Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών από Γ. Δημαρά - Β. Οικονόμου

Την ίδρυση κινήματος με την επωνυμία «Κίνημα ανεξάρτητων πολιτών» ανακοίνωσαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές (πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δημαράς και Βασίλης Οικονόμου.
Όπως επισημανθηκε -μεταξύ άλλων- κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών δεν είναι κόμμα, αλλά κίνημα, που έχει αντιμνημονιακό χαρακτήρα.
O κ. Δημαράς εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η προσπάθεια τους θα είναι επιτυχής, σύμφωνα με τα μηνύματα που λαμβάνει από τους πολίτες και εξήγησε ότι δεν ιδρύεται πολιτικό κόμμα γιατί «το πρόβλημα του τόπου δεν είναι η ίδρυση ενός ακόμη κόμματος, αλλά να βγει το συντομότερο από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει με την πολιτική του Μνημονίου».

Σκουπιδιάρηδες τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων - Θα μαζεύουν τα σκουπίδια στην Θεσσαλονίκη!

"Και σκουπίδια μαζεύουμε". Οι Ένοπλες Δυνάμεις σε καθήκοντα σκουπιδιάρη των πόλεων, προφανώς για να γίνουν πιο ... παραγωγικοί, αφού τώρα, κατά τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλο, είναι τελείως αντιπαραγωγικοί. Έτσι, μετά την συνάντησή του με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο, ο νέος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, προτίθεται να ζητήσει να αναλάβουν οι Ένοπλες Δυνάμεις την αποκομιδή των σκουπιδιών της πόλης.

Ένα βήμα πιο κοντά στην Ευρωπαϊκή Ένωση η Σερβία

Εγκριθηκε η Συμφωνια Συνδεσης

Τη Συμφωνία Σύνδεσης και Σταθεροποίησης ΕΕ-Σερβίας ενέκρινε με συντριπτική πλειοψηφία το Ευρωκοινοβούλιο, ανοίγοντας το δρόμο για την απελευθέρωση των εμπορικών συναλλαγών και, μελλοντικά, την προσχώρηση του Βελιγραδίου στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Η Συμφωνία Σύνδεσης αποτελεί προπομπό για την ένταξη της Σερβίας στην ΕΕ με την προϋπόθεση ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία της χώρας με το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την πρώην Γιουγκοσλαβία (ICTY) και θα συλληφθούν οι καταζητούμενοι εγκληματίες πολέμου Ράτκο Μλάντιτς και Γκόραν Χάτζιτς.

H Sandra live στην Πάτρα στις 25 Ιανουαρίου

Το Disco Room και ο Relax Fm 88.2 by Mtv παρουσιάζουν την Τρίτη 25 Ιανουαρίου, στις 23.00 τη Sandra live! H τραγουδίστρια που αναδείχτηκε τη δεκαετία του ΄80 με ποπ τραγούδια, όπως τα:Maria Magdalena", "In the Heat of the Night", "Hi! Hi! Hi!" και άλλα, θα βρεθεί στην Αχαϊκή πρωτεύουσα για να θυμίσει αυτές και άλλες επιτυχίες της.
Η Sandra Ann Lauer (γενημμένη στις 18 Μαΐου 1962 στο Σααρμπρίκεν της Αυστρίας), η γνωστή μας Sandra, είναι μία τραγουδίστρια/συνθέτιδα, που είχε ένα μεγάλο σερί top επιτυχιών στην δεκαετία του 80 και στις αρχές της δεκαετίας του 90. Η Sandra ήταν η τραγουδίστρια του γυνακείου disco τρίο Arabesque, (1979–1984), που τότε είχαν μεγάλη επιτυχία στην Ρωσία και την Ιαπωνία.
Μετά από την επιτυχία του συγκροτήματος άρχισε solo καριέρα με τον Michael Cretu σαν μάνατζερ, συνθέτη και παραγωγό της πρώτης της διεθνούς νούμερο ένα επιτυχίας "(I'll Never Be) Maria Magdalena" το 1985.

Μ. Θεοδωράκης:«Δεν είμαστε ένοικοι στη χώρα μας... είμαστε αφεντικά»

«Πρέπει να εγκαταλείψουμε το δόγμα ''ανήκομεν εις τη Δύση'' και να ενστερνιστούμε το δόγμα ανήκουμε στην Ελλάδα και μόνο στην Ελλάδα». Χειμαρρώδης ο Μ. Θεοδωράκης μίλησε χθες για όλους και για όλα και για το...
 παρελθόν και για το παρόν αλλά κυρίως για το μέλλον της χώρας. Άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για το μνημόνιο και την ενδεχόμενη χρεοκοπία της χώρας και τόνισε χαρακτηριστικά: