Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Επιχείριση Mona Lisa: Είναι αυτή η εξωγήινη γυναίκα που βρήκε η NASA στη Σελήνη; (Βίντεο)

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ALEXANDER
Δείτε και ΕΔΩ

Μια πραγματικά απίστευτη ιστορία δημοσιεύει το 1Greek, σχετικά με μια εξωγήινη γυναίκα που βρήκε η NASA στη Σελήνη.

Το διαστημικό πρόγραμμα Απόλλων επισήμως σταμάτησε από τη NASA και η τελευταία αποστολή στη Σελήνη ήταν εκείνη του Απόλλωνα 17 που διήρκεσε από τις 7 – 19 Δεκεμβρίου του 1972.

Ωστόσο, πολλοί ερευνητές των «περίεργων» υποστηρίζουν ότι η NASA συνέχισε το πρόγραμμα με μυστικότητα και ο λόγος είναι οι εξωγήινοι που βρέθηκαν στο φεγγάρι.

Ενταση στην Αριστοτέλους: Συνέλαβαν ηλικιωμένο καστανά που λιποθύμησε-Του κατάσχεσαν το καρότσι - ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 13 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ 2 ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ (Εικόνες)


Μεγάλη εκδήλωση στην πλατεία Αριστοτέλους πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή ενόψει Χριστουγέννων, αλλά είχε και απρόοπτα και ένταση.

Επτά αστυνομικοί με κράνη, μετέβησαν στην γωνία Τσιμισκή και Αριστοτέλους όπου βρισκόταν με το καρότσι του ηλικιωμένος καστανάς. Μετά από σχετική καταγγελία οι άνδρες της ΕΛΑΣ ήθελαν να συλλάβουν τον ηλικιωμένο που φώναζε πως δεν είναι παράνομος, ενώ η Αστυνομία του ξεκαθάρισε ότι το καρότσι του με όλα τα προϊόντα κατάσχεται.

Θα γίνει αυτό το σχέδιο η επόμενη σημαία της Νέας Ζηλανδίας;

Ουέλινγκτον: Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία για την επιλογή της επόμενης σημαίας της Νέας Ζηλανδίας. Η αρμόδια επιτροπή αποφάσισε -βάσει ψηφοφορίας- ποιο σχέδιο σημαίας θα κληθούν να εγκρίνουν ή να απορρίψουν οι πολίτες το 2016, σε δημοψήφισμα.

Η σημαία που εικονίζεται επικράτησε στο σχετικό διαγωνισμό. Το επόμενο δημοψήφισμα, όπως αναφέρεται στον δικτυακό τόπο της κυβέρνησης, θα γίνει μεταξύ 3-24 Μαρτίου 2016.

Nέα γκάφα από Α.Μπαλτά: "Επειδή έχουμε δίκιο δεν πάμε σε δίκη για τα Μάρμαρα"

Στις αιτιάσεις που έχει εκφράσει για το αν η χώρα μας πρέπει να διεκδικήσει μέσω της δικαστικής οδού την επιστροφή των μαρμάρων που Παρθενώνα αναφέρθηκε, σήμερα από τα Χανιά, ο υπουργός πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του, ο υπουργός Πολιτισμού ερωτήθηκε για πιο λόγο έχει εκφράσει τόσες αμφιβολίες πώς αν κινηθεί νομικά η χώρα θα το χάσει το παιχνίδι.

Η Ρωσία σφίγγει τον κλοιό γύρω από την Τουρκία

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ - ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΣΥΧΓΡΟΝΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΣΤΗ ΜΕΘΟΡΙΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΡΙΑ

Μέρα με την μέρα σφίγγει ο κλοιός γύρω από την Τουρκία , καθώς αυξάνονται οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις στην γύρω περιοχή , μετά το θερμό επεισόδιο με την κατάρριψη του ρωσικού αεροπλάνου Su-24 από τουρκικά μαχητικά στις 24 Νοεμβρίου.
Πριν μερικά 24ώρα ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν έδωσε εντολή στον ρωσικό στρατό να δράσει με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο στη Συρία λέγοντας ότι όποιος απειλεί τις ρωσικές δυνάμεις οι οποίες επιχειρούν στη Συρία, πρέπει να καταστρέφεται αμέσως.

Χιόνια το Σαββατοκύριακο στην Αττική - Ποιες περιοχές θα «ντυθούν» στα λευκά

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕ - ΠΑΓΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ ΚΡΥΟ «ΝΤΥΝΟΥΝ» ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Σε κλοιό κακοκαιρίας βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (11/12/2015) ολόκληρη η χώρα, ενώ τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους ακόμα και στην Πάρνηθα!
Τσουχτερό κρύο, παγετός και χιόνια συνθέτουν το σκηνικό του καιρού για σήμερα Σάββατο, σύμφωνα με τη Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ενώ ήδη στα λευκά έχουν «ντυθεί» τα ορεινά στα Τρίκαλα και η Καρδίτσα.

Θρίλερ ξανά στη ΝΔ: Την ματαίωση των εκλογών ζητά η εταιρία που κόπηκε!

Την Τετάρτη εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Genius Systems και τότε θα κριθεί εάν οι εκλογές θα αναβληθούν μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης - Άγνοια δηλώνουν στο κόμμα
Συνέχεια στο σίριαλ των γαλάζιων εκλογών δίνει η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η εταιρεία Έξυπνα Συστήματα (Genius Systems) AE κατά της Νέας Δημοκρατίας, με το θρίλερ των εσωκομματικών εκλογών να μην έχει τέλος.

Η είδηση αλλάζει όλα τα δεδομένα, αφού την Τετάρτη κρίνεται αν θα τιναχθούν και πάλι στον αέρα οι εκλογές, καθώς τότε θα γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης.