Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Απόπειρα δολοφονίας εναντίον της Προμηθέα. Χαροπαλεύει η μητέρα της

Με έξι σφαίρες προσπάθησε να σκοτώσει την Προμηθέα, το παιδί θαύμα που ζει στην Βόρεια Αμερική, ο 81χρονος ομογενής Θωμάς Κύρος. Η μητέρα της κοπέλας Γεωργία Σμιθ μπήκε στη μέση και έπεσε αιμόφυρτη από τις έξι σφαίρες του επίδοξου δολοφόνου. Οι γείτονες ειδοποίησαν τις αρχές και όταν οι. αστυνομικοί έφθασαν στον τόπο του εγκλήματος τον κάλεσαν να παραδοθεί. Εκείνος αρνήθηκε και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν και ο Θωμάς Κύρος έπεσε νεκρός.

Ο ANΘΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 1821(VIDEO)


Aποτελεσματα Super League

                                          ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  Super League





ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1 - 2

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ 1 - 1

ΑΕΚ - ΑΡΗΣ 1 - 2

ΚΥΠΡΟΣ:Πρωτάθλημα Marfin Laiki Α΄Κατηγορίας Αποτελέσματα

Πρωτάθλημα Marfin Laiki Α΄Κατηγορίας 2010-2011 - Φάση Α

 20η Αγωνιστική
 Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 2-1 
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ


ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 1-2
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ


ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ 2-0

Από χάντμπολ... μποξ στο "Δ. Τόφαλος"

Από επεισόδια συνοδεύτηκε ο αγώνας των δύο πρωτοπόρων της Β’ Εθνικής χάντμπολ ανδρών μεταξύ της Ακαδημίας των Σπορ και της Αναγέννησης Βύρωνα, στο «Δημήτρης Τόφαλος».
Με τη λήξη του αγώνα, και ενώ το τελικό σκορ ήταν 27-27, οι δύο ομάδες αποφάσισαν να… παίξουν μποξ. Ορισμένοι αθλητές και παράγοντες και των δύο ομάδων οδηγήθηκαν στην Αστυνομία, ωστόσο δεν κατατέθηκαν μηνύσεις και αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΠΗΓΗ thebest.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΕΚΙΡΗΣ:« ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ»


Μετά τη σύσκεψη που έγινε σήμερα στο δημαρχείο της Πάτρας για τη διαχείριση των απορριμμάτων, ο Βουλευτής Αχαΐας και πρώην Υφυπουργός Μιχάλης Μπεκίρης έκανε την εξής δήλωση:
«Το πρόβλημα της διαχείριση των απορριμμάτων, ξεπερνά κομματικές και προσωπικές αντιπαραθέσεις. Οφείλουμε να το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με γνώμονα το κοινωνικό συμφέρον.