Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Τα ψέματα Στουρνάρα για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Απάντηση στους σημερινούς ισχυρισμούς του Υπουργού Οικονομικών, που κάνει φιλότιμες προσπάθειες να απαξιώσει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, δίνουν οι εργαζόμενοι.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι του ΤΤ, οι σημερινοί ισχυρισμοί του Γιάννη Στουρνάρα στο πλαίσιο της επίκαιρης ερώτησης του Αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, δυστυχώς γι’ αυτόν διαψεύδονται από τα πραγματικά στοιχεία, τα οποία είναι αμείλικτα και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.

Βίντεο ΑΥΣΤΗΡΑ για ενήλικες! Εικοσάλεπτο ντοκιμαντέρ όπου συνθέτει την…τρομοκρατική δράση των αμερικανών μισθοφόρων στη Συρία

Σχόλιο από ALEXANDER 
To βίντεο που ακολουθεί είναι ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ
Περιέχει σκληρές σκηνές φόνων…
Το βλέπετε με δική σας ευθύνη.

Εικοσάλεπτο ντοκιμαντέρ όπου συνθέτει την…
…τρομοκρατική δράση των αμερικανών μισθοφόρων στη Συρία, τη «δράση» των «επαναστατών» του «Ελεύθερου Στρατού της Συρίας» και της Αλ Κάιντα
Μετά από κάθε δολοφονία, οι ισλαμοφασίστες μισθοφόροι των ΗΠΑ επικαλούνται την «Jihad» και το ότι ο δολοφονημένος υποστήριζε τη Συριακή κυβέρνηση.

Περί νομοθεσίας υποθαλάσσιων αγωγών και καλωδίων

Του Ν. Λυγερού


Το Δίκαιο της Θάλασσας του 1982 έχει 17 μέρη και 9 παραρτήματα. Αυτό όμως δεν πρέπει να δώσει την εντύπωση ότι τα μέρη αυτά είναι απόλυτα ανεξάρτητα, διότι υπάρχουν άρθρα που αφορούν ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αφορά τους αγωγούς. Ας υπενθυμίσουμε πρώτα ότι το μέρος V αφορά την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, το μέρος VI την υφαλοκρηπίδα και το μέρος VII τις ανοιχτές θάλασσες. Τώρα μπορούμε να διαβάσουμε το άρθρο 58, το οποίο βρίσκεται στο μέρος της ΑΟΖ.

Ν.Λυγερός-παιδαγωγικές & διδακτικές κατευθύνσεις(Βίντεο)

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα
«Γενικές παιδαγωγικές και διδακτικές κατευθύνσεις»
1ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης
07/09/2012

Urbi et Orbi: Σκέψεις για ορισμένες αναγκαίες θεσμικές μεταρρυθμίσεις



Του Θεόδωρου Κουτρούκη
Επικ. ΚαθηγητήςΠανεπιστημίου Αιγαίου  


Μολονότι η χώρα τέθηκε σε «κατάσταση οικονομικής πολιορκίας», το πολιτικό καθεστώς που εξέθρεψε η μεταπολιτευτική ευδαιμονία εξακολουθεί να παραμένει σε κατάσταση αφασίας, λαϊκίστικο και φοβικό, αδυνατώντας να αντιληφθεί η/ και να δράσει για την ανόρθωση της χώρας.
Σε αυτό το τοπίο εξακολουθούν να ευδοκιμούν το ρουσφέτι, η δωροληψία, η μίζα, η ψηφοθηρία, η διάβρωση της αυτονομίας των θεσμών, η θέση του κομματικού συμφέροντος άνω τού γενικού, τα πελατειακά δίκτυα, η υπερτροφική διαφθαρμένη δημόσια διοίκηση, ο στραγγαλισμός της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, η αδιαφάνεια, το λάδωμα, το γρηγορόσημο κ.α.

