Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Βασιλικοί Γάμοι στην Αθήνα(Βίντεο)

Στις 18 Σεπτεμβρίου 1964 η Αθήνα γνώρισε στιγμές μεγαλείου και χλιδής με τον γάμο του βασιλιά των Ελλήνων Κωνσταντίνου Β’ και της Δανής πριγκίπισσας Άννας Μαρίας. Ήταν ο πρώτος και ο τελευταίος επίσημος γάμος εν ενεργεία μονάρχη που έγινε στην Ελλάδα και προσήλκυσε το γενικό ενδιαφέρον.
Και οι δύο μελλόνυμφοι ανήκαν στην ίδια δυναστεία (Σλέσβιχ - Χολστάιν - Ζόντερμπουργκ - Γκλίσμπουργκ) και ήταν μακρινοί συγγενείς. Ο Κωνσταντίνος ήταν μόλις 24 ετών και είχε διαδεχθεί στον ελληνικό θρόνο τον πατέρα του Παύλο, που είχε πεθάνει στις 6 Μαρτίου 1964. Η Άννα Μαρία μόλις είχε συμπληρώσει τα 18 της χρόνια και ήταν η τριτότοκη κόρη του βασιλιά της Δανίας Φρειδερίκου του 9ου και της βασίλισσας Ίνγκριντ.

Κατατέθηκαν στη Βουλή συμβάσεις για τους υδρογονάνθρακες -Επενδύσεις ύψους 140 εκατ. ευρώ - ΥΠΕΝ: ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Για ηχηρή ψήφο εμπιστοσύνης μεγάλων διεθνών πετρελαϊκών εταιρειών που θα πραγματοποιήσουν επενδύσεις ύψους εκατομμυρίων ευρώ, ακόμα και στο βασικό στάδιο των ερευνών για υδρογονάνθρακες, κάνει λόγο το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σε ενημερωτικό του σημείωμα για τις συμβάσεις μίσθωσης τεσσάρων περιοχών σε Κρήτη και Ιόνιο για έρευνες υδρογονανθράκων, το υπουργείο Περιβάλλοντος αναφέρεται σε επενδύσεις που κατατέθηκαν απόψε για κύρωση στη Βουλή.

Το μυστήριο των «βίντεο με UFO» και η… επιβεβαίωση της γνησιότητάς τους - Δημοσίευμα ρωσικού ειδησεογραφικού πρακτορείου δημιουργεί νέες απορίες για την ύπαρξη εξωγήινων

«Το Ναυτικό των ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι τα "βίντεο με UFO" που έχουν διαρρεύσει είναι αληθινά και ότι ποτέ δεν έπρεπε να έχουν βγει στη δημοσιότητα».
Αυτό υποστηρίζει δημοσίευμα του ρωσικού ειδησεογραφικού πρακτορείο RT αναφορικά με τη συζήτηση για το αν υπάρχει εξωγήινη ζωή και αν υπάρχουν σχετικές ενδείξεις.
Τρία βίντεο που φαίνεται να δείχνουν συναντήσεις μεταξύ αεροσκάφους του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού και UFO, είναι πραγματικά, όπως παραδέχθηκε η υπηρεσία, ενώ επιμένει ότι δείχνουν απλώς «ανεξήγητα εναέρια φαινόμενα» και δεν προορίζονταν για να δοθούν στη δημοσιότητα.

Η συμφωνία των Πρεσπών δυνητικά αντικαθίσταται με άλλη, άρα ακυρώνεται - Να πάψει επιτέλους η υποκρισία, δεν ητηθήκαμε σε πόλεμο για να δεχτούμε την προδοτική συμφωνία!

Του Σάββα Καλεντερίδη
Από το infognomonpolitics
 
Τις τελευταίες ημέρες ακούμε απίστευτα πράγματα από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια αλλά και από άλλα στελέχη της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία προσβάλλουν όχι μόνο τα νοημοσύνη αλλά και το εθνικό αίσθημα των Ελλήνων πολιτών.

Η πρώτη ουρανομήκης ανοησία –με την πολιτική έννοια– που ακούμε κατά κόρον, είναι ότι η