Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Ακτίνες Χ αποκαλύπτουν τα μυστικά της ζωοφόρου


 Το μικρό δελφίνι, η τρίαινα, το στεφάνι, το σκήπτρο και το τόξο «αποκάλυψε» η τρισδιάστατη ψηφιακή απεικόνιση της ζωοφόρου του Παρθενώνα.

Κάποιο όμορφο σούρουπο, ένας αρχαίος Αθηναίος που θα ανέβαινε τα σκαλιά του Παρθενώνα στην Ακρόπολη και θα σήκωνε το βλέμμα, θα έβλεπε με θαυμασμό σε ύψος δέκα μέτρων ένα αριστούργημα της γλυπτικής, τη ζωοφόρο.
Εκτός από την κίνηση, τη χάρη, την κομψότητα, την αδρότητα και την ακρίβεια που τα χέρια του Φειδία και των συνεργατών του απέδωσαν στο ψυχρό μάρμαρο, θα τον εντυπωσίαζαν τα χρώματα σε κάθε σκηνή, όπως και οι «χρυσές» (από επιχρυσωμένο χαλκό) λεπτομέρειες.
Ένα στέμμα, ένα δελφίνι, χαλινάρια αλόγου, σκήπτρα, ότι μπορεί να φανταστεί ο νους. Θέαμα εντυπωσιακό, που δεν μπορεί να συλλάβει σήμερα κανείς, αφού όλα τα συμπληρωματικά στοιχεία έχουν χαθεί.

Μυκηναϊκά ευρήματα στα παράλια του Εύξεινου Πόντου(1.300 - 1.000 Π. Χ.).

Οι πρώτες επαφές Ελλήνων με την περιοχή της Ανατολίας, δηλαδή της μικρασιατικής χερσονήσου, πιθανολογείται πως έγιναν ήδη κατά την Μυκηναϊκή περίοδο, όπως φαίνεται από το «Achilles in Anatolia: The inscribed "Mycenean" sword at Hattussas and its possible implications: Eric H. Cline, Xavier University». (AJA, 1995, τόμ. 99, αρ. 2, σελ. 335.)
Μυκηναϊκή κεραμική έχει βρεθεί, προς το παρόν μόνο στο νότιο τμήμα της Μαύρης Θάλασσας, στην περιοχή Masat Huyuk (επί χάρτου σημείον (1)), 20 χλμ. νότια της Σαμψούντας.
Εκεί, σε επίπεδο της Χεττιτικής περιόδου, αποκαλύφθηκαν : "...κάπου έξι φιάλες και λαγήνια που φαίνονταν απλές στο μέγεθος, με απλή διακόσμηση και με ιερογλυφικές σφραγίδες, οι οποίες χρονολογούσαν την αποθήκευση περί το 1.300 π.Χ." (Mee, Chr.: «Aegean trade and settlement in Anatolia in the 2nd millenium BC». Anatolian Studies (AS), τόμ. 28, 1978, σσ. 132 - 133.)

Ενας τεράστιος ωκεανός βρίσκεται στο κέντρο της Γης

Ένα μικρό ακατέργαστο διαμάντι που βρέθηκε τυχαία στη ρηχή κοίτη ενός ποταμού στη δυτική Βραζιλία και το οποίο προερχόταν από τα έγκατα της Γης, οδήγησε τους επιστήμονες στην εντυπωσιακή εκτίμηση ότι σε βάθος 410 έως 660 χιλιομέτρων υπάρχει μια άγνωστη μέχρι σήμερα «υγρή ζώνη» με τεράστια αποθέματα υπόγειου νερού, τα οποία μπορεί να είναι τουλάχιστον όσα όλοι μαζί οι ωκεανοί του πλανήτη, αν όχι πολύ περισσότερα!

Ο όγκος αυτός του νερού δεν ρέει, αλλά συγκρατείται εντός των ορυκτών. «Δεν είναι ένας ωκεανός σε στιλ Ιουλίου Βερν, όπου μπορεί να πλέει μια βάρκα», δήλωσε ο καθηγητής γεωχημείας Γράχαμ Πίρσον του καναδικού πανεπιστημίου της Αλμπέρτα, ο οποίος μελέτησε το διαμάντι και τη δημιουργία του σε ένα υγρό περιβάλλον.

