Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Η ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ…. Η Ελλάδα κάτω από τα νερά του Αιγαίου!-Όταν οι Κυκλάδες ήταν στεριά!

Μεγάλης έκτασης άγνωστα αρχαία τεχνικά έργα,βυθισμένα στα νερά του Αιγαίου. Πρίν από 20.000 χρόνια περίπου ξεκίνησε το τέλος του τελευταίου παγετώνα.

Μέχρι πρίν από 11.000 χρόνια ακόμα γίνονταν εκτεταμένες τεκτονικές ανακατατάξεις και ανύψωση της θαλάσσιας στάθμης, γεγονότα που έχουν μείνει σε θρύλους κι έτσι από στόμα σε στόμα έφτασαν ως τις μέρες μας οι διάφοροι κατακλυσμοί που αναφέρονται στην Μυθολογία πολλών λαών του πλανήτη.

Τα τελευταία 20.000 χρόνια η στάθμη της θάλασσας έχει ανέβει περίπου 130 μέτρα. Τότε, ένα μεγάλο μέρος των Κεντρικών Κυκλάδων ήταν ενωμένο μεταξύ του, δηλαδή τα νησιά Άνδρος, Τήνος, Μύκονος, Σύρος, Πάρος, Νάξος, Ίος, Σίκινος, Φολέγανδρος ήταν ένα ενιαίο κομμάτι γης, το οποίο άρχισε να χωρίζεται βαθμιαία, όπως ανέβαιναν τα νερά και τα ψηλότερα μέρη και βουνά απομονώθηκαν και έγιναν νησιά.

Διαβάστε τι απαιτούσε ο Νόμος για να γίνει κάποιος βουλευτής στην Αρχαία Αθήνα

Διαβάζοντας τους όρους και τις προϋποθέσεις για να γίνεις βουλευτής στην Αρχαία Ελλάδα, αμέσως καταλαβαίνεις το μεγαλείο της Αθηναϊκής Δημοκρατίας. Όχι σαν τους σύγχρονους εκπροσώπους του λαού που έφεραν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού.

Ιδού λοιπόν, το Ελληνικό Δίκαιο που ίσχυε κατά τον 5ο π.Χ. αιώνα, δηλαδή το Δίκαιον του Χρυσού Αιώνα και της Αθηναϊκής Δημοκρατίας. Οι νόμοι ήταν του Σόλωνα και προέβλεπαν πως εάν κάποιος πολίτης ήθελε να γίνει βουλευτής, o νόμος απαιτούσε τα εξής :

Η τουρκική επιθετικότητα(Βίντεο)

Του Ν. Λυγερού

Η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο, προσπαθεί να καλύψει το κενό της εξουσίας ως περιφερειακή δύναμη στη Μέση Ανατολή. Επειδή η Τουρκία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα αφενός και προβλήματα λόγω της παρουσίας στην περιοχή των Αμερικανών και των Ρώσων αφετέρου, πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες για να ενισχύσει το ηθικό των ακραίων ψηφοφόρων εν όψη του δημοψηφίσματος που θα μετατρέψει τον Πρόεδρο σε δικτάτορα με επίσημο τρόπο και μάλιστα μέσω του λαού για να μην φανεί ότι πρόκειται για τεχνητό πραξικόπημα χωρίς να το αντιληφθεί η μάζα της Τουρκίας. Είναι βέβαια μια πρωτοφανή χειραγώγηση που γίνεται με τον πιο βάρβαρο τρόπο, ο οποίος ενεργοποιεί τα ισλαμικά και εθνικιστικά στοιχεία της Τουρκίας. Στο ενδιάμεσο λοιπόν επειδή η επιθετικότητα η πρακτική της Τουρκίας δεν μπορεί να εμφανιστεί με τόσο ξεκάθαρο τρόπο στο Ιράκ και στη Συρία, κάπου πρέπει να φανεί. Είδαμε τις ακραίες αντιδράσεις του Προέδρου της Τουρκίας ενάντια στη Γερμανία και στην Αυστρία επειδή αυτές οι δύο χώρες τον εμποδίζουν να επιβάλλει την προπαγάνδα του στο έδαφος.

Ο Τσαβούσογλου λέει ότι θα πραγματοποιήσει πολιτική συγκέντρωση στη Γερμανία παρά το κλείσιμο του χώρου

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας δήλωσε ότι θα πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη πολιτική συγκέντρωση τούρκων ψηφοφόρων στη Γερμανία παρά την απόφαση των τοπικών αρχών να κλείσουν τον χώρο, κλιμακώνοντας έτσι την ένταση στις σχέσεις των δύο ΝΑΤΟϊκών συμμάχων με αφορμή την εκστρατεία για το δημοψήφισμα στην Τουρκία.

Έτοιμοι για υπογραφές για τεμάχια «6», «8» και «10» της ΑΟΖ - Συνέταιροι με προεκτάσεις ΕΝΙ-Total στο «11»

Γράφει: Πέτρος Θεοχαρίδης
Από το philenews
 
Λευκωσία: Μένουν μόνο τα τυπικά για τις διαδοχικές υπογραφές των συμφωνιών της Κυπριακής Δημοκρατίας με την κοινοπραξία ExxonMobil-Qatar Petroleum για το τεμάχιο «10», την ΕΝΙ για το τεμάχιο «8» και την κοινοπραξία ΕΝΙ-Total για το τεμάχιο «6».

Οι διαπραγματεύσεις με τους τρεις αναδόχους ήταν ιδιαίτερα δύσκολες και διήρκεσαν δύο μήνες και ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Τελευταίες ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις με την κοινοπραξία ExxonMobil-Qatar Petroleum που ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή.

Νέο «μήνυμα» Σόιμπλε: Η Ελλάδα να αποφασίσει αν θέλει να μείνει στην ευρωζώνη - Ξανανοίγει θέμα Grexit ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών

Ξεκαθάρισε εκ νέου ότι το ζήτημα του χρέους δεν είναι της παρούσης: «Μέτρα ελάφρυνσης από το 2018 και εφόσον καταστούν αναγκαία» - «Στόχος μας η ολοκλήρωση της β' αξιολόγησης»
Νέο μήνυμα πως η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους δεν βρίσκεται αυτή την ώρα στην ατζέντα έστειλε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, διαμηνύοντας παράλληλα πως επαφίεται στην Ελλάδα να επιλέξει εάν θα παραμείνει στην ευρωζώνη.