Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ 1821(VIDEO)


Βόρειος Ήπειρος SOS

Συναγερμό πρέπει να σημάνουν για τον ελληνισμό τα όσα «διοχετεύτηκαν» από το παρασκήνιο αναφορικά με την ελληνική μειονότητα της Αλβανίας! «Βαθιοί» κύκλοι της πολιτικής, που είναι σοβαροί και ξέρουν...

... καλά τι λένε, μας ενημέρωσαν για τα όσα πρόκειται να λάβουν χώρα κατά το επόμενο χρονικό διάστημα στη Βόρεια Ήπειρο με εξαιρετικά μεγάλη πιθανότητα υλοποίησης.

Δεν ξεχνούν! Πάντα τιμούν!

Τουλάχιστον 5.000 οπαδοί του Ολυμπιακού έδωσαν το «παρών» στην επιμνημόσυνο δέηση που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» για τα θύματα της «ΘΥΡΑΣ 7». Βαρύ το κλίμα για τα 21 νεαρά άτομα που έχασαν άδικα τη ζωή τους στις 08/02/1981 από όλη την «Ολυμπιακή» οικογένεια που δεν ξέχασε -ούτε φέτος- τους άτυχους πρωταγωνιστές του τραγικότερου...
γεγονότος στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Λεηλασίες και καταστροφές αρχαιοτήτων στην Αίγυπτο

Λόγο για καταστροφές και λεηλασίες κάνουν ο διεθνής Τύπος και οι αρχαιολόγοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους της Αιγύπτου, ενώ εκφράζονται ανησυχίες και για το μοναδικής πολιτιστικής αξίας συγκρότημα της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας, λόγω των δραματικών γεγονότων που εκτυλίσσονται στη χώρα.

Έντονη ανησυχία επικρατεί και για το αιγυπτιακό Μουσείο του  Καΐρου, μετά τις δύο βόμβες μολότοφ που εξερράγησαν κατά τη διάρκεια σύγκρουσης υποστηρικτών και αντιπάλων του Αιγύπτιου προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ.

ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

Όταν πήγα στην Ισπανία πήγα στο Δημαρχείο να δηλωθώ (νόμος!)
για να πάρω άδεια παραμονής και άδεια εργασίας (και ας είμαι πολίτης χώρας της E.E).
Εκεί μου ζήτησαν:
1) Αντίγραφο ποινικού μητρώου από την χώρα από την οποία κατάγομαι (Ελλάδα).
2) Αντίγραφο ποινικού μητρώου από την χώρα από την οποία ήρθα στην Ισπανία (Γερμανία).
Τα δυο παραπάνω για να βεβαιωθούν ότι δεν πήγα «κυνηγημένος» στην Ισπανία να ζήσω. Κατόπιν ήλεγξαν επιτόπου εάν έχω διεθνές ένταλμα σύλληψης από Europol η Ιντερπόλ.