Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 1955: Φόνοι, ληστείες, εμπρησμοί, βιασμοί, βασανιστήρια-Ένα ψέμα ξυπνά τη τουρκική αγριότητα.Φωτογραφίες.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ…

Με αφορμή την Τριμερή Διάσκεψη του Λονδίνου τον Σεπτέμβριο του 1955 και την επικείμενη δεύτερη προσφυγή της Ελλάδας στο Συμβούλιο του ΟΗΕ οι «αιώνιοι» σύμμαχοι, εγγλέζοι και τούρκοι, οργανώνουν «αυθόρμητες» επιθέσεις του τούρκικου αμόρφωτου όχλου κατά των Ελλήνων της Πόλης. Όταν στην Κύπρο στήνονταν από τον άγγλο δυνάστη οι κρεμάλες για τον απαγχονισμό του Ενωτικού πόθου των Κυπρίων στην Κωνσταντινούπολη, οργανωμένος όχλος κατέστρεφε κάθε τι Ελληνικό, σκότωνε και βίαζε με σύνθημα «Η Κύπρος είναι Τούρκικη». Απέναντι στο ιστορικά δίκαιο αίτημα των Ελλήνων της Κύπρου για Ένωση, οι εγγλέζοι και οι τούρκοι αντιτάσσουν βία σε αθώους Ελληνικούς πληθυσμούς.

O φωτογράφος που αποκάλυψε τις θηριωδίες των Τούρκων το 1955...

Τα ξημερώματα της 7ης Σεπτεμβρίου είχε κηρυχτεί στρατιωτικός νόμος, που απαγόρευε τη φωτογράφιση των καταστροφών στην ελληνική συνοικία της Πόλης.

Ο φωτογράφος του πατριάρχη Δημήτρης Καλούμενος και ο δημοσιογράφος Σάκης Καράγιωργας παίρνουν το ρίσκο να τραβήξουν φωτογραφίες και να καταγράψουν τις θηριωδίες, σε βάρος των Ελλήνων της Πόλης.

Ξεκίνησαν από το νεκροταφείο. Αμέσως κατέστρωσαν σχέδιο για να μη τους κατασχέσουν τα φιλμ..

Θυμωμένο κριάρι αχρηστεύει drone(Bίντεο)

Υπάρχουν πολίτες που ξοδεύουν χιλιάδες δολάρια για να αγοράσουν ένα drone για να έχουν εναέριες λήψεις ωστόσο λογαριάζουν χωρίς εκείνους που ενοχλούνται από  παραβίαση της ιδιωτικής τους ζωής. 
Ζωντανό παράδειγμα το κριάρι του πιο πάνω βίντεο το οποίο ενώ έβοσκε ανέμελο στο βουνό τρελάθηκε από τον ήχο ενός drome με αποτέλεσμα να του ρίξει κουτουλιά με τα κέρατά του και να το αχρηστέψει.

Νταβούτογλου για ψευδοκράτος: Να πάρει τη θέση που δικαιούται


Άγκυρα: «Μία από τις προτεραιότητες της κυβέρνησής μας είναι η επίλυση του Κυπριακού και το να μπορέσει ο τουρκοκυπριακός ''λαός'' να πάρει τη θέση που δικαιούται στη Διεθνή Κοινότητα». Αυτό αναφέρει το τμήμα εξωτερικής πολιτικής των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης της Τουρκίας, που ανακοινώθηκαν στη Βουλή από τον νέο Πρωθυπουργό, Αχμέτ Νταβούτογλου.

Όπως σημειώνει, «θα συνεχίσουμε και στο μέλλον με αποφασιστικότητα τα βήματα που έχουμε πράξει για την αύξηση της ευημερίας της ''ΤΔΒΚ'' και για την ενίσχυση της οικονομικής υποδομής της.

Σύλληψη Εσθονού πράκτορα από Ρώσους στα σύνορα, ένταση…


Η Εσθονία κατήγγειλε, ότι αξιωματούχος του τομέα της ασφάλειας της χώρας (σε… απλά ελληνικά, μέλος των μυστικών υπηρεσιών), «απήχθη» στη συνοριακή περιοχή με τη Ρωσία ενώ προσπαθούσε να σταματήσει «παράνομες δραστηριότητες» στην περιοχή, με τους Ρώσους να επιβεβαιώνουν τη σύλληψη, αλλά να μιλούν για σύλληψη σε ρωσικό έδαφος. Στην περιοχή τα τελευταία χρόνια έχουν καταγραφεί δραστηριότητες του οργανωμένου εγκλήματος, όπως περιστατικά λαθρεμπορίου αγαθών, όπλων και διακίνηση μεταναστών, οπότε η επιτήρηση της περιοχής από τις μυστικές υπηρεσίες είναι αυτονόητη. Είναι και η ένταση του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία, που έχει επιβάλει αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Φρούριο η Θεσσαλονίκη λόγω ΔΕΘ: Απαγόρευση συλλαλητηρίων από την Αστυνομία