Οργή στο ΔΝΤ για την Κύπρο

Έντονη δυσαρέσκεια και δυσπιστία για τις πραγματικές προθέσεις και τους σχεδιασμούς της κυπριακής κυβέρνησης σχετικά με τις διαβουλεύσεις με την τρόικα κυριαρχούν στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Πληροφορίες και διαρροές από την έδρα του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον αφήνουν σαφώς να εννοηθεί ότι... οι μελλοντικοί δανειστές της Κύπρου έχουν εξοργιστεί από τη μεγάλη καθυστέρηση και την απροθυμία, όπως την ερμηνεύουν, της κυπριακής κυβέρνησης να τους επιδώσει τις δικές της προτάσεις για έξοδο από την οικονομική κρίση.

Προκλητικοί και πάλι οι Τουρκοκύπριοι: «Η Μόρφου είναι δική μας και θα παραμείνει»

Δεν υπάρχει θέμα να δώσουμε την Μόρφου, ανέφερε ο «πρωθυπουργός» Ιρσέν Κιουτσιούκ μιλώντας σήμερα κατά την εκλογική συνέλευση της επαρχιακής επιτροπής του κόμματος Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ). Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Κιουτσιούκ πρόσθεσε ότι «όταν ήρθε πέρυσι ο Πρωθυπουργός Ερντογάν με την δήλωση που έκανε αυτό το θέμα έφυγε από την ημερήσια διάταξη. Η Μόρφου είναι δική μας και θα παραμείνει». Οι επενδύσεις στην Μόρφου, είπε, θα συνεχιστούν.

Χριστόφιας και Υπουργοί θα αποχωρήσουν με βασιλικά εφάπαξ και συντάξεις – Ζαλίζουν τα νούμερα

Έχει κανέναν απλό πολίτη αυτής της νήσου Κύπρου, η οποία ως γνωστόν παινεύεται για την «κοινωνική δικαιοσύνη» της, που όταν εργαστεί 60 μήνες και απολυθεί, ή αποχωρήσει από την εργασία του, θα πάρει εφάπαξ φιλοδώρημα 357.867,16 ευρώ και ετήσια σύνταξη, όταν συμπληρώσει το 60ό έτος της ηλικίας του, 83.076,30 ευρώ; Μην το ψάχνετε, δεν θα βρείτε. Θα βρείτε όμως αν κοιτάξετε στα κυβερνητικά δώματα... Ο λόγος για τον πρόεδρο Χριστόφια, ο οποίος τον ερχόμενο Φεβρουάριο που θα εγκαταλείψει την προεδρία θα πάρει τα προαναφερθέντα ποσά.

ΕΣΣΥΠΕ: "Είχε δίκιο η Χρυσή Αυγή που έδρασε κατά των παράνομων "λάθρο" μικροπωλητών"!

Kόλαφο, τόσο για την κυβέρνηση και κατά των αριστερών κομμάτων, αλλά και κατά των συστημικών media που καταφέρθηκαν κατά της δράσης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή να αντιταχθεί στους παράνομους μικροπωλητές λαθρομετανάστες με δράσεις στην Ραφήνα και το Μεσολόγγι, αποτελεί η ανακοίνωση του συνδικάτου νόμιμων μικροπωλητών Ελλάδας στο οποίο λαμβάνουν θέση καθαρά υπέρ της Χρυσής Αυγής! Σημειώνεται οτι παλαιότερα το συνδικάτο ελεγχόταν από το ΠΑΣΟΚ!

Επεισόδια στη Χαλκιδική - Τραυματίστηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

ΤΩΡΑ: Επεισόδια στη Χαλκιδική - Τραυματίστηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Σοβαρά επεισόδια με εκτεταμένη χρήση χημικών σημειώνονται αυτή την ώρα στις Σκουριές Χαλκιδικής όπου κάτοικοι διαδηλώνουν κατά της χωροθέτησης και λειτουργίας μεταλλείων χρυσού στην περιοχή.
Ήδη, έχουν καταγραφεί 3 τραυματισμοί διαδηλωτών, εκ των οποίων ο ένας είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος και μια ακόμα διαδηλώτρια γερμανικής υπηκοότητας.
Τόσο, ο βουλευτής όσο και η γερμανίδα διαδηλωτής τραυματίστηκαν στο κεφάλι από ρίψη χημικού.

«Οι Θεοί του Ολύμπου μιλούσαν Αλβανικά»!!!


«Οι Θεοί του Ολύμπου μιλούσαν Αλβανικά»!
Μετά τις απύθμενες…. ασυναρτησίες των Σκοπιανών και τις εξίσου κωμικές θεωρίες του Ερντογάν, πως η Ολυμπιακή Φλόγα είναι δική τους, είπαν και ορισμένοι Αλβανοί να πάρουν σειρά και να πουν την δικιά τους ……ασυναρτησία!
Στην αλβανική εφημερίδα «Γκαζέτα Σπιπτάρε» παρουσιάζεται στις 4-9-2012 μακροσκελέστατο άρθρο του πρώην Αλβανού πρέσβη στην Αθήνα Qazim Tepshi. O Tepshi, που δεν μπορεί να συγκρατήσει εύκολα το μίσος του για την Ελλάδα και που οι απόψεις του χρήζουν επιστημονικής βοήθειας άμεσα, αναφέρει,

Και οι στρατιωτικοί στους δρόμους

Και οι στρατιωτικοί στους δρόμους
 Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου, στις 16.30, στην πλατεία Κολοκοτρώνη (παλαιά Βουλή, επί της οδού Σταδίου), καλούν τα μέλη τους 10 ενώσεις στρατιωτικών, εν ενεργεία και αποστράτων, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους «στα νέα δυσβάσταχτα μέτρα που έρχονται» και το «ξεζούμισμα» του εισοδήματος τους.
Σύνθημά τους, «εάν όχι εμείς, ποιοι; Εάν όχι τώρα, πότε; Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε», όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.
Δέκα ενώσεις στρατιωτικών δηλώνουν ότι τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων δεν πρέπει να μείνουν απαθή στη σχεδιάζομενη «επέλαση που θα συνθλίψει την περηφάνια και την αξιοπρέπειά μας. Σε καλούμε να δώσεις το παρόν σου, με στολή, μαζί με την οικογένειά σου».

Ο Γιώργος Τράγκας σχολιάζει...

Του Γιώργου Τράγκα από το facebook

Hello to everybody….. Αν θέλετε να μεταφράσω όσα άκουσα από τον Αντώνη Σαμαρά, στο πολύ σύντομο πέρασμα του από τη…. διεγερμένη και τίγκα στους αστυνομικούς, Θεσσαλονίκη, το συμπέρασμα είναι ότι είμαστε όλοι (όπως ο Μπέν Χούρ) αλυσοδεμένοι κωπηλάτες σε ρωμαϊκή γαλέρα. Είμαστε σκλάβοι και υπόδουλοι σε ρυθμό μάχης, αν βουλιάξει η γαλέρα θα πνιγούμε εμείς που φοράμε τις αλυσίδες –και όχι οι ρωμαίοι, που μας κρατάνε «αιχμαλώτους» και μας έχουν ρίξει στα κάτεργα. Τώρα, αν έχουμε πολύ μεγάλο … φάρδος και μας συμπαθήσει ( όπως στο Μπέν Χούρ), ο Ύπατος Αρμοστής και οι Ρωμαίοι Χιλίαρχοι που επιβαίνουν της γαλέρας, τότε, μπορεί να τη βγάλουμε έως το τέλος του 2012 και μπορεί να λασκάρουν κάπως τη μία αλυσίδα, στο ένα πόδι, το 2013(!)… Βέβαια το πιθανότερο, που δεν μπορούσε να το πει ο Σαμαράς, ήταν ότι το πολύ- πολύ, θα έρθει αυτή η επόμενη δόση, μαζί με το τελευταίο πακέτο μέτρων- χαριστική βολή στην αγορά, και μετά κάπου εκεί το πείραμα ολοκληρώνεται και το πειραματόζωο των Ναζί και της διεθνούς τοκογλυφίας, δεν χρειάζεται άλλο…

Έρευνες στα έγκατα της Αγίας Σοφίας για το χαμένο δισκοπότηρο ξεκίνησαν οι Τούρκοι!!!


Το κρυφό δωμάτιο από το οποίο σύμφωνα με το θρύλο διέφυγε ο ιερέας μετά λειτουργία της 29ης Μαΐου 1453, κατά την Άλωση της Πόλης και το οποίο  βρίσκεται στις ανεξερεύνητες στοές στα έγκατα της Αγίας Σοφίας, ψάχνουν Τούρκοι αρχαιολόγοι.

Οι έρευνες συνεχίζονται αδιάκοπα από το 2009 όταν για πρώτη φορά μετά από αιώνες πάτησε πόδι ανθρώπου στις μυστικές υπόγειες στοές της Αγιάς Σοφιάς, αλλά μόλις πρόσφατα έγινε γνωστό ότι αναζητούν το δισκοπότηρο του θρύλου.
Τα μέχρι τώρα ευρήματα είναι εντυπωσιακά και έχουν τεράστια αρχαιολογική και ιστορική σημασία ωστόσο ο μεγάλος πόθος των Τούρκων ερευνητών είναι η ανακάλυψη ενός μυστικού δωματίου στο οποίο θρυλείται ότι βρίσκεται φυλαγμένο το δισκοπότηρο της μεγάλης εκκλησίας της Ορθοδοξίας.

Παλικάρι η Μυρτώ - Άνοιξε τα μάτια της μετά από ενάμιση μήνα

Παλικάρι η Μυρτώ - Άνοιξε τα μάτια της μετά από ενάμιση μήνα
Την χαμένη τους ελπίδα ανέκτησε η οικογένεια της 15χρονης Μυρτούς αφού είδαν τα πρώτα σημάδια βελτίωσης στην υγεία της. Η κοπέλα άνοιξε τα μάτια της για πρώτη φορά, 1,5 μήνα μετά την βάναυση κακοποίηση που υπέστη από τον Πακιστανό στην Χρυσή Ακτή της Πάρου.

Η μητέρα της, μιλώντας στην εφημερίδα Real News, εξομολογείται πως βλέπει για πρώτη φορά ελπίδα για ανάρρωση της κόρης της. Παράλληλα εμφανίζεται αισιόδοξη καθώς όπως λέει, η 15χρονη ήταν πάντοτε παλικάρι και δυνατή.

Παραιτήθηκε ο αδερφός του Ηλία Κασιδιάρη από την Διακομματικής Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Φορολογικών Μηχανισμών

Το δημοσιοποίησε η Χρυσή Αυγή εστιάζοντας στο σημείο ότι ο αδελφός του κ. Κασιδιάρη τοποθετήθηκε στην συγκεκριμένη επιτροπή πριν από την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών να αμείβονται τα μέλη της επιτροπής με 150 ευρώ το μήνα.
«Ακόμη και ο πλέον ηλίθιος μπορεί να δει ότι η απόφαση Σταϊκούρα (31/7/2012) περί μηνιαίας αποζημίωσης με 150 ευρώ των μελών της Διακομματικής Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Φορολογικών Μηχανισμών έπεται 9 ημέρες της αποστολής του σχετικού εγγράφου της Χρυσής Αυγής (23/7/2012).
Κατά την τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον αρμόδιο υπάλληλο του υπουργείου Οικονομικών πριν τις 23/7/12 ενημερωθήκαμε ότι τα μέλη της εν λόγω επιτροπής συμμετέχουν σε αυτήν ΑΜΙΣΘΙ.

Έθαψαν ζωντανό το νεαρό Πακιστανό οι απαγωγείς;

Τρομακτικές λεπτομέρειες έφερε στο φως η νεκροτομή στη σορό του 23χρονου Πακιστανού που βρέθηκε την Παρασκευή θαμμένος σε κατάσταση αποσύνθεσης στην περιοχή «Καλαθάς» στην Κεραμιδιά Ηλείας. Ο άτυχος μετανάστης, που είχε απαχθεί από σπείρα ομοεθνών του, είχε ταφεί με τα χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη του και δεν αποκλείεται να ήταν ακόμη ζωντανός!

Λόγω της προχωρημένης σήψης, ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να εξακριβώσει τα αίτια θανάτου και κατάφερε μόνο να εντοπίσει κακώσεις στην γνάθο του.

