Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

«Σενάρια» τα περί ρήξης, επιμένει ο Βενιζέλος

Από το ιστολόγιο http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=306929

    Τη διάψευση των πρωτοσέλιδων σχεδόν του συνόλου του κυριακάτικου Τύπου επιχειρεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Με μία ανακοίνωση 658 λέξεων υποστηρίζει ότι «ανακυκλώνονται με επίμονο τρόπο δημοσιογραφικο-πολιτικά σενάρια που στοχεύουν στην καλλιέργεια κλίματος αβεβαιότητας και κινδυνολογίας»
 



Επιμένει ότι η αναχώρηση των στελεχών της τρόικας την Παρασκευή, "ήταν συμφωνημένη και προγραμματισμένη εξαρχής" και επαναλαμβάνει ότι η κυβέρνηση θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της απέναντι στους εταίρους της.
"Όποιος νομίζει ότι όλα αυτά μπορούν να αντιμετωπιστούν ως πολιτικά ζητήματα παλαιού συμβατικού τύπου, ή όποιος νομίζει ότι όλα αυτά προσφέρονται για ευφάνταστα κινδυνολογικά σενάρια και για τη δημιουργία φευγαλέων εντυπώσεων, βρίσκεται εκτός πραγματικότητας. Όποιος δε, επενδύει πολιτικά στην προσδοκία του να ανακύπτουν προβλήματα και δεν συμβάλει στην εθνική προσπάθεια να βρίσκονται λύσεις, δεν έχει ούτε αίσθηση κινδύνου ούτε συνείδηση εθνικής ευθύνης", καταλήγει στην ανακοίνωσή του.
Ο υπυοργός Οικονομικών εκτίμησε ότι η πλήρης εφαρμογή των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου μπορεί να αλλάξει την κατάσταση και να αποκλιμακώσει την πίεση που υφίσταται η ελληνική πραγματική οικονομία.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου