Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Ἡ παραποίησις τῆς ἱστορίας.

Ἡ παραποίησις τῆς ἱστορίας.1Ὅ,τι θέλουν αὐτοί, διδασκόμαστε:
Ὅλος ὁ κόσμος ξέρει ὅτι ὁ Κολόμβος ἀνεκάλυψε τὴν Ἀμερική.
Αὐτὸ τὸ ἔχει ἐμπεδώσει ὅλος ὁ πλανήτης.
Ἄλλες θεωρίες ἀποῤῥίπτονται.
 Γιατί ὅμως;
Καὶ τὶς ἄλλες θεωρίες ἐπιστήμονες τὶς λένε.
Διαβάστε τί ἔγραψε ὁ ἀρχαιολόγος, καὶ συγγραφέας, Augustus Le Plongeon (1826-1900):

Μια πολύ σημαντική μαρτυρία επιβεβαιώνεται... Συνοδεία μαχητικών ψεκαστικό σταμάτησε τους αεροψεκασμούς! (ΦΩΤΟ)

Από το psekasmata
 
Στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2013 μια μαρτυρία αναγνώστη έκανε λόγο για εμφάνιση μαχητικών αεροσκαφών που έκαναν κύκλους γύρω από ψεκαστικά τα οποία μετά την εμφάνιση των μαχητικών σταμάτησαν το έργο τους! Τη μαρτυρία αυτή του αναγνώστη μπορείτε να
τη δείτε ΕΔΩ 

Σήμερα 10-11-2013 ένας άλλος αναγνώστης μας έρχεται όχι μόνο να επιβεβαιώσει παρόμοιο περιστατικό αλλά και να το φωτογραφίσει!!!

Προσοχή στις αναπάντητες κλήσεις από αυτούς τους αριθμούς

Μια απάτη για να κερδίζουν λεφτά έχουν βρει απατεώνες που χρεώνουν χρήστες στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Οι απατεώνες κάνουν μια αναπάντητη από έναν αριθμό υψηλής χρέωσης σε κινητά στην Ελλάδα.
Όταν ο χρήστης βλέπει την αναπάντητη, συνηθίζει να καλεί πίσω για να δεις ποιος είναι.
Τον τελευταίο καιρό είναι όλο και περισσότερες οι κλήσεις από τους αριθμούς +375602605281 και +37127913091 αλλά και οποιοδήποτε αριθμό που ξεκινάει από 375 ή 371.
Οι αριθμοί αυτοί είναι εξαιρετικά υψηλής χρέωσης και λίγα δευτερόλεπτα αρκούν για να σας χρεώσουν από 10 έως 25 ευρώ.

Απόφαση «σοκ» του Αρείου Πάγου νομιμοποιεί την Σαρία στην Ελλάδα

Την υπόθεση φέρνει στο φως με ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Χρόνος» της Κομοτηνής, που αποκαλύπτει πως ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή την αίτηση ακύρωσης της διαθήκης θανόντος μουσουλμάνου της Θράκης με βάση το αιτιολογικό πως δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από το ισλαμικό κληρονομικό δίκαιο.


Ο θανών είχε συντάξει διαθήκη στην οποία άφηνε κληρονόμο του την σύζυγο του. Την διαθήκη προσέβαλε η αδερφή του επικαλούμενη την Σαρία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δήμητρας Συμεωνίδου, η απόφαση δεν έχει καθαρογραφεί ακόμη. Ωστόσο εγείρονται πολλά ερωτηματικά από αυτήν την απόφαση αφού μέχρι τώρα η Σαρία επιτρεπόταν να τηρείται στην Ελλάδα σε θέματα οικογενειακού δικαίου μόνο από τους μουφτήδες και ύστερα από προσφυγή σε αυτόν.
Πλέον υπάρχει και δεδικασμένο από το ανώτατο δικαστήριο της χώρας.

«Πάρε-Δώσε»: Το πρώτο ελληνικό χαρισομάγαζο στη Θεσσαλονίκη- Παίρνεις τα πάντα δωρεάν..(φωτό)..

Μία ομάδα πέντε εθελοντών αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα την ιδέα αυτή και άνοιξε το πρώτο χαρισομάγαζο «Πάρε-Δώσε» στην Θεσσαλονίκη...

