Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

Πωλείται η Εθνική Ανεξαρτησία και Εδαφική Ακεραιότητα στο Αιγαίο, Θράκη και Κύπρο, ή ανταλλάσσεται με την Ελληνοτουρκική φιλία. Στους αγοραστές παρέχεται και η υποστήριξη άνευ ανταλλάγματος για εισδοχή της Τουρκίας στην Ε.Ε.


ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΡΙΟΝ «Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ»
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δημοπρατήριο μας είναι ένα από τα αρχαιότερα στον κόσμο. Η πρώτη του πράξη ήτο η πώληση της Ελληνικής Ολυμπιακής Θρησκείας το 395 μ.Χ. Είναι εταιρεία λαϊκής βάσης, λειτουργεί με Εβραϊκά και εγχώρια κεφάλαια και ανήκει στο Πολιτικό Κατεστημένο της χώρας με κύριους μετόχους τα δύο κόμματα εξουσίας. Τα τελευταία 50 χρόνια οι διασημότεροι δημοπράτες ήσαν μέλη των ‘4’ μεγάλων οικογενειών : Καραμανλή, Παπανδρέου ,Μητσοτάκη και Σημίτη. Αυτήν την εποχή έχουμε την τιμήν να σας προσκαλέσουμε στην μεγάλη δημοπρασία των αιώνων :

