Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΑΟΖ, Ρεβυθούσα και Ερωτήματα


Του Ν. Λυγερού
 
Ο Τερματικός Σταθμός Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου Ρεβυθούσας αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εθνικές υποδομές της πατρίδας. Είναι ένας από τους δεκατρείς αντίστοιχους σταθμούς υγροποιημένου φυσικού αερίου, που λειτουργούν στη Μεσόγειο και στην Ευρώπη.

Διάλεξη Ν.Λυγερού:"Άθλος και Καινοτομία του Ελληνισμού"(Βίντεο)

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: 
"Άθλος και Καινοτομία του Ελληνισμού". 
Γυμναστήριο Παγκρατίου Αθλήματος «ΑΣΠΑ Η ΑΡΤΕΜΙΔΑ»,
 Υπαπαντής 7, Αρτέμιδα. 
Τρίτη 27 Μαΐου 2014, ώρα 19:00

Η διαταγή-ντοκουμέντο του Τούρκου διοικητή της Σμύρνης: "Σφάξτε τους Έλληνες - Μη διστάσετε με τις γυναίκες"

Έγγραφη διαταγή του Διοικητή της Σμύρνης το 1922, σε Οθωμανική γραφή, μεταφρασμένη από το Σύλλογο Ελλήνων Μικρασιατών αναφέρει: «Σφάξτε τους Έλληνες, εξολοθρεύστε τους».
Όσον αφορά στις γυναίκες επισημαίνει «μη διστάσετε, μην υπολογίσετε ούτε την τιμή, ούτε τη φιλία».

Η Τουρκία "έκοψε" τα νερά του Ευφράτη


Ανεξέλεγκτη και με την συνέργεια της δύσης η φασιστική Τουρκία συνεχίζει την γενοκτονία στην Συρία αλλά και το Ιράκ.

Από εχθές το μεσημέρι, η ροή του Ευφράτη, του ζωοδότη ποταμού για τις δυο χώρες έχει αποστραγγιστεί από το δολοφονικό έργο των Τούρκων. Γεγονός που συνιστά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Προφανώς ο λαός της Συρίας και του Ιράκ δεν συνιστά “ανθρωπότητα” με τους όρους που έχουν θέσει οι απάνθρωποι υπερεθνικοί εκτελεστές.

Ο Αττίλας αγοράζει την Ελλάδα - Τούρκοι επενδυτές αγοράζουν από μαρίνες - ξενοδοχεία - ακίνητα μέχρι φέρι - μποτ στο Αιγαίο

ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Η ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Μέσα στο γενικό ξεπούλημα σε Τούρκους επενδυτές, όπως αυτό που γίνεται με τις ελληνικές μαρίνες, υπάρχει και το αλισβερίσι για τα ελληνικά σκάφη φέρι μποτ που εκτελούν τις θαλάσσιες συγκοινωνίες στο Αιγαίο -όπου, σύμφωνα με δημοσίευμα του οικονομικού φύλου της τουρκικής εφημερίδας «Star», για τα ελληνικά φέριμποτ οι Τούρκοι έχουν ήδη εκδηλώσει το μεγάλο τους ενδιαφέρον, καθώς το πέρασμά τους σε τουρκικά χέρια είναι ένα ακόμη βήμα για την τουρκική διείσδυση και κυριαρχία στο Αιγαίο.

Ἑλληνικά σύμβολα σέ Ἰνδία καί Σκανδιναβία;


Ἑλληνικά σύμβολα σέ Ἰνδία καί Σκανδιαναβία;3
Ἴδιο ἑλληνικὸ σύμβολο στὴν Ἰνδία καὶ Σκανδιναβία:
Καρφίτσα Ἡλικία ἀπὸ Hurum, Buskerud, τῆς Νορβηγίας.
Τὸ σύμβολο αὐτὸ ἤταν κοινὸ στὶς σκανδιναβικὲς χῶρες κατὰ τὴν διάρκεια τῆς Ἐποχῆς τοῦ Σιδήρου καὶ μοιάζει μὲ μιὰ τριάδα triratna.

ΣΑΛΟΣ στην Σκύρο με γιατρό που είχε πλαστό πτυχίο Ιατρικής! Παραμένει «εξαφανισμένος» παρά το γεγονός πως εκκρεμεί σε βάρος του ποινική δίωξη

Από το star.gr

Μια απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας και έχει προκαλέσει σάλο!
 
Πριν από λίγες μόλις ημέρες, στις 15 Μαΐου, με εντολή του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υγείας Πελοπίδα Καλλίρη ανακλήθηκε ο διορισμός του διευθυντή Γενικής Ιατρικής του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σκύρου επειδή δεν διέθετε... πτυχίο ιατρικής. 

Μυστήριο με την απαγόρευση αλιείας στη Μεσόγειο μέχρι τον Ιούλιο

Οργανώσεις συνδέουν την υπουργική απόφαση με την καταστροφή των χημικών της Συρίας.
Η καταστροφή των χημικών από το οπλοστάσιο της Συρίας έχει δρομολογηθεί να πραγματοποιηθεί στο «τρίγωνο» της Μεσογείου που σχηματίζουν Μάλτα, Ιταλία και Ελλάδα. Ωστόσο, εύλογα ερωτήματα προκαλεί το πώς δεν θα προκληθεί ανυπολόγιστη καταστροφή στο θαλάσσιο περιβάλλον και πώς δεν θα επηρεάσει τους αλιείς της Κρήτης, της Πελοποννήσου και των Ιονίων Νήσων.

Η αλιεία με μηχανότρατες απαγορεύτηκε στην περιοχή της Μεσογείου για δύο μήνες, από τις 24 Μαΐου μέχρι τις 15 Ιουλίου, όπως αποφάσισε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στα πλαίσια των μέτρων για την προστασία του γόνου.

ΣΟΚ! ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΟΛΥΣΜΕΝΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ GARDASIL ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ ΓΥΑΛΙΟΥ

Σχεδόν τα τρία τέταρτα του ενός εκατομμυρίου δόσεων σε Gardasil εμβόλιο της εταιρείας Merck & Co για τον ιό HPV και τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας έχουν αποσυρθεί μετά την ανακάλυψη ότι μπορεί να έχουν μολυνθεί.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
27 Μαίου 2014

Το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), το οποίο προωθεί ενεργά το εμβόλιο για 11-χρονα και 12-χρονα αγόρια και κορίτσια, λέει ότι τα επηρεασθέντα εμβόλια μπορεί να περιέχουν θραύσματα γυαλιού λόγω ενός κατασκευαστικού λάθους ( ; ) που οδήγησε στη θραύση των φιαλιδίων.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΚΩ ΚΑΙ Ο ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ 133 ΣΜΗΝΑΡΧΙΑ ΜΑΧΗΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ

Του Ιωάννη Λαμπρόπουλου
Συγγραφέα-Ερευνητή

Σε μία από τις πλέον μάχιμες σμηναρχίες της Ελλάδος και την μοναδική που επιχειρεί άμεσα στο νοτιοανατολικό Αιγαίο επιχειρούν να βάλουν λουκέτο οι Έλληνες «πατριώτες» του υπουργείου εθνικής Άμυνας, με την σιωπηλή συγκατάθεση των διορισμένων αρχηγών της αεροπορίας.

Σε μία από τις πλέον κρίσιμες περιόδους που διανύει η χώρα, με την προκλητικότητα των Τούρκων να είναι πλέον ανεξέλεγκτη, το τελευταίο που θα περίμενε ο κάθε Έλληνας, είναι να κλείνουν τις πιο μάχιμες σμηναρχίες της πολεμικής αεροπορίας.

Πρόκληση από ισλαμική οργάνωση για τη μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί-Εκδήλωση το πρωί του Σαββάτου

Σύνθημα της προκλητικής εκδήλωσης που διοργάνωσε ο σύνδεσμος ήταν «Συναντιόμαστε στην Αγία Σοφία, στην πρωινή προσευχή».Περισσότερα από 100.000 άτομα συγκεντρώθηκαν στις 4 το πρωί του Σαββάτου έξω από την Αγιά Σοφιά στην Κωνσταντινούπολη, για την πρωινή προσευχή (ναμάζι) που διοργάνωσε η ισλαμική οργάνωση «Σύνδεσμος Νεολαίας Ανατολής», στο πλαίσιο της εκστρατείας του Συνδέσμου για την επαναλειτουργία της Αγίας Σοφίας ως τζαμί.

Πολιτική θυμηδία για όσα γίνονται στη ΔΗΜΑΡ-Κωμικοτραγικό σίριαλ η παραίτηση του Κουβέλη

Παραιτήθηκε και... ξεπαραιτήθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς - Οι πολιτικές εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ θυμίζουν... σαπουνόπερα - Οι ίδιοι που απέδιδαν την εκλογική συντριβή στο Φώτη Κουβέλη του ζήτησαν να... μείνει μέχρι νεοτέρας .Διαστάσεις πολιτικής φαρσοκωμωδίας λαμβάνει η παραίτηση του Φώτη Κουβέλη από τη ΔΗΜΑΡ. Τρεις μέρες μετά την εκλογική συντριβή της Δημοκρατικής Αριστεράς στις ευρωεκλογές, ο Φώτης Κουβέλης ανέλαβε την πατρότητα της ήττας και υπέβαλε την παραίτησή του.

Αυτοί είναι οι 21 νέοι ευρωβουλευτές-«Κλείδωσαν» οι θέσεις

Πρωτιά για Καϊλή στην «Ελιά» - Ψήφους ρεκόρ ο Μανώλης Γλέζος - Στην πρώτη θέση της ΝΔ ο Μανώλης Κεφαλογιάννης -Πρώτος στο Ποτάμι ο Γραμματικάκης. 
Μετά από συνεχόμενες ανατροπές φαίνεται ότι «κλειδώνουν» οι 21 ευρωβουλευτές που θα πάνε στη Βρυξέλλες για τα επόμενα πέντε χρόνια. Η ενσωμάτωση των ψήφων ανάλογα με την περιοχή και την επιρροή που είχαν οι υποψήφιοι σε αυτή, έφερνε τα πάνω κάτω στη σειρά, με αρκετούς να βρεθούν, για λίγα 24ωρα, σε εκλόγιμη θέση.