Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Εντυπωσιακό Βίντεο: Δείτε τον Κολοσσό της Ρόδου σε ένα απίστευτο Project – Από όνειρο θα γίνει πραγματικότητα;

Η ιδέα της κατασκευής του Κολοσσού της Ρόδου, άρχισε να διαμορφώνεται στα σχέδια και τις προθέσεις του νέου αρχιτέκτονα από την Ρόδο, Άρη Α. Πάλλα, μετά την έκρηξη της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.

Παρακολουθώντας την αυξημένη ανεργία να γκρεμίζει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μιας ολόκληρης γενιάς, έθεσε ως στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας, αποτελούμενης από νέους συναδέλφους από διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίοι μοιράζονται κοινές ιδέες και οράματα.

Ανθρώπινη στρατηγική στην Ανατολή

Του Ν. Λυγερού

Πολλά ακούμε αλλά λίγα βλέπουμε από τα παρασκήνια της στρατηγικής και δεν έχουμε συνηθίσει να αναλύουμε μακρινές καταστάσεις που μας δίνουν την εντύπωση πως δεν έχουν άμεση επαφή με μας. Πολλοί ξύπνησαν από τον λήθαργό τους και την απραξία τους μόνο όταν εμφανίστηκαν προβλήματα πάνω στη γη της Ευρώπης ενώ η προβληματική προϋπήρχε αφού έχει εμφανιστεί εδώ και δύο αιώνες με μία ακραία αίρεση που αμφισβητεί ακόμα και τις κλασσικές σχολές και θεωρεί ότι όλοι οι άνθρωποι του βιβλίου είναι εχθροί και πρέπει να εξοντωθούν. Όταν όμως κοιτάζουμε βιαστικά μόνο και μόνο τα γεγονότα και όχι τις στρατηγικές συμπεριφορές, πιστεύουμε ότι όλα αυτά είναι πρόσφατα, ενώ επηρεάζονται από το μακρινό παρελθόν απλώς τώρα λειτουργούν επιθετικά λόγω του φαινομένου της μάζας που δεν έχει πια σχέση με ταχύτητα ανάπτυξης αφού φαίνεται ότι είναι άμεσο.

Αν ο Τιτανικός βούλιαζε σήμερα Η απόλυτη σύγχρονη ειρωνεία σε μία φωτογραφία

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Mουζάλας στην WSJ: Η Τουρκία είναι η πόρτα από την οποία μπαίνουν οι πρόσφυγες

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΕΙΣΟΔΟΥ

H Tουρκία είναι η πόρτα από την οποία μπαίνουν οι πρόσφυγες και η Ελλάδα ο διάδρομος από τον οποίο περνούν για να φθάσουν στη Βόρεια Ευρώπη. Δε μπορεί η Ευρώπη να μεταχειρίζεται την Ελλάδα ως χώρα εισόδου. Με αυτή τη δήλωση ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας ξεκαθαρίζει σε συνέντευξή του στη Wall Street Journal ότι η Ελλάδα δεν ευθύνεται για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και το συνεχώς ογκούμενο μεταναστευτικό κύμα.

Σε απεργία διαρκείας από Δευτέρα προχωρούν οι φαρμακοποιοί

Αντιδρούν για τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των φαρμακείων - Προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας στις 13:00  Εικοσιτετράωρες συνεχόμενες κυλιόμενες απεργίες αποφάσισε η Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου το απόγευμα του Σαββάτου.

Η αρχή γίνεται από τη Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, καθώς οι φαρμακοποιοί αντιδρούν στο σχέδιο που θα δίνει τη δυνατότητα ίδρυσης φαρμακείου σε μη φαρμακοποιούς με πλειοψηφικό πακέτο μετοχών, συμμετοχή φαρμακοποιού στο μετοχικό κεφάλαιο και μέγιστο αριθμό πέντε αδειών ανά επιχειρηματία.

Βίντεο: Σοβαρά επεισόδια και τραυματίες έξω από την Τουρκική πρεσβεία στο Τόκιο - Τουλάχιστον τρεις οι τραυματίες που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία

Πρωτοφανή επεισόδια έγιναν σήμερα εμπρός από την Τουρκική πρεσβεία στο Τόκιο, μεταξύ Κούρδων και Τούρκων πολιτών που περίμεναν την σειρά τους για να ψηφίσουν για τις εκλογές της 1ης Νοεμβρίου Τα επεισόδια που έγιναν εμπρός από την πρεσβεία της Τουρκίας στο Τόκιο είναι μάλλον πρωτοφανή για την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, ιδίως όταν αυτά αφορούν κατοίκους μιας τόσο μακρινής χώρας.


Στα επεισόδια αυτά που πήραν γρήγορα διαστάσεις, ενεπλάκησαν Τούρκοι και Κούρδοι οι οποίοι βρίσκονταν εκεί για να ψηφίσουν για τις εκλογές που θα γίνουν (στην Τουρκία) την 1η Νοεμβρίου.

Το Φετιχιέ τζαμί απειλεί να «θάψει» οριστικά την παλαιότερη εκκλησία της Αθήνας

Εκκληση Ιερώνυμου προς τον Αριστείδη Μπαλτά: «Καλό το Φετιχιέ τζαμί, αλλά μη θάβετε την Εκκλησία μας» - Η αναστήλωση του τζαμιού γίνεται κατόπιν προτροπής του Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος εμμέσως το συνέκρινε με την... Ακρόπολη
Νέο αγκάθι στις σχέσεις κυβέρνησης - Εκκλησίας προκαλούν οι εργασίες αποκατάστασης και ανάδειξης του τζαμιού Φετιχιέ που βρίσκονται σε εξέλιξη στον αρχαιολογικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς. Το συγκεκριμένο τζαμί είναι χτισμένο πάνω σε ερείπια βυζαντινής εκκλησίας.

ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ! ΑΛΛΗ ΜΙΑ «ΠΛΩΤΗ» ΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ -ΤΟ CERN ΗΔΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛO ΣΥΜΠΑΝ.

.. επιπλέον διάσταση ή είναι προετοιμασία για μια «μεταξύ των διαστάσεων Σωτήρας»;

Πολλοί επιστήμονες προειδοποίησαν ότι τα πειράματα στο CERN θα ανοίξουν παράλληλα σύμπαντα και "επιπλέον διαστάσεις",ενώ μας ήρθε βίντεο από την Κίνα που απεικονίζεται μια πλωτή πόλη στον ουρανό,και αναρωτιόμαστε μήπως έχουν ήδη ανοίξει τα παράλληλα σύμπαντα και οι επιπλέον διαστάσεις.

Ανθελληνική προπαγάνδα στα σχολικά μας βιβλία..! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δάσκαλος Δημήτρης Νατσιός αποκαλύπτει μέσα απ'τα σχολικά βιβλία την προπαγάνδα που δέχονται τα Ελληνόπουλα απ'την πρώτη κιόλας Δημοτικού.

Βιβλία που δεν έχουν καμία σχέση με την Ελληνική Ιστορία, τα ήθη, τις αξίες και τα ιδεώδη του Ελληνισμού, "βομβαρδίζουν" τα αθώα μυαλά των παιδιών.. κάτι που φυσικά μόνο τυχαία δεν γίνεται. Σκοπός τους η αποδόμηση της ιστορίας μας, της θρησκείας μας και ο αφελληνισμός της κοινωνίας μας έτσι ώστε η ένταξη στην πολυπολιτισμικότητα της Νέας Τάξης Πραγμάτων να μην βρει αντιστάσεις..

Μέγιστο θέμα για τους απάτριδες διεθνιστές κλπ ανθελληνικά μιάσματα αποτελεί η κατάργηση και των παρελάσεων (που τιμούν τους χιλιάδες Έλληνες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία μας) έτσι ώστε να μην αναπτερώνεται το ηθικό των Ελλήνων.