Πωλείται ο Ελληνικός Πολιτισμός και η Πολιτιστική Κληρονομιά σε τιμές ευκαιρίας. Γίνονται ειδικές τιμές στους αρχαιοκαπήλους, στους επιχειρηματίες του είδους και στους εχθρούς του Ελληνικού Πολιτισμού.
Πωλείται η Αξιοπρέπεια του Έλληνα και του πολιτικού μας Πολιτισμού με ευκολίες πληρωμής.
Πωλείται η Αλήθεια, η Αξιοπιστία και το Κύρος της διεφθαρμένης ηγετικής μας άρχουσας τάξης με δόσεις. Λόγω πολυκαιρίας σβήστηκαν οι υποσχέσεις για πάταξη της διαφθοράς και αντικαταστάθηκαν με την ανούσια και κούφια ρητορεία, ενώ η διαφθορά φουντώνει.
Πωλείται η Κρατική Περιουσία σε χαμηλές τιμές της αρπαχτής. Οι ενδιαφερόμενοι αρκεί να δώσουν την νενομισμένη μίζα στους κομματικούς δημοπράτες για να συμμετάσχουν.
Πωλείται Ολυμπιακή Αεροπορία, ΔΕΚΟ, Λιμάνια, Ακτές, Δάση μικρά Νησιά, Ασφαλιστικά Ταμεία, Τράπεζες, Φιλανθρωπία κ.α. Οι ενδιαφερόμενοι Έλληνες και ξένοι μπορούν να απευθυνθούν στην Κυβέρνηση. Μίζα υποχρεωτική ως αρραβών.
Πωλείται η Εθνική Ανεξαρτησία και Εδαφική Ακεραιότητα στο Αιγαίο, Θράκη και Κύπρο, ή ανταλλάσσεται με την Ελληνοτουρκική φιλία. Στους αγοραστές παρέχεται και η υποστήριξη άνευ ανταλλάγματος για εισδοχή της Τουρκίας στην Ε.Ε.
Πωλείται το Όραμα και η Ελπίδα. Το μουσειακό τούτο κομμάτι είναι διαχρονικό τότε που πίστευαν ότι η Ελλάδα θα έβγαινε από την μιζέρια, την κλεπτοκρατία, την ληστεία των σύγχρονων πειρατών( με παπιγιόν και με κουκούλες), την σήψη και παρακμή των ξενολάγνων, των προσκυνημένων, των διεφθαρμένων ηγεμονικών οικογενειών και των στρεβλόψυχων τζακιών, των δοσιλόγων και των 5φαλαγγιτών, των αργυρώνητων ψευτοκουλτουριάρηδων της συμφοράς και της προδοσίας και της αδηφάγου ανθελληνικής οικονομικής ολιγαρχίας.
Πωλείται το Οικολογικό και Οικονομικό Μέλλον του τόπου. Το Δημοπρατήριο μας κάνει ευκολία στους σύγχρονους καταπατητές δασών να χρεώνουν τα παιδιά μας, ώστε να πληρώσουν εκείνα αργότερα τον φουσκωμένο με την μόλυνση και τους τόκους λογαριασμό στους ξένους τοκογλύφους.
Πωλούνται οι Ελληνικές Αξίες και τα Ιδεώδη Το Δημοπρατήριο μας τα διαθέτει σε τιμές εξευτελιστικές, ή τα ανταλλάσσει με Εβραϊκά τοιαύτα έναντι όμως αδράς αμοιβής.
Πωλείται ο Ορθός Λόγος, η Φρόνηση και Σωφροσύνη Αυτά ανταλλάσσονται με ανούσια ρητορεία, ή και με θαύματα, φυλαχτά, ‘χάνδρες’, ‘χαϊμαλιά’ και ‘καθρεφτάκια’ των «ποιμεναρχών» των μάγων, των αστρολόγων και των τσαρλατάνων.
Πωλείται η Φιλοπατρεία των Ελλήνων Λένε ότι το Δημοπρατήριο μας, κατέχει τις πρώτες θέσεις της διαφθοράς. Αυτό δεν μας εγγίζει. Αφού εσείς οι καλοί μας πελάτες πάντα ψηφίζετε τους «εντιμότατους» διεφθαρμένους, αρχιδημοπράτες μας αυτό μας αρκεί.
Πωλείται η αντικειμενική Ενημέρωση και Πληροφόρηση των πολιτών στο βωμό του κέρδους των ολίγων εκδοτικών συγκροτημάτων, και των διαπλεκομένων πολιτικών μαφιών , με αντάλλαγμα την δωρεάν παροχή αντιπνευματικού αποβλακωτικού, ψυχοφθόρου ναρκωτικού, αντεθνικής προπαγάνδας, ζοφώδους και ευτελούς υπερθεάματος βίας, βλακείας , αποχαύνωσης, ηλιθιότητος και μετατροπής της κοινής γνώμης σε αμνήμονες χοίρους.
Πωλείται η Διαφάνεια και Αξιοπιστία. Όπως βλέπετε στο ωραίο σχεδιάκι του ο Πλούτος των Ελλήνων φορολογουμένων θυσιάζεται στο βωμό της κομματικής κραιπάλης και της ανταμοιβής των κομματικών ολετήρων και τρωκτικών του δημόσιου. Εδώ βλέπετε τις δαπάνες και τα κρυφά κονδύλια να μην ελέγχονται από κανέναν, ενώ πιο κάτω βλέπετε να τρέχουν παρατρεχάμενοι του ηγεμόνα στο ΥΠΠΟ -και όχι μόνον-για να προλάβουν τη διανομή !!!
Πωλούνται τα Κάστρα της Δικαιοσύνης και της Τάξεως, σε τιμές εξευτελιστικές Όπως βλέπετε στην εικόνα αυτά απαιτούν γενική επισκευή και απολύμανση πριν επαναλειτουργήσουν και τούτο διότι λόγω διαφθοράς γέμισαν με τρωκτικά, κατσαρίδες και έντομα . Τα προστατευτικά δίκτυα και οι φράκτες έχουν διαλυθεί και τώρα δεν πιάνουν ούτε τα μικρά λαθρομεταναστευτικά «έντομα», ούτε τους μεγάλους χρυσαετούς του μαύρου και λευκού θανάτου.
Πωλείται το Περιβάλλον σε τιμές ευκαιρίες. Η πληρωμή θα γίνει με επιταγές μετά 10-20 χρόνια από σήμερα.
Πωλείται η Εθνική Οικονομία Το Δημοπρατήριο μας την ανταλλάσσει με υπέρογκα καταναλωτικά δάνεια (κρατικά και ιδιωτών). Οι διεθνείς και εντόπιοι ξένοι τοκογλύφοι γίνονται δεκτοί, αρκεί να καταβάλλουν την μίζα.
Πωλείται το Μέτρον και η Ουσία. Όπως βλέπετε στην πρόσφατη εικόνα τούτο έχει αντικατασταθεί από την υπερβολή και την εξ-ουσία, την αμετροέπεια και την ξιπασιά, την υπερκατανάλωση με δανεικά, την χλιδή χωρίς ιδρώτα, την αδικία χωρίς αιδώ, τον εγωισμό χωρίς φιλότιμο, την βλακεία χωρίς όρια, την ηδονιστική απόλαυση, τον ωφελιμισμό και την «γκλαμουριά».
Πωλείται η Δημοκρατία και η Πολιτική. Το είδος αυτό είναι πλέον άχρηστο στους Έλληνες, αφ’ ότου κυριάρχησε το δίκαιον των Πολυεθνικών και επωλήθησαν οι πολιτικοί τους.
Πωλείται το Εθνικό Φιλότιμο και η Αιδώς Είναι από τα τελευταία και πιο όμορφα μουσειακά μας κομμάτια. Αύριο δεν θα τα βρείτε πουθενά γιατί αντικαταστάθηκαν από τον παχυδερμισμό, τον ωχαδελρφισμό, την καλοπέραση, το βόλεμα, το ρουσφέτι, την μίζα, την διαπλοκή, το μέσον και την αφιλοτιμία. Τρέξτε λοιπόν να προλάβετε να τα βάλετε στην προθήκη σας.

Το Δημοπρατήριο μας « Η Ωραία Ελλάς» διαθέτει και μικρότερα κομμάτια σε στυλ «σκανδάλων των 4 εποχών», που σκανδαλίζουν την φαντασία, αλλά συσκοτίζουν την ουσία. Τέλος σας διαβεβαιώνουμε -πιστοί στις εξαγγελίες του μεγάλου μας «διδασκάλου» Χ. Κίσινγκερ-ότι θα συνεχίσουμε το έργο μας έως ότου ξεπουλήσουμε και το τελευταίο κομμάτι της Ελληνικής Γης και των Αξιών της, για να σωθούν στα ξένα Μουσεία και στις συλλογές των ξένων επενδυτικών χαρτοφυλακίων. Ευχαριστούμε για την υπομονή σας.


Εκ της Διευθύνσεως
Αμφικτύων

ΠΗΓΗ greatlie.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου