Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Άρωμα Ελλάδας: Οι Έλληνες φοιτητές του Μάντσεστερ χορεύουν Ζορμπά (Βίντεο)

Έλληνες και κύπριοι φοιτητές στο Μάντσεστερ, με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, ένωσαν τις δυνάμεις τους και έδωσαν μια γεύση από Ελλάδα, μέσω του πρώτου Flash mob.
Μαζεύτηκαν λοιπόν σε μια πλατεία και χόρεψαν στους ήχους του Ζορμπά με τους περαστικούς να συμμετέχουν στο γλέντι και να χειροκροτούν.
Δείτε το βίντεο:

Χάος στην Υεμένη, απομακρύνονται ξένοι διπλωμάτες

Σαναά: Στο χάος βυθίζεται η Υεμένη, καθώς μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ των ανταρτών Χούτι και των δυνάμεων πιστών στον πρώην πρόεδρο της χώρας. Παράλληλα, συνεχίζονται οι αεροπορικές επιχειρήσεις της Σαουδικής Αραβίας, ενώ το Ριάντ προχώρησε και στην απομάκρυνση δεκάδων διπλωματών.

Οι διπλωμάτες απομακρύνθηκαν με τη βοήθεια του Πολεμικού Ναυτικού της Σαουδικής Αραβίας από το Άντεν της νότιας Υεμένης. Δεν έχει διευκρινιστεί η εθνικότητα των διπλωματών.

Μπλόκο σε κυπριακές εξαγωγές από ελληνικό νόμο - Χαράτσι 26% σε εισαγωγές στην Ελλάδα από την Κύπρο

Της Δωρίτας Γιαννακού
Από το philenews

Λευκωσία: Φωτιές άναψε στις ελλαδικές και κυπριακές επιχειρήσεις, που συναλλάσσονται μεταξύ τους με στόχο την εξαγωγή προϊόντων και υπηρεσιών στην Ελλάδα, ειδικός φόρος που εφαρμόζουν εδώ και μερικές μέρες οι ελληνικές Αρχές.

Σύμφωνα με σχετική διάταξη, οι ελλαδικές επιχειρήσεις πρέπει να πληρώνουν πρόσθετο φόρο 26% για κάθε εισαγωγή που γίνεται από την Κύπρο αλλά και από τις άλλες χώρες οι οποίες διέπονται από προνομιακό φορολογικό καθεστώς, καθώς εκ προοιμίου οι συναλλαγές θεωρούνται ύποπτες για φοροδιαφυγή. Στη λίστα, εκτός από την Κύπρο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, η Αλβανία, η Ανδόρα, η Βουλγαρία, το Γιβραλτάρ, η Ιρλανδία, η ΠΓΔΜ, το Κατάρ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Τα χαμένα οστά των αγωνιστών του 1821. Κάποια πετάχτηκαν στη θάλασσα, άλλα «εξαφανίστηκαν» και για τα περισσότερα δεν υπήρξε μέριμνα

Μερικές δεκάδες μέτρα έξω από το σταθμό του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου «Νέο Φάληρο», δεσπόζει το μνημείο του ρουμελιώτη αρχιστράτηγου, Γεωργίου Καραΐσκάκη.
Κανείς όμως μέχρι σήμερα δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν μέσα σε αυτό βρίσκονται όντως τα οστά του μεγάλου αγωνιστή.
Επί χούντας, ο δήμαρχος Πειραιά Σκυλίτσης ζήτησε την ανακατασκευή του μνημείου που είχε ανεγερθεί επί Όθωνα.
Η τεχνική εταιρεία όμως που εκτέλεσε τότε τα έργα, μαζί με τα μπάζα φέρεται να πέταξε στη θάλασσα ή σε γκαράζ τα οστά του θρυλικού «γιου της καλόγριας», καθώς και άλλων αγωνιστών.

