Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΕΚΙΡΗΣ:ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ«ΟΞΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΑΤΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ»


Η κυβέρνηση δείχνει εγκληματική αδιαφορία στο σοβαρό πρόβλημα της ανεξέλεγκτης παρουσίας και των άθλιων συνθηκών διαβίωσης των παράνομων μεταναστών που ζουν και συνεχώς καταφθάνουν στη Πάτρα. Χωρίς σχέδιο αντιμετώπισης και με αοριστολογίες αποσπασματικών λύσεων διαφορικών κάθε φορά, οι επικεφαλής των συναρμόδιων υπουργείων εγκατέλειψαν την Πάτρα στο έλεος των διεθνών κυκλωμάτων δουλεμπορίου. Οι ανθρωπιστική δράση τοπικών φορέων, πολιτών και της εκκλησίας, δεν μπορούν να επιλύσουν αυτό το διογκούμενο πρόβλημα το οποίο επηρεάζει φανερά πια την λειτουργία της πόλης και γίνεται εκτός άλλων και σημείο αναφοράς έκνομων δραστηριοτήτων.
Για την άμεση παρέμβαση στο πρόβλημα χρειάζονται τουλάχιστον οι εξής 5 ενέργειες:

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΩΝ ΣΤΟ ΒΩΜΟ

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΩΝ ΣΤΟ ΒΩΜΟ

Σήμερα 27/4/2011 περίπου στη μία τα ξημερώματα, εν μέσω βροχής, η ομάδα περιφρούρησης του βωμού των 12 Θεών και του Ελέους, εντόπισε βαγόνι με μπουλντόζα και κάδους με χώματα και χαλίκια, να ξεκινάει εργασίες επιχωμάτωσης δίπλα στο βωμό. Η ομάδα περιφρούρησης ζήτησε απ’ τους εργάτες να σταματήσουν τις εργασίες, γιατί είναι παράνομες, σύμφωνα με τις...
αποφάσεις του δικαστηρίου που ανακοινώθηκαν χτες (26/4/2011).
Επίσης ζήτησαν να μιλήσουν και με τον Αρχαιολόγο που θα έπρεπε να επιβλέπει τα έργα. Αρχαιολόγος δεν εμφανίστηκε, ενώ οι εργάτες αγνόησαν επιδεικτικά την ομάδα περιφρούρησης του ιερού μνημείου.

Εύα Καϊλή: Υπάρχουν κοιτάσματα ουρανίου στην Ελλάδα

Υπάρχουν κοιτάσματα ουρανίου στην Ελλάδα;
Μπορούν να αξιοποιηθούν;
Πόσα δις ευρώ αξίζουν ;

Στο θέμα που συζητείται αρκετά -από το επίπεδο της συνομωσιολογίας, μέχρι το ακραιφνώς επιστημονικό- αναφέρεται ερώτηση της κ.Καϊλή.
Η Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Εύα Καϊλή κατέθεσε ερώτηση προς την Υπουργό Περιβάλλοντος κα Τίνα Μπιρμπίλη αναφορικά με την έρευνα για τα κοιτάσματα Ουρανίου στην Βόρεια Ελλάδα .

Ο Απόλλωνας στη θέση του

Το έδιωξαν οι αντιδράσεις των συντηρητικών, αλλά μετά από 32 χρόνια ήρθε η ώρα της επιστροφής στην Grand Place Massena της Νίκαιας. Ο λόγος για το άγαλμα του γυμνού Απόλλωνα, που είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο παρελθόν. Δείτε την ιστορία του.

Ρωσσία: Βρήκαν τμήματα αρχαίας ελληνικής πόλης του 6 αιώνα π.Χ

Ρεπορτάζ από το κρατικό κανάλι 1 της Ρώσσικης Κρατικής Τηλεόρασης προβλήθηκε στις 15/4/2011 με τίτλο : Κάλεσμα σε εθελοντές για συμμετοχή σε μοναδικές ανασκαφές !!

Στο ρεπορτάζ η δημοσιογράφος αναφέρει οτι :

Στην περιοχή ΤΑΜΑΝ (σ.σ. κοντά στην πόλη Ανάπα, δημοφιλές θέρετρο στο Νότιο Ρωσία, και η οποία βρίσκεται στο Κράι Κρασνοντάρ, στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας) οι αρχαιολόγοι βρέθηκαν μπροστά σε μοναδική ανακάλυψη που μπορεί να αλλάξει εξ ολοκλήρου την άποψη που έχουμε για την αρχαία ιστορία.

Δρ Μπρούνερ στους «Times» «Έκλαιγα για μέρες όταν είδα τη φωτογραφία»

"Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ τελείωνε. Δέναμε τα ράμματα, όταν ξαφνικά είδαμε ένα μικρό χεράκι να ξεπροβάλλει και να αγκαλιάζει το χέρι τού γιατρού. Κανείς δεν το πίστευε. Ο γιατρός
πάγωσε. Το χέρι μου έτρεμε καθώς έβγαζα φωτογραφίες...».
Τα λόγια αυτά ανήκουν σε μια νοσηλεύτρια τού Ιατρικού Κέντρου τού Βαντερμπιλτ, στο Νάσβιλ των Ηνωμένων Πολιτειών.
Είχαν, τότε, περάσει λίγες μέρες από την επέμβαση τού μικρού Σάμιουελ Αρμας, ενός μωρού πού μόλις είχε συμπληρώσει τις είκοσι εβδομάδες ζωής, και.....
άθελά του πρωταγωνίστησε —όπως πολλοί χαρακτήρισαν— σε ένα από τα ομορφότερα και πιο ελπιδοφόρα φωτογραφικά στιγμιότυπα.
Ήταν στην κοιλιά της μητέρας του ο μικρός Σάμιουελ, όταν οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από διχοτομημένη σπονδυλική στήλη.

Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος για την κατάσταση της χώρας…(video)

Ίσως ο μόνος που δακρύζει για την κατάσταση που έχει επέλθει η χώρα μας…

Δείτε την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος στην τηλεόραση Best Καλαμάτας και στην δημοσιογράφο Γεωργία Αναγνωστοπούλου.
Με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε πως έχει πίστη στον Ελληνικό λαό πως θα τα καταφέρει…