Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Η Σμύρνη μάνα καίγεται!!!-Δεν ήταν μόνο η Σμύρνη!!!Οι τουρκικές σφαγές σε αριθμούς-ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ(Βίντεο)




Άγρια κόντρα στο δελτίο του Mega Κωνσταντοπούλου εναντίον όλων - Δείτε βίντεο

«Με το καλημέρα» ξεκίνησε το μπάχαλο στο δελτίο του Mega, με καλεσμένη τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Από το πρώτο λεπτό, η πρώην πρόεδρος της Βουλής έστρεψε τα βέλη της, τόσο κατά του Γιάννη Πρετεντέρη, όσο και κατά της παρουσιάστριας, Μαρία Σαράφογλου, με συνεχείς επιθέσεις, κάνοντας λόγο για «προπαγάνδα», «παραμύθια» και «ψέματα» από μεριάς του δελτίου.

Η κουβέντα δεν ομαλοποιήθηκε ποτέ, με τα πνεύματα να είναι συνεχώς τεταμένα.

Ακσιάμ: Έρευνες και γεωτρήσεις χωρίς άδεια στην Κύπρο θα παρεμποδιστούν - Η εφημερίδα επικαλείται νέο στρατηγικό έγγραφο του Αρχηγείου Ναυτικών Δυνάμεων της Τουρκίας

Άγκυρα: Πιθανές έρευνες και γεωτρήσεις χωρίς άδεια στην Κύπρο στους τομείς της θαλάσσιας αρμοδιότητας της Τουρκίας θα παρεμποδιστούν, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Ακσιάμ, η οποία επικαλείται νέο στρατηγικό έγγραφο του Αρχηγείου Ναυτικών Δυνάμεων της Τουρκίας.

"Οι προσπάθειες της ε/κ διοίκησης να οικειοποιηθεί μόνη της τις αρμοδιότητες του νησιού έχουν διευρύνει το μέγεθος του κυπριακού προβλήματος. Πιθανές έρευνες και γεωτρήσεις χωρίς άδεια στους τομείς της θαλάσσιας αρμοδιότητάς μας που έχουν δηλωθεί στην διεθνή κοινότητα θα παρεμποδιστούν", αναφέρεται στο έγγραφο σύμφωνα με την εφημερίδα.

Τουρκία: Αστυνομικοί σκότωσαν με μια σφαίρα στο κεφάλι 18χρονη Κούρδισσα (Εικόνες)

Η τουρκική Αστυνομία σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι την 18χρονη Κούρδισσα Ρουκέν Ντεμίρ (Ruken Demir) την Κυριακή, στο Ντιγιάρμπακιρ, την πρωτεύουσα του τουρκοκρατούμενου Κουρδιστάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα έπεσε νεκρή έξω από το σπίτι της.
Κουρδικά Μέσα αναφέρουν ότι η Ρουκέρ Ντεμίρ τραυματίστηκε βαριά κατά τη διάρκεια επίθεσης Τούρκων αστυνομικών εναντίον Κούρδων διαδηλωτών.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ "Εμπρηστική" δήλωση από τον Αλβανό πρώην ΥΦΥΠΑΜ: "Να φύγουν κολυμπώντας οι Βορειοηπειρώτες από την Χειμάρρα"!

Του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Από το defencenet 
 
Ο πρώην Αλβανός υφυπουργός Άμυνας, Ντριτάν Χίλα ζήτησε "να φύγουν οι Βορειοηπειρώτες από την Χειμάρρα και να κολυμπήσουν μέχρι τα Διαπόντια νησιά του Ιονίου Πελάγους που είναι μια ώρα κολύμπι από την ακτή"!
Η δήλωση αυτή έρχεται να προστεθεί σε σειρά αλβανικών προκλήσεων που γίνονται το τελευταίο διάστημα κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών με αποκορύφωμα την κατεδάφιση του ορθόδοξου ναού του Αγίου Αθανασίου στην Χειμάρα.

Κανόνες για «συντεταγμένη» χρεοκοπία εντός Ευρωζώνης ζητά ο Σόιμπλε - Το θέμα τέθηκε επισήμως

Τι προβλέπει το σχέδιο του γερμανού υπουργού για κούρεμα ομολόγων, ένταξη στον ESM και κρατικά ομόλογα
Το Βερολίνο έθεσε επισήμως στην ατζέντα το θέμα της χρεοκοπίας των κρατών μελών της ευρωζώνης, η οποία θα πρέπει να αποτρέπει τις οικονομικές και τις κοινωνικές επιπτώσεις των ακραίων προγραμμάτων λιτότητας.

