Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Προκλητική ανακοίνωση της Γερμανίας για τη σφαγή του Διστόμου

Με τη φράση “η Γερμανία δεν κατανοεί την απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης”, ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας σβήνει μονοκονδυλιά το αίμα, το έγκλημα και τη θηριωδία επιχειρώντας με νομικίστικα να σβήσει και το δικαίωμα στη μνήμη.


Στην ανακοίνωσή του το γερμανικό υπουργείο εξωτερικών...

Αλαλούμ με το κάπνισμα- Έρχεται νέος νόμος - Πάτρα:"Ντουμάνι" στα περισσότερα μαγαζιά


Νέες ρυθµίσεις για την απαγόρευση του καπνίσµατος ανακοινώνει την προσεχή εβδοµάδα η κυβέρνηση, προκειµένου να σταµατήσει το νόθο καθεστώς που ισχύει, µε τη σχεδόν ολοκληρωτική ακύρωση του ισχύοντος νόµου.Όπως αναφέρουν τα www.tanea.gr ,η κυβέρνηση προτίθεται να τροποποιήσει τον νόµο για την απαγόρευση του καπνίσµατος επιβάλλοντας φόρο, τον οποίο θα καταβάλλουν τα κέντρα διασκέδασης που θα επιτρέπουν το κάπνισµα για τους πελάτες τους.
Σύµφωνα µε όσα µελετά η κυβέρνηση, το κάπνισµα θα επιτρέπεται σε κέντρα όπου σερβίρεται κυρίως αλκοόλ, συγκεκριµένα στα κέντρα διασκέδασης (µπουζούκια, µιούζικ χολ, ντίσκο κ.λπ.), στα µπαρ κάθε µορφής και στα καζίνα.

Ψηφίστε όλοι για την Μακεδονία!!



Στην παρακάτω Αμερικανική τοποθεσία, γίνεται «δημοσκόπηση» για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι. Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το σε όσους ξέρετε!


Είναι πολύ απλό. Ούτε όνομα πρέπει να βάλετε, ούτε στοιχεία, ούτε τίποτε. Μόνο επιλέγετε το Yes και μετά βλέπετε το ως τώρα αποτέλεσμα.
ΠΗΓΗ 24ΩΡΟ

Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Η άμεση μείωση του κόστους διέλευσης των διοδίων είναι μονόδρομος

Η ελληνική κοινωνία ζει τον τελευταίο χρόνο μια άνευ προηγουμένου οικονομική κρίση γεγονός που έχει μετατρέψει τη μάχη για την καθημερινότητα σε Γολγοθά. Μέσα σε όλες τις κοινωνικές αδικίες που συντελέστηκαν επανήλθε με τον πιο εμφατικό τρόπο το θέμα του κόστους μετακίνησης στις εθνικές οδούς το οποίο συνεχώς αυξάνεται λόγω της αυξανόμενης τιμής της βενζίνης αλλά κυρίως της ολοένα και αυξανόμενης τιμή των διοδίων.