Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Διαδικτυακά απαράδεκτη η ΝΟΔΕ ΑΧΑΪΑΣ



Έκπληκτοι διάβασαν οι πολίτες της Πάτρας και κυρίως οι Νέο Δημοκράτες το Δημοσίευμα της έγκριτης τοπικής εφημερίδας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ που αναφερόταν στη ΝΟΔΕ Αχαΐας και στο διαδίκτυο.

Αφού διάβασα πως υπάρχει προφίλ της ΝΟΔΕ Αχαΐας στο Facebook, στο Twitter, καθώς  και Blog  και πως όλα τα ανωτέρω ενημερώνονται καθημερινά μπήκα και εγώ σαν ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας να ενημερωθώ. Στην επίσκεψη μου αυτή εξεπλάγην.. Αντίκρισα ένα προφίλ στο Facebook που έχει δημιουργηθεί από αρχές Αυγούστου να αριθμεί μόνο 762 φίλους εκ τον οποίον αρκετοί φίλοι είναι εκτός νομού, όταν η Ν.Δ. στο Νομό έχει 17.000 μέλη. Επιπροσθέτως το προφίλ έχει να ενημερωθεί από 20 Ιανουαρίου, ενδιαφέρονται αρκετά οι υπεύθυνοι και βέβαια ο Πρόεδρος.…Στη συνέχεια λέω στο Twitter θα τους ακολουθούν αρκετοί και τι αντίκρισα? Μόνο 5 να ακολουθούν την ΝΟΔΕ και δυο δημοσιεύσεις που δήλωναν πότε θα κοπεί η πίτα.. ενημερώνουν.. Τέλος, επισκέφτηκα και το Βlog, να δω αναρτήσεις, να σχολιάσω και επιτέλους να ενημερωθώ για της παρεμβάσεις της ΝΟΔΕ και της δράσεις.. Ε…αυτό με αποτελείωσε, αντίκρισα ξανά την διαφήμιση της πίτας, και βέβαια δηλώσεις του Προέδρου της ΝΟΔΕ, άρθρο του κ. Μαυρομάτη και κανενός άλλου από την τοπική Ν.Δ. Τι έγινε δε μιλά κανένας, Βουλευτές, Πολιτευτές τίποτα...  
Τελικά, βγαίνουν και δηλώνουν πως επιστρατεύουν το διαδίκτυο στοχεύοντας στην επικοινωνία με ζωντανές κοινωνικές ομάδες, όπως είναι η νεολαία και δυστυχώς διαπιστώνουμε πως το επιστρατεύουν για την προβολή λίγων.
Βέβαια είχα την περιέργεια να επισκεφτώ και τα προφίλ της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, ευτυχώς από τους νέους έμεινα ικανοποιημένος και συγχαρητήρια, τα άκρως αντίθετα από τη ΝΟΔΕ…Αντίκρισα ένα προφίλ καθημερινά ενημερωμένο για όλα τα θέματα μα κυρίως επιτρέπει στους 2101 επισκέπτες να αναρτήσουν την γνώμη τους, κάτι που στο προφίλ της ΝΟΔΕ δεν δυνατότητα να κάνουν κανένας οι 762 φίλοι που διαθέτει η ΝΟΔΕ.  

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Δείτε σχετικές φωτογραφίες:  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου