Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Πάτρα:Ξεκίνησε το Πατρινό Καρναβάλι 2017- Xιλιάδες πυροτεχνήματα στον ουρανό - Σε καρναβαλικούς ρυθμούς η αχαϊκή πρωτεύουσα(ΒΙΝΤΕΟ - LIVE)

Δείτε απευθείας μετάδοση εδώ

Η ώρα που όλοι περιμένουμε, η ώρα της διασκέδασης, της δημιουργίας, της ανατροπής, της σάτιρας έφτασε και μας δίνει ραντεβού με τη χαρά της ζωής στην Πάτρα. Το Πατρινό Καρναβάλι 2017, που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας», άνοιξει τα φτερά του για να μας ταξιδέψει για κάτι παραπάνω από ένα μήνα (37 ημέρες και νύχτες) επιφυλάσσοντάς μας στιγμές απόδρασης που όλοι έχουμε ανάγκη.
Το καρναβαλικό θερμόμετρο ανέβηκε κατακόρυφα στις 21.00 στην πλατεία Γεωργίου με την Τελετή Έναρξης, που αποτελεί μια πρόταση του Πατρινού Γιώργου Πετρίτση και θα επιχειρηθεί μια αναβίωση του Πατρινού Καρναβαλιού από το 1900 έως σήμερα τονίζοντας όλα τα γνήσια χαρακτηριστικά της μεγάλης γιορτής της Πάτρας στο πέρασμα του χρόνου.

Κοτζιάς: Λύση του Κυπριακού σημαίνει τέλος στην παράνομη κατοχή - Συνέντευξη στο Γερμανικό Πρακτορείο

Την ευθύνη και την αδιαλλαξία της Τουρκίας στην επίλυση του Κυπριακού καταδεικνύει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς σε συνέντευξή του σήμερα στο γερμανικό ειδησεογραφικό Πρακτορείο DPA

Την ευθύνη και την αδιαλλαξία της Τουρκίας στην επίλυση του Κυπριακού καταδεικνύει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς σε συνέντευξή του σήμερα στο γερμανικό ειδησεογραφικό Πρακτορείο DPA.

Η έννοια της παγκοσμιοποίησης για την Κίνα

Tου Ν. Λυγερού

Η Κίνα δηλώνει ανοιχτά στο παγκόσμιο συνέδριο οικονομίας στην Ελβετία ότι είναι υπέρμαχη της παγκοσμιοποίησης για να παρουσιαστεί ως αντίπαλο δέος σε σχέση με τις ΗΠΑ. που μπαίνουν σε μια προφύλαξη της οικονομίας τους. Στην πραγματικότητα, η κινέζικη νοοτροπία σ’ αυτόν τον τομέα είναι η επεκτατική και κρατική προώθηση των κινεζικών προϊόντων σε όλον τον κόσμο δίχως, όμως, αυτή η διαδικασία να είναι αμφίδρομη. Μάλιστα, σ’ αυτό το πλαίσιο ενισχύει η Κίνα την Βόρεια Κορέα, ενώ είναι ξεκάθαρα ένα βάρβαρο καθεστώς που λειτουργεί όχι μόνο ενάντια των Κορεατών, αλλά και της Ανθρωπότητας, επειδή δεν θέλει η Νότια Κορέα να γίνει μια τοπική δύναμη και να αποτελεί σε εμπορικό επίπεδο έναν ανταγωνιστή.