε για τις νίκες των ομάδων μας (εθνικών και μη....), αλλά ουδέποτε λέχθηκε κουβέντα για αυτά που κάνουν ΠΑΛΙΚΆΡΙΑ  και που δεν παίρνουν μια.....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ!!!!!
Σέβονται την δουλειά τους ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ .....αλλά το παράπονό τους θα μείνει ........
Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι νεοέλληνες ......ακόμα υπάρχουν .....γιατί υπάρχουν αυτοί οι τρελοί, οι καραβανάδες......και άλλα ωραία....πείτε τον φραπέ σας τώρα και δείτε την χαβούζα με την εζέλ και τα κουνιστά αγόρια (κάτι σαν καπνιστά τυριά....ουδεμία σχέση...)...να μην σας ενοχλούμε άλλο....
Από το ιστολόγιο http://enneaetifotos.blogspot.com/2011/09/f-16-f-16.html

Άφωνους άφησε ο πιλότος του ελληνικού F-16 της Ελληνικής Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζεύς" τους παρευρισκόμενους θεατές σε αεροπορική επίδειξη στην Γερμανία. Μάλιστα όπως μεταδίδεται, Γερμανός αξιωματικός της Αεροπορίας σχολίασε την επίδειξή του λέγοντας "Αυτά τα κάνουν μόνο οι Ρώσοι με μαχητικά κατευθυνόμενης ώσης"!
Από 27 έως 28 Αυγούστου 2011 η Ελληνική Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζεύς" συμμετείχε στην διεθνή αεροπορική έκθεση Sierpnia Radom 2011 στην Πολωνία.

Γάλλος δημοσιογράφος: «Ποιοι αντάρτες; Αυτοί ήταν εξαφανισμένοι. Το ΝΑΤΟ κατέλαβε την Τρίπολη»!

Σχόλιο ιστολογίου μας : Εμείς τα είπαμε....http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/09/true-reason-for-libya-invasion-muammar.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/09/blog-post_4737.html
Από το ιστολόγιο http://www.defencenet.gr/


Καταπέλτης ήταν σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ο Γάλλος δημοσιογράφος Thierry Meyssan ο οποίος βρισκόταν στην Τρίπολη της Λιβύης την νύχτα που καταλήφθηκε από τις δυνάμεις όχι των «ανταρτών» αλλά του ΝΑΤΟ. Ο Γάλλος δημοσιογράφος εξηγεί ότι το όνομα της επιχείρησης κατάληψης της Τρίπολης ήταν «Σειρήνα» και αυτό από τα μεγάφωνα που χρησιμοποιούνται στα Τζαμιά.

Νίμιτς: Είχαμε φθάσει στη λύση της ‘Άνω Μακεδονίας’ με Σημίτη

Σχόλιο ιστολογίου μας : ....τι χρειάζεται να πούμε εμείς για τον εβραίο και τα κατορθώματά του .....τα ξέρετε.......
Από το ιστολόγιο http://www.echedoros-a.gr/2011/09/blog-post_430.html#more


Σεπτέμβριος 4, 2011.

Η πιο κοντινή λύση για τα Σκόπια και την Ελλάδα ήταν το φθινόπωρο του 2001, όταν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κώστας Σημίτης, και ο πρωθυπουργός των Σκοπίων,  Λιούπκε Γκεοργκιέφσκι, ήταν σχεδόν σύμφωνοι στην πρόταση της «Άνω Μακεδονίας».

76η ΔΕΘ: "Πολεμοφόφια" για τους ταραξίες ετοιμάζει ο δήμος Θεσσαλονίκης (φωτογραφίες)

Σχόλιο ιστολογίου μας : Τυχαίο???
Από το ιστολόγιο http://www.eglimatikotita.gr/2011/09/76.html
Μπορεί ο δήμος Θεσσαλονίκης να αποφάσισε τις ημέρες των εγκαινίων της 76ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης να απομακρύνει τους κάδους απορριμμάτων από τους κεντρικούς δρόμους για να μην τους πυρπολήσουν διαδηλωτές, προσφέρει όμως άλλες "διευκολύνσεις" στους ταραξίες. Τι εννοούμε? Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε..





Τα σχέδια αποκαλύπτονται!

Από 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης, ο «μπαμπούλας» της Μεσογείου και η Παγκόσμια Κυβέρνηση.

  «Γερμανοί ενωθείτε! – Η έκκληση για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης δεν είναι πια φαντασία, αλλά η μοναδική διέξοδος από την κρίση». Αυτά ανέφερε πριν μερικές μέρες σε ανάλυσή της η γερμανική έκδοση των Financial Times (A. Theyssen): «Οι χώρες της ΕΕ χρειάζονται κοινή οικονομική, δημοσιονομική και φορολογική πολιτική για να μπορεί να λειτουργήσει σωστά το ευρώ. Αυτό το δήλωσαν πρόσφατα και οι Μέρκελ και Σαρκοζί.
«…είναι πια καιρός το ευρώ να χάσει τον ειδικό καθεστώς που έχει και να γίνει αυτό που είναι όλα τα νομίσματα στο κόσμο: η νομισματική μονάδα ενός κράτους.»

