Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Θρόνος από μετεωρίτες κρύβεται στη μυστηριώδη «τρύπα» της Πυραμίδας του Χέοπα; - Σύμφωνα με Ιταλό ερευνητή (Βίντεο)

Μελετητές αρχαίων αιγυπτιακών κειμένων υποστηρίζουν ότι ο θρόνος βοηθούσε τους Φαραώ στο πέρασμά τους στην επόμενη ζωή
Η μυστηριώδης τρύπα μήκους 30 μέτρων που έχει βρεθεί μέσα στην Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας, μπορεί να περιέχει έναν «σιδερένιο θρόνο» που έχει δημιουργηθεί από μέταλλα μετεωριτών.


Οι αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι ο θρόνος βρίσκεται εκεί για να βοηθά τους Φαραώ στο πέρασμά τους στην επόμενη ζωή. Σύμφωνα με ένα αρχαίο κείμενο που ανέλυσαν οι ερευνητές λέγεται ότι οι Φαραώ πριν φτάσουν στα αστέρια του βορρά, έπρεπε να περάσουν τις «πύλες του ουρανού» και να καθίσει στον «θρόνο από σίδηρο».

Κρυπτοχριστιανοί έκαναν Χριστούγεννα σε εκκλησίες της Κωνσταντινούπολης.

Κύματα κρυπτοχριστιανών έκαναν Χριστούγεννα στις εκκλησιές της Πόλης. Τρέμει η Τουρκία με τις αποκαλύψεις της ΜΙΤ
θέμα iellada.gr
Τα Χριστούγεννα αυτά πιο πολύ από άλλες χρονιές οι κρυπτοχριστιανοί έτρεξαν στις εκκλησιές της Πόλης, της Νοτιοανατολικής Τουρκίας, στην Αττάλεια για να να προσευχηθούν και να γιορτάσουν την γέννηση του θεανθρώπου.

ΕΚΑΣ: Αυτά είναι τα νέα κριτήρια χορήγησης

ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ

Τα ποσά του ΕΚΑΣ δεν υπόκεινται σε ασφαλιστικές εισφορές υπέρ του Κλάδου Ασθένειας και Εισφοράς Αλληλεγγύης Συνταξιούχων
Οι τρεις βασικές προϋποθέσεις για τη χορήγηση του ΕΚΑΣ ύψους 35 ευρώ για το 2018 είναι η συμπλήρωση του 65ου έτους της ηλικίας του δικαιούχου, το μικτό μηνιαίο εισόδημα από συντάξεις κύριες και επικουρικές να μην υπερβαίνει τα 643 ευρώ, ενώ το ετήσιο ατομικό φορολογητέο εισόδημα του συνταξιούχου δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο από τις 8.884 ευρώ.

Καταφτάνει ο «Θησέας»: Έντονα καιρικά φαινόμενα από το βράδυ της Παρασκευής - Έως την Τρίτη η κακοκαιρία

Κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες και οι πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά - Έως 9 Μποφόρ τοπικά οι άνεμοι στο Αιγαίο - Πτώση της θερμοκρασίας
Έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται από το βράδυ της Παρασκευής περισσότερες περιοχές της χώρας, καθώς το βαρομετρικό χαμηλό «Θησέας» θα κινηθεί από την Ιταλία προς το Αιγαίο.

Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και για χρέη άνω των 500 ευρώ προς το Δημόσιο! - Σε «κλοιό» ακόμα και οι μικροοφειλέτες

Υποχρεωτικά με ηλεκτρονικό τρόπο θα γίνονται οι πλειστηριασμοί επί ακινήτων για χρέη προς το Δημόσιο από την 1η Μαΐου 2018 - Η επίμαχη τροπολογία κατατέθηκε στη Βουλή και εντάχθηκε στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται την ερχόμενη Δευτέρα - Δείτε το πλήρες κείμενο
Την διεύρυνση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και για χρέη προς το Δημόσιο προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή και εντάχθηκε στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται την ερχόμενη Δευτέρα.