Σε ένα ανεπίσημο έγγραφο που μοίρασε την Παρασκευή κατά την άτυπη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Λουξεμβούργο, ο Γερμανός Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ζητεί να υιοθετηθούν κάποιοι κανόνες βάσει των οποίων θα επιτρέπεται η χρεοκοπία μιας χώρας εντός της νομισματικής ένωσης.

Η ΕΕ στέλνει στρατό στη Μεσόγειο για το μεταναστευτικό - Δραστικά μέτρα από τις Βρυξέλλες και η Ελλάδα "λιάζεται"

Γερμανία, Αυστρία, Ουγγαρία μεταξύ των χωρών που παίρνουν μέτρα για την εισροή των μεταναστών στα εδάφη τους - Η μόνη χώρα που δεν παίρνει μέτρα η Ελλάδα, την ώρα που η Αθήνα έχει μετατραπεί σε ανοιχτό στρατόπεδο
Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε σήμερα να επιτρέψει τη χρήση στρατιωτικής βίας εναντίον των διακινητών προσφύγων και μεταναστών στο πλαίσιο της θαλάσσιας επιχείρησής της στη Μεσόγειο, όπως έγινε σήμερα γνωστό από τις Βρυξέλλες.

Αρχαία Πάφος: Στο φως μνημειακό συγκρότημα της κλασικής περιόδου

Μνημειακό συγκρότημα της κλασικής περιόδου άρχισε να αποκαλύπτεται σε οροπέδιο στα ανατολικά του ιερού της Παφίας Αφροδίτης, στα Κούκλια, στην επαρχία Πάφου. Το συγκρότημα αποτελούσε το βιοτεχνικό και αποθηκευτικό τμήμα του ανακτόρου της αρχαίας Πάφου κατά την κλασική περίοδο.


Το λιθόκτιστο μνημείο, οι τοίχοι του οποίου διατηρούνται σε ύψος που ξεπερνά το ένα μέτρο, αποτελεί τμήμα τειχισμένης ακρόπολης, η οποία εντοπίστηκε στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος Αρχαιολογίας του Τοπίου του Πανεπιστημίου Κύπρου, που διευθύνει, από το 2006, η Καθηγήτρια Μαρία Ιακώβου.

Τρομακτική Πρόβλεψη… «Τι Θα Συμβεί; Πρόκειται για την Συντριβή του Αιώνα…»(Βίντεο)

Όταν πρόκειται για το χρονοδιάγραμμα της αγοράς και τις προβλέψεις, κανείς δεν θέλει να αναλάβει την ευθύνη…

Ο Bo Polny της Gold2020Forecast, ωστόσο, κάνει ακριβώς αυτό, προχωρώντας μάλιστα σε τολμηρές προβλέψεις για το χρηματιστηριακό κραχ.

Η αξιοπιστία του σε προηγούμενες προβλέψεις του και τα συντριπτικά στοιχεία που δείχνουν προς μια κατάρρευση του χρηματιστηρίου δεν χωρούν αμφισβήτηση.

Αρνούνται το βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη 2015 - Τι δηλώνουν οι εκπρόσωποι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού

«Σοκαριστικά» στοιχεία για τις επιπτώσεις τις οικονομικής κρίσης στο επίπεδο ζωής των πολιτών παρουσίασαν οι εκπρόσωποι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού, αρνούμενοι να παραλάβουν το βραβείο του Ευρωπαίου πολίτη για το 2015 που αποφάσισε να τους απονείμει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, σε περίοδο ειρήνης, οι δείκτες γεννήσεων-θανάτων και παιδικής θνησιμότητας είναι αρνητικοί, δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπρόσωπος του ΜΚΙΕ Γιώργος Βήχας, προσθέτοντας ότι οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν και συνεχίζουν να εφαρμόζονται στην χώρα μας, έχουν οδηγήσει εκτός ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης πάνω από 3 εκατομμύρια άπορων και εξαθλιωμένων άνεργων πολιτών.