Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Διαβάστε την "Επιστολή Ελληνίδας" που ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ

Επιστολή έστειλε περήφανη Ελληνίδα στο εγγλέζικο κανάλι "4" που είχε την... φαεινή ιδέα να στήσει "ριάλιτι" με θέμα την Πατρίδα ΜΑΣ.

Στην επιστολή της αναφέρει στα εγγλεζάκια:…

“Αγαπητοί μου κύριοι του καναλιού 4,

Πληροφορήθηκα αυτές τις ημέρες, όπως και άλλοι Έλληνες, την προβολή του νέου σας ριάλιτυ το οποίο μας προσβάλει πάρα πολύ….

Επειδή είσθε αγενείς, και δεν μπορώ να σας κατηγορήσω γι αυτό διότι ως λαός δεν έχετε ποτέ προσφέρει τίποτα στην ανθρωπότητα (πέρα από κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις) αλλά όλα τα πήρατε από εμάς, θα είμαι και εγώ όσο πιο ευγενική μπορώ διότι όπως βλέπετε ως Ελληνίδα δεν θα μπορούσα ποτέ να πέσω στο επίπεδο σας!

Ακέσανδρος, Αλέξανδρος & Φιλίων, μας έστειλαν... αδιάβαστους!


«Τα ''Γράμματα από το Υπόγειο'' της Μεθώνης, μας έστειλαν αδιάβαστους.

Τα νέα ευρήματα αλλάζουν την Ιστορία, τη φιλολογία, τη γλωσσολογία. Η ελληνική γλώσσα, όπως φαίνεται στα ενεπίγραφα αγγεία του ύστερου 8ου και του πρώιμου 7ου αιώνα π.Χ., όχι μόνον υπάρχει, αλλά εμφανίζεται με παγιωμένη γραμματική και συντακτική δομή».

Αυτά λέει στη Γιώτα Μυρτσιώτη της «Καθημερινής» ο καθηγητής ΑΠΘ Γιάννης Τζιφόπουλος, αναφερόμενος στις αρχαιολογικές ανασκαφές στη Μεθώνη της Πιερίας, με την ευκαιρία έκθεσης σχετικών ευρημάτων στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης -από 12 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2014. Ο τίτλος της Εκθεσης «Γράμματα από το Υπόγειο. Γραφή στη Μεθώνη της Πιερίας»).

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Αναλυτικός κατάλογος Ελληνικών Προιόντων!

Μην ξεχνάτε ότι η ελληνική αγορά χρειάζεται την στήριξή μας ΤΩΡΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τα καταστήματα της χώρας.
Ακολουθεί ένας αναλυτικός κατάλογος με ελληνικά προιόντα που καλύπτουν όλο το φάσμα της καθημερινότητάς μας! Εάν ξεχάσαμε κάποιο προσθέστε το στα σχόλια...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην ξεχνάτε τα μαγαζιά της γειτονιάς σας, οι άνθρωποι αυτοί έχουν ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη για ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.

Το βίντεο για τον καρκίνο του Δρ. Χάμερ στα Ελληνικά

Παρακολουθήστε τα 6 βίντεο που ακολουθούν και αφορούν στην πλήρη θεραπεία του καρκίνου και μίας σειράς άλλων σοβαρών και χρόνιων παθήσεων,που συγκαλύπτονται εδώ και δεκάδες έτη από τις φαρμακοβιομηχανίες,αλλά και από μία σειρά άλλων παραγόντων που βγάζουν 
εκκατομμύρια χρημάτων στις πλάτες των ανθρώπων που δυστυχούν,εκμεταλλευόμενοι τον πόνο και την ανθρώπινη δυστυχία.....

Κάθετη πτώση της θερμοκρασίας και 10(;)!!! μποφόρ από αύριο!

Την ώρα που όλη η χώρα είναι συγκλονισμένη από τον άδικο χαμό μιας 54χρονης γυναίκας από τη Σερβία που πνίγηκε μέσα στο ίδιο της το σπίτι στο Άργος, την πόλη που «βούλιαξε» από την καταρρακτώδη βροχή που ξέσπασε χθες το βράδυ, η ΕΜΥ εξέδωσε νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού.

Η κακοκαιρία θα χτυπήσει... παντού, με χιόνια στα ορεινά, καταρρακτώδεις βροχές και καταιγίδες στην Κρήτη και την Πελοπόννησο, θυελλώδεις ανέμους που θα φτάσουν ακόμη και τα 10 μποφόρ αλλά και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας από τα βόρεια.

Τεράστια Σφαίρα Εισέρχεται Στο Ηλιακό Μας Σύστημα; (Βίντεο Από Τη Nasa)!!!

Πολύ ενδιαφέρον αντικείμενο πιάστηκε στο Stereo της NASA που φαίνεται να επιβεβαιώνει την πρόβλεψη του Carlos Muñoz Ferrada για έναν γιγάντιο κομήτη / πλανήτη που ονομάζεται Ερκόλουμπους, ο οποίος εισέρχεται στο ηλιακό μας σύστημα, περνώντας από τη Γη και τον Ήλιο.

Ο Ερκόλουμπους είναι ένας κομήτης / πλανήτης, που έχει μια ελλειπτική τροχιά, με την ουρά ενός κομήτη, και τη μεγάλη μάζα ενός
πλανήτη.

Το Ελληνικό Γκράαλ, το κύπελο του Αχιλλέως.

 
 

Ἀν τί τῶν εἰδήσεων νά δοῦμε γιατί …ξαναῆλθαν οἱ Γερμανοί;(Βίντεο)

Ἀν τί τῶν εἰδήσεων νά δοῦμε γιατί ...ξαναῆλθαν οἱ Γερμανοί;Από το filonoi.gr

Ἔχουμε ἕνα θέμα μὲ τοὺς Γερμανοὺς ἐδῶ καὶ πολλὰ πολλὰ χρόνια. Ἀπὸ τὸν Μέτερνιχ ἐπισήμως ξεκίνησε αὐτό…

Μὰ σήμερα δὲν θὰ καταπιαστοῦμε μὲ τὴν ἱστορία ἀλλὰ μὲ τὸ πῶς ἐμεῖς θὰ χαλαρώσουμε κάπως γιὰ νὰ καταφέρουμε νὰ ἀντιμετωπίσουμε τὴν ὑστερία καὶ τὴν πίεσι.

Ὁ ἐκπληκτικὸς Βασίλης Λογοθετίδης λοιπὸν θὰ μᾶς βοηθήσῃ νὰ ταξειδέψουμε λίγο στὰ ὅσα ὁ …πολιτισμὸς τῶν Γερμανῶν μᾶς ἔφερε ἀλλὰ θὰ μᾶς ξεκαθαρίσῃ ἐπίσης τὸ τὶ δὲν καταφέραμε νὰ συνειδητοποιήσουμε πρὸ κειμένου νὰ διατηρήσουμε τὸ δικαίωμα τῆς ἐλευθερίας μας.

Πάντως, γιὰ ἀπόψε εἰδικῶς… ἄς τὸ ἀπολαύσουμε.

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛ. ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ Η κυβέρνηση στρώνει "κόκκινο χαλί" στον εντολέα των τουρκικών παραβιάσεων

Κατόπιν εντολών του υπουργείου Εξωτερικών, στο πλαίσιο των "Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης" η χώρα έστρωσε σήμερα «κόκκινο χαλί» για να υποδεχθεί στην «καρδιά» της ελληνικής αεράμυνας τον Τούρκο Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας!
Σε μία περίοδο που η Άγκυρα αυξάνει την ένταση στο Αιγαίο, απειλεί και εγείρει νέες διεκδικήσεις σε βάρος της χώρας μας εμείς επιμένουμε στα «μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης» και υποδεχόμαστε μετά βαΐων και κλάδων αυτόν που καθημερινά δίνει εντολή στους Τούρκους πιλότους να πετάξουν πάνω από ελληνικά νησιά.

Ποιος κοροϊδεύει ποιον;Σας θυμίζουν τίποτα;;

Διαβάστε τις ημερομηνίες στις οποίες αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν.

Τα λεφτά μας πίσω από το χαράτσι της ΔΕΗ σύμφωνα με δικαστική απόφαση!!

Η ΔΕΗ πλέον δε μπορεί να εισπράττει το ειδικό τέλος ακίνητης περιουσίας, το περιβόητο χαράτσι, σύμφωνα με δικαστική απόφαση που εκδόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Η απόφαση, η οποία είναι αποτέλεσμα συλλογικής αγωγής από οργανώσεις και ομοσπονδίες καταναλωτών και έχει καθαρογραφεί, είναι προσωρινά εκτελεστή και πλέον υποχρεώνει τη ΔΕΗ να μην εισπράττει το χαράτσι.

Ο δικηγόρος Γιάννης Μυταλούλης, εκπρόσωπος των ομοσπονδιών και ενώσεων καταναλωτών που κατέθεσαν τη συλλογική αγωγή, δήλωσε ότι:

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΞΑΝΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ PONY META ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ!


PONY® POLY Αυτοκίνητο Ελληνικό – Αξιόπιστο – Εξαιρετικά Προσιτό Με βενζινοκινητήρα τελευταίας τεχνολογίας,Προοπτική εξέλιξης με κινητήρες LPG/CNG (υγραέριο/φυσικό αέριο), Από γαλβανιζέ χαλυβδόφυλλα, Ωφέλιμο φορτίο 800 κιλά! Πάμφθηνα ανταλλακτικά άμεσα από το εργοστάσιο της NAMCO.

Έπειτα από το έντονο ενδιαφέρον που παρατηρήθηκε από τους ανθρώπους του τύπου, θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το αυτοκίνητό μας και την πρόοδό του όπως πραγματικά είναι...

Η εταιρεία ΝΑΜΚΟ, με 50 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή οχημάτων και την κατασκευή και πώληση 40,000 οχημάτων στην Ελλάδα και 800,000 οχημάτων σε 14 χώρες παγκοσμίως, ως ουραγός της μικρής παραγωγής, είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει τη νέα γενιά των οχημάτων της, το PONY® 4.

Δεκανέας του Ελληνικού Στρατού έγινε πρώην εστεμμένη

Διαταγές από την ομορφότερη και πιο σέξι δεκανέα του Ελληνικού Στρατού παίρνουν εδώ και λίγο καιρό οι στρατιώτες που υπηρετούν τη θητεία τους στο 575 Τάγμα Πεζοναυτών, που φιλοξενείται στο Κέντρο Εκπαίδευση Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα...

Ο λόγος για τη Δήμητρα Καραούζα, η οποία είχε κερδίσει το 2004 τον τίτλο της αναπληρωματικής Playmate και πλέον ακολουθεί μια τελείως διαφορετική καριέρα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Τζίφα, η Δήμητρα Καραούζα πήρε τη μεγάλη απόφαση να ενταχθεί στο δυναμικό του Ελληνικού Στρατού, με τον βαθμό του δεκανέα.

Νέο σοκ από τον ΟΟΣΑ: Μειώστε τις χαμηλές συντάξεις – Κόψτε τις πρόωρες

Νέο μαχαίρι στις συντάξεις προτείνει ο ΟΟΣΑ σε έκθεσή του για τα συνταξιοδοτικά συστήματα προτείνοντας, παράλληλα, να μπει φρένο στην πρόωρη συνταξιοδότηση και να αυξηθούν τα όρια ηλικίας κατά 2 – 3 έτη...

Ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, όπως αποκαλύπτει ο «Τύπος της Κυριακής», προτείνει σαρωτικές αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού των συντάξεων, αλλά κάνει και έμμεση αναφορά για μειώσεις στις χαμηλές συντάξεις που προστατεύτηκαν από τις περικοπές του Μνημονίου.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ – ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΥΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΓΡΙΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ. ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΜΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΑ


van ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το βίντεο σοκάρει και μας γυρνάει πίσω στα χρόνια του λίθου. Ανδρες ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου γυναίκες στην Κενύα και στην συνέχεια βάζουν φωτιά και τις καίνε ζωντανές .

Η κατηγορία εναντίον των γυναικών είναι ότι χρησιμοποιούσαν την τέχνη της μαγείας. Άλλοι λένε πως οι ίδιες οι οικογένειές τους για κληρονομικούς λόγους τις κατηγόρησαν.

 Άλλοι πάλι λένε πως ο πραγματικός λόγος ήταν η μοιχεία..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αιγαίο: Άνεμοι 100 χιλιομέτρων την ώρα και κύματα 9 μέτρων-Προβλήματα στους δρόμους της Αθήνας και τα λιμάνια όλης της χώρας


Αιγαίο: Άνεμοι 100 χιλιομέτρων την ώρα και κύματα 9 μέτρων

Δείτε αναλυτικά ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί - Πάνω από 700 κλήσεις για κοπές δέντρων και αφαιρέσεις αντικειμένων στην Αττική- Απαγόρευση απόπλου απο Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο - Χιονίζει στην Πελοπόννησο, αποκλεισμένο χωριό στην Κυνουρία- Κατέρρευσε στέγαστρο σε σχολείο στην Γλυφάδα.
Θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι, εντάσεως 7 με 9 και τοπικά 10 μποφόρ στα ανατολικά, σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά είναι σήμερα τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού. Η ΕΜΥ υπολογίζει ότι το πρωί στην Αττική και το Κεντρικό Αιγαίο έπνεεαν άνεμοι με ταχύτητα 100 χιλιόμετρα την ώρα και τα κύματα έφθαναν τα 6 -7 μέτρα ύψος και τοπικά τα 9 μέτρα.

Κάτω από τις 16.000 μονάδες κινείται ο Dow Jones

 Dow15.901,49-107,28 -0,67%  



  Nasdaq4.045,26-14,63 -0,36%  

Η Wall Street σήμερα,(Nasdaq end of day)
Σε χαμηλά ημέρας κινούνται οι δείκτες της Wall Street, καθώς εντείνονται οι ανησυχίες πως η Fed θα κάνει πιο σύντομα από ό,τι αναμένεται το επίμαχο βήμα της επιβράδυνσης των αγορών ομολόγων που υλοποιεί για τη στήριξη της οικονομίας.

Σε επιχειρηματικό επίπεδο, η προσοχή στρέφεται στη μετοχή της Apple που ενισχύεται μετά την αναβάθμιση της εταιρείας από την UBS, ενώ είναι πιθανό να δούμε τις μετοχές των αυτοκινητοβιομηχανιών να αντιδρούν στα στοιχεία για τις πωλήσεις.

Δείκτες – Στατιστικά

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones υποχωρεί κατά 106,00 μονάδες (-0,66%) και βρίσκεται στις 15.902,60 μονάδες. Ο δείκτης Nasdaq καταγράφει πτώση 10,40 μονάδων (-0,26%) φτάνοντας τις 4.034,80 μονάδες. O S&P 500 σημειώνει πτώση 6,90 μονάδων (-0,39%) και βρίσκεται στις 1.793,90 μονάδες.

«Η αγορά βιώνει μια μικρή σύγχυση το τελευταίο 24ωρο, με τα στοιχεία για τη μεταποιητική δραστηριότητα στις ΗΠΑ να μην βοηθούν αφού τροφοδότησαν περαιτέρω τις προσδοκίες για tapering από την Fed το Δεκέμβριο», σχολιάζει ο Jim Reid, στρατηγικός αναλυτής της Deutsche Bank. Η μεγαλύτερη της αναμενόμενης αύξηση του μεταποιητικού δείκτη ISM ενέτεινε τις ανησυχίες πως η Fed μπορεί να περιορίσει το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων ακόμη και το Δεκέμβριο. Η πλειοψηφία των αναλυτών ωστόσο αναμένει μια τέτοια κίνηση το Μάρτιο.

Με οριακά κέρδη έκλεισε το ΧΑΚ

Λευκωσία: Οριακά κέρδη κατέγραψε την Τρίτη το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου.

Ο Γενικός Δείκτης παρουσίασε αμελητέα άνοδο σε ποσοστό 0,35% και έκλεισε στις 107,63 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 70.287 ευρώ. Άνοδο σε ποσοστό 0,21% σημείωσε ο Δείκτης FTSE/CySE 20, ο οποίος έκλεισε στις 51,83 μονάδες.

Κέρδη σημείωσαν όλοι οι επιμέρους χρηματιστηριακοί δείκτες, με εξαίρεση τον δείκτη των Επενδυτικών, ο οποίος υποχώρησε σε ποσοστό 1,21%.

Κράτησε επαφή με τα νέα υψηλά ο ΓΔ, παρά τις πιέσεις στις τράπεζες

Του Δημήτρη Ζάντζα  από το capital.gr

Μετά από αλλεπάλληλες εναλλαγές προσήμου σε στενό εύρος διακύμανσης, ο Γενικός Δείκτης κινήθηκε σταθεροποιητικά την Τρίτη, για να ολοκληρώσει τελικά με μικρές απώλειες, κοντά στο χαμηλό ημέρας.

Αν και στην έναρξη των συναλλαγών ο ΓΔ «έγραψε» νέο ενδοσυνεδριακό υψηλό έτους στις 1.232,43 μονάδες (+0,34%), στη μεγαλύτερη διάρκεια της συνεδρίασης (για την ακρίβεια, από τις 13:00 έως και λίγα λεπτά πριν τη λήξη της κανονική διάρκειας των συναλλαγών) βρέθηκε «εγκλωβισμένος» μέσα σε μία εξαιρετικά στενή «ζώνη» μεταξύ των 1.226 και 1.230 μονάδων.

Οι “Αμαζόνες”

Οι Αμαζόνες ήταν γυναικείος λαός ο οποίος κατοικούσε πλησίον του ποταμού Θερμόδοντα (ρέει μεταξύ των πόλεων Κερασούντος και Σαμψούντος) και εθεωρούντο κόρες του Άρη και της Αρμονίας. Οι Λιβυκές Αμαζόνες προϋπήρξαν των ήδη γνωστών αλλά εξαφανίστηκαν ιστορικά, πολλές γενεές πριν τον Τρωικό πόλεμο και ήσαν γνωστές για τον πόλεμο που διεξήγαγαν εναντίον της Ατλαντίδος, του κράτους που είχε τον πλέον ανεπτυγμένο «ανδρικό» πολιτισμό της εποχής, ευημερούσε και κατείχε πολλές πόλεις υπό την εξουσία του.

ΣΙ-ΛΑ Η GREECE ;;;; ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ..!!!

greek_flag2Όταν οι Κινέζοι άκουσαν τη λέξη Hellas, προσπάθησαν να την αποδώσουν στη γλώσσα τους.

Για να..τη γράψουν, χρησιμοποίησαν δύο ιδεογράμματα (希臘) τα οποία επέλεξαν με βάση την προφορά.


Δηλαδή πήραν ένα ιδεόγραμμα που προφέρεται «σι», άλλο ένα που προφέρεται «λα», τα ένωσαν για να φτιάξουν τη λέξη «Σι-Λα» με την οποία προσδιορίζουν την Ελλάδα.


Το πρώτο ιδεόγραμμα σημαίνει «ελπίδα» και το δεύτερο αντιστοιχεί στον μήνα Δεκέμβριο του παραδοσιακού κινεζικού ημερολογίου.

Οικιακά θερμοκηπιάκια


Ένα κλα­σικά σχε­δια­σμένο θερ­μο­κη­πιάκι. Καλύ­πτε­ται με τζά­μια, δια­θέ­τει θερ­μό­με­τρο, είναι βυθι­σμένο στο χώμα, ενώ το χαλίκι και το χώμα στη βάση του επι­τρέ­πουν να συσ­σω­ρεύει θερ­μό­τητα για τη νύχτα.
Από το kevio.gr

Μπο­ρεί το κλίμα στη χώρα μας να είναι εύκρατο, αλλά αυτό δεν σημαί­νει πως όταν έρχο­νται τα κρύα οι καλ­λιερ­γη­τι­κές δου­λειές δεν περιο­ρί­ζο­νται. Για να επε­κτεί­νουμε την καλ­λιερ­γη­τική περί­οδο για τα φυτά μας, πρέ­πει να βρί­σκουμε τρό­πους να μην είμα­στε έρμαια των και­ρι­κών συν­θη­κών. Για τον κήπο του σπι­τιού, δεν υπάρ­χει βέβαια τρό­πος να ελέγ­ξουμε εντε­λώς το περι­βάλ­λον, αλλά μπο­ρούμε να επη­ρε­ά­σουμε διά­φορα μικρο­κλί­ματα κι έτσι να εξα­σφα­λί­σουμε το επι­διω­κό­μενο αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΠΥΡΟΣ TULLI...ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ!(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πάπυρος Τούλλι
Οι αιγυπτιολόγοι μιλούν για αίθουσες Αρχείων της πανάρχαιας γνώσης με την ονομασία «Ερμής», και θεωρούν ότι αυτές βρίσκονται κάτω από την Σφίγγα ή κάτω από την μεγάλη πυραμίδα. Μέσα στις αίθουσες αυτές εκτιμούν ότι φυλάσσονται όλες οι αποδείξεις της κατασκευής των πυραμίδων και οι πάπυροι με τις απόκρυφες γνώσεις, ίσως και οι αποδείξεις ενός προηγούμενου πολιτισμού γήινου ή εξωγήινου.
Όλα τα αρχαία χειρόγραφα, τοιχογραφίες, σπηλαιογραφίες και παραδόσεις των λαών της γης που αναφέρονται στους θεούς, μας πληροφορούν ότι η κάθοδός τους έγινε από τον ουρανό στην γη με σιδερένια πουλιά ή φλεγόμενες ασπίδες.

Σφοδροί επαναλαμβανόμενοι αεροψεκασμοί στην Κύπρο αλλά προσέξτε... ΜΟΝΟ στο νότιο νησί !!! Δορυφορικές φώτο


Πραγματικά δεν είναι καθόλου δύσκολο να καταλάβει κανείς τι προσπαθούν να κάνουν τα άψυχα κι ελεεινά ανθρωπάκια που βάλθηκαν να αλλάξουν για πάντα τη δομή της ζωής στον πλανήτη μας...

Σήμερα στην Μεγαλόνησο έχουν ρίξει πολλούς τόνους από βάριο, οξείδια αλουμινίου, μυκόπλασμα και πολλά άλλα χημικά με τους αεροψεκασμούς, που ξεκίνησαν από τα μέσα της νύχτας και συνεχίστηκαν μέχρι τις πρωϊνές ώρες.

Δεν χρειάζεται να κρύβονται πλέον, αφού το κάνουν στα φανερά και κανείς από τους ιθύνοντες δεν τολμά να πει κάτι γι' αυτό. Ο κόσμος βλέπετε, δεν κοιτάζει πλέον τον ουρανό, είναι απασχολημένος με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις του. Είναι βουτηγμένος στο άγχος, στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα... που να βρει χρόνο να σκεφτεί, να παρατηρήσει, να κρίνει και να πράξει... 

Ξεμείνατε από αναπτήρα; Υπάρχει λύση… (Βίντεο)

Μία πατάτα θα σας… ανάψει φωτιές!
Ένα απλό αλλά εντυπωσιακό πείραμα φυσικής.
Για να ανάψετε φωτιά θα χρειαστείτε μια πατάτα, λίγο αλάτι,
 λίγη οδοντόκρεμα, δύο καλώδια και… δέκα λεπτά από το χρόνο σας.

Ερχεται το ηλεκτρονικό εισιτήριο - Επιβίβαση σε λεωφορεία με SMS και επίδειξη του κινητού σε έλεγχο

Το κλασικό, χάρτινο, εισιτήριο δεν αποδίδει. Ο ΟΑΣΑ κάνει λόγο για απώλειες 60 εκατ. ευρώ από τη λαθρεπιβίβαση και τα πλαστά εισιτήρια. Ετσι έρχεται η εποχή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, της επιβίβασης στα μέσα μαζικής μεταφοράς με SMS και την επίδειξη του κινητού σε περίπτωση ελέγχου.

Τα κιγκλιδώματα στις εισόδους του μετρό και του ηλεκτρικού και οι ειδικές μπάρες στα λεωφορεία θα έχουν τοποθετηθεί έως τον Ιούνιο του 2014 σύμφωνα με την Ημερησία. Αυτά τα μέτρα θα εξασφαλίζουν πως οι επιβάτες θα μπαίνουν μόνο έχοντας κατακυρώσει το αντίτιμο του εισιτηρίου με τη νέα ηλεκτρονική κάρτα.

ΨΕΥΔΗΣ Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ: Οι Ελληνες κολλάνε μόνοι τους AIDS για να πάρουν το επίδομα

«Typo in WHO report» έγραψε στο Twitter ο επικεφαλής δημοσίων σχέσεων και κοινωνικών δικτύων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) Γκρέγκορι Χαρτλ.
Λίγα λεπτά μετά, ακολούθησε η ανακοίνωση του ΠΟΥ που αναφερόταν σε τυπογραφικό λάθος. Το σίγουρο είναι ότι η ψευδής είδηση που ήθελε τους Ελληνες να κολλάνε μόνοι τους AIDS για να πάρουν το επίδομα είχε διασπαρεί σε εγχώρια και ξένα ΜΜΕ και είχε ήδη «μολύνει» εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου.

Επτά άγνωστες χρήσεις της Coca-Cola -Καθαρίζει και απαλύνει τους πόνους

Η Coca-Cola, το αγαπημένο ποτό μικρών και μεγάλων, εκτός από τη... χώνεψη έχει και πλήθος άλλων χρήσεων, καθώς μπορεί να λειτουργήσει και ως... καθαριστικό για δύσκολους, μάλιστα, λεκέδες αλλά και να απαλύνει τον πόνο από το τσίμπημα μέδουσας.
Ο οκτώ άγνωστες χρήσεις του διάσημου αναψυκτικού, σύμφωνα με το neadiatrofis.gr, είναι οι εξής:

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)


Της  Νατάσας Γεωργανάκη
Από το  zidra-57

Πείτε μου ποιοι μας έσπρωξαν στην οικονομική καταστροφή και θα σας πω σε ποιων τα χέρια βρίσκεται ο Ελληνικός Χρυσός...! Οι παλιοί θυμούνται και καλόν είναι να γνωρίζουν και οι νεότεροι ότι προς το τέλος του 2003 οργίαζαν οι φήμες ότι η Κυβέρνηση Σημίτη με την σύμφωνη γνώμη του τότε Έλληνα Κεντρικού Τραπεζίτη κ. Ν. Γκαρκάνα, είχε μεταφέρει εκτός Ελλάδος ένα αρκετά μεγάλο φορτίο χρυσού! Παρά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε ουδείς μπήκε στον κόπο ν΄απαντήσει στην κοινή γνώμη, ακόμα κι όταν την Κυβέρνηση την ανέλαβε ο Κώστας Καραμανλής.