Το πετρέλαιο στη Ρωσία και οι νέες ισορροπίες

Από το ιστολόγιο http://gdailynews.wordpress.com/


Η εισβολή στα γραφεία της BP στη Μόσχα και τα μηνύματα της κυβέρνησης Πούτιν
The New York Times

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Από το ιστολόγιο http://tourkikanea.gr/

Εφ. Νέτγκαζέτε 4-9-2011

Τούρκοι χάκερ επιτεθήκαν σε ισραηλινές ιστοσελίδες

Μάρτιν: "Να τηρηθούν οι υποσχέσεις για τη Λιβύη"

Σχόλιο ιστολογίου μας : Ναι άμεσα ...πριν αποκαλυφθεί πλήρως ο λόγος της εγκληματικής παρέμβασης στα εσωτερικά μια χώρας ....για ψάξτε λίγο τους κανονισμούς του ΟΗΕ.......
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/09/true-reason-for-libya-invasion-muammar.html
Από το ιστολόγιο http://www.nooz.gr/

Η διαδικασία των εκλογών στη Λιβύη πρέπει να ξεκινήσει άμεσα προκειμένου η οικοδόμηση της Δημοκρατίας στη χώρα να εκπληρωθεί, σύμφωνα με δήλωση του ειδικού συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τη Λιβύη Ίαν Μάρτιν.

'Hττα για τη συμμαχία της Μέρκελ

Από το ιστολόγιο http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=94239&catid=7



Οι Συντηρητικοί της καγκελαρίου Μέρκελ σημείωσαν πτώση στα ποσοστά τους στις περιφερειακές εκλογές στο ομόσπονδο κρατίδιο της Καγκελαρίου,

Τον Οκτώβριο ξανά η Τρόϊκα στην Ελλάδα;

Από το ιστολόγιο http://www.newscode.gr/
της Ρούλας Κοτσέτα
Aπογοητευμένη από την Ελλάδα έφυγε η Τρόικα... αλλά επιστρέφει, σύμφωνα με πληροφορίες του Newscode, δυσαρεστημένη τον Οκτώβρη!

Βρέθηκε το κρησφύγετο του Καντάφι;

Από το ιστολόγιο http://www.briefingnews.gr/international/item/4424

Οι δυνάμεις του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου της Λιβύης έχουν εντοπίσει πού μπορεί να βρίσκεται ο Λίβυος συνταγματάρχης Μουάμαρ Καντάφι, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα.
Ο ανταποκριτής του δικτύου επικαλέστηκε τον επικεφαλής του στρατιωτικού συμβουλίου στην Τρίπολη, Αμπντούλ Χακίμ Μπελχάτζ, ωστόσο το Αλ Τζαζίρα δεν ανέφερε την τοποθεσία.


Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Απορρίπτει τις κατηγορίες του Ιρλανδού πρωθυπουργού το Βατικανό

Σχόλιο ιστολογίου μας : ......χμμμμ.....
Από το ιστολόγιο www.capital.gr

Το Βατικανό απέρριψε τους ισχυρισμούς του Ιρλανδού Πρωθυπουργού Έντα Κένι, ότι δεν δίστασε να σαμποτάρει τις προσπάθειες Ιρλανδών επισκόπων να αναφέρουν τους παιδεραστές ιερείς στην αστυνομία.

Το Βατικανό χαρακτήρισε τις κατηγορίες αβάσιμες, και εξέφρασε λύπη και ντροπή για τα σκάνδαλα που πλήττουν την Καθολική Εκκλησία. 
Τον Ιούλιο, το Ιρλανδικό Κοινοβούλιο χρησιμοποίησε σκληρά λόγια για να στραφεί εναντίον της Αγίας Έδρας, κατηγορώντας την για υπονόμευση των θεσμών προστασίας της παιδικής ηλικίας, και κάνοντας λόγο για ελιτισμό και ναρκισσισμό στις ηγετικές τάξεις του Βατικανού. 
Μετά τη σφοδρή επίθεση του Ιρλανδικού Κοινοβουλίου, το Βατικανό ζήτησε την ανάκληση του πρεσβευτή του στην Ιρλανδία.


