Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

Πωλείται η Εθνική Ανεξαρτησία και Εδαφική Ακεραιότητα στο Αιγαίο, Θράκη και Κύπρο, ή ανταλλάσσεται με την Ελληνοτουρκική φιλία. Στους αγοραστές παρέχεται και η υποστήριξη άνευ ανταλλάγματος για εισδοχή της Τουρκίας στην Ε.Ε.


ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΡΙΟΝ «Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ»
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δημοπρατήριο μας είναι ένα από τα αρχαιότερα στον κόσμο. Η πρώτη του πράξη ήτο η πώληση της Ελληνικής Ολυμπιακής Θρησκείας το 395 μ.Χ. Είναι εταιρεία λαϊκής βάσης, λειτουργεί με Εβραϊκά και εγχώρια κεφάλαια και ανήκει στο Πολιτικό Κατεστημένο της χώρας με κύριους μετόχους τα δύο κόμματα εξουσίας. Τα τελευταία 50 χρόνια οι διασημότεροι δημοπράτες ήσαν μέλη των ‘4’ μεγάλων οικογενειών : Καραμανλή, Παπανδρέου ,Μητσοτάκη και Σημίτη. Αυτήν την εποχή έχουμε την τιμήν να σας προσκαλέσουμε στην μεγάλη δημοπρασία των αιώνων :

Ομάδα "Φίλων Μακεδονίας" από το ΕΛΚ!!!! Ήπια αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας

" Σήμερα το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), θα εγκαινιασεί την άτυπη διεθνική ομάδα "Φίλοι της Μακεδονίας" που δημιουργήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η παρουσίαση αυτής της ομάδας θα γίνει σήμερα το απόγευμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, από τον ευρωβουλευτή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάρτιν Κάστλερ, ο οποίος, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΕΛΚ, θα δώσει συνέντευξη Τύπου μαζί με τον υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Αντόνιο Μιλόσοσκι. "

Aυτό το αίσχος έχει ανακοινωθεί επίσημα από το Ευρωπαικό Λαικό Κόμμα.

Σε άθλια κατάσταση αρχαιολογικός χώρος στην Παροικιά της Πάρου

"Το αρχαίο νεκροταφείο της Πάρου βρίσκεται στο λιμάνι της Παροικιάς, κατά μήκος της παραλιακής οδού, και είναι από τα σημαντικότερα των Κυκλάδων." Αυτή είναι η περιγραφή των ταξιδιωτικών οδηγών και των ιστοσελίδων που...
διαφημίζουν τον συγκεκριμένο αρχαιολογικό χώρο, που βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας της Πάρου. Οι εικόνες όμως μαρτυρούν ακόμα μια.., διαφορετική περιγραφή...
Σκουπίδια, λιμνάζοντα νερά, σκουριασμένα κάγκελα, σπασμένες πινακίδες, δυσοσμία και τα χορτάρια έχουν πνίξει τα αρχαία ευρήματα! Πως περιμένουμε να προωθήσουμε τουριστικά τον αρχαίο μας πολιτισμό και μάλιστα σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα νησιά του Αιγαίου;
Μερίδιο ευθύνης βέβαια έχει εκτός του Δήμου και το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού (στη συγκεκριμένη περίπτωση η ΚΑ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων) καθώς στις αρμοδιότητές τους αναγράφονται τα εξής:

"Κουνάει" συνέχεια στην Πάτρα

Και  νέα σεισμική δόνηση έγινε αισθητή πριν  από λίγα λεπτά στην Πάτρα. Είναι η τρίτη δόνηση που γίνεται αισθητή μετά τη χθεσινοβραδινή των 4,3 Ρίχτερ, γεγονός που προκαλεί ανησυχία στους κατοίκους.
Ωστόσο οι μικροί σεισμοί που ακούγονται εκτιμάται ότι εντάσσονται στη φυσιολογική σεισμική ακολουθία της χθεσινής δόνησης.
Η τελευταία δόνηση που σημειώθηκε στις 13:37 ήταν έντασης 3,4 Ρίχτερ ενώ στις 13:34 είχε σημειωθεί σεισμός 2 Ρίχτερ.
ΠΗΓΗ thebest

168 Χρόνια από την κοίμηση του ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

Του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών
κ.κ. Χρυσοστόμου 


Μετά ἀπό ὅσα λέγονται καί ἀκούονται τόν τελευταῖο καιρό ἀπό προσκυνημένους,«Ἕλληνες» ἐναντίον τῶν ἡρώων τῆς Πίστεως καί τῆς Πατρίδος, οἱ ὁποῖοι ἔδωκαν τό αἷμα τους γιά τήν λευτεριά τῆς Ἑλλάδος καί μετά ἀπό τήν αἰσχρή παραποίηση καί ἀλλοίωση τῆς ἱστορίας, ἡ ὁποία ἐπιχειρεῖται μέσα ἀπό τηλεοπτικούς διαύλους, (ἔφτασαν σέ σημεῖο νά χαρακτηρίσουν μεταξύ τῶν ἄλλων, μύθο, τήν εὐλογία τῆς Ἐπανάστασης στήν Ἁγία Λαύρα, ἀπό τόν Παλαιῶν Πατρῶν Γερμανό

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΚΛΗΡΟΥ & ΤΟΥ ΕΥΣΕΒΟΥΣ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΑΤΡΩΝ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΡΩΝ


Ἐν Πάτραις τῇ 11ῃ Φεβρουαρίου 2011


ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΕΚΚΛΗΣΗ
ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΚΛΗΡΟΥ & ΤΟΥ ΕΥΣΕΒΟΥΣ ΛΑΟΥ
ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΑΤΡΩΝ


Πρὸς
Τόν Ἐξοχώτατον Πρωθυπουργόν τῆς Ἑλλάδος
Κύριον Γεώργιον Παπανδρέου
Εἰς Ἀθήνας

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Παραιτήθηκε ο Μουμπάρακ



Την παραίτησή του Χόσνι Μουμπάρακ και τη μεταβίβαση της εξουσίας στον στρατό της Αιγύπτου ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο αντιπρόεδρος Όμαρ Σουλεϊμάν. Ο αιγυπτιακός στρατός δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να υποκαταστήσει τη νομιμότητα.

Αλλάζει σελίδα η Αίγυπτος με την παραίτηση του Χόσνι Μουμπάρακ από την προεδρία της χώρας, ύστερα από τριάντα χρόνια διακυβέρνησης.
Με ζωντανή εικόνα από το προεδρικό Μέγαρο στο Κάιρο η αιγυπτιακή τηλεόραση μετέδωσε την ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ο παραιτηθείς πρόεδρος μεταφέρει όλες τις εξουσίες στον στρατό. «Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζει η χώρα, ο πρόεδρος Χόσνι Μουμπάρακ αποφάσισε να εγκαταλείψει τη θέση του και όρισε το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο να αναλάβει τις υποθέσεις του κράτους» ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος κ. Όμαρ Σουλεϊμάν.