Με ατζέντα για πρόσθετα μέτρα έρχεται η Τρόικα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η τελική διαπραγμάτευση του Γιάννη Στουρνάρα με τους επικεφαλής της Τρόικα που επέστρεψαν με άγριες διαθέσεις στην Αθήνα. Στη συνάντηση που θα έχουν το μεσημέρι της Κυριακής θα «κλειδώσει» και η λίστα με τα μέτρα των περικοπών που... υποτίθεται πως η κυβέρνηση θα είχε έτοιμα πριν την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Οι απεσταλμένοι των δανειστών πάντως ενημερώθηκαν ήδη «από πρώτο χέρι» από τα τεχνικά κλιμάκιά τους για τις περικοπές που προτείνει η κυβέρνηση και αναμένεται να εκφράσουν στον υπουργό Οικονομικών τη δυσπιστία τους για την αποδοτικότητα μέτρων ύψους 1,5-2 δισ. από το «πακέτο» των 11,5 δισ. ευρώ.

Τσίπρας: «Σαν τον κλέφτη ήρθε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ»

Να κατονομάσει το «λόμπι της δραχμής» ζήτησε από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ενώ τον κατηγόρησε ότι πήγε στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 77ης ΔΕΘ, «σαν τον κλέφτη».

Οι δηλώσεις του κ. Τσίπρα έγιναν πριν από τη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στη Θεσσαλονίκη, όπου συμμετείχε με το μπλοκ του Δικτύου συνδικαλιστών της Ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Δημοσίευμα του «Der Spiegel» αποκαλύπτει Γιατί η Μέρκελ θεωρεί τώρα καταστροφή πιθανό GREXIT

Η καγκελάριος Μέρκελ είναι αποφασισμένη να κάνει το παν για να παραμείνει η Ελλάδα στο κοινό νόμισμα, υποστηρίζει το γερμανικό περιοδικό "Der Spiegel" στο τεύχος που πρόκειται να δημοσιευτεί τη Δευτέρα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το περιοδικό, η Άνγκελα Μέρκελ φέρεται να δήλωσε σε στενούς της συνεργάτες πως μια πιθανή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα έχει καταστροφικά οικονομικά και πολιτικά αποτελέσματα.

Η λίστα με τους 121 φοροφυγάδες

Τις επικές διαστάσεις της φοροδιαφυγής στη χώρα μας αποκαλύπτουν τα υπηρεσιακά έγγραφα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) με τις υποθέσεις των 121 φοροφυγάδων που δημοσιεύει το «Έθνος της Κυριακής».

Οι συγκεκριμένοι, όπως διαπιστώθηκε από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, έκλεβαν επί σειρά πολλών ετών το Δημόσιο με την πλέον συνήθη μέθοδο της μη έκδοσης αποδείξεων, αποφεύγοντας έτσι την πληρωμή ΦΠΑ και φόρου εισοδήματος αρκετών εκατομμυρίων ευρώ.

Βιβλίο-πολιτικό μανιφέστο από Ανδρέα Λοβέρδο

Με ένα βιβλίο-πολιτικό μανιφέστο, μέσω του οποίου προϊδεάζει για τα μελλοντικά σχέδια του, κάνει τη δημόσια επανεμφάνιση του ύστερα από αρκετούς μήνες αποστασιοποίησης ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Το βιβλίο τιτλοφορείται «Θέσεις για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση» (Εκδόσεις Ίνδικτος) κι ενώ ο πρώην υπουργός στο σύντομο πρόλογο επιχειρεί να διευκρινίσει πως δεν «πρόκειται για πρόταση προγράμματος πολιτικού κόμματος», ουσιαστικά αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος των 119 σελίδων του εγχειριδίου στη παράθεση μιας πολιτικής ατζέντας-οδικού χάρτη εξόδου από την κρίση. «Η αναμονή μου λαμβάνει τέλος.