Πηγή:www.capital.gr

Η Ελλάδα θα έπρεπε να τεθεί υπό κηδεμονία ... αλλά δεν γίνεται

Σχόλιο ιστολογίου μας : ...είπαμε ...το προσπαθεί ο Γιωργάκης .....αλλά τι σκατά ....κάτι δεν του βγαίνει ....
Από το ιστολόγιο http://infognomonpolitics.blogspot.com/

«Το ελληνικό χρέος είναι πλέον εκτός ελέγχου», είναι το καταδικαστικό συμπέρασμα μιας επιτροπής εμπειρογνωμόνων που διορίστηκε από το Ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών. Μερικοί προτείνουν, για τη σωτηρία της Ευρωζώνης, να τεθεί η Ελλάδα υπό κηδεμονία. Αλλά γίνεται;

Atlantico: Πως εξηγείτε ότι η Ελλάδα, ακόμη και με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Ταμείου Στήριξης, δεν μπορεί ακόμα να αποκαταστήσει τα οικονομικά της; 

Nicolas Bouzou: Οι Έλληνες βιώνουν μια τεράστια ύφεση. Η αριθμητική ενός χρέους είναι αρκετά απλή: μπορείς να το αποπληρώσεις μόνο όταν η αύξηση των φορολογικών εσόδων (ποσοστό οικονομικής ανάπτυξης συν πληθωρισμός) είναι μεγαλύτερη από τα επιτόκια.

Αποκαλυπτικό: Αντισυνταγματική η διαχείριση της υπόθεσης από τον Πρόεδρο βάσει των πρακτικών του Υπουργικού Συμβουλίου

Από το ιστολόγιο http://www.sigmalive.com/news/politics/415799


  • "Αγνοήθηκε το Σύνταγμα
  • Εάν ο Πρόεδρος κινήθηκε ultra vires δεν απολαμβάνει ασυλίας
  • Πρόεδρος και Υπουργικό ενήργησαν αντισυνταγματικά
  • O ΠτΔ ενήργησε παράνομα και υπέπεσε σε αντισυνταγματικά ολισθήματα"

ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ Ο πρώτος πυρηνικός σταθμός του Ιράν

Από το ιστολόγιο http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=211481&-V=articles
Σε λειτουργία μπήκε η πυρηνική μονάδα της Μπουσέρ, ο πρώτος πυρηνικός σταθμός της χώρας που συνδέεται στο σύστημα ηλεκτροδότησης της χώρας μετά από χρόνια καθυστερήσεων. Η μονάδα αναμένεται να ξεκινήσει δίνοντας 60 μεγαβάτ στο σύστημα και θα εγκαινιαστεί επίσημα στις 12 Σεπτεμβρίου, όταν και αναμένεται να λειτουργεί στο 40% των δυνατοτήτων της.


Νεκρή λίγο μετά τον τοκετό Ιορδανός δολοφόνησε την 24χρονη κόρη του λόγω «ατιμωτικής» εγκυμοσύνης

Σχόλιο από Faceof  : Παρά τις προσπάθειες για την μείωση παρόμοιων εγκλημάτων, τουλάχιστον 15 έως 20 γυναίκες χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους στον Αραβικό κόσμο για ζητήματα «τιμής».....ΌΠΑ ΜΕΓΑΛΕ , ΕΙΝΑΙ 15 ΈΩς 20 ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ , ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ!!!!
Από το ιστολόγιο http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4654334
Νεκρή από το χέρι του πατέρα της έπεσε μια 24χρονη Ιορδανή, λίγο μετά τη γέννηση των δίδυμων που κυοφορούσε. Το μοιραίο λάθος της ήταν ότι η εγκυμοσύνη της ήταν εκτός γάμου, καθώς είχε μείνει χήρα εδώ και 4 χρόνια.

Ο πατέρας της άτυχης 24χρονης μπήκε στο νοσοκομείο και υποστήριξε ότι ήθελε να δει πως είναι η κόρη του μετά τον τοκετό. Όταν την αντίκρισε, την πυροβόλησε στο κεφάλι.

Ο άνδρας συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για προμελετημένη ανθρωποκτονία.

Όπως είπε ο ίδιος στις αρχές, ήταν σοκαρισμένος από το γεγονός της εγκυμοσύνης της κόρης του. «Εξοργίστηκα και την πυροβόλησα γιατί έκανε κάτι ατιμωτικό» δήλωσε ο πατέρας της άτυχης 24χρονης.

Η δολοφονία είναι ένα αδίκημα που τιμωρείται με την θανατική ποινή στην Ιορδανία, ωστόσο οι κατηγορούμενοι για «εγκλήματα τιμής» έχουν ευνοϊκότερη μεταχείριση από τα δικαστήρια.

Παρά τις προσπάθειες για την μείωση παρόμοιων εγκλημάτων, τουλάχιστον 15 έως 20 γυναίκες χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους στον Αραβικό κόσμο για ζητήματα «τιμής».