Τις πορείες θα παρακολουθεί ελικόπτερο της ΕΛΑΣ, ενώ τρεις εισαγγελείς θα επιβλέπουν τα αστυνομικά μέτρα
Υπό αστυνομικό κλοιό ανοίγει σήμερα τις πύλες της η 79η ΔΕΘ, η οποία θα εγκαινιαστεί από τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά στις 10.30 στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αποτελούμενες από περίπου 4.000 αστυνομικούς, και δικυκλιστές των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ είναι στο πόδι. Θα βρίσκονται σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, μέσα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, , όπου αναμένεται να στηθούν οδοφράγματα, στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, πέριξ του ΑΠΘ και αλλού.

Κάμερον: Οχι μόνο δεν δίνουμε λύτρα, αλλά θα βομβαρδίσουμε τους τζιχαντιστές

Σκληρή γραμμή απέναντι στους τζιχαντιστές και το Ισλαμικό Κράτος αποφάσισε να ακολουθήσει ο πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον.
Όπως αναφέρει η Deutsche Welle, η κατάσταση στο Ιράκ και η αντιμετώπιση της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος είναι το θέμα που κυριαρχεί κατά τη δεύτερη ημέρα των εργασιών της Συνόδου της βορειατλαντικής Συμμαχίας στο Νιούπορτ της Ουαλίας.

Φωτογραφίες: Καράβι βγήκε στη... στεριά στην Αστυπάλαια

Σύμφωνα με τον καπετάνιο το πλοίο έχει υποστεί ρήγμα μήκους 4,5 μέτρων στο πρωραίο τμήμα του.

Καράβι και συγκεκριμένα τούρκικο φορτηγό πλοίο βγήκε στη... στεριά το πρωί της Παρασκευής στην Αστυπάλαια.

Ο λόγος για το υπό τουρκική σημαία ''INCE INEBOLU'' στο οποίο επέβαιναν 22 αλλοδαποί πλήρωμα που είναι καλά στην υγεία τους.

Δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για σήμερα και αύριο

Ισχυρές βροχές και πιθανώς χαλαζόπτωση προβλέπεται για το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου - Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ της Κυριακής - Mικροπροβλήματα στο κέντρο της Αθήνας από τη μεσημεριανή καταιγίδα.
Μπήκε ως φαίνεται για τα καλά το φθινόπωρο καθώς από το μεσημέρι του Σαββάτου έπιασε η πρώτη δυνατή βροχή στην Αθήνα. Αν και δεν έχουν αναφερθεί προβήματα όπως πλημμυρισμένα υπόγεια ή δρόμοι προς το παρόν, το νερό πέφτει ασταμάτητα, σηματοδοτώντας το τέλος του καλοκαιριού.

Η νομοθεσία Σόλωνα για την Ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα. Ήταν κάτι το φυσιολογικό;

Τι ακριβώς συνέβαινε στην αρχαία Ελλάδα και τι προέβλεπαν οι νόμοι για όσους προέβαιναν σε ομοφυλοφιλικές σχέσεις;
Οι νόμοι στην αρχαία Ελλάδα ήταν ξεκάθαροι.

"Αν τις Αθηναίος εταιρήση, με έξεστω αυτω των εννέα αρχόντων γενέσθαι, μηδέ ιερωσύνην ιερώσασθαι, μηδέ συνδικήσαι τω δήμω, μηδέ αρχήν αρχέτω μηδεμιάν, μήτε ενδημον, μήτε υπερόριον, μήτε κληρωτήν, μήτε χειροτονητήν, μηδέ επικυρήκειαν αποστελλέσθω, μηδέ γνώμην λεγέτω, μηδέ εις τα δημοτελή ιερά εισίτω, μηδέ εν ταις κοιναίς σταφονοφορίες σταφανούσθω, μηδέ εντός των της αγοράς περιρραντηριων πορευέσθω.

ΠΟΙΑ NAOMI KLEIN ;;; ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ ΤΟ ΠΡΩΤΟΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ !!!