Ενιαίο μισθολόγιο και στις ΔΕΚΟ

Στα «ρετιρέ» του Δημοσίου μεταφέρει η κυβέρνηση, σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής», μεγάλο βάρος της δημοσιονομικής προσαρμογής καθώς, όπως διαπιστώνει το οικονομικό επιτελείο, μεγάλες κατηγορίες όπως οι βουλευτές, οι δικαστικοί και οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ, παρά τις περικοπές που υπέστησαν στην τελευταία διετία, εξακολουθούν να απολαμβάνουν αμοιβές τις οποίες δεν αντέχει ο προϋπολογισμός.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας το υπουργείο Οικονομικών έχει έτοιμο και θα παρουσιάσει σήμερα στους τροϊκανούς το συνολικό σχέδιο περικοπών στα ειδικά μισθολόγια.

"Όχι μαθήματα, όχι συστάσεις στο ΠΑΣΟΚ"

Πολλαπλά μηνύματα έστειλε από το βήμα της ΔΕΘ λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος. «Όχι μαθήματα, όχι συστάσεις στο ΠΑΣΟΚ» ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας «Με ενοχλεί βαθύτατα και ως πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και προσωπικά να βλέπω σε διάφορα μέσα ενημέρωσης ή να ακούω διαμορφωτές της κοινής γνώμης ή στελέχη άλλων πολιτικών χώρων να κουνούν το δάχτυλο στο ΠΑΣΟΚ και να του ζητούν να επιδείξει ευθύνη, να αναλάβει ακόμη μεγαλύτερο κόστος», επισημαίνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ το προηγούμενο διάστημα σήκωσε τον «σταυρό του μαρτυρίου».

Έρχονται πίσω με μια ντουζίνα μετάλλια

Υπερηφάνεια και χαρά γέμισαν τις καρδιές όλων των Ελλήνων τα μέλη της ομάδας που συμμετείχαν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Η συγκομιδή των μεταλλίων ήταν εντυπωσιακή. Ένα χρυσό, τρία ασημένια και οχτώ χάλκινα μετάλλια κατάφεραν να συγκεντρώσουν οι Έλληνες πρωταθλητές, με τη χώρα μας να κατατάσσεται στην 44η θέση.

Ας θυμηθούμε και πάλι τους Έλληνες αθλητές που μας έκαναν για μια ακόμη φορά υπερήφανους:

Ευνοϊκές οι αποφάσεις Ντράγκι, λέει η Standard & Poor's...Αλλά η εφαρμογή εγκυμονεί κινδύνους...

Ουάσινγκτον: Τις δικές του εκτιμήσεις της για τις αποφάσεις που ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΕΚΤ έκανε ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor's, σημειώνοντας ότι θα ευνοήσουν την Ευρωζώνη, όμως η εφαρμογή τους εγκυμονεί κινδύνους.

«Οι ανακοινώσεις του προέδρου της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, οι οποίες ανταποκρίνονται σε μεγάλο βαθμό στις προσδοκίες μας, δεν έχουν επιπτώσεις στις αξιολογήσεις των χωρών της Ευρωζώνης ούτε στις προοπτικές τους», αναφέρει.

Σήκωσε "μπαϊράκι" μέχρι και η ΔΑΚΕ!!!

Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ, απευθύνει και η ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα. Μάλιστα, στην ανακοίνωση της, η συνδικαλιστική παράταξη που πρόσκειται στη ΝΔ, επιτίθεται στην κυβέρνηση, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι "οι βουλευτές των κομμάτων της συγκυβέρνησης οφείλουν να σταθμίσουν την επιλογή και την ψήφο τους".
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Η επιλογή της συγκυβέρνησης για την εφαρμογή του Μνημονίου χωρίς τις αλλαγές που απαιτούνται και που μας υπόσχονταν πριν τις εκλογές, θα εκτινάξει τις μέχρι σήμερα αρνητικές συνέπειες των βασικών μεγεθών λειτουργίας της οικονομίας (Ύφεση, λουκέτα, ανεργία) και θα εξαθλιώσει περαιτέρω τους πολίτες που έχουν ξεπεράσει τα όρια αντοχής τους, διαλύοντας παράλληλα την κοινωνία!!!