Διαλέξεις του Νίκου Λυγερού στη Θράκη(Βίντεο)

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: "Ανάπτυξη και Καινοτομία στη Θράκη". Ξενοδοχείο "ΒΙΕΝΝΗ", Ορεστιάδα. Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014, ώρα 19:00

Κάτω από την Σφίγγα της Αιγύπτου... (αναπαράσταση)

Δείτε αυτό τον χώρο που βρήκανε ότι υπάρχει κάτω από την Σφίγγα της Αιγύπτου. Η είσοδος είναι από το δεξί πόδι της Σφίγγας. Δυστυχώς λίγο προχώρησε το συνεργείο και το σταμάτησαν....

Τώρα το μελετούν με την ησυχία τους έχοντας στρατιώτες στην είσοδο. Από δω πέρασαν όλοι οι σοφοί της αρχαιότητας. Το υπόγειο επεκτείνεται κάθετα, 12 ορόφους μέσα στη γη. Είναι μια ολόκληρη πόλη.

ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ;

*** ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ; 
ΑΠΟ ΤΟ iliasketsny

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ...

Παρέμβαση Σόρος υπέρ Ουκρανίας και Τουρκίας

Του  Νίκου Χειλαδάκη

Σιγά σιγά αποκαλύπτεται ποιοι βασικοί «παίκτες» κινούν τα νήματα και ποιοι βρίσκονται πίσω από το πραξικόπημα των ειδικά εκπαιδευμένων ενόπλων που ανέτρεψαν την νόμιμη κυβέρνηση του Κιέβου με την καθοδήγηση των ναζιστικών οργανώσεων της δυτικής Ουκρανίας. Εκείνο βέβαια που δεν υπολόγισαν όλοι αυτοί, είναι ότι την Αρκούδα ποτέ δεν την ενοχλείς στην φωλιά της, γι’ αυτό και τώρα αντιμετωπίζουν το μεγάλο αδιέξοδο των προβοκατορικών τους ενεργειών.

Όπως αποκαλύπτει σε ένα αποκαλυπτικό της δημοσίευμα, η τουρκική εφημερίδα Sabah, ο γνωστός Αμερινοουγγροεβαίος μεγιστάνας, Τζωρτζ Σόρος, βρίσκεται πίσω από το πραξικόπημα του Κιέβου και την εγκαθίδρυση της παράνομης φιλοναζιστικής κυβέρνησης.

Ουδείς αθώος

Τα χειρότερα έχουν τον φερετζέ της ελπίδας και της αλληλεγγύης. Μετά από τους αθώουςνόμους που πέρασαν μέσω των οποίων τεμάχισαν την χώρα και έδωσαν ακόμα και αρχαιολογικούς χώρους προστατευόμενες περιοχές , νερά, θάλασσες και ποτάμια με το προκάλυμμα της τουριστικής ανάπτυξης, έχουμε και το ProWork. Το κόλπο καλά στημένο και με αθωότητα αφού μπροστά το Κίνημα αυτό, έχει βάλει τους Ευρωπαίους νέους. Τι στόχο έχει λοιπόν το συγκεκριμένο Κίνημα; Προσκαλεί βορειοευρωπαίους ηλικιωμένους να φτιάξουν χωριά ή να αναζωογονήσουν εγκαταλελειμμένα χωριά με δύο φοβερά και τρομερά επιχειρήματα: 
α) Οι γέροι της Βόρειας Ευρώπης θα ζήσουν σε ζεστό και ηλιόλουστο κλίμα και 
β) Οι άνεργοι νέοι της Ελλάδας θα βρίσκουν δουλειά κάνοντας το υπηρετικό, νοσηλευτικό προσωπικό και γενικώς τους μαύρους ιθαγενείς για ένα ξεροκόμματο.

ΤΙ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ. ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

OYKRANIAΟξύνεται η αντιπαράθεση Ρωσίας-Ουκρανίας στην Κριμαία, ενώ η Τουρκία θέτει ζήτημα Τατάρων. Οι Τάταροι, οι οποίοι ζουν σήμερα στην Κριμαία, είναι απόγονοι των κατοίκων που κατά τα 300 χρόνια παρουσίας των Οθωμανών στην περιοχή ασπάσθηκαν το σουνιτικό Ισλάμ και υιοθέτησαν την τουρκική γλώσσα.
Η Κριμαία ανήκε στην Οθωμανική Αυτοκρατορία από το 1475 μέχρι το 1774 και, μετά τον ρωσο-τουρκικό πόλεμο η χερσόνησος ανεξαρτητοποιήθηκε και “το 1783 περιήλθε στην Ρωσική Αυτοκρατορία”, όπως ισχυρίζεται ο Τούρκος ιστορικός Καχραμάν Σαγκούλ.

ΜΥΚΟΝΟΣ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ... "ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ" ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΕΧΘΗΚΕ!

Mείζον θέμα de facto αποδοχής των τουρκικών θέσεων και "γκριζαρίσματος" σε ότι αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Μυκόνου ανέκυψε από την πρωτοφανή αποδοχή από την ελληνική κυβέρνηση να μην επιληφθεί της διάσωσης του Τούρκου πλοιάρχουν και μελών του πληρώματος, το ΛΣ/Ακτοφυλακή, αλλά οι Αμερικανοί του σκάφους αμφίβιων επιχειρήσεων USS Bataan...

112 στρατεύσιμους συγκέντρωσε η "επιστράτευση" στην Ουκρανία! - Εικονική πραγματικότητα οι ουκρανικές ΕΔ


Ο εκτελών χρέη υπουργού Άμυνας στην παράνομη κυβέρνηση του Κιέβου Ιγκόρ Τενίουχ ομολογεί πως οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, απλά… δεν υπάρχουν. Είναι διαλυμένες και δεν μπορούν ούτε άσκηση να πραγματοποιήσουν. Πόσο μάλλον να κάνουν και στρατιωτική επιχείρηση. Το πιο τραγικό είναι πώς, ενώ η κυβέρνηση έχει κηρύξει επιστράτευση, τις τελευταίες ημέρες έσπευσαν να καταταγούν μόλις 112 νοματαίοι.

Η ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗΝ

-socratesΗ Ελληνική γλώσσα, είναι η μόνη εννοιολογική γλώσσα της γης, δηλαδή η μόνη γλώσσα στην οποίαν το σημαίνον (όνομα) εμπεριέχει απολύτως και άνευ παρερμηνείας το σημαινόμενον (νόημα). Το ότι δίδονται σήμερα διά κάθε λέξιν της Ελληνικής καθομιλουμένης διάφορες ερμηνείες, αυτό είναι απόδειξις της απωλείας της σοφίας, η οποία ενυπάρχει στην γλώσσα μας, από τους σημερινούς χρήστες αυτής, δηλαδή
από εμάς τους σημερινούς Έλληνες.
Όμως, σχετικά με το θέμα αυτό, υπάρχει ένας πραγματικός θησαυρός της Ελληνικής Γραμματείας, τον οποίον θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να τον μελετήσουν. Είναι ο Πλατωνικός διάλογος «ΚΡΑΤΥΛΟΣ», ο οποίος αναφέρεται ακριβώς στην ιστορία, φιλοσοφία και ετυμολογία των ονομάτων της Ελληνικής γλώσσας. Ειδικά όσοι διακατέχονται από τον ετυμολογικόν της γλώσσας μας οίστρον, θα πρέπει απαραιτήτως να αναγνώσουν προσεκτικά τον εν λόγω διάλογο.
Περί του ονόματος «άνθρωπος», δίδεται από τον Σωκράτη στον «ΚΡΑΤΥΛΟ» η ακόλουθος ετυμολογική ερμηνεία (την παραθέτω εδώ σε μετάφρασι):

Η ιστορία διδάσκει, αυτούς που την μελετούν πριν δράσουν.

 20140312-230917.jpg
ΠΗΓΗ     ΠΗΓΗ thesecretrealtruth

ΠΩΣ έκαναν ΚΟΥΡΕΛΙ το Άρθρο 5.4 του Συντάγματος

Άρθρο 5.4 του Συντάγματος 
Απαγορεύονται ατομικά διοικητικά μέτρα που περιορίζουν σε οποιονδήποτε Έλληνα την ελεύθερη κίνηση ή εγκατάσταση στη Χώρα, καθώς και την ελεύθερη έξοδο και είσοδο σ' αυτήν.
Δυστυχώς και αυτή η διάταξη του Συντάγματος μας ... καταστρατηγήθηκε από τους σύγχρονους "Κατσαπλιάδες" της εξουσίας οι οποίοι εδώ και χρόνια παρέδωσαν όλο το οδικό δίκτυο της χώρας στους  εργολαβοκαναλάρχες οι οποίοι το γέμισαν με πολλά και πανάκριβα διόδια και τώρα με διάταξη νόμου  μετέτρεψαν την αδυναμία κάποιων συμπολιτών μας να πληρώσουν σε "τροχαία" παράβαση η οποία εκτός από το τσουχτερό πρόστιμο των 200€ που θα πληρώνουν μέσω εφορίας θα τους αφαιρούν το δίπλωμα και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος τους. 
Φίλες/οι τελικά η μετακίνηση μέσα στην ίδια μας την χώρα αρχίζει να γίνεται προβληματική και δύσκολη μια και εκτός την ακριβή βενζίνη έχουμε να πληρώνουμε και τους εγχώριους νταβατζήδες των δρόμων οι οποίοι με ύποπτες και αδιαφανείς συμβάσεις ανέλαβαν τo εθνικό δίκτυο αλλά και την "Αττική οδό" από όπου μας ληστεύουν για να συντηρούν τα βοθροκάναλα τους και να χρυσοπληρώνουν όλα αυτά τα "τσογλάνια" της δημοσιογραφίας τα οποία καθημερινά ωρύονται στα τηλεπαράθυρα υπέρ των σύγχρονων "Νενέκων" και δοσιλόγων της συγκυβέρνησης.
Πέρα όμως από την σοβαρή οικονομική διάσταση του θέματος όπου οι πολιτικοί και διάφορες κρατικές υπηρεσίες περιπλέκονται σε καταστάσεις "Δούναι και λαβείν" με τους εγχώριους μαγαλοκαρχαρίες υπάρχει και μια άλλη διάσταση που θα πρέπει να μας προβληματίσει πολύ σοβαρά και έχει να κάνει με την ολοένα αυξανόμενη οικονομική μας αδυναμία να επισκεφτούμε τις πατρογονικές μας εστίες δηλ. τα χωριά μας αλλά και την δυνατότητα μας να πάμε να δούμε ένα άλλο μέρος της πατρίδας μας έστω και για τουρισμό. Μια αδυναμία που μας αποκόπτει σιγά σιγά από τους συμπατριώτες μας στα άλλα διαμερίσματα της πατρίδας μας και μας περιορίζει όλους στα στενά γεωγραφικά όρια της πόλης και του νομού μας κάνοντας πιθανόν πιο εύκολη την εδώ και χρόνια προσπάθεια κάποιων να διαμελίσουν την χώρα μας!!!Απαγορεύονται ατομικά διοικητικά μέτρα που περιορίζουν σε οποιονδήποτε Έλληνα την ελεύθερη κίνηση ή εγκατάσταση στη Χώρα, καθώς και την ελεύθερη έξοδο και είσοδο σ' αυτήν.
Δυστυχώς και αυτή η διάταξη του Συντάγματος μας καταστρα τηγήθηκε από τους σύγχρονους "Κατσαπλιάδες" της εξουσίας οι οποίοι εδώ και χρόνια παρέδωσαν όλο το οδικό δίκτυο της χώρας στους εργολαβοκαναλάρχες οι οποίοι το γέμισαν με πολλά και πανάκριβα διόδια και τώρα με διάταξη νόμου μετέτρεψαν την αδυναμία κάποιων συμπολιτών μας να πληρώσουν σε "τροχαία" παράβαση η οποία εκτός από το τσουχτερό πρόστιμο των 200€ που θα πληρώνουν μέσω εφορίας θα τους αφαιρούν το δίπλωμα και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος τους....

ΑΠΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΜΟΥ Η “ΗΓΟΥΜΕΝΗ” ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ.

1964913_586915194720280_694219925_nΗ “ΗΓΟΥΜΕΝΗ” ΠΕΛΑΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ

Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά, Βρυξέλλες για το pentapostagma.gr
Oι κάτοικοι της ιστορικής συριακής πόλης της  Saidnaya  ,αρνήθηκαν να δεχθούν  τις μοναχές που απελευθερώθηκαν.Αυτή η στάση τους είναι η ηχηρή απάντηση στις δηλώσεις που έκαναν ορισμένες απ΄αυτές μετά την αναταλλαγή των ομήρων.
Οι κάτοικοι της Σαιντνάγια και όλοι οι Σύριοι καταδίκασαν τις θέσεις-διακήρυξη της “ηγουμένης” Πελαγίας    που ευχαρίστησε τον Εμίρη του Κατάρ και την Τζαμπχάτ Αλ νούσρα  (παρακλάδι της Αλ Κάιντα στο συριακό έδαφος), σε συνέντευξή της στους δημοσιογράφους .

Θεόδωρος Κουτρούκης: «Η ενασχόληση με τα κοινά τείνει να γίνει ακριβό άθλημα»



 (Μια συνέντευξη του Επίκ. Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου στον δημοσιογράφο Κώστα Παπαδάκη και την εφημερίδα «ΧΡΟΝΟΣ» του Ωραιοκάστρου www.xronews.gr]

Η αυτοδιοικητική αναμέτρηση του Μαΐου μπαίνει στην τελική ευθεία εν μέσω μιας βαθύτατης οικονομικής δυσπραγίας, οι συνέπειες της οποίας μπορούν να αποτυπωθούν και ως κρίση αξιοπιστίας θεσμών. Χωρίς να είναι απαραίτητα αυτοί που έχουν θεσπιστεί με νόμους και διατάγματα. Μπορεί να είναι και άτυποι. Αξίες στις οποίες πιστεύουν άτομα και κοινωνικές ομάδες. Ο επίκουρος καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου κ Θεόδωρος Κουτρούκης, μιλά στην εφημερίδα ΧΡΟΝΟΣ για την κρίση στο χρηματιστήριο των αυτοδιοικητικών δεσμών, όπως πιθανόν αυτή μπορεί να αποτυπωθεί στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Τρόμος του Λάβκραφτ: Προϊστορικό Τέρας που ανακαλύφθηκε στην Κίνα θυμίζει τα Πλάσματα του Νεκρονόμικον

Στη νοτιοδυτική Κίνα, μια ομάδα παλαιοντολόγων ανακάλυψε πρόσφατα τα καλοδιατηρημένα απολιθώματα ενός εντελώς νέου είδους γιγάντιου ερπετού...το οποίο μπορεί επίσης να είναι ένα από τα πιο ανατριχιαστικά προϊστορικά δείγματα που ανακαλύφθηκαν ποτέ.
Σύμφωνα με το National Geographic, o σκελετός του υδάτινου πλάσματος με μήκος 2.74 μέτρα -το οποίο η ομάδα ονόμασε Atopodentatus unicushas- χρονολογείται στα μέσα της Τριαδικής περιόδου (μεταξύ 200 και 300 εκατομμύρια χρόνια πριν). Το όνομά της μεταφράζεται ως "ενοχλητικά δόντια", για τον πάρα πολύ καλό λόγο: το αλλόκοτο πρόσωπο αυτού του πλάσματος, το κάνει να μοιάζει περισσότερο σαν ένα κοσμικό μεγαθήριο από τα έργα του Χ.Φ.Λάβκραφτ παρά με ένα γήινο ερπετό.

Θέλουν πραγματικά οι φαρμακοβιομηχανίες να είστε υγιείς; (Βίντεο)

Πόσο στα αλήθεια θέλουν οι φαρμακευτικές βιομηχανίες το καλό των ανθρώπων;

Γιατί τα φάρμακα είναι προϊόντα που κοστίζουν πάντα τόσο πολύ, ενώ πολλά από τα συστατικά τους είναι φθηνά και διαδεδομένα;

Τι συμφέροντα υπάρχουν από το εμπόριο των φαρμάκων και τις φαρμακευτικές εταιρίες που τα πωλούν και τα προωθούν; Και το κυριότερο: είναι τα περισσότερα φάρμακα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για να θεραπεύουν τελικά;

Μέχρι και στο Καζακστάν ψάχνουν το χαμένο Boeing(Βίντεο)

Πρωθυπουργός Μαλαισίας: Πετούσε επτά ώρες αφού εξαφανίστηκε από τα ραντάρ.
Κάποιος έκλεισε επίτηδες το σύστημα τηλεπικοινωνιών του αεροσκάφους, ανακοίνωσε ο Νατζίμπ Ραζάκ - Η προσοχή στρέφεται εκ νέου στους πιλότους και τους επιβάτες - Σταματούν οι έρευνες στη θάλασσα της Νότιας Κίνας και επικεντρώνονται σε δύο νέες περιοχές. Νέα τροπή παίρνουν πλέον οι έρευνες για τον εντοπισμό του χαμένου Boeing της Malaysia Airlines μετά τα όσα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας το πρωί του Σαββάτου (ώρα Ελλάδος).

Ουκρανία: Δύο νεκροί στο Χάρκοβο από συγκρούσεις ρωσόφιλων και ουκρανόφιλων(Βίντεο)

Ένοπλοι της ακροδεξιάς οργάνωσης «Δεξιός Τομέας» άνοιξαν πυρ κατά διαδηλωτών - Πρόκειται για το δεύτερο αιματηρό περιστατικό των τελευταίων ημερών ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής στην Κριμαία.Δεύτερο περιστατικό με νεκρούς μετά από συγκρούσεις ρωσόφιλων και ουκρανόφιλων διαδηλωτών σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Ουκρανία, αυτή τη φορά στο Χάρκοβο, την πόλη στην οποία ανακοινώθηκε ότι την Κυριακή θα διεξαχθεί παρόμοιο δημοψήφισμα με αυτό στην Κριμαία.

Συγκλονιστικό βίντεο: Δείτε τη στιγμή της φονικής έκρηξης στο Μανχάταν

Μεταδόθηκε από το κανάλι CBS2 - Υλικό από κάμερες ασφαλείας δείχνει την έκταση της καταστροφής τα πρώτα δευτερόλεπτα της τραγωδίας. Μετά την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε την Τετάρτη 12 Μαρτίου στο Μανχάταν και συγκεκριμένα στο Χάρλεμ και τις έντονες μνήμες από την 11η Σεπτεμβρίου που αυτή η τραγωδία ξύπνησε, όλο και περισσότερα είναι τα στοιχεία που συγκεντρώνονται.

Ως τελευταίο στοιχείο έρχεται να προστεθεί η καταγραφή της έκρηξης από κάμερες ασφαλείας, οι οποίες κατέγραψαν τη στιγμή της έκρηξης στα δύο κτίρια του Χάρλεμ.

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής της ΧΑ, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος

Αποχώρησε από την ΚΟ της Χρυσής Αυγής ο Χρ. Αλεξόπουλος με καταγγελίες για την «εγκληματική της δράση».Επιστολή ανεξαρτητοποίησης από την ΚΟ της Χρυσής Αυγής έστειλε ο κ. Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος προς τον Πρόεδρο της Βουλής κάνοντας σε αυτή ξεκάθαρη αναφορά στην εγκληματική δράση του πρώην πλέον κόμματός του. Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται το πρώτο ρήγμα στην έως τώρα συμπαγή ομάδα του ακροδεξιού μορφώματος ενώ δεν αποκλείεται στο επόμενο διάστημα να σημειωθούν και νέες αποχωρήσεις.