Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ των ΗΠΑ τα λέει, όχι κάποιος συνωμοσιολόγος!

Σχόλιο από Faceof : Ο τετράστερος Στρατηγός Wesley Clark (λίγο πολύ όλοι τον μάθαμε από τον πόλεμο του Ιράκ) , ομολογεί  πως όλα ήταν στημένα και ειλημμένες οι αποφάσεις για μια σειρά πολέμων που φτάνουν μέχρι τις μέρες μας και πριν ακόμα από το 2001 και την πτώση των διδύμων Πύργων στην Νέα Υόρκη ......
Έτσι για να μπαίνουν κάποια πράγματα στην θέση τους και να σκάσουν επιτέλους όλοι οι αναρχοάπλυτοι καραγκιόζηδες δωσίλογοι εθνομηδενιστές προδότες ότι οι επαναστάσεις στα Αραβικά Έθνη δεν είναι υποκινούμενες......και απλά ξύπνησαν ένα πρωί οι Άραβες και έκαναν ότι έκαναν...!!!!
Απλά τους καθυστέρησε και τους καθυστερεί ακόμα το Αφγανιστάν , το Ιράκ κάπως τα βολέψανε με τις διάφορες εταιρίες μισθοφόρων τύπου Blackwater (μια από τις μεγαλύτερες η ίσως η μεγαλύτερη!!) , έκατσε η έσκασε  και η φούσκα στην Αμερική που δημιούργησε την κρίση όπως την ξέρουμε έως τώρα , λογικό είναι να έχουν καθυστερήσει και να τρέχουν και να μην φτάνουν με τα καμώματα του Λιβυκού Λαού και του Καντάφι ......
Απολαύστε !!!!

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΕΘΑ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟ: Η ώρα του "Όχι"!


Από το ιστολόγιο http://www.defencenet.gr/defence/index.php
Το Μνημόνιο σκοτώνει (και) τις Ένοπλες Δυνάμεις. Μόνο που οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι η ίδια η Ελλάδα. Δεν υπάρχουν Ένοπλες Δυνάμεις; Δεν υπάρχει και Ελλάδα. Πολλοί προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε αυτή την βασική αρχή, αλλά ματαιοπονούν. Σήμερα βρισκόμαστε ενώπιον μιας προσπάθειας ολικής αποδόμησης  των Ενόπλων Δυνάμεων και της Ασφάλειας της χώρας.
Το προσωπικό των Ε.Δ., όταν δεν το βρίζουν οι κυβερνώντες ως "αντιπαραγωγικό» κλπ, το βρίζουν οι διάφοροι κονδυλοφόροι ή τηλεπαρουσιαστές του ευρύτερου κυβερνητικού pay-roll. Τους βρίζουν, τους υποτιμούν, τους περιφρονούν.
Τους λένε «καραβανάδες» και «αρβυλοφύλακες». Τους θεωρούν ικανούς μόνο για να τους μεταφέρουν με τα VIP αεροσκάφη και ελικόπτερα. Τους έχουν κόψει τα πάντα, τους έχουν λασπώσει την αξιοπρέπεια.
Όταν πέφτουν τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα, λένε ότι ευθύνονται οι … ίδιοι οι στρατιωτικοί, τα στελέχη των Ε.Δ.  που δεν είχαν ενημερώσει την πολιτική ηγεσία ότι το τάδε ανταλλακτικό έχει πλησιάσει επικίνδυνα το όριο ζωής του ή ότι δεν υπάρχουν μηχανικοί!
Ο υπουργός απλά κόβει συνέχεια κονδύλια και ισχυρίζεται ότι "Τώρα με τον εξορθολογισμό των δαπανών θα έχουμε ισχυρότερες Ένοπλες Δυνάμεις". Ο Ιονέσκο έχει στοιχειώσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας επί Μνημονίου. Αλλά το αίμα των στελεχών κυλάει από τις σκάλες τις κεντρικής πύλης...
Kύριε υπουργέ, μπορείτε να πείτε '"Οχι" στις απαιτήσεις της τρόϊκας. "Όχι" στην απαξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων. "Όχι" στην μείωση της ασφάλειας της χώρας. "Όχι" στην θυσία των στελεχών των Ε.Δ. στο βωμό του Μνημονίου. 
Έχετε και το πολιτικό ανάστημα και θα έχετε και την στήριξη όλων των Ε.Δ. και πάνω απ'όλα του ελληνικού λαού. Μπορεί εσείς να θεωρείτε ως "πολιτική παρένθεση" και "χρυσό κλουβί" την θητεία σας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αλλά όλοι εμείς οι άλλοι περιμένουμε πολλά από εσάς.
Οι μισθοί που παίρνουν οι πιλότοι, οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων, τα στελέχη του Π.Ν. που πολεμάνε καθημερινά εκατοντάδες μέτρα κάτω από την επιφάνεια, είναι το 50% ενός υπαλλήλου ΔΕΚΟ που απλά τυχαίνει να είναι κυβερνητικός συνδικαλιστής.
Και αυτό το αντέχουν τα στελέχη των Ε.Δ..
Αλλά το να μην αγοράζονται ανταλλακτικά ή να μην υπάρχουν σύγρονα εκπαιδευτικά μέσα γιατί η τρόϊκα θέλει κι άλλες περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις και ο υπουργός θέλει να δείξει καλή διαγωγή στην τρόϊκα, αυτό δεν αντέχεται. Και αν το αντέχουν αυτοί, τα στελέχη των Ε.Δ., γιατί η δουλειά τους είναι ο κίνδυνος, δεν το ανέχεται ο ελληνικός λαός κ.υπουργέ.
Τέσσερις νεκροί, τρία μαχητικά στο πάτο της θάλασσας, δύο επιθετικά ελικόπτερα κατεστραμμένα  και άλλα δύο μαχητικά «σακατεμένα» μέσα σε δέκα μήνες, είναι πολλά κ.Ε.Βενιζέλο. Πάρα πολλά…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σιμπέλ: Δεν υπάρχει γενοκτονία των Ποντίων!!!

Απίστευτη πρόκληση δια χειρός της εκλεκτής του Γιωργάκη Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ στην Κομοτηνή κυρίας Σιμπελ Μουσταφάογλου η οποία σε επιστολή της μιλά για «υποτιθέμενη» γενοκτονία των Ποντίων.
Η υποψήφια με το κυβερνών κόμμα στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές υιοθετώντας πλήρως την εγκάθετη πολιτική της Αγκυρας προτείνει μάλιστα...
στο δημοτικό συμβούλιο της Κομοτηνής να καταργηθεί η 19η  Μαϊου ως ημέρα εθνικής μνήμης γιατί «στοχοποιούνται οι πολιτικοί και αξιωματούχοι της μειονότητας».

Γ.ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ:«Η Γενιά των 700 ευρώ μετατρέπεται σε γενιά των 500».


Προεκλογικά ο Πρωθυπουργός υπόσχονταν την κατάργηση του εργασιακού «Μεσαίωνα» και την στήριξη της εργασίας και τώρα ο ίδιος έρχεται να εγκαθίδρυση το χειρότερο εργασιακό καθεστώς των τελευταίων δεκαετιών με την περικοπή των μισθών αλλά παράλληλα την αύξηση του ωραρίου εργασίας.
Κύρια θύματα των μνημονιακών μέτρων είναι κυρίως οι νέοι που ζουν με τον εφιάλτη της ανεργίας στο 40 %.Η Κυβέρνηση της Τρόικας όμως τους επιφυλάσσει και άλλες «εκπλήξεις» με αύξηση του ωραρίου εργασίας και συρρίκνωση των αποδοχών στα 500 ευρώ το μήνα.
Ποιος το φανταζόταν ότι η ήδη αγανακτισμένη γενιά των 700 ευρώ θα έδινε την θέση της στην γενιά των 500. Δηλαδή οι νέοι να εργάζονται πολύ αλλά να αμείβονται κάτω από το όριο των 739 ευρώ της εθνικής γενικής συλλογικής σύμβασης εργασίας με καθαρές μηνιαίες αποδοχές 502 ευρώ.

Kymatica {Full Movie} [Greek Subtitles] , η συνέχεια του Esoteric Agenda....

Σχόλιο από Faceof: Αν και δεν είμαι οπαδός κανενός  κινήματος Εσωτερισμού η ταινία λέει αρκετές αλήθειες όπως και όλες οι ταινίες του είδους αλλά όπως αποδεικτικέ με το πολυδιαφημισμένο zeitgeist και όλες τις συνέχειες του ότι απλά εξυπηρετούσαν τα σχέδια η τις ουτοπικές αντιλήψεις μιας Εσωτεριστικής οργάνωσης, το θέμα είναι ο καθένας μας πως ο καθένας μας αποκρυπτογραφεί τα μηνύματα και πως τα αναλύει!!!

Ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο ....Esoteric Agenda - Greek Subtitles (Full Movie)

Esoteric Agenda - Ένα Ντοκιμαντέρ του Ben Stewart
Esoteric Agenda - Greek Subtitles (Full Movie)


Νέα επίθεση Γ.Παπανδρέου κατά των διαδικτυακών ΜΜΕ


Από το ιστολόγιο http://www.defencenet.gr/defence/index.php
Nέα επίθεση ενός πρώην φανατικού υποστηρικτή του διαδικτύου, του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου κατά των διαδικτυακών ΜΜΕ τα οποία κατηγόρησε ότι "στήνουν καταστάσεις". Με αφορμή την παρατήρηση της βουλευτού Τόνιας Αντωνίου ότι υπάρχει θέμα επαφής της κυβέρνησης με την κοινωνία, διοχετεύεται κι ένας ενδιαφέρον διάλογος ανάμεσα στον πρωθυπουργό και στην Τ.Αντωνίου:
Όταν η δεύτερη καυτηρίασε το βίντεο με τα ... επιτεύγματα του 20μήνου και την εν συνεχεία επίθεση του επικοινωνιακού τομέα της κυβέρνησης στα Μέσα Ενημέρωσης του διαδικτύου, τονίζοντας ότι «η Πνύκα σήμερα είναι το Internet», ο Γ.Παπανδρέου παρατήρησε ότι μέσω του Internet διακινούνται και «στημένες» καταστάσεις. Με αυτό το τρόπο προσπάθησε να δικαιολογήσει την επίθεση της κυβέρνησης στα ΜΜΕ του διαδικτύου την Κυριακή το βράδυ.
Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση έχει υποφέρει από το διαδίκτυο, το οποίο απλώς δεν ελέγχει

