Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Παραιτήθηκε ο αδερφός του Ηλία Κασιδιάρη από την Διακομματικής Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Φορολογικών Μηχανισμών

Το δημοσιοποίησε η Χρυσή Αυγή εστιάζοντας στο σημείο ότι ο αδελφός του κ. Κασιδιάρη τοποθετήθηκε στην συγκεκριμένη επιτροπή πριν από την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών να αμείβονται τα μέλη της επιτροπής με 150 ευρώ το μήνα.
«Ακόμη και ο πλέον ηλίθιος μπορεί να δει ότι η απόφαση Σταϊκούρα (31/7/2012) περί μηνιαίας αποζημίωσης με 150 ευρώ των μελών της Διακομματικής Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Φορολογικών Μηχανισμών έπεται 9 ημέρες της αποστολής του σχετικού εγγράφου της Χρυσής Αυγής (23/7/2012).
Κατά την τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον αρμόδιο υπάλληλο του υπουργείου Οικονομικών πριν τις 23/7/12 ενημερωθήκαμε ότι τα μέλη της εν λόγω επιτροπής συμμετέχουν σε αυτήν ΑΜΙΣΘΙ.

Ούτε παρατρεχάμενοι του Σταϊκούρα είμαστε για να γνωρίζουμε ότι θα αποφάσιζε να σπαταλήσει κι άλλο δημόσιο χρήμα άνευ λόγου, ούτε κοιμόμαστε και ξυπνάμε πάνω από τη «Διαύγεια», ούτε μας κοινοποίησαν – ως όφειλαν – οι αρμόδιοι του υπουργείου την εν λόγω απόφαση.
Ούτως ή άλλως ήταν αδύνατο να λάβει οποιαδήποτε αμοιβή ο Κωνσταντίνος Κασιδιάρης του Παναγιώτη, καθώς δεν είχε δηλώσει, ούτε του είχε ζητηθεί Α.Φ.Μ. ή αριθμός τραπεζικού λογαριασμού, κατά την σύντομη επικοινωνία που είχε με τον αρμόδιο υπάλληλο του υπουργείου, απ' την οποία είχε προκύψει ότι θα συμμετείχε αμισθί στους σχετικούς ελέγχους».

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου