Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Αμφίπολη: Τι σημαίνουν οι παραστάσεις στα μαρμάρινα επιστύλια; - Πρόκειται για σπονδή σε κάποιον "ημίθεο" βασιλιά;- ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ "ΗΡΩΑΣ-ΘΕΟΣ";

Σήμερα δόθηκαν στο φως της δημοσιότητας οι παραστάσεις από τα μαρμάρινα επιστύλια και πάλι προκύπτουν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα. Φαίνεται σαν να πρόκειται πε΄ρι σπονδής σε ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο, κάποιον που έχει το status ήρωα-θεού και μόνο ένας εξ'οσων γνωρίζουμε ανήκε σε τέτοιο διαμετρημα.
 
Μία σπονδή για ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο αποκαλύπτουν οι παραστάσεις στα μαρμάρινα επιστύλια , που δόθηκαν σήμερα στην δημοσιότητα. 
 

Σε τουρκικό κλοιό Ρόδος και Καστελόριζο - Μεγάλη συγκέντρωση ναυτικών δυνάμεων από την Άγκυρα

ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΟΛΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο Α.ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΝ

Μεγάλες ναυτικές δυνάμεις, τις οποίες συνδράμουν και αεροπορικές, στην περιοχή της Ρόδου και του Καστελόριζου έχει συγκεντρώσει η Τουρκία προκειμένου να διεξάγει… επιχειρησιακή εκπαίδευση. Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας, ενώ πλοία του Πολεμικού Ναυτικού περιπολούν στο νοτιοανατολικό Αιγαίο.
  

Μαξίμου: «Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά» μετά το e-mail της Τρόικας

Δεν υποχωρεί αλλά ούτε και διακόπτει τις συνομιλίες η ελληνική κυβέρνηση -Όχι σε μείωση συντάξεων, περικοπές στις 100 δόσεις και αύξηση φόρων
Την απάντηση στο email της Τρόικας επεξεργάζεται το Μέγαρο Μαξίμου μετά την σύσκεψη των αρμοδίων υπουργών υπό την προεδρία του πρωθυπουργού που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι ενώ διευκρινίζεται ότι δεν θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη κατά την διάρκεια της ημέρας.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ: ΑΝΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

«Διπλωματικό επεισόδιο» μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, με αφορμή την ονομασία των Σκοπίων, έλαβε χώρα στη Διεθνή Διάσκεψη κατά του Ισλαμικού Κράτους στις Βρυξέλλες.
Η προκλητικότητα των ΗΠΑ όχι μόνο για τα δημοσιονομικά αλλά και την πολιτική κατάσταση της χώρας μας, μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι στη δεδομένη πολιτική συγκυρία όπου η χώρα βρίσκεται μεταξύ σφύρας και άκμονος.
Μετά τις δηλώσεις του αμερικανού πρέσβη ο οποίος εξέφρασε ανοικτά στο ελληνοαμερικανικό επιμελητήριο την άποψη ότι η χώρα χρειάζεται μνημονιακή κυβέρνηση και μετά την περίεργη στάση που τηρεί η υπερδύναμη στο θέμα της Κυπριακής ΑΟΖ, έρχεται να «κουμπώσει» και το τελευταίο περιστατικό με το όνομα των Σκοπίων.