Έπεσε διθέσιο Mirage 2000BGM - Εκτελούσε εικονική βολή AM-39 Εxocet


Από το ιστολόγιο http://www.defencenet.gr/defence/index.php
Σχόλιο δικό μας : Πάνε να καταστρέψουν και τον τελευταίο Πυλώνα της Ελλάδος το στράτευμα , άντε να δούμε μέχρι πότε θα τα καταφέρνουν και χωρίς απώλειες ......
Διθέσιο Mirage 2000BGM έπεσε μεταξύ Φούρνων και Σάμου από κράτημα κινητήρα στις 13.24.  Ήταν το νούμερο 2 ενός σχηματισμού. Το πλήρωμα κατάφερε να εγκαταλείψει και περισυνελλέγη από περιπλέοντα σκάφη του Λιμενικού και του Στρατού που εκτελούσαν αμφίβια άσκηση και είναι καλά.
Το αεροσκάφος εκτελούσε άσκηση χαμηλής ναυτιλίας (CPM). Πληροφορίες του defencenet.gr, αναφέρουν ότι εκτελούσε εικονική βολή προσβολής τουρκικών σκαφών επιφανείας με βλήμα αέρος-επιφανείας AM-39 Exocet! Το πλήρωμα, περίπου 1,5 μίλι νοτιοδυτικά της Σάμου αντιλήφθηκε αρχικά απώλεια ώσης και εν συνεχεία κράτημα του κινητήρα. προσπάθησαν να πάρουν ύψος και εγκατέλειψαν με επιτυχία.
Οι πιλότοι που διασώθηκαν είναι οι σμηναγός Μιχαήλ Κούρτης και ο υποσμηναγός Μιχαήλ Μήτσιου της 332 Μοίρας  της 114 Π.Μ. στην Τανάγρα. Το αεροσκάφος παραλήφθηκε το 1988 και δεν ήταν από τα 10 που εκσυγχρονίστηκαν στο επίπεδο "-5"
Μετά και το σημερινό ατύχημα η 332 Μοίρα, διαθέτει τώρα πια δύο υπερ-πολύτιμα διθέσια Mirage από τα τέσσερα που είχαν παραγγελθεί αρχικά. Αυτά ήταν το 201,202, 203 και 204. Το «204» είχε χαθεί τον Ιανουάριο του 2004 στην περιοχή του Αγίου Ευστρατίου από «Compression stall» αλλά οι δύο χειριστές που επέβαιναν το είχαν εγκαταλείψει και αυτοί επιτυχώς. Το Compression stall είναι η οριακή κατάσταση όπου λόγω αυξημένης γωνίας προσβολής σε κάποιο ελιγμό, ο συμπιεστής δεν τροφοδοτείται με κανονική ποσότητα αέρα με αποτέλεσμα και αυτός με τη σειρά του να μην τροφοδοτεί το θάλαμο καύσης με συμπιεσμένο αέρα για την πραγματοποίηση της καύσης. Αυτό έχει ως συνέπεια την κατακόρυφη αύξηση της θερμοκρασίας στο λεγόμενο «ζεστό τμήμα» (hot section) του κινητήρα και την πρόκληση πυρκαγιάς και επακόλουθο την παύση λειτουργίας του κινητήρα. Παρά την ύπαρξη του ηλεκτρονικά ελεγχόμενου κινητήρα από το σύστημα FADEC σε οριακές καταστάσεις και αυτό ακόμη το FADEC δεν μπορεί να εμποδίσει ή να προλάβει  ένα  Compression stall.
Είναι το τρίτο ατύχημα για την Πολεμική Αεροπορία μέσα σε τρεις εδβομάδες μετά την απώλεια του ριναίου τροχού του F-16 Αdv. στον Άραξο και την έκρηξη στον κινητήρα του F-16 χθες στην Κρήτη. Αυτή την φορά είχαμε απώλεια του αεροσκάφους, αλλά το σημαντικότερο δεν είχαμε απώλεια ζωών.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις και ειδικά η Αεροπορία υποφέρουν από έλλειψη ανταλλακτικών και μηχανικών μετά τις μαζικές αποχωρήσεις και γίνεται μια τεράστια προσπάθεια όλων των στελεχών τους να κρατήσουν την επιχειρησιακή της ικανότητα σε υψηλό επίπεδο. Μέχρι στιγμής, τα καταφέρνουν... 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

To κείμενο/επιστολή του Νικολό Μακιαβέλι που γράφτηκε στα 1513.....ένας σύγχρονος οδηγός......για όλους μας: Πως λειτουργεί μια Εξουσία!!!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Psywar η Ψυχολογικός Πόλεμος 5ο Μέρος (ANTI Psywar...!!)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!!!

O θάνατος μας φέρνει πιο κοντά στην αλήθεια......η οι εκμυστηρεύσεις ενός μελλοθάνατου

Aaron Russo (February 14, 1943 - August 24, 2007) was an American entertainment businessman, filmmaker, libertarian political and activist. He was best-known for producing Trading Places, Wise Guys, and The Rose. Later in life he created the documentaries Mad as Hell, which calls into question the current state of governmental affairs and America: Freedom to Fascism, which investigates the breadth of the Sixteenth Amendment to the United States Constitution, the Internal Revenue Service (IRS), and the Federal Reserve System. After a six year battle with bladder cancer, Russo died on August 24, 2007.