Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ VODAFONE ΓΙΑ...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΗΤΗ! - ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ



Το διοικητικό συμβούλιο της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης Μ.Μ.Ε καταγγέλλει στον Ελληνικό λαό αλλά και στο Έθνος ολόκληρο την προδοτική προπαγάνδα της συγκεκριμένης εταιρείας  για την μαύρη και σκοτεινή (διαφήμιση) των προϊόντων της έχοντας για φόντο την σημαία με το αστέρι της επικυριαρχίας του σουλτάνου επί του ελληνικού πληθυσμού της αλλά και της πιο σκοτεινής περιόδου της ιδιαιτέρας μας πατρίδας της Κρήτης «Κρητική Πολιτεία».

Ενθουσίασε το κοινό η «Maria Magdalena» Sandra στην Πάτρα-Δείτε φωτογραφίες

Γεμισε το "Disco Room"

Περισσότερα από επτακόσια άτομα γέμισαν το Disco Room όπου εμφανίστηκε για περίπου μία ώρα την Τρίτη το βράδυ η Sandra. Η Γερμανίδα καλλιτέχνιδα αν και ήρθε στην Πάτρα κάπως επιφυλακτική, «ζεστάθηκε» από τη θερμή υποδοχή του κόσμου.
Ασφυκτικά γέμισε από κόσμο το Disco Room στην οδό Αγίου Ανδρέου χθες το βράδυ όπου εμφανίστηκε η διάσημη Γερμανίδα ποπ σταρ της δεκαετίας του ’80 Sandra Ann Lauer.

“Αφήστε με να πεθάνω στον Πανάγιο Τάφο”

Μετά την έκπτωση του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου από τους ίδιους του, τους αδελφούς, αυτός έμεινε στο κελί του χωρίς να δέχεται να αποχωρήσει, όπως του είχαν διαμηνύσει, από το Πατριαρχείο. Από τότε μέχρι σήμερα πέρασαν 5 χρόνια και ούτε μια στιγμή ούτε η πλευρά Θεόφιλου, αλλά ούτε και η πλευρά Ειρηναίου προσπάθησαν να βρουν μια λύση προκειμένου να εκτονωθεί η κρίση ανάμεσα στους δύο ιεράρχες και να σταματήσουν τα διεθνή μέσα να μιλούν για απάνθρωπες συμπεριφορές ανάμεσα στους ελληνορθόδοξους πατέρες.
Ο Ειρηναίος, που θεωρεί τον εαυτό του αδικημένο και θύμα πλεκτάνης ενός σχεδίου που έχει ως στόχο να βλάψει το Πατριαρχείο, αρνείται πεισματικά να καταθέσει τα όπλα . Από την άλλη πλευρά η σημερινή ηγεσία του Πατριαρχείου δεν θέλει τον Ειρηναίο να βρίσκεται ανάμεσά τους και επιλέγει να του διακόψει την επικοινωνία με τον οποιοδήποτε αλλά και τη δυνατότητα να κυκλοφορεί ακόμη και στην αυλή του Πατριαρχείου .
Όταν ο σημερινός Πατριάρχης δέχτηκε το αίτημά μας να δούμε τον Ειρηναίο , κανείς δεν πίστευε ότι θα πραγματοποιούταν αυτή η συνάντηση……