Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής 


Σήμερα
Άρης-Ξάνθη… 0-2
Κέρκυρα-ΠΑΟΚ… 2-1
Ηρακλής-ΑΕΚ… 2-0
Λάρισα-Ολυμπιακός… 0-1

ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ: Δεν μας τα λέει καλά για το Πατρινό Καρναβάλι

ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ: Δεν μας τα λέει καλά για το Πατρινό Καρναβάλι

Μέχρι και το καρναβάλι της Πάτρας χρησιμοποίησε η «αυστηρή» (υποτίθεται) δασκάλα του «Next Top Model» Βίκυ Καγιά στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι του «Antenna». Απευθυνόμενη σε μία από τις διαγωνιζόμενες (η εμφάνιση της οποίας προφανώς δεν της άρεσε) άρχισε να την κατηγορεί αναφέροντας:

"Έφυγε"η ηθοποιός Τασσώ Καββαδία

Ειχε γεννηθει στην Πατρα το 1921

Η Τασσώ Καββαδία έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών στα 91 της χρόνια και η κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη, στις 11 το πρωί, από το Α΄ Νεκροταφείο της Αθήνας.
Την καθιέρωσαν οι ρόλοι της "κακιάς'". Πεθερά, αδελφή, νύφη ακόμα και δεσμοφύλακας αναμορφωτηρίου. Όπως έλεγε και η ίδια, «ήμουν αυστηρή, όχι κακιά, αλλά σωστή για τα δεδομένα της εποχής. Δεν είχα άδικο να αντιπαθώ την Τζένη Καρέζη που τα' φτιαξε με τον Κούρκουλο, ο οποίος ήταν αρραβωνιασμένος με την κόρη μου, ή με τον Μάνο Κατράκη που η κομμώτρια Λάσκαρη τον απατούσε και του έτρωγε τα λεφτά».

O ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ

O ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ 500 Η 1000 EURO.....

ΘΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι μια 35χρονη μητέρα από το Λονδίνο, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 4χρονη κόρη της, ξεριζώνοντας την καρδιά της και άλλα βασικά όργανα της μικρής, για να τα προσφέρει ως θυσία στον Αλλάχ. Όπως έγινε γνωστό από...
την αστυνομία, η 35χρονη γυναίκα, καθόταν στην κουζίνα της και απήγγειλε στίχους από το κοράνι, τους οποίους άκουγε και από το MP3.