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για την Μπάνι Ουαλίντ

Από το ιστολόγιο http://www.newsbeast.gr/

Οι εξεγερμένοι θέλουν την παράδοση των πιστών στον Καντάφι δυνάμεων

Νέες προκλητικές δηλώσεις Νταβούτογλου για το Κυπριακό

Από το ιστολόγιο http://www.newpost.gr/

Νέες προκλητικές δηλώσεις Νταβούτογλου για το Κυπριακό
Να δοθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση το μήνυμα ότι «πρέπει να παρέμβουν όλοι για να βρεθεί λύση στο Κυπριακό μέχρι τις 31 Ιουνίου 2012» ήταν ο στόχος της Άγκυρας, με τη δήλωση που έκανε πρόσφατα ο υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου ότι αν δεν λυθεί μέχρι το δεύτερο ήμισυ του 2012 το Κυπριακό, η Τουρκία δεν θα δεχθεί ως συνομιλητή της Κυπριακή προεδρία στην ΕΕ. Αυτό δήλωσε ο ίδιος ο κ. Νταβούτογλου μιλώντας στην τουρκική κρατική τηλεόραση.

Το παρασκήνιο της... μεγάλης Πέμπτης

Από το ιστολόγιο http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63349278
Σε όλες τις διαπραγματεύσεις τον ρόλο του "σκληρού" έπαιξε ο Κ. Μαζούχ από την ΕΚΤ

Το παρασκήνιο της... μεγάλης Πέμπτης
Η τρόικα ήρθε στην Αθήνα με ένα στρατηγικό σχέδιο. Δεν ήρθε να δει τα νούμερα που θα παρουσίαζε η ελληνική πλευρά, αλλά ζήτησε να δει αποδείξεις!

Ιταλια: Δεν πιέζουμε την ΕΚΤ, διαλαλεί ο Φρατίνι

Από το ιστολόγιο http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=306948
    Η Ιταλία δεν ασκεί πιέσεις στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) προκειμένου να συνεχίσει να αγοράζει ιταλικά κυβερνητικά ομόλογα από την αγορά, τονίζει σε σημερινές του δηλώσεις ο υπουργός Εξωτερικών Φράνκο Φρατίνι, υπογραμμίζοντας πως τόσο ο πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι όσο και ο υπουργός Οικονομικών Τζούλιο Τρεμόντι έχουν στενή επαφή με τους διεθνείς χρηματοπιστωτικούς θεσμούς για την αναταραχή στις αγορές η οποία έχει χτυπήσει την τρίτη μεγαλύτερη οικονομία της ευρωζώνης.
 

Η δύσκολη Δευτέρα του Χριστόφια

Από το ιστολόγιο http://news247.gr/
Πρόσωπο με πρόσωπο με συγγενείς των θυμάτων της ναυτικής βάσης, θα έρθει ο Πρόεδρος της Κύπρου. Τι θα δηλώσει ενώπιον της ερευνητικής επιτροπής

Προς όλες τις "αποκαλυπτικές" θρησκείες (Αιρέσεις).....ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΤΕ , ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ!!!

Από Faceof

Σήμερα λίγο ήταν να εκραγώ....αλλά συγκρατήθηκα ....

Προσέχετε , δεν σας αρέσει να μιλάμε για τους/τον θεό σας , ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ!!!!

ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΤΕ , ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ!!! ΓΚΕγκε??????

ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑΣ ΣΑΣ ΒΓΑΛΩ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ , ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕΣ ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΕΣ ΣΑΣ ......


ΕΙΜΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ /ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ , ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΠΛΕΙΣΤΑ ΧΙΛΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ......ΑΠΌ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΟΛΟΓΙΚΉ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΑΣ /ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ......

Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ /ΚΟΛΑΣΗ .......ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΧ (ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ) ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΟΥΡΙ (ΘΗΛΥΚΆ "ΑΓΓΕΛΟΙ"???) ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΡΥΖΙ ΜΕ ΜΕΛΙ.........ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ , ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ .....ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ , ΘΗΛΥΚΆ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.......ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ!!!!

Για να μην εκνευριστώ και άλλο σταματώ ΕΔΩ.......ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ....ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΒΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!

Έρρωσθε και Ευδαιμονείτε

Η Διαθήκη των προγόνων μας

Από Faceof

Η Διαθήκη των προγόνων μας *ΩΦΕΛΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΕΙΣ ΒΙΟΝ* είναι τα παρακάτω παραγγέλματα , πολύτιμη κληρονομιά για τις επερχόμενες γενεές και πάντα επίκαιρα.
 
Αριθμούνται σε 147 [145 και επιπλέον 2 παραγγέλματα που βρεθήκαν στον πρόναο του Ναού του Απόλλωνος στους Δελφούς (*ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ* και *ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ* , εκατέρωθεν του ιερού γράμματος *Ε*)] και αποτελούνται από 2 εως 5 λέξεις εμποτισμένες με σοφία . Οι σοφοί που τα παρέδωσαν είναι οι Θαλής ο Μιλήσιος, Πιττακός ο Μυτιληναίος, Βίας ο Πρηνεύς, Σόλων ο Αθηναίος, Κλεόβουλος ο Ρόδιος, Περίανδρος ο Κορίνθιος, Χίλων ο Λακεδαιμόνιος και ήσαν χαραγμένα στους Δελφούς , στον πρόσθιο τοίχο του Πρόναου ή επί των παραστάδων της πύλης του μεγάλου ναού ή επί του υπέρθυρου ή επί των πολλών στηλών, που είχαν τοποθετηθεί στις πλευρές του ναού περιμετρικά .
 
Δεν μπορώ να καταλάβω τι θα μπορούσα να βρω παραπάνω στον Ιουδαιοχριστιανισμό πέρα από σχιζοφρενικές μεταφυσικές δοξασίες καταστροφολογίας και δεισιδαιμονίας βαρβάρων νομάδων που ακόμα και τώρα δεν έχουν κράτος ......ουδέποτε είχαν ρίζες και ουδέποτε θα έχουν!!!

Οι 10 Εντολές τους μου θυμίζουν προσπάθεια εξανθρώπισης βαρβάρων (ανθρωποφάγων) ανθρωποειδών πιθήκων.......


ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΧΤΩ ΝΑ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥΣ/ΜΟΥ ,( ΤΟΝ /ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!) , ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ , ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ!!!
Δελφικά Παραγγέλματα Σοφών

ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ, ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ;

Από το ιστολόγιο http://enneaetifotos.blogspot.com/

Σε κορινθιακό κιονόκρανο στερέωσαν με βίδες,
προβολέα. (Πηγή εικόνας: Ελεύθερη Έρευνα).
Με αυτόν τον «σεβασμό» προς την κληρονομιά μας,
ζητούμε τις κλεμμένες Αρχαιότητες από τους ξένους.
Επιχειρώντας να δικαιολογήσουν τις καταστροφές των Ελληνικών ναών από τους χριστιανούς, ελληνορθόδοξοι ενίοτε ομολογούν, πως «πράγματι υπάρχουν περιστατικά καταστροφής των ειδώλων των ψευτοθεών εις τους βίους των αγίων» (επίσημη ιστοσελίδα μονής Πετράκη). Ξεδιπλώνοντας ακόμα περισσότερο την αναχρονιστική μεσαιωνική τους σκέψη συνεχίζουν διευκρινίζοντας, ότι τα Αρχαία Ελληνικά αγάλματα «ήταν κατοικητήρια δαιμόνων. Εις τον βίο της Αγίας Παρασκευής και πολλών άλλων αγίων διαβάζουμε, ότι η αγία δια της προσευχής της έκανε τα δαιμόνια, που κατοικούσαν μέσα εις τα αγάλματα (!!!), να ομολογήσουν (!!!) την παγίδα, την οποία κατεργάζονται για τους ανθρώπους, και εις τη συνέχεια να προκαλέσουν παρουσία πλήθους τη συντριβή των αγαλμάτων, χωρίς να τα αγγίξει ανθρώπινο χέρι (εδώ χρειάζονται πολλά θαυμαστικά, ερωτηματικά και όλα τα σημεία στίξεως…).

Λύρα και Τόξο.


Στον ομηρικό ύμνο εις Απόλλωνα φαίνεται να λέγει ο νεογέννητος θεός :
εἴη μοι κίθαρίς τε φίλη καὶ καμπύλα τόξα,
χρήσω δ᾿ ἀνθρώποισι Διὸς νημερτέα βουλήν.

Ο Απόλλων δουλεύει στην TV ως μέντιουμ Το Χόλιγουντ ξέκανε τους 12 θεούς του Ολύμπου

