Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε Ρόδο & Κω

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν δημοτικές κοινότητες σε Ρόδο και Κω μετά τις έντονες βροχοπτώσεις, που έπληξαν τα δυο νησιά.
Στη Ρόδο, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύσσονται οι δημοτικές κοινότητες...


Λίνδου, Αρχαγγέλου, Αφάντου και Καλλιθέας.

ΧΩΡΙΣ ΤΡΕΝΑ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ!!!

Από την Κυριακή 30 Ιανουαρίου αναστέλλονται όλα τα επιβατικά δρομολόγια του δικτύου της Πελοποννήσου εκτός από τα...
 τοπικά δρομολόγια Πάτρας - Ρίου - Αγ. Ανδρέα, Κατάκολου - Πύργου - Ολυμπίας, Διακοφτού – Καλαβρύτων, καθώς και των λεωφορείων Κιάτου - Πάτρας.

Οξεία αντίδραση από τη Ντόρα Μπακογιάννη για τους Μεσογειακούς Αγώνες

Η πρόεδρος του κινήματος «Δημοκρατική Συμμαχία» Ντόρα Μπακογιάννη μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων, για  απόσυρση των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 από τις πόλεις του Βόλου και της Λάρισας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Μετά από το μεγάλο αγώνα των τοπικών κοινωνιών της Θεσσαλίας για την ανάληψη των Μεσογειακών Αγώνων του 2013, ήρθε η εγκληματική αδράνεια της σημερινής κυβέρνησης και η έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ των αρμόδιων Υπουργών με την ΔΕΜΑ, που οδήγησε στο να χάσουμε τη διοργάνωση των  Μεσογειακών Αγώνων του 2013 από τις πόλεις του Βόλου και της Λάρισας.  Έτσι, οι πρωθυπουργικές υποσχέσεις προς το Θεσσαλικό λαό λίγους μήνες πριν για δήθεν στήριξη του οράματος των Μεσογειακών Αγώνων, αποδείχθηκαν χωρίς αντίκρισμα.

Ιωάννης Μεταξάς - o Θάνατος του Εθνικού Κυβερνήτη

Την Τρίτην 28 Ιανουαρίου 1941 ο Βασιλεύς προήδρευσε στο Υπουργικό Συμβούλιο και ανακοινώνοντας με βαθειά συγκίνηση την κατάσταση της υγείας του Ιωάννη Μεταξά, ζήτησε από τους Υπουργούς να παραμείνουν εις τας θέσεις των υπηρετούντες την πατρίδα.


Την επομένη το πρωί ανακοίνωσε ότι ανέθεσε την κυβέρνηση στον Αλέξανδρο Κορυζή, Διοικητήν της Εθνικής Τράπεζας, τέως Yπουργό Κοινωνικής Προνοίας της Κυβερνήσεως του Ιωάννη Μεταξά.

Διαδικτυακά απαράδεκτη η ΝΟΔΕ ΑΧΑΪΑΣ



Έκπληκτοι διάβασαν οι πολίτες της Πάτρας και κυρίως οι Νέο Δημοκράτες το Δημοσίευμα της έγκριτης τοπικής εφημερίδας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ που αναφερόταν στη ΝΟΔΕ Αχαΐας και στο διαδίκτυο.

Έπεσε η Κυβέρνηση στην Αίγυπτο!Αγωνία για τους Έλληνες της Αιγύπτου. Ανακοίνωση του Ελληνικου Υπουργείου Εξωτερικών

Ο Αιγύπτιος πρόεδρος Χόσνι Μουμπάρακ ανακοίνωσε οτι ζήτησε την παραίτηση της Κυβέρνησης του.
Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο οτι ο Μουμπάρακ έχει διαφύγει με ιδιωτικό τζέτ για Λονδίνο... , ενώ οι εικόνες απο τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία δείχνει τον κόσμο στους δρόμους της Αιγύπτου να πανυγηρίζει!

3 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ

ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ:Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ,ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!