Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΣΟΝ ΚΟΝΕΡΥ ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΤΟΥ ΚΑΒΑΦΗ

Ευχές από το Τα Ανήλια





Αφγανοί έσπασαν τζιπ του Λιμενικού

Nέο επεισόδιο σήμερα το απόγευμα στο λιμάνι της Πάτρας, όταν 150 Αφγανοί, προσπάθησαν να εισβάλουν στο χώρο και να μπουν σε πλοίο της γραμμής που εκείνη την στιγμή ετοιμαζόταν να αποπλεύσει. Το "ντου" των αλλοδαπών έγινε στην προβλήτα της Αγίου Νικολάου όμως δύο λιμενικοί τοποθέτησαν το τζιπ στο οποίο επέβαιναν μπροστά από τους Αφγανούς προκειμένου να ανακόψουν την πορεία τους.

ΠΑΤΡΑ: Τα σκουπίδια... βγήκαν παγανιά!!!

κρυθμη η κατάσταση στην Ξερόλακκα όπου τα σκουπίδια άρχισαν να ξεχειλίζουν. Τη νύχτα έγινε κατολίσθηση των σκουπιδιών μέχρι τον δρόμο. Οι κάτοικοι αντέδρασαν με αποκλεισμό του ΧΥΤΑ ενώ από τη νέα δημοτική αρχή ζητήθηκε πίστωση χρόνου για να δοθεί λύση. Η απάντηση των κατοίκων, ήταν ότι δεν θα περιμένουν ούτε μια μέρα......
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ απο το Patra Tv

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η Κλήρωση του Κυπέλου Ελλάδας έχει ως εξής:

                          Προημιτελικά

1. Ατρόμητος-Νικητής Διαγόρας-Εθνικός Αστέρας,

2. Nικητής Κέρκυρα-Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου

3. Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

4. Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Βασίλης Παπαγεωργόπουλος: Αποκαλύπτονται αυτοί που θέλουν την Θεσσαλονίκη βρώμικη

Κάποιοι θέλουν για λόγους αντιπολιτευτικούς την Θεσσαλονίκη βρώμικη, εκτός από την προεκλογική περίοδο, ακόμη και την Πρωτοχρονιά και πρέπει δυστυχώς να τους αποκαλύψω για να μάθουν οι Θεσσαλονικείς την αλήθεια.

Οι Θεσσαλονικείς βεβαίως γνωρίζουν πολύ καλά ότι η πόλη μας επί 11,5 χρόνια δεν είχε κανένα πρόβλημα ιδιαίτερα στον τομέα της καθαριότητας.