Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

111 χρόνια από το θάνατο του ήρωα Καταρρέει ξεχασμένο το σπίτι του Παύλου Μελά στην Κηφισιά

Η εγγονή και κληρονόμος του ήρωα γνωστή γλύπτρια κυρία Ναταλία Ιωαννίδου, που ζει με μία σύνταξη 800 ευρώ, κλήθηκε να καταβάλλει 6.500 ευρώ συνολικά για την ακίνητη περιουσία της μέσα στην οποία περιλαμβάνεται και το σπίτι με το οικόπεδο του Παύλου Μελά «Απ’ εδώ έφυγε ο Παύλος για τη Μακεδονία στα 1904» γράφει η μαρμάρινη πλάκα, στην αυλόπορτα ενός μισορειπωμένου νεοκλασικού, στην οδό Τατοΐου 50 στην Κηφισιά. Πρόκειται για το σπίτι που έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο Παύλος Μελάς.

Βρέθηκε το θρυλικό πολεμικό πλοίο «Άγιο Φάντασμα» του Βρετανού βασιλιά Ερρίκου Ε’ l

To Άγιο Φάντασμα βοήθησε την Αγγλία να κερδίσει σημαντικές μάχες κατά τον Εκατονταετή Πόλεμο
Εντοπίστηκε μέσα σε λάσπες το θρυλικό πολεμικό πλοίο «Άγιο Φάντασμα» του Βρετανού βασιλιά Ερρίκου Ε’ το οποίο πήρε μέρος σε ναυμαχίες κατά τον Εκατονταετή Πόλεμο.
Ο βασιλιάς και το πλοίο
Ο Ερρίκος Ε΄ της Αγγλίας (Henry V, 9 Αυγούστου 1387, Μόνμουθ Ουαλίας – 31 Αυγούστου 1422, Μπουά) ήταν βασιλιάς της Αγγλίας (1413-1422), και θεωρείται ένας από τους πλέον πολεμοχαρείς βασιλείς του Μεσαίωνα.

ΝΔ: Στον αέρα η εκλογή προέδρου. Βγήκαν "μαχαίρια"

Ο Μεϊμαράκης εισέβαλε στη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ και απέσυρε τον εκπρόσωπο του αφήνοντας αιχμές. Οι αντιδράσεις των άλλων υποψηφίων. Με μηνύσεις απειλεί ο γενικός διευθυντής του κόμματος
Στον αέρα βρίσκεται η εκλογή προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, καθώς οι υποψήφιοι δεν μπορούν να συμφωνήσουν στη διαδικασία.
ADVERTISEMENT
Συγκεκριμένα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ή Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή έτεινε να συμφωνήσει στα τρία ευρώ αντίτιμο για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία της 22ας Νοεμβρίου και 15% λιγότερες κάλπες σε σχέση με το 2009, κάτι στο οποίο όμως διαφωνούσαν οι Φίλιππος Ταυρής και Αλέκος Κόκκαλης,  Βαγγέλης Μεϊμαράκης μπήκε στο χώρο και διέκοψε τη συνεδρίαση. που ήταν σε εξέλιξη.

Βρέθηκε η θρυλική «πύλη του Άδη»;

Aμύθητος αρχαιολογικός θησαυρός βρέθηκε στη Μεσσηνία-Άνω του ενός δισ. ευρώ εκτιμάται μόνο η αξία των χρυσών κτερισμάτων!!! Η πύλη του Άδη στην Ιθώμη και το μεγάλο μυστικό!!! 
Ναι όσο απίστευτο και να φαίνεται, βρέθηκε ο θολωτός τάφος του θρυλικού Βασιλιά της Αρχαίας Μεσσήνης, Αριστόδημου, ο οποίος για αιώνες τώρα ήταν βασική επιδίωξη της αρχαιολογικής υπηρεσίας και εκατοντάδων επίδοξων θησαυροκυνηγών, οι όποιοι είχαν κυριολεκτικά ανασκάψει την ανατολική πλευρά του ιερού όρους της Μεσσηνίας, Ιθώμη, όπου κατά τον Παυσανία είχε… ταφεί ο εν λόγω βασιλιάς.

Όλιβερ Στόουν: Ελπίζω να νικήσει ο Πούτιν στη Συρία

Ο νικητής τριών βραβείων «Όσκαρ» και δημιουργός των ντοκιμαντέρ για την πολιτική της Ουάσιγκτον, σκηνοθέτης 'Ολιβερ Στόουν σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα El Mundo, εξέφρασε την ελπίδα για την επιτυχία των ρωσικών επιχειρήσεων στη Συρία.
«Πιστεύω ότι είναι σωστό, ότι ο Πούτιν πέρασε στις ενεργές δράσεις, και ελπίζω ότι θα νικήσει. Αυτό θα επιτρέψει στο συριακό στρατό τελικά να απωθήσει το «Ισλαμικό κράτος», αναφέρει το RIA Novosti.

Ανατριχίλα:Οι επιβάτες της πτήσης MH17 είδαν το θάνατό τους..Το τρομακτικό δυστύχημα συνέβη τον Ιούλιο του 2014(Βίντεο)

Εικάζεται ότι οι 295 επιβάτες ήταν εν ζωή για ενάμισι λεπτό αφότου πύραυλος εδάφους-αέρος BUK έπληξε το αεροπλάνο των μαλαισιανών αερογραμμών
Μετά την ολοκλήρωση της διεθνούς έρευνας σχετικά με την κατάρριψη της πτήσης MH17 τον Ιούλιο του 2014 στην Ουκρανία, αποκαλύφθηκε ότι το αεροσκάφος των μαλαισιανών αερογραμμών κατερρίφθη από πύραυλο εδάφους-αέρος BUK, ο οποίος εκτοξεύθηκε από ζώνη της ανατολικής Ουκρανίας που τελούσε υπό τον έλεγχο των φιλορώσων ανταρτών.