Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

«Η δίκη των έξι-Η αθώωση του Δημητρίου Γούναρη και των συνεργατών του»

Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη την Παρασκεύη 18/2/2011 η εκδήλωση που διοργάνωσε  το ενημερωτικό portal της Πάτρας thebest.gr, στη Διακίδειο Σχολή του Λαού στην Πάτρα, με την θέμα: «Η δίκη των έξι-Η αθώωση του Δημητρίου Γούναρη και των συνεργατών του». Σκοπός της εκδήλωσης, όπως τόνισε στην εισαγωγική του ομιλία ο δημοσιογράφος – διευθυντής του thebest.gr, Νάσος Νασόπουλος, ήταν να εξεταστεί το στίγμα της προδοσίας που αποδόθηκε στους καταδικασθέντες από το έκτακτο στρατοδικείο της εποχής.

Πάτρα: Κλειστά τα εμπορικά, οι φούρνοι αλλά και οι... καφετέριες

Χωρις καφε σημερα το πρωι

Ξεχάστε σήμερα το πρωί  τον καφέ εκτός σπιτιού. Οι καφετέριες όπως και τα υπόλοιπα καταστήματα εστίασης και αναψυχής συμμετέχουν στην απεργία και θα παραμείνουν κλειστά από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, οπότε και θα επαναλειτουργήσουν κανονικά και για το υπόλοιπο της ημέρας.

Λουκέτο βάζει σήμερα η Ελλάδα

- ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία για μισθολογικά και ασφαλιστικά ζητήματα.
- Κλειστά και τα καταστήματα – Ποιοι θα απεργήσουν
- Στις 11:00 οι πορείες – Φοβάται έκτροπα η ΕΛ.ΑΣ

Στις 11 το πρωί θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πεδίον του Άρεως, ενώ την ίδια ώρα χωριστή συγκέντρωση στην Ομόνοια θα κάνει το ΠΑΜΕ.

Πάτρα: Με άλογο στα διόδια του Ρίου o Γιάγκος Ραυτόπουλος (video)

Ζητουσε από τους ταμιες να…. πληρωσει

Με ένα… άλογο προσπάθησε να περάσει από τα διόδια του Ρίου ο γνωστός Πατρινός Γιάγκος Ραυτόπουλος. Εμφανίστηκε στο ταμείο και ζήτησε να πληρώσει το αντίτιμο μόνο που ο τιμοκατάλογος της διέλευσης δεν έχει προβλέψει τέτοιου είδους… άλογα.
Δείτε το σπαρταριστό βίντεο και ακούστε τους διαλόγους και μονολόγους του Γιάγκου, ο οποίος τελικά απομακρύνθηκε από την εθνική μας καρμανιόλα με την παρέμβαση της αστυνομίας.