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΕΞΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ F-16 ΚΑΙ F-4 Νέες σκληρές εμπλοκές F-16 της ΠΑ με τουρκικά μαχητικά δυτικά της Λέσβου και νότια της Χίου

Νέες αερομαχίες στο Αιγαίο είχαμε σήμερα με την τουρκική Αεροπορία να δείχνει να επιζητά τη δημιουργία «θερμού» επεισοδίου στον αέρα.
 Όπως αναφέρουν πηγές της ΠΑ οι Τούρκοι πιλότοι αντιδρούν διαρκώς σε κάθε προσπάθεια των ελληνικών μαχητικών να αναχαιτίσουν τα τουρκικά προκαλώντας και σύντομα οι αναχαιτίσεις καταλήγουν σε σκληρές εμπλοκές.
Το ίδιο έγινε και σήμερα με εξάδα τουρκικών μαχητικών. Πιο συγκεκριμένα 2 οπλισμένα F-16C τα οποία συνόδευσαν 4 F-4E Terminator εισήλθαν στο Fir Αθηνών μεταξύ Λήμνου και Λέσβου παραβιάζοντας τον Εθνικό Εναέριο Χώρο.

Εκτροχιασμός εμπορικού τρένου στη Θεσσαλονίκη Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του εκτροχιασμού στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Δείτε εικόνες από το σημείο που εκτροχιάστηκε η εμπορική αμαξοστοιχία στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης.

 Οι δύο μηχανοδηγοί που τραυματίστηκαν ελαφρά μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, είναι πιθανόν ο εκτροχιασμός να προκλήθηκε από την υποχώρηση του εδάφους κάτω από τις ράγες που προκλήθηκε από τις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.

H αμαξοστοιχία ξεκίνησε το δρομολόγιό της από τα Σκόπια και μετέφερε ηλεκτρονικές συσκευές.

Στο 2011 μας γύρισε ο Fitch «Καμπάνες» για ρήξη και χρεοκοπία της χώρας

Υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας κατά τρεις βαθμίδες σε CCC-Tο μήνυμα του οίκου αξιολόγησης δεν πηγαίνει στους ιδιώτες επενδυτές αλλά στα κράτη και τους «Θεσμούς»
Σκληρές μνήμες από το 2011 ξύπνησε η διπλή υποβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της χώρας μας από τον Οίκο Fitch. Όπως συνέβη και πριν τρισήμισι χρόνια, η Ελλάδα κατέβηκε μαζεμένα πολλά σκαλοπάτια αξιολόγησης, κατρακυλώντας στο επίπεδο CCC, επειδή οι αναλυτές του Fitch εκτιμούν ότι μπορεί η Ελλάδα να χάσει τη στήριξη της από την ΕΕ και το ΔΝΤ. Ο Οίκος εκτιμά ότι βέβαια, παρά την υποβάθμιση, ότι τελικώς θα εξευρεθεί έγκαιρα μια λύση για να μην υπάρξει πιστωτικό γεγονός, η προσδοκία αυτή και μόνον είναι όμως που χωρίζει την Ελλάδα από τον «πάτο» της κατάταξης DDD που θα σημαίνει χρεωκοπία.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ... ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΑΓΓΛΟΙ

Η αλήθεια για το χρυσό που μας έφαγαν οι... σύμμαχοι Αγγλοι
Αφορμή του παρόντος έδωσε η είδηση ότι η νέα πραξικοπηματική Σιωνιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας, φυγάδευσε και παρέδωσε όλο το χρυσό της φτωχιάς Ουκρανίας στις Σιωνιστικές ΗΠΑ, της Ν.Τ.Π. Παρέδωσαν όλο το χρυσό των φτωχών Ουκρανών στο Πρόεδρο τηςΝέας Τάξης Πραγμάτων ROTHSCHILD, εις ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης που τους εγκατέστησε κυβερνήτες της Ουκρανίας, με τη γνωστή πραξικοπηματική μέθοδο.

Γράφει ο διεθνολόγος Αντώνης Ι. Γρυπαίος
Από το newsbomb
 
Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες ψυχασθενείς ηγέτες της Ν.Τ.Π., εις ένδειξη ευγνωμοσύνης από τα πιόνια τους, δεν θέλουν μαρμάρινες προτομές & στεφάνους, αλλά προσφορά & δώρα σε ΧΡΥΣΟ!!!