Το πρωτοποριακό αυτό μαγαζί βρίσκεται στην πόλη επί της Ιασωνίδου 14 (Υπόγειο) με τεράστια ποικιλία ρούχων αλλά και άλλων μικρο αντικειμένων που μπορεί ο καθένας να πάρει δωρεάν.

Θηριωδία από οικογένεια που σκότωσε ελέφαντα & πόζαρε

Είναι από τις στιγμές που αναρωτιέσαι ποιος είναι το ζώο και ποιος ο άνθρωπος. Το σίγουρο είναι ότι όποιος συγκαταλέγει αυτή την οικογένεια και ιδίως τους γονείς στους ανθρώπους μάλλον λανθάνει οικτρά.

Πρόκειται για μια οικογένεια που διατηρεί έναν κατάπτυστο «οργανισμό» που κυνηγάει ζώα της άγριας φύσης και τα σκοτώνει είτε για να πουλήσει το τομάρι τους είτε για χόμπι.

Προσφάτως, σκότωσαν έναν ελέφαντα την ώρα που έτρωγε φύλλα και προφανώς χωρίς να τους έχει ενοχλήσει ή απειλήσει. Αφού το σκότωσαν πόζαραν με κομπορρημοσύνη για αναμνηστική φωτογραφία.

'Γκρίζος δούλος' στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου!!! (Φωτο)

Αριστερά η πυραμίδα με το μάτι , στη μέση ο θεός που εμπιστεύονται και στα δεξιά ο Γκρίζος... Οι επικυρίαρχοι γνωρίζουν πως να κρύβουν συμβολισμούς σε κοινή θέα. 
...αλλά όλα αυτά τα θεωρεί ο κόσμος απλές συνωμοσιολογίες...
Τα σχέδια είναι παντού αλλά είναι κρυφά για να μην τα βλέπει ο κόσμος και πάντα να τα έχει μαζί του....

Στο χαρτονόμισμα του ενός Δολαρίου απεικονίζεται ένα Alien όσο και αν σας φαίνεται απίστευτο!!!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πρόστιμο τουλάχιστον 2500 ευρώ σε όποιον ζεστάνει το "κοκκαλάκι" του με τζάκι!

Επιβολή εξοντωτικού προστίμου, ορίζοντας ως παραβάτες οποιονδήποτε τολμήσει να ζεστάνει τα "κόκκαλά" του δίπλα σε τζάκια και ξυλόσομπες προβλέπει το "σχέδιο" αντιμετώπισης της αιθαλομίχλης. Το "σχέδιο" προβλέπει την εκ περιτροπής καύση τζακιών και ξυλόσομπας για την αντιμετώπιση της περιβαλοντικής μόλυνσης κάτι που μόνο στην "σφαίρα" της φαντασίας μπορεί να γίνει.

Οπως αναφέρουν απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας», η κοινή υπουργική απόφαση, που προωθεί το υπουργείο Περιβάλλοντος για την αντιμετώπιση των έκτακτων επεισοδίων αιθαλομίχλης, συνδέει την απαγόρευση για τα τζάκια και τις ξυλόσομπες με την εφαρμογή της υφιστάμενης νομοθεσίας για την ατμοσφαιρική ρύπανση, παραπέμποντας σε ελέγχους και σε επιβολή προστίμων από κλιμάκια υπαλλήλων των Περιφερειών και από το σώμα των Επιθεωρητών και από το σώμα των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος.

'' ΔΟΥΛ - ΚΑΡΝΕΙΝ '' ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ


Ένα μήνυμα γραμμένο σε "ιερογλυφικά '' για τις άγνωστες δυνατότητες του εγκεφάλου μας.

by Νίκη Π on Τρίτη, 6 Ιουλίου 2010 στις 1:47 π.μ. για την ομάδα ΕΡΕΥΝΩ!!! ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ !!!

Στο νόμισμα αυτό, οι Έλληνες μυημένοι μας έδωσαν ένα μήνυμα γραμμένο σε "ιερογλυφικά".