Σχόλιο από Faceof : Τα βοθρολύματα τα τρώτε ούτως η άλλως σαν φαγητό σας ......με ιστορία λιγότερη των 400 χρόνων της σκλαβιάς μας από τους Ταρταρομόγγολους ...ούτε να μιλήσετε μπορείτε όυτε να πιάσετε στο βρωμόστομά σας τους Θεούς της Ελλάδος......
Τα έχετε ισοπεδώσει όλα εκεί στο εβραιοκρατούμενο HOLLYWOOD , αλλά πως να γίνει διαφορετικά αφού και η Ελλάδα είναι υπό κατοχή ξενόφερτης θρησκείας, αδελφή (αίρεση) του Ιουδαισμού......και όλες μαζί οι 3 Ερινύες (Ιουδαϊσμός - Ιουδαιοχριστιανισμός-Μωαμεθανισμός) έχουνε βαλθεί να φέρουν το τέλος του κόσμου στηριζόμενου σε σχιζοφρενείς εγκληματικές φαντασιοπληξίες κάποιων βάρβαρων της ερήμου του πουθενά!!!!!!
Από το ιστολόγιο http://www.protothema.gr/thema-people/article/?aid=142763
Το «ΘΕΜΑ People» βρέθηκε αποκλειστικά στα γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας «Gods behaving badly» με θέμα τo Δωδεκάθεο κι έχει να μεταφέρει τα εξής: οι Ελληνες και τα μυθικά κατορθώματά τους είναι παρελθόν για τα μεγάλα στούντιο, αφού οι θεοί θυμίζουν χαρακτήρες - καρικατούρες, ενώ η Ελλάδα της κρίσης και της παρακμής γίνεται μέρος σεναριακών ευρημάτων...

Η Αποκάλυψη του Γερμανικού ‘’Άξονα’’ των Βαλκανίων

Από το ιστολόγιο http://www.drougos.gr/

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ
Στις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, πραγματοποίησαν ηγεμονική επίσκεψη στα Βαλκάνια δύο ηγέτες, που για κάποιους λόγους φαίνεται ότι τους έχει εκχωρηθεί η διαχείριση των Βαλκανίων. Δεν ξέρουμε αν έχει γίνει κάποια μυστική διπλωματία για αυτό ή κάποια μυστική συμφωνία κατανομής των Βαλκανίων τύπου Ανατολής – Δύσης μετά τον Β΄ ΠΠ, ούτε εάν η Ελλάδα και άλλα κράτη, που αγωνίστηκαν και υπέστησαν ανθρωποθυσίες προκειμένου ο κόσμος να ζει σήμερα ελεύθερος συμφωνεί με αυτές τις πρωτοβουλίες. Έτσι είδαμε την Αυτοκράτειρα Μέρκελ, αφού πρώτα συμφώνησε με τον Πασά Νταβούτογλου, να επισκέπτεται την Κροατία, τη Σερβία και το Μαυροβούνιο, ενώ εκχώρησε στο Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου την επίσκεψη στο Κοσσυφοπέδιο, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη αλλά και τη Σερβία (για δικά του θέματα) και τη Ρουμανία. Κατά την επίσκεψη της η Μέρκελ επέκρινε ιδιαίτερα τους Σέρβους πολιτικούς, ενώ απέφυγε σκοπίμως να συναντηθεί με αυτούς της Βοσνίας. Ο Νταβούτογλου συνπροσευχήθηκε με τους ομόθρησκους του στο Σεράγεβο και έκανε έκκληση για ειρήνη και συμφιλίωση μεταξύ των εμπλεκομένων.

Αύριο καταθέτει ο Χριστόφιας για την τραγωδία στο Μαρί

Από το ιστολόγιο http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=94215&catid=7



Ιδιαίτερα κρίσιμη για τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας η αυριανή μέρα, καθώς θα καταθέσει ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για την φονική έκρηξη, στις 11 Ιουλίου, στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς.

ΦΩΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ Το ανατριχιαστικό διπλωματικό παρασκήνιο

Από το ιστολόγιο http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=211474&-V=articles

Όταν στις 29 Ιανουαρίου 2009 το πλοίο Monchegorsk, φορτωμένο με εκρηκτικά, προερχόμενο από το Ιράν και έχοντας προορισμό τη Συρία, υποχρεώθηκε να καταπλεύσει στο λιμάνι της Λεμεσού, η Κύπρος έγινε δέκτης πολλών και έντονων διαβημάτων από τις ΗΠΑ και από μεγάλα κράτη μέλη της ΕΕ για να κατάσχει το φορτίο, αφενός, και από τη Συρία και το Ιράν να το αφήσει να φύγει, αφετέρου.

Εκ του αποτελέσματος, επικράτησε η θέση της Συρίας και του Ιράν. Η Κυβέρνηση της Κύπρου έκανε ό,τι μπορούσε για να στείλει το φορτίο πίσω στο Ιράν:

Αδικαιολόγητη αναβλητικότητα

Από το ιστολόγιο http://www.sigmalive.com/news/local/415760


  • Ο Δημήτρης Χριστόφιας καθυστερεί το δεύτερο γύρο αδειοδοτήσεων
  • Η φονική έκρηξη στο Μαρί απλώς… «κλείδωσε στο συρτάρι» την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου

Δυσοίωνες προβλέψεις για το ελληνικό χρέος

Από το ιστολόγιο www.capital.gr

Δυσοίωνες οι γερμανικές προβλέψεις για το ελληνικό χρέος. Θα αυξηθεί βραχυπρόθεσμα και θα παραμείνει σε μη βιώσιμα επίπεδα για πολλά χρόνια, εκτιμά σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, ο επικεφαλής του Γερμανικού Ινστιτούτου για την Οικονομική Έρευνα, Άν-σγκαρ Μπέλκε.

