Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Το 2011 έρχεται! Live χάρτης

Δείτε live τον ερχομό του 2011. Ήδη σε Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία και Παπούα Νέα Γουινέα το 2011 έχει μπει και πλέον όλα τα κράτη του κόσμου μετρούν αντίστροφα. Δείτε τον παγκόσμιο χάρτη, πατώντας εδώ.

ΠΗΓΗ tro-ma-ktiko.

ΤΑΪΒΑΝ 2011

ΠΑΤΡΑ: "Στο σφυρί" λείψανο του Αγίου Ανδρέου

Λείψανο του Αποστόλου Ανδρέα στο διαδίκτυο και μάλιστα σε σχετικά φθηνή τιμή; Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, κι όμως συνέβη και μάλιστα παραμονή των Χριστουγέννων. Συνεργάτης της εφημερίδας "Κόσμος" ... ανιχνεύοντας στο e-bay διαπίστωσε με έκπληξη την δημοπρασία του συγκεκριμένου «αντικειμένου». Έκπληκτος διαπίστωσε πως η τιμή ήταν στα 99 δολάρια! Δύο συντάκτες της εφημερίδας αποφάσισαν να «χτυπήσουν» το προσφερόμενο σε δημοπρασία αντικείμενο και μάλιστα με «κόλπο» την αυτόματη προσφορά (150 δολάρια) 5 δευτερόλεπτα λίγο πριν λήξει η δημοπρασία. Όμως κάποιος άλλος πρόλαβε και τελικά πήρε το λείψανο με 152,5 δολάρια.

O κόσμος αλλάζει χρόνο- Από την Ευρώπη και την Ασία μέχρι την Αμερική και την Αυστραλία

Δισεκατομμύρια άνθρωποι θα γιορτάσουν την είσοδο του 2011 σε όλο τον κόσμο.  Οι πρώτοι που άφησαν πίσω τους το 2010 είναι οι κάτοικοι του Κιριμπάτι, ενός μικρού νησιού του Ειρηνικού που γύρισε τη σελίδα του 2010 στις 12.00 (ώρα Ελλάδας).
Στην Αυστραλία, γύρισαν χρόνο με εορταστικές εκδηλώσεις παρά τις πλημμύρες που σημειώθηκαν στο βορειοανατολικό τμήμα της αυστραλιανής ηπείρου. Στο Σίδνεϊ, χιλιάδες άνθρωποι παρακολούθησαν στο λιμάνι  το θέαμα των πυροτεχνημάτων που εκτοξεύθηκαν από τη Harbour Bridge, τη Γέφυρα του Λιμανιού.

Ορκωμοσία για γέλια και για κλάματα - Ασέβεια προς τον Αρχιεπίσκοπο

Την απαρχή μιας σκοτεινής περιόδου για τον δήμο της Αθήνας πιθανώς να σηματοδοτεί η χθεσινή πολιτική ορκωμοσία του νέου δημάρχου Γιώργου Καμίνη.
Η πρωτοφανής αυτή κίνηση πολιτικού και θρησκευτικού αμοραλισμού του κ. Καμίνη, σε μια χρονική περίοδο που η κοινωνία χρειάζεται ενότητα, διχάζει και αποτελεί όνειδος για την ιστορία της πόλης.
Τα όσα πρωτοφανή διαδραματίστηκαν στη σημερινή (σ.σ.: χθεσινή) ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου, για πρώτη φορά μετά από 176 χρόνια από την ίδρυση του δήμου Αθηναίων, αποτελούν ντροπή για την ιστορία της πόλεως των Αθηνών με ευθύνη της νέας δημοτικής αρχής ανέφερε σε δήλωση του ο απερχόμενος δήμαρχος Νικήιας Κακλαμάνης

ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: Λες και ακούγαμε... τον Παυλόπουλο

Λες και το ξέραμε! Από το πρωί είχαμε προβλέψει πως ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον της σημερινής σύσκεψης στο "σκάνερ" που δεσμεύθηκε ότι θα αγοράσει ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών και αυτό έγινε! Ο κ. Παπουτσής πέρασε ως "πρώτη είδηση" τη συγκεκριμένη αγορά, ενώ στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με συμμετοχή του νέου Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα και του νέου Δημάρχου Γιάννη Δημαρά, περιορίστηκε σε ...γενικολογίες! Οποιος συγκρίνει αυτά που είπε σήμερα ο κ. Παπουτσής με αυτά που είχε πει προ δύο ετών ο Προκόπης Παυλόπουλος θα παρατηρήσει ότι κινούνται στο ίδιο πλαίσιο! Με μία διαφορά. Ο κ. Παπουτσής έκανε λόγο για "ολοκληρωμένο σχέδιο θωράκισης του λιμανιού".