Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Όταν ο Ήλιος έγινε… άγγελος (Βίντεο)

Ένας άγγελος εμφανίστηκε στον ουρανό της Αγγλίας

Ο Ian Warne, έχει καταγράψει τη στιγμή που ένα ηλιοβασίλεμα εμφανίζεται με φτερά αγγέλου. Ο Ian τράβηξε τη φωτογραφία, όταν ο ίδιος πέρασε στο σημείο του Αγίου Πέτρου κοντά στο Hayle της Αγγλίας. Στην αρχή δεν έδωσε σημασία, μέχρι που έφτασε στο σπίτι του και έλεγξε την εικόνα στον υπολογιστή του και πρόσεξε τι είχε συλλάβει. Οι ειδικοί λένε ότι το φαινόμενο με το σύννεφο σε σχήμα αγγέλου, είναι τόσο σπάνιο που δεν έχει βρεθεί ένα κατάλληλο όνομα.

Μηχανή του Χρόνου: Η ανεξιχνίαστη δολοφονία του διευθυντή της 'Βραδυνής', Τζώρτζη Αθανασιάδη

Η εκτέλεση του Τζώρτζη Αθανασιάδη, που δεν εξιχνιάστηκε ποτέ. Οι τρομοκρατικές οργανώσεις έριχναν την ευθύνη στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες
Τα σαββατόβραδα, ο διευθυντής της εφημερίδας “Βραδυνή”, Τζώρτζης Αθανασιάδης, συνήθιζε να παίζει τάβλι με τον φίλο του, Βαγγέλη Κουρλιμπίνη. Κάθονταν μέχρι αργά στο γραφείο, ώσπου το κτίριο άδειαζε από κόσμο. Έτσι έκαναν και το σαββατόβραδο της 19της Μαρτίου του 1983, το τελευταίο σαββατοκύριακο της Αποκριάς. Λίγο πριν από τις 8 το απόγευμα στο κτίριο βρισκόταν μόνο ο τηλεφωνητής, Τάκης Αναγνωστόπουλος, εκτός από τον Αθανασιάδη και τον Κουρλιμπίνη. Κάποιος χτυπησε την πόρτα, ο Αναγνωστόπουλος άνοιξε και μπροστά του είδε έναν άντρα. Ήταν χλωμός, με κοντό μαλλί, ύψος γύρω στο 1.75 και περίπου 35 χρόνων. Φορούσε, σύμφωνα με τον Αναγνωστόπουλο, μαύρο, δερμάτινο σακάκι.

Νεφερτίτη, η όμορφη βασίλισσα που κάνει τους Αιγύπτιους να φαντασιώνονται (Εικόνες)

O τάφος της Νεφερτίτης, της αιγύπτιας βασίλισσας με την παροιμιώδη ομορφιά,  μάλλον έχει ανευρεθεί…Αυτό ισχυρίζονται ορισμένοι ερευνητές και στηρίζονται από τις αιγυπτιακές αρχές, οι οποίες επιθυμούν όσο τίποτα να ανεβάσουν το ενδιαφέρον γύρω από την αιγυπτιολογία, μια παραδοσιακή κότα με χρυσά αυγά για την Αίγυπτο.

To μυστήριο με το παναφρικανικό χρυσό δηνάριο του Καντάφι που έτρεμε η Κλίντον

Ένα αποχαρακτηρισμένο email που αντάλλαξαν η πρώην υπουργός Εξωτερικων των ΗΠΑ Hillary Clinton και ο σύμβουλός της Sid Blumenthal αποκαλύπτει την ανησυχία της Clinton για το σχέδιο του Muammar Gaddafi να εγκαταστήσει ως παναφρικανικό νόμισμα το χρυσό δηνάριο.
"Σε νέο αποχαρακτηρισμένο email στην Clinton από τον Sid Blumenthal, με ημερομηνία τις 2 Απριλίου του 2011, ο Blumenthal αποκαλύπτει, γιατί ο Gaddafi πρέπει να εξοντωθεί", αναφέρει ο Αμερικανός συγγραφές και ερευνητής F. William Engdahl, σε άρθρο του στο New Eastern Outlook.

Σφοδρές συγκρούσεις στη Λιβύη Άγνωστος ο λόγος που ξέσπασαν και μεταξύ ποιων ομάδων

Σφοδρές συγκρούσεις ξέσπασαν σήμερα στην Τρίπολη της Λιβύης μεταξύ δύο αντιμαχόμενων ένοπλων ομάδων, αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες.

Δεν έγινε ξεκάθαρο γιατί ξέσπασαν οι συγκρούσεις μεταξύ των περιοχών Ζαουιγιάτ Ανταχμανί και Μπαμπ Αζιζίγια ή ποιες ένοπλες ομάδες συγκρούστηκαν, καθώς αρκετές αμφιλεγόμενες ένοπλες ομάδες προσπαθούν να επιβάλλουν την τάξη ή εκτελούν «αστυνομικά καθήκοντα» σε διαφορετικές περιοχές. Πολλές φορές οι συγκρούσεις ξεσπούν για τον έλεγχο μιας περιοχής ή από προσωπικές διαμάχες.

Le Monde: Τι είναι ακριβώς η συμφωνία για τους πρόσφυγες -Ολοι αμφιβάλλουν

Η σκηνή ήταν αποκαλυπτική. Ο Αχμέτ Νταβούτογλου είχε μόλις υπογράψει τη συμφωνία με τις 28 χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης για να παίρνει πίσω όλους τους μετανάστες που φθάνουν στην Ελλάδα, ακόμη και τους Σύρους.

Η νύχτα ήταν προχωρημένη την Παρασκευή 18 Μαρτίου, στις Βρυξέλλες, και οι ηγέτες είχαν διαπραγματευθεί ολόκληρη την ημέρα. Η τελική συνέντευξη τύπου θα άρχιζε. Βέλγοι και Γάλλοι απουσιάζουν, βρίσκονται κρεμασμένοι στα κινητά τους, προσπαθώντας να μάθουν τι γίνεται με την σύλληψη του τρομοκράτη του Παρισιού Σαλάχ Αμπντελσάμ.
Και ξαφνικά ο κ. Νταβούτογλου αφυπνίζει την αίθουσα τύπου. Απαντώντας σε μια ερώτηση ενός δημοσιογράφου που παραθέτει τις δηλώσεις του τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος την ίδια μέρα είχε κατηγορήσει την Ευρώπη ότι κάνει τα στραβά μάτια απέναντι στους Κούρδους, ο Νταβούτογλου επιτίθεται:

Πρόεδρος Αρμενίας: Αδιανόητο η Τουρκία να μην αναγνωρίζει την Κύπρο

Είναι αδιανόητο η Τουρκία να μην αναγνωρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αρμενίας Σερζ Σαρκσιάν, επαναλαμβάνοντας τη σταθερή στήριξη του Ερεβάν για την επίλυση του Κυπριακού.
Επιζητούμε ειρηνική επίλυση τόσο για το Κυπριακό, όσο και για Ναγκόρνο Καραμπάχ, είπε ο Πρόεδρος Σαρκσιάν, σε ομιλία του σήμερα το απόγευμα, στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, με θέμα την «πολιτική ατζέντα της Αρμενίας κατά την 25η επέτειο της Ανεξαρτησίας».

Χαμπεράλ: Κρυφή υπόσχεση Ουκρανίας στην Τουρκία για αναγνώριση του ψευδοκράτους!

Σε περίπτωση που ένα τέτοιο ενδεχόμενο ευσταθεί, τότε η Ουκρανία του Προέδρου Ποροσένκο πρόκειται να προβεί σε μέγιστο διπλωματικό ατόπημα και μάλιστα παγκόσμιας πρωτοτυπίας, καθότι μόνο η Τουρκία αναγνωρίζει τα κατεχόμενα ως ανεξάρτητο κράτος.
 Για υπόσχεση που έδωσε η Ουκρανία στην Τουρκία να αναγνωρίσει το ψευδοκράτος έναντι της στήριξης που η Άγκυρα προσέφερε στο Κίεβο, στα σχέδιά του για να πάρει πίσω τα εδάφη της Κριμαίας, γράφει σήμερα η τ/κ εφημερίδα Χαμπεράλ.

Τουρκία: Με ύφος αδιάφορο αιματοκύλησε την Κωνσταντινούπολη! Βίντεο σοκ από τη στιγμή που ο καμικάζι αυτοκτονίας ανατινάζεται και σκορπά το θάνατο

- Σοκ από το video που δείχνει τον καμικάζι αυτοκτονίας τη στιγμή που πυροδοτεί τα εκρηκτικά σε πολυσύχναστο δρόμο της Κωνσταντινούπολης
- Περπατά με ύφος αδιάφορο και ξαφνικά ανατινάζεται
- Βρήκαν βίδες στο σημείο, απόδειξη πως ο τρομοκράτης ήθελε όσο το δυνατόν περισσότερα θύματα
- Τουλάχιστον πέντε νεκροί και 36 τραυματίες ο απολογισμός του νέου μακελειού στην Τουρκία
- Τρεις Ισραηλινοί κι ένας Ιρανός οι νεκροί
- Τζιχαντιστές ή PKK πίσω από τη νέα τρομοκρατική επίθεση "βλέπουν" οι Τούρκοι - Έχει αναγνωριστεί  δράστης λένε οι Τούρκοι
- Δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης ούτε και αντίδραση από τον Ερντογάν
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Αεροπορική τραγωδία: Συντριβή Boeing στη Ρωσία με 62 νεκρούς - Κύπριος ο πιλότος - Ολοι οι επιβαίνοντες νεκροί - Δείτε βίντεο-σοκ από τη στιγμή της συντριβής(Βίντεο-Φωτο)

To αεροσκάφος δεν εξέπεμψε σήμα SOS - Δύο εκδοχές για τα αίτια: Ανθρώπινο λάθος εξαιτίας κακών καιρικών συνθηκών ή τεχνική βλάβη
Αεροπορική τραγωδία τα ξημερώματα στη Ρωσία. Ένα αεροσκάφος Boeing 737 της αεροπορικής εταιρείας Flydubai του Ντουμπάι, (Flydubai Flight 981) που πραγματοποιούσε την πτήση από το Ντουμπάι προς το Ροστόφ της Ρωσίας, συνετρίβη τα ξημερώματα (2.50 ώρα Ελλάδος) κατά την προσγείωση του στο αεροδρόμιο Rostov-on-Don στο Ροστόφ στην νότια Ρωσία και οι 62 επιβαίνοντες είναι όλοι νεκροί (55 επιβάτες, 7 μέλη πλήρωμα).