«Η ύφεση θα ήταν ηπιότερη αν είχαν προχωρήσει οι μεταρρυθμίσεις και είχαν περιορισθεί τα δημοσιονομικά ελλείμματα», αναφέρει σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος. Επισημαίνει ότι η ύφεση συνεχίζεται με ταχύτερο ρυθμό από τον αναμενόμενο και δηλώνει έτοιμος να παράσχει και άλλη ρευστότητα, αν χρειαστεί. 
Το Σάββατο νέα ευρωπαϊκά δημοσιεύματα καλούν την ευρωζώνη να διώξει την Ελλάδα από τους κόλπους της δίνει η γερμανική εφημερίδα “Die Welt”. Με τίτλο «Η Ελλάδα πρέπει να φύγει από την ευρωζώνη» η γερμανική εφημερίδα παραλληλίζει τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα με τον Κόπρο του Αυγεία.


Πηγή:www.capital.gr

Αποκαλύπτουμε τη δεύτερη έκθεση «φωτιά» του Γραφείου Προϋπολογισμού

Από το ιστολόγιο http://www.newsbomb.gr/

Το newsbomb.gr αποκαλύπτει και την δεύτερη έκθεση «φωτιά» του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους.
Από τον περασμένο Ιούλιο προειδοποιούσε το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους για την ανεξέλεγκτη δυναμική του δημόσιου χρέους αλλά κανείς από την κυβέρνηση δεν είχε δώσει σημασία. Το newsbomb.gr αποκάλυπτει ότι η ομάδα των τεσσάρων οικονομολόγων που επανδρώνουν το αρμόδιο γραφείο της Βουλής για την παρακολούθηση του κρατικού προϋπολογισμού, εκτός από το «Δημοσιονομικό Δελτίο» Αυγούστου που είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα προκαλώντας πολιτικοοικονομικές αναταράξεις με το περιεχόμενό του, είχαν εκδώσει μια ακόμα έκθεση, με ανάλογο περιεχόμενο, εν μέσω του καλοκαιριού.

F.T: “Παράδειγμα προς αποφυγήν η Ελλάδα”

Από το ιστολόγιο http://www.newscode.gr/

Την ώρα που η Ελλάδα συνεχίζει να είναι ο «κακός μαθητής», Ιρλανδία και Πορτογαλία εξασφαλίζουν την καταβολή της επόμενης δόσης των δανείων που έχουν λάβει. Αμφότερες βρίσκονται στο σωστό δρόμο, ισχυρίζεται η τρόικα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα: Ποιοί κρύβονται από πίσω και τι επιδιώκουν;

Από το ιστολόγιο http://www.eglimatikotita.gr/2011/09/blog-post_5526.html

 - Έρχονται δασκαλεμένοι από Βόρεια Αφρική και Ασία
- Κρατούν στο χέρι ζελατίνα με φωτοτυπία οδηγίας της ΕΕ με τα... δικαιώματά τους
- Ποιος πληρώνει τα 10.000 ευρώ για τον καθένα για να έρθει εδώ;
- Η Ελλάδα ως έδαφος επέκτασης των ισλαμιστών
- Η Αλ Κάιντα είναι ήδη στην Ελλάδα, που θεωρείται χώρα απίστων και άρα στόχος για τους "λαθρομετανάστες" Τζιχανιστές
Σχέδιο άλωσης της χώρας βρίσκεται πίσω από τη συνεχιζόμενη εισβολή λαθρομεταναστών απ' όλες τις άκρες της Αφρικής και της Ασίας, με κοινό παρονομαστή όλων το θρήσκευμα, τη μουσουλμανική ταυτότητα.

ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΕΑ/ΚΥΡΙΑΚΗ/4-9-2011

Από το ιστολόγιο http://www.drougos.gr/


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…..
*ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Ο ΝΕΤΑΝΙΕΧΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΒΙ ΜΑΡΜΑΡΑ.
*ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΛΛΗΦΘΟΥΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΒΙ ΜΑΡΜΑΡΑ, ΕΦ ΟΣΟΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ 9 ΘΥΜΑΤΩΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

Η ενεργειακή απομόνωση εκνευρίζει την Αγκυρα

Από το ιστολόγιο http://infognomonpolitics.blogspot.com/

Στη σκιά των νέων απειλών της Αγκυρας εις βάρος της Κύπρου, σε περίπτωση που η Λευκωσία προχωρήσει στα σχέδια για έρευνες εντοπισμού υδρογονανθράκων τον Οκτώβριο, παραμένουν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, με εκκρεμή (και αβέβαιο) τον ορισμό ημερομηνίας για την επόμενη συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας.
Η διεθνής στήριξη που έχει η Λευκωσία στην αξιοποίηση της ΑΟΖ φέρνει σε δύσκολη θέση τον Ταγίπ Ερντογάν.
Η διεθνής στήριξη που έχει η Λευκωσία στην αξιοποίηση της ΑΟΖ φέρνει σε δύσκολη θέση τον Ταγίπ Ερντογάν

Και τις Η.Π.Α. επιχειρούν να παραπλανήσουν οι «Τσάμηδες»!

Από το ιστολόγιο http://borioipirotika.blogspot.com/2011/09/blog-post_5359.html

Ευχαριστούμε για ΑΚΟΜΗ μια φορά την Εφημερίδα "Πρωινός Λόγος" που σε αντίθεση με άλλα Αθηναϊκά έντυπα έχει το θάρρος και αναφέρει την σελίδα μας ως πηγή της. 


Πρώην Αμερικανός Πρέσβης «σύμμαχός» τους
Σιγήν ιχθύος τηρεί και πάλι το Ελληνικό Υπ. Εξωτερικών…

• Δεν έχουν τέλος οι προσπάθειες των «Τσάμηδων» να πείσουν τη διεθνή κοινή γνώμη για το… δίκαιο των αιτημάτων τους! Μετά τις προκλήσεις ενάντια στην Ελλάδα, όπως τις πορείες στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, πλέον επιχειρούν να παραπλανήσουν και τις ΗΠΑ, διοχετεύοντας πληροφορίες προς τα ΜΜΕ, ότι αυτές αναγνωρίζουν το «Τσάμικο ζήτημα»!
Στηριζόμενοι σε προσωπικές απόψεις του πρώην Πρέσβη των ΗΠΑ στα Τίρανα Τζον Ουίδερς, επιχειρούν για μια ακόμη φορά να δημιουργήσουν ένταση στις σχέσεις Ελλάδος – Αλβανίας. 

Η τουρκική άποψη για τη διάρρηξη των σχέσεων με το Ισραήλ

Από το ιστολόγιο http://www.antinews.gr/2011/09/04/120379/



Είναι πλέον σίγουρο πως το  περιστατικό του σκάφους Mavi Marmara θα επηρεάσει τις σχέσεις (ή την έλλειψη σχέσεων) μεταξύ Τουρκίας –Ισραήλ για το προσεχές μέλλον. Σχέσεις που κάποτε ήταν ισχυρές, εξαιτίας των ζωτικών και πρακτικών πλεονεκτημάτων που πρόσφεραν στις δυο χώρες.

Νετανιάχου: «Δεν ζητώ συγγνώμη από την Τουρκία»

Από το ιστολόγιο http://gdailynews.wordpress.com/


Ο πρωθυπουργός τους Ισραήλ ανέφερε πως «δεν έχουμε ανάγκη να ζητήσουμε συγγνώμη επειδή οι στρατιώτες μας απάντησαν στις βίαιες επιθέσεις των ακτιβιστών της ΙΗΗ (τουρκική ΜΚΟ)»

Sabah: "Συντρίβεται η ελληνική κοινωνία"

Από το ιστολόγιο http://www.echedoros-a.gr/2011/09/sabah.html#more


Σεπτέμβριος 4, 2011.

Γράφει ο Stelyo Berberakis
Η κρίση στη γειτονική χώρα άρχισε να κτυπά όλους τους τομείς της κοινωνίας.

Ένας ιερέας, συνελήφθη στην προσπάθειά του να πουλήσει το 700 ετών Κοράνι.

Βαρύ πλήγμα για τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις το αυτοεμπάργκο με Ισραήλ

Από το ιστολόγιο http://www.defencenet.gr/defence/index.php
Σοβαρό πρόβλημα θα αντιμετωπίσουν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις αν υλοποιήσουν την απόφαση "παγώματος" των αγορών αμυντικού υλικού από το Ισραήλ. Μπορεί τα ανοιχτά προγράμματα του Ισραήλ προς την Τουρκία να ανέρχονται άμεσα στο ύψος των 500 εκατ. ευρώ καθώς τα μεγάλα προγράμματα όπως ο ακσυγχρονισμός των Μ60, των F-4E και η προμήθεια των UAV Harpy-Heron, έχουν ολοκληρωθεί, αλλά η υποστήριξη και η διαθεσιμότητα τους εκαρτάται από το Ισραήλ.

Αιματηρή επίθεση στη Συρία

Από το ιστολόγιο http://www.newsbeast.gr/world/arthro/223904/aimatiri-epithesi-sti-suria/

Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ενέδρα