Τρίτη 31 Μαΐου 2011

STS-134 Daily Mission Recap - Flight Day 14 (δυστυχώς χωρίς UFO?)

STS-134 Daily Mission Recap - Flight Day 14 (δυστυχώς χωρίς UFO?), αλλά με ωραίες εικόνες και χαλαρή διάθεση!!!Uploaded by  on May 29, 2011


Θα ψάχνουμε να βρούμε τι συνέβη στην 15η ημέρα και την 16η , αύριο είναι μια άλλη ημέρα , δυστυχώς ακόμα δεν εγκαταστήσαμε τα future image tools και αδυνατούμε να προλογίσουμε το μέλλον!!!


Ο Αντώνης της πλατείας τα είπε όλα… ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΠΕΛΩΣΕΤΕ! ( βίντεο)

ΠΗΓΗ olympia.gr

Ιβανόφ: Ο Ομπάμα είπε για πιθανές αλλαγές στην περιοχή…


"Είναι , πιθανόν, να γίνουν  αλλαγές στην περιοχή", είπε ο Σκοπιανός πρόεδρος 

Μάιος 31, 2011.
«Τα μηνύματα του Μπαράκ Ομπάμα στη διάρκεια της συζήτησης στη Βαρσοβία, δείχνουν πιθανές αλλαγές στην περιοχή».


Αυτή είναι η εντύπωση του προέδρου Γκεόργκι Ιβανόφ, ο οποίος παρακάθισε στο δείπνο του Προέδρου των ΗΠΑ με τους επικεφαλής των χωρών της Κεντρικής Ευρώπης.

Ρουμανική εφημερίδα: Πρωτοφανείς συνθήκες στην Ελλάδα, έδωσε τον έλεγχο στις διεθνείς αρχές…



Μάιος 30, 2011.

 Πρωτοφανής εξωτερική παρέμβαση στην οικονομία ενός κράτους: οι ευρωπαίοι πολιτικοί διαπραγματεύονται  τα μέτρα της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένων της είσπραξης των φόρων και της διεθνούς συμμετοχής στην διαδικασία της ιδιωτικοποίησης της περιουσίας της.


Σε αντάλλαγμα η Αθήνα θα πάρει τα χρήματα που απαιτούνται για να αποφύγει την πτώχευση, γράφουν σήμερα οι Financial Times.

Λέσχη Bilderberg: Τα θέματα της ερχόμενης εβδομάδας



Μάιος 30, 2011.

Στοιχεία τα οποία βλέπουν, ανώνυμα, το φως της δημοσιότητας, ομιλούν για τα κυριότερα θέματα που θα απασχολήσουν την ετήσια συνάντηση των ‘Οικονομικά Ισχυρών του Κόσμου’ που θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο του  St Moritz της Ελβετίας, από τις 9 έως τις 12 Ιουνίου.


Ένα από τα κύρια θέματα της συνεδρίασης του τρέχοντος έτους, θα αποτελέσει η Σερβία και πιο συγκεκριμένα πως θα μπορούσαν  να βοηθήσουν στην επιτάχυνση της πορείας της στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Bild: Η CIA προειδοποιεί για στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ελλάδα


Το κείμενο της Bild αναδημοσιεύει η τουρκική Χουριέτ, στη αγγλική έκδοσή της


Μάιος 30, 2011.

Η CIA προειδοποιεί για την πιθανότητα ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος στην Ελλάδα από τα φρενήρη οικονομικά μέτρα και την απελπιστική κατάσταση που διέρχεται η χώρα, γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild.


Σύμφωνα με  την Bild οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες σε έκθεσή τους, σχετικά με τις διαμαρτυρίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στους δρόμους της Αθήνας, θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη βία και να κλιμακωθεί μια επαναστατική κίνηση με αποτέλεσμα η ελληνική κυβέρνηση να χάσει τον έλεγχο της χώρας.

Μαθήματα και Οδηγίες ΉΠΙΑΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ , Αλλά και για τους άνδρες!!!

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΆ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!!!!







Παίρνουν τα όπλα από τους Εθνοφύλακες - Φοβούνται ταραχές;

Την αφαίρεση του οπλισμού των Μονάδων Εθνοφυλακής της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε η κυβέρνηση και ήδη το μέτρο εφαρμόζεται με την ειδοποίηση των εθνοφυλάκων να επιστρέψουν άμεσα τα όπλα τους. Είναι η πρώτη φορά μεταπολεμικά που αφαιρείται από την Εθνοφυλακή ο οπλισμός της σε αυτές τις περιοχές που συνορεύουν με την Αλβανία και τα Σκόπια και ενώ υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για επικείμενη δραστηριοποίηση μονάδων του UCC, ειδικά στην δυτική Μακεδονία.

Καλώς ήρθατε στην παρέα μας :Jesse Ventura "It's NOT OUR Government Anymore!"

Δεν είμαστε τελικά μόνο οι Έλληνες που νιώθουμε ότι δεν έχουμε δική μας κυβέρνηση, τελικά θα μου λείψουν εκείνες οι επικές εποχές που μια τέτοια συζήτηση θα προκαλούσε νευρικά χαμόγελα και ειρωνικά μειδιάματα στο άκουσμα τέτοιων απαράδεκτων συνωμοσιών, τώρα τους βγάζουν σοβαρά αμερικάνικα ΜΜΕ χωρίς καν οι παρουσιαστές να κάνουν και την παραμικρή σχετική πλάκα όπως συμβαίνει στο Ελλαδιστάν με τους ακριβοθώρητους τρόπος που λέγειν δημοσιογράφους /παρουσιαστές (ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ) !!!!