Στη μια πλευρά του νομίσματος εμφανίζεται ο Αλέξανδρος με μια κορδέλα στα μαλλιά, σύμβολο του μυημένου στα Ελληνικά Μυστήρια και με τα κέρατα του Άμμωνος Διός που σημαίνουν την ισόρροπη ανάπτυξη των δύο λοβών του εγκεφάλου, πράγμα που συμβαίνει μόνον σε λίγους μυημένους και σε ακόμη λιγότερους προικι­σμένους από τη φύση.

Γι' αυτό και μετωπικές οργανώσεις των εχθρών του Ελληνισμού με καλυμμένα ερωτηματολόγια ή και ανοιχτά ακόμη τεστ διαδίδουν πως κάνουν ελέγχους δεξιού και αριστερού ημισφαιρίου, για να εντοπίσουν τους προικισμένους Έλληνες και φυσικά να τους εξοντώσουν.. **

Η Τεχνητή Μήτρα Γεννιέται: Καλώς ορίσατε στον ΚΟΣΜΟ του ΜΑΤΡΙΞ

Μετάφραση: Αφύπνιση Συνείδησης από nytimes.com



«Ενα προς ένα τ΄αυγά μεταφέρθηκαν απ’ τους πειραματικούς σωλήνες σε μεγαλύτερα δοχεία;… με επιδέξιο τρόπο η περιτονϊακή επένδυση κόπηκε, το μορίδιο βάλθηκε στη θέση του, το αλατούχο διάλυμα μέσα...και ήδη το μπουκάλι είχε περάσει μέσα απ΄το άνοιγμα στον τοίχο, αργά μέχρι το Δωμάτιο του Κοινωνικού Προορισμού.» 
                                                ‘Αλντους Χάξλεϊ ‘Θαυμαστός Καινούριος Κόσμος’.

Xείμαρρος τα προβλήματα από την πρώτη σφοδρή νεροποντή

Σοβαρά προβλήματα άφησαν πίσω τους οι ισχυρές καταιγίδες που σημειώνονται από νωρίς το απόγευμα σε διάφορες περιοχές της χώρας, με τα σοβαρότερα να εντοπίζονται μέχρι στγμής κυρίως στη δυτική Ελλάδα.
Στην Αττική για μία ακόμα φορά πλημμύρισε το σημείο στη συμβολή Πειραιώς και Χαμοστέρνας, ενω λόγω συσσώρεσης υδάτων μετ' εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία σε αρκετούς δρόμους στο κέντρο της πρωτεύουσας, τα νότια προάστια και την παραλιακή.

Φιλιππίνες: Φωτογραφίες πριν και μετά το πέρασμα του τυφώνα

Στην πόλη Άνιμπονγκ, καράβια βγήκαν στη στεριά, τα σπίτια ισοπεδώθηκαν και όσοι κάτοικοι κατάφεραν να επιζήσουν κυκλοφορούν στα συντρίμμια εκλιπαρώντας για τροφή, νερό και φάρμακα.

Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον τυφώνα Χαϊγιάν, έναν από τους σφοδρότερους, που έχουν παρατηρηθεί στην ιστορία, με ανέμους που έπνεαν με ταχύτητα άνω των 300 χλμ/ώρα.

Reuters: Κατάρρευση της κυβέρνησης Σαμαρά αν επιβληθούν νέα μέτρα

Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει κάνει αρκετά για να εκθέσει τα κεκτημένα συμφέροντα που πνίγουν την οικονομία - Η Ελλάδα δεν έχει κάνει ούτε τις μισές από τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται.

«Η Ελλάδα δεν έχει κάνει ούτε τις μισές από τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται», σημειώνει σε νέο δημοσίευμά του το Reuters.

Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει κάνει αρκετά για να εκθέσει τα κεκτημένα συμφέροντα που πνίγουν την οικονομία, αλλά ούτε έχει πατάξει τη φοροδιαφυγή και δεν έχει προχωρήσει αρκετά στην ιδιωτικοποίηση της περιουσίας του δημοσίου, αναφέρει ο αρθρογράφος του πρακτορείου Χιούγκο Ντίξο.

ΠΑΤΡΑ: Οι αρχαιολογικοί χώροι ενοποιούνται - Που θα γίνουν οι παρεμβάσεις

Yπεγράφη σήμερα από τον Δήμαρχο της Πάτρας κ. Γιάννη Δημαρά και την Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της εταιρίας «Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων και Αναπλάσεις Α.Ε.» κ. Ντόρα Γαλάνη το μνημόνιο συνεργασίας για την Ενοποίηση των Αρχαιολογικών Χώρων της Πάτρας.
Aντικείμενο τoυ μνημονίου είναι η υποστήριξη του Δήμου Πατρέων, με στόχο την πληρέστερη, ταχύτερη και αποτελεσματικότερη προώθηση όλων των θεμάτων του Προγράμματος «Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων Πάτρας», προκειμένου να διεκδικήσει ο Δήμος ενιαία ή τμηματικά την ένταξή του στα πλαίσια της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2014 - 2020.

Σταθεροποιητικές τάσεις στη Wall Street

Dow15.780,5018,72 0,12%  



  Nasdaq3.919,2361,90 1,60%  

Η Wall Street σήμερα,(Nasdaq end of day)
Με μικρά πρόσημα και μικρές μεταβολές συνεχίζουν οι βασικοί δείκτες της Wall Street με τις συναλλαγές να πραγματοποιούνται σε υποτονικό κλίμα λόγω της αργίας για την Ημέρα των Βετεράνων και ενώ δεν υπάρχουν στο πρόγραμμα μακροοικονομικά στοιχεία ή εταιρικά αποτελέσματα.

Οι αγορές ομολόγων και οι κυβερνητικές υπηρεσίες θα παραμείνουν σήμερα κλειστές στις ΗΠΑ.

Η αμερικανική αγορά συνεχίζει να κινείται στον ρυθμό των στοιχείων που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή για την αγορά εργασίας τα οποία αποδείχθηκαν καλύτερα των εκτιμήσεων των αναλυτών αναζωπυρώνοντας τις εικασίες για τις μελλοντικές προθέσεις της Federal Reserve όσον αφορά το πρόγραμμα αγορών ομολόγων που έχει δρομολογήσει για την τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης.

Τα στοιχεία έδειξαν ότι  η αμερικανική οικονομία πρόσθεσε 204.000 θέσεις εργασίας τον περασμένο μήνα, ξεπερνώντας κατά πολύ τις προβλέψεις των αναλυτών για 120.000 θέσεις.

Την ίδια στιγμή το αμερικανικό υπουργείο Εργασίας αναθεώρησε ανοδικά τα στοιχεία του για τους δύο προηγούμενους μήνες. Για το Σεπτέμβριο τα αναθεωρημένα στοιχεία έδειξαν 163.000 θέσεις εργασίας από την αρχική εκτίμηση για 148.000, ενώ για τον Αύγουστο τα στοιχεία έδειξαν 238.000 θέσεις από 193.000 προηγουμένως.

Με απώλειες έκλεισε το Χρηματιστήριο Κύπρου

Λευκωσία: Με απώλειες έκλεισε η χρηματιστηριακή συνάντηση της Δευτέρας.

Ο Γενικός Δείκτης του ΧΑΚ έκλεισε στις 117,34 μονάδες, σημειώνοντας πτώση σε ποσοστό 2,06%.

Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στις 176.548,26 ευρώ.

Ζημιές σε ποσοστό 3,08% σημείωσε ο Δείκτης FTSE/CySE 20, ο οποίος έκλεισε στις 54,67 μονάδες.

Στάση αναμονής στο Χ.Α. με "φόντο" τις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης-τρόικας

Του Δημήτρη Ζάντζα  από το capital.gr

Με εναλλαγές προσήμου σε στενό εύρος κινήθηκε τη Δευτέρα ο Γενικός Δείκτης, στο Χρηματιστήριο της Αθήνας, ολοκληρώνοντας μία συνεδρίαση μέτριου τζίρου σε οριακά αρνητικό έδαφος.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της κυβέρνησης και της τρόικας μονοπωλούν το ενδιαφέρον της αγοράς, μετά και το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας στη Βουλή επί της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης.

Ισορροπημένη η τελική εικόνα στον FTSE Large Cap, με 12 μετοχές σε θετικό έδαφος, 10 σε αρνητικό και